- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joysefke
veterán
válasz
Potyka03 #24327 üzenetére
Lustaság felső fokon????
Ezt mégis hogyan?
Ő úgy van vele -és tökéletesen megértem-, hogy egyszer beállította a telefonját, elrendezte az ikonokat, betűméretet stb utána nem szeretné ha a Xiaomi havonta szétcseszné. Az updatek többsége a Xiaominál egy lépés előre egy lépés hátra egy lépés oldalra alapon megy. Őt ez irritálja.Tehát tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre?
-
-
válasz
Potyka03 #23595 üzenetére
Az EU dev.-et tedd fel.
Nemigen tudod elrontani.
BL-nyitás, TWRP-telepítés, EU ROM-ot feldobod a telóra (9.9.3-as a legfrissebb), majd a már felrakott TWRP-ből feldobod. Kész.Leírva egyszerűnek tűnik, de az esetleges várakozáson kívül tényleg pár perces procedúra az egész.
-
-
Ruddi
csendes tag
válasz
Potyka03 #22639 üzenetére
Üdv!
Az alap kérdésedre válaszolva, hogy milyen MIUI lesz rajta, az attól függ, hogy az üzlet ahonnan veszed mikor raktározta be.
Én 4 hónapja, márciusban vettem az enyémet azon 8.1-es Android és 9.5.6.0-ás MIUI volt a bekapcsoláskor. De gyakorlatilag mindjárt felajánlotta a miui 10.2.2-őt, azóta meg már a 10.3.X-et ajánlgatja. Egyiket sem telepítettem mert több fórumot is átolvasva arra jutottam, hogy a 9-ről 10-re való frissítés után viszonylag sok embernél eléggé visszaesett az akkuidő, méghozzá elég drasztikusan.
Márpedig nekem az akkuidő az egyik fő szempont, azt nem áldozom be semmilyen csicsáért.
Persze akinek fontosak a biztonsági frissítések (pl. internetbanking stb.) az nyilván jól teszi ha frissen tartja a MIUI-t. -
-
-
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Potyka03 #19608 üzenetére
Tessék itt egy másik link itt már van pro és ugyan az a cucc De ha meg nézed amott pl oda van írva redmi note 5 global és a mi telefonunk pont redmi note 5 global szóval feltételezné az ember,hogy jó hozzá a tok.Amit te mondasz a note 5 és a redmi note 5 között van különbség.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Potyka03 #18111 üzenetére
A ragasztóanyag nincs rendesen eldolgozva-száradva és oxidalodik. Elméletileg UV-vel is gyógyítható de ha túltolod akkor megegetheted ténylegesen a kijelzőt.
A melegedést azért is kizarom mert Note 3 telóm QC-s toltes- használat közben bőven melegebb volt barmelyikotok telojanal.
-
zzz03
őstag
-
k.zozo.
tag
válasz
Potyka03 #15552 üzenetére
Találkozott valaki olyannal, hogy nem frissül OTA-n a telefon? Jelzi, hogy van frissítés, de nem csinálja meg. Hiába nyomok rá, hogy most töltse le, azt írja hogy mobilneten vagyok, pedig wifin. Automatán meg napokig csak függőben van. Global Dev van rajta. BL nyitva, TWRP fent, root nincs.
-
*Mukeey*
addikt
-
ElDiabloo
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Potyka03 #13414 üzenetére
"Az elmúlt napokban sokan kaptak értesítést, miszerint a MIUI9 stabil rendszerükre elérhető frissítés. Ám ez sokaknak el is tűnt, mert mobilneten nem igazán szerencsés 1,5GB adatmennyiséget elhasználni és mire hazaértek WiFi-n már nem volt elérhető. Ez egy bevált szokás a hivatalos kiadás előtt"
Ja hogy ez normális. Szerintem nevetséges hogy nem tudja megjegyezni hogy arra a készülékre elérhető -
-
Crvsh3R
senior tag
-
válasz
Potyka03 #8114 üzenetére
Hozott anyagból a szerviz nem dolgozik.
Én megkérdezném tőlük, hogy ha velük cserélteted ki, akkor megmarad-e a garancia. Amennyiben igen (és szánnál rá ennyit), végeztesd el velük, ha viszont nem marad meg a gari így sem, akkor nyugodtan keress mást, mert akkor már kb. tök mindegy. -
-
-
válasz
Potyka03 #8043 üzenetére
Az nem PLEXI hanem üveg, és csak EGYBEN cserélhető kompletten az egész kijelzővel!
ha itt cserélteted márka szervizben kb ~35 000.Ft ha kintről rendelsz hozzá úgy kb ~10 000.Ft ból kijön, de kell keresned valakit aki kicseréli, ha saját magad nem tudod!
És ugye azt tudod, hogy abban a pillanatban ahogy le ejtetted a garancia MEGSZŰNT a telefonra!
Viktor0610 : ugye te is tudod hogy le ejtést követően a GARANCIA az MEGSZŰNT létezni!
-
-
-
Fulár
senior tag
válasz
Potyka03 #6526 üzenetére
Ez attól függ,hogy milyen Romon vagy!Ha mezei global stable akkor tartok tőle,hogy sehogy.Dev Romokon erre a mozdulatra egy általános kereső jön be amit nem(csak)netes hanem keres a telefonszámaid,telepített progijaid és gyakorlatilag bármi között ami a telódon van!Ha gesztus vezérlést használsz akkor a lentről felfelé"suhintás"is kétféleképpen működik.A lassabb mozdulat az alkalmazásváltót hozza elő a gyorsabb pedig a már említett keresőt!
Bocs de a második kérdést pedig nem igazán értem!Juve
ár nem ismerjük egymást de szerintem nem vagy az a sértődős fajta!
Ezért még véletlenül se vedd annak amit mondok!Ha rajtam múlna én feltolnám azt a telefont a valagadba!Vagy elvenném és egy hétig nem használhatnál mást csak egy kiherélt 3310-est!
Kösz a kamera linket!A pro mód egész baráti!
Nekem viszont mind a gyárihoz mind pedig a Google kamerához képest sokkal zajosabb és talán egy kicsit részletesebb felvételeket készít!De összességében azt hiszem inkább rosszabb!Az előlapi kamera pedig egyenesen fos valamiért. -
Alarikman
senior tag
válasz
Potyka03 #4300 üzenetére
Csak a korábbiak tisztázására, hogy a kolléga is vágja mostantól a dolgokat: Natívan 4:3-as a szenzor a fényképezőben. Ahogy írták, így 12Mpixel. A 16:9-es aránynál egyszerűen levágja a tetejét és alját a szoftver, vagy nem használja azokat a részeket a szenzornak. Így kevesebb a Mpixel. Minőségben nem kellene nagyon változnia, mivel nem konvertál elvileg(ami veszteséges átalakítás lenne). Üdv.
-
-
-
válasz
Potyka03 #4083 üzenetére
A honlapjukról tölthető.
Már fel is dobtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest