Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szimpatikus ez a telefon, csak pár kérdésem lenne váltás előtt azokhoz akik használják egy ideje. Azt olvastam, hogy a zenei teljesítménye nem igazán volt jó a telefonnak. Változott ez érdemben azóta. Lg G3 ról váltanék és azon viszonylag jól szóltak a zenék és nem igazán szeretném alább adni. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy telefonom ledobja a láncot "nincs térerő" üzenettel és megszakad a hívás.Sim csere megvolt,kizárólag 4g-re,3g-re2g-re állítás megvolt,csinálja.Elég elkeserítő.Használtam a keresőt,volt egy eset erre,de sok minden nem derült ki végül itt a topikban erről a jelenségről.Van esetleg valami beállítás vagy trükk vagy egyenesen garancia?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Authorized acc nem kell hozzá, viszont csak testpoint-tal lehet edl módba küldeni, ahogy már mások is írtak.
♻️ UNBRICK YOUR WHYRED WITHOUT AUTHORIZED MI ACCOUNT
1. Download this fastboot rom (2 files) from HERE
(or) Single File - HERE(Merged into one single folder)
2. Copy Both files to same folder and extract the zip file ( skip if single file)
3. Now Download the latest mi flash tool from HERE
4. Rename mi folder to _mi or delete it (in mi flash folder)
5. Open mi flash tool and select the extracted fastboot rom
6. Now connect your phone and click on refresh
7. Select flash_all and click on flash
8. Wait patiently till it gets flashed...@WhyRedCloud™ | Channel
-
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Fastboot nincs, authorized account sincs. Elvileg megkértem, ahol láttam, hogy mások is kérik, de kérdéses a várható eredmény az állítólagos hozzáállásukat tekintve.
-
EDL kábel utoljára bő 2 éve volt használható Note 3 Pro telónál az utáni XIAOMI telóknál NEM MEGY, csakis a szétszedéses EDL mód, vagy ha a telón még működik a Fastboot mód(nyulas kép) onnan parancs sorral(fastboot oem edl) át lehet lépni EDL módba.
A nagyobb probléma az hogy EDL módban csakis Authorized Mi Account-al lehet Flesselni szóval nem megyünk semmire ha nincs Authorized Mi Account-unk
-
ati2
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Elvileg nem kell szétszedni a tesztpontokhoz, az EDL kábel is megteszi.
De valami külön programot kell használni a flashez Qualcomm 9008 Mode-ban. Lehet szakemberrel jobban jársz. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez bizony ARB vagy ilyesmi, ahogy olvasgatom a fórumokat. A számítógép eszközkezelőjében látható egy tétel a telefont felcsatlakoztatva, tehát még nincs veszve semmi. Ahogy nézem, valami tesztpontokat kéne összeérinteni a telefon szétszedése után, amihez viszont nem fűlik a fogam megfelelő segédeszközök híján... Ezért kéne a szakember, akit most perpill nem hiszem, hogy meg tudok fizetni. Ejjjj...

-
Bali27
addikt
A MI fiók össze kapcsolása a Fb fiokkal jelent - e valami előnyt vagy hátrányt?
-
-
kalibogyo
csendes tag
Sziasztok!
Az 'international' version gondolom nem a kínai, de nem is a global.
Mi a különbség?
Ez a készülék működik európai (de leginkább a hazai) hálózatokon? https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009967933269.html?wid=1349303Az alábbi táblázatok alapján szerintem igen, de így nem merem megrendelni..
https://www.gearbest.com/blog/how-to/4-steps-to-know-whether-a-phone-will-work-in-your-country-1785https://www.gearbest.com/blog/how-to/country-based-mobile-phone-network-frequency-bands-coverage-guide-1144#H
Köszönöm!
-
baitsee23
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szerintem beszélj vele telefonon. Egyáltalán mire számíts, ha menthető. Esetleg ad ötletet.
-
baitsee23
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Markovics Lacit ajánlanám, ha pesti vagy, és korrekt, jófej szervizest keresel!
Ráadásul ilyen telója van.
06203255413 -
juve600
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
[link]
őt keresd, fog tudni segíteni -
baitsee23
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Garanciális?
-
Trailblazer
veterán
Kész, megadta magát a telóm. Tegnap este vettem észre, hogy valamitől nekiállt veszettül melegedni, és le is merült az akku, hangjelzést adott ekkor. Újraindítottam, ma reggel szintén újraindulva találtam és lejjebb is merült jóval a teljes feltöltésről. Most próbáltam recoveryből másik romot rakni, sikerült is elvileg, újraindítás követően viszont se kép, se hang, töltésre, gombkombinációkra nem reagál.

Javíttatásra kit, mit ajánlotok?
-
Gigicuci
senior tag
Amúgy elképesztő, hogy nilyen jó az ár-erték arànya ennek a telónak.Jobbára csak felső kategóriás készülékeim voltak, és nagyon kevés kompromisszumot kellett kötni. Ez egy igazi best buy.Amúgy elég fénynél szerintem jobb képet lő mint anno az i7-em. Durva.
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel r2.3. [link]
Changes:
- Based on LA.UM.7.2.r1-05300-sdm660.0 CAF tag
- MDSS: Added HDR support to SDM660
- Added HDR support to whyred/wayne panels
- Added Agile-SD TCP congestion control algorithm
- whyred:ARM: dts: msm: Change QDSS pipe index to 3 for SDM660
- Some TCP upstream patches
- tcp_westwood: remove HZ dependency
- Some bdi patchesCsináltam egy zip-et, ami eltünteti az android system error üzenetet(popup fixer), ha szükséges telepítsétek, illetve erősen ajánlott az EAS perfboost config flashelése.
Telepítés előtt érdemes egy full backup-ot csinálni. -
csiziktomi
senior tag
Esetleg valaki tudna ajánlani egy jó zenelejátszó programot? Olyat keresek,ami letölti netről a dalszöveget ,és akár le is fordítja.(nagyon régen volt ilyen,csak nem emlékszem )
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Hosszabb időre? Nemtudom mi a hosszabb idő. Amikor vettem azt gondoltam az ára alapján, hogy ha 1 évet elmegy, nekem már profit (korábban ettől jóval drágábbakat vettem, de azok sem húzták sokáig). 20-ért (itthon ennyi lenne, de szerintem ugyanez a szar az is) nem cserélnék kijelzőt benne, nincs értelme, veszek akkor inkább másikat, de leginább hatost. Namost így is az lesz a vége, csak a hetek teltek el feleslegesen.
Gondoltam inkább szólok, ha valaki így járna, spórolja meg magának az időt. -
válasz
üzenetére
Hát ha nagyon olcsón vetted ne csodálkozz,itthon is lehetett volna szerezni szerintem kicsit drágábban de lett volna.Én ha valamit meg tartok hosszabb időre akkor nem spórolok annyit rajta.Anno samsung j5 2016 ban cseréltem kijelzőt,alliexpressen nézegettem pár ezer forintért de inkább itthon vettem 17EFt ért és tökéletes lett.
-
törölt tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
No szinte napra pontosan három hét alatt meg is érkezett a linkelt display, ki is cseréltem ma.
Ezek után azt tudom javasolni mindenkinek, ha összetörik, két ujj közé csippentve egy laza modulattal a kukába landoljon. Az utángyárott cseredisplay egy határ sz@r. Színtelen, szagtalan, kontraszttalan, láthatatlan izé, ami a képernyő tetején még csak-csak érzékeli az érintést, az alján már egyáltalán nem. Biztos ki lehet fogni jobb utángyártottat is, de ez ezek szerint ez így lottó, és amennyibe kerül ez a teló, jobb azonnal a bolt felé venni az irányt, és venni másikat. De legalábbis jelentősen gyorsabb. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Karima
üzenetére
Én kb két hónapig tg nélkül használtam a hozzá kapott tokkal. Karc nem keletkezett rajta, igaz ingzsebben hordtam, vigyáztam rá. Vettem rá kb 800 forintért ilyen 6D üveget, arra kellett vigyázni, hogy pontosan kerüljön fel. Valahogy jobb a tapintása az üvegnek, kevésbé látszik rajta a tapicskolás, de nincs olyan domború hatása, mint amit a képek sejttetnek az ebayen.
Azt nem mondom hogy feltétlenül kell. Sokat nem érdemes áldozni rá, szerintem egy olcsóbb tg ugyanazt tudja, mint egy többezer forintos. -
válasz
Karima
üzenetére
Nekem kb. 1 hónapig volt fedetlenül, nem lett karcos. Farmerzsebben hordtam, de vigyáztam, hogy még egy pzs se legyen mellette. Másoknak meg szinte egyből karcolódik, igy megoszlanak erről a vélemények. Kicsivel feljebb én ajánlottam egy üveget, de sokan az 5-6-7d üvegekre esküsznek. A semminél minden jobb, de amig nem kapsz rá normálisat, egy peremes tok is sokat segíthet.
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Érdemes/kell erre a telefonra kijelzővédőt tenni, vagy a GGlass elég strapabíró? Főleg azoktól kérdezem, akik hónapok óta használják kijelzővédő nélkül. Mondjuk vigyázok rá, meg még nincs rajta egy karc sem, de jobb félni, mint megijedni
Ha kell rá védő, melyiket javasolnátok? Előre is köszi 
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem azt írtam , hogy én nem tévedek.
-
Géta
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
A FÓRUM ALÁÍRÁSOMAT
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A kreszt sem tartja be mindenki teljesen,sőt ha betartanád csontra pontosan sokkal veszélyesebb lenne.
-
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Belemenni egy szó, ha már itt tartunk. Nem véletlenül írtam a fórumaláírásomat sem...
-
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Szerintem sem az helyesírástól lesz valaki jó vagy rossz ember,de ti tudjátok.
-
ktommy91
addikt
-
szaszab
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telenornál kapható Xiaomi Redmi 5 plus és az eustock-os Xiaomi Redmi Note 5 között mi a különbség?
-
bbubby00
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Manapság ez a trendi.

Pedig csak próbáltam segíteni, nehogy más körökben ezért kigúnyolják.
Egy PH! addikt-tól pedig különösen elvárná az ember, hisz sok helyen hozzászól elég sokat, amit így sokan olvasnak. Lehet épp fiatalabb generáció is, ami majd idővel beléjük rögzül, ROSSZUL. -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Leavemealone
üzenetére
Egyáltalán nem értek veled egyet. Attól igenis több lesz valaki, ha helyesen ír. Nem volt bunkó, vagy lenező a kritika. Negatív kritikát csak ismerőstől, vagy rokontól lehet elfogadni? Na ne már.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Leavemealone
üzenetére
Sőt, arra se szóljunk rá, aki köpköd az utcán!

-
Leavemealone
tag
válasz
bbubby00
üzenetére
Grammar nazi
Szerintem ez felesleges f*szverés, nem lesz több vagy kevesebb egy ember attól, hogy tudja a helyesírást. Értetted, hogy mit akart mondani nem? De. Úgy gondolom ezt egy ismeretlen embertől negatív megnyilvánulásnak és kioktatásnak veszi az ember, de én biztosan annak venném. (Épp napokban kérdezgetett tőlem a kedvesem szavakat, hogy külön vagy egybeírjuk..hát meglepődtem, hogy mennyit nem tudtam, pedig jó helyesírásom van) Folyamatosan változtatgatja az Akadémia a helyesírási szabályokat, egészségére aki ezt folyamatosan követi. De ha valakinek tényleg ez számít, hogy egy szót kötőjellel írok, vagy egybe, az legyen az Ő baja. (Jó, most lehet azt mondani, hogy ez alap hogy tudja az ember mi a különbség az egyenlőre vs. egyelőre közt, de ezt ki dönti el, hogy mi az alap?) Kérem szépen, ne tessék leoltani azt akinek nem jó a helyesírása, mert engem meg ez zavar! 
-
bbubby00
őstag
Új kijelzővel (gariban cserélt), szinte makulátlan állapotú, 7hónap garanciával, bontatlan gyári tartozékos Note5 fekete 4/64-et (EU Stock) mennyiért lehetne reálisan elpasszolni?
Illetve kis off, Mi Mix 3 mikor lesz global verzióban elérhető? -
B2man2
aktív tag
válasz
ElDiabloo
üzenetére
Igen a Redmi Note 4 Global-omon már 10.1.1.0 van.
Egy két dolog más benne. Pl. az akkumulátor opció a Biztonság app-on belül. A blokada ikonja valamiért nem jelenik meg az értesítési sávban, csak az értesítései.
Arc alapú feloldás, kamera AI nincs. Valami jó kis gesztus vezérlés kéne rá, a Note 5-ön úgy megszoktam, hogy az nagyon hiányzik. -
bbubby00
őstag
válasz
Pityu.
üzenetére
Legalább annyira zavaró, mint a muszáJ.
Egyenlőre vs Egyelőre -
válasz
Narxis
üzenetére
Egyenlőre még konkrétumot erre a telefonra nem találtam,csak ugyan azt amit itt valaki valamelyik nap linkelt,hogy meg próbálta felrakni és hibaüzenetet írt ki,hogy valami béta teszt tököm tudja mi.Egykét másik telefonra már elméletileg van ez a frissítés de nem erre.Szóval nem tudom mikor lesz,néha kicsit hiányzik a miui 10 előtti egy két dolog.
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót két gondom van vele:
1, nem találtom a helyhez kötött automatikus feloldást (smart lock). Ahogy olvastam, ez a funkció hiányzik az emui-ból. Esetleg tudtok rá alternatív megoldást? Ez fáj a legjobban.
2. Nem csatlakozik az autó BT rendszeréhez. Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm
-
Liquid Remixet próbálta valaki?
-
w333
félisten
válasz
ktommy91
üzenetére
Én ezt vettem ... kb. 2 hete van meg és a Spigen minőségét lazán hozza !

Ami olcsón még nagyon ajánlott az a Cafele tok

Szerk.
Mi8 berendelve ... S8 -tól ma elbúcsúztam !

-
madrac
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Te komolyan iphone helyett vetted ezt a telót, mert úgy gondoltad hogy hasonlít rá?
Mit hamisítottak rajta szerinted és miért nem perelték még be érte? 
Végülis kínában tényleg nem valószínű, hogy hamisítványt adnak harmad áron mint az eredeti, márkajelzés nélkül...
5 dollárért kockáztattál! A magyarnál nincs nagyobb fillérbaszó nép, már rájöttem! 
-
ktommy91
addikt
-
yanna
addikt
Aszonta PH app, hogy belső hiba történt, erre elküldte kétszer.
Pityu.: Igen, ez a szüneteltetéses móka van mindkét Redmin.
-
robi64
aktív tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Ezért is csomagolták ki a romot,hátha valami kiderül,olvastam én is pár indiai fórumot főleg a kamera hibát emlegetik,de az ő készülékeiben másik kamera van beépítve.
Ezt a romot az oroszok is feltüntették a 4pda-n,na de mégis várok egy kicsit.
Egyedüli amit még olvastam,hogy mi kapunk Pie frissítést ők pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ez felesleges f*szverés, nem lesz több vagy kevesebb egy ember attól, hogy tudja a helyesírást. Értetted, hogy mit akart mondani nem? De. Úgy gondolom ezt egy ismeretlen embertől negatív megnyilvánulásnak és kioktatásnak veszi az ember, de én biztosan annak venném. (Épp napokban kérdezgetett tőlem a kedvesem szavakat, hogy külön vagy egybeírjuk..hát meglepődtem, hogy mennyit nem tudtam, pedig jó helyesírásom van) Folyamatosan változtatgatja az Akadémia a helyesírási szabályokat, egészségére aki ezt folyamatosan követi. De ha valakinek tényleg ez számít, hogy egy szót kötőjellel írok, vagy egybe, az legyen az Ő baja. (Jó, most lehet azt mondani, hogy ez alap hogy tudja az ember mi a különbség az egyenlőre vs. egyelőre közt, de ezt ki dönti el, hogy mi az alap?) Kérem szépen, ne tessék leoltani azt akinek nem jó a helyesírása, mert engem meg ez zavar!

Mit hamisítottak rajta szerinted és miért nem perelték még be érte?