- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
microvillage #23001 üzenetére
Sziasztok!
Kijelző cserén volt a telóm (szokásos sárgulás) és sikerült a lengyeleknek lerépázni emiatt, szoftverfrissítés címszóval, pedig a legfrisebb szoft volt rajta, mikor július végén leadtam javításra...
Kidühöngtem magamat már emiatt, most újra lakom be, fent van a Pie és a 10.3.2-es MiUI. Viszont egy olyan problémám van vele, hogy akár hogy állítgatom, hogy ha már M-esre veszem a betűméretet, ahogy volt is, akkor már shrink-eli a mappa és alkalmazás neveket, ami pár karakternél hosszabb. (Pl. Facebook helyett Facebo...) Hogyan tunám ezt a roppant "hasznos" funkciót kikapcsolni, átállítani? Inkább akkor írja több sorba! A hard reset előtt nem volt ilyen gondom...Ha S-esre állítom a betűméretet, akkor jó, viszont úgy már nagyon aprók számomra a betűk?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Klown
P.s.: Ha nagyon nem megy, akkor egy Nova Launcher visszaváltáson is elgondolkonék...
-
Trooper82
senior tag
válasz
microvillage #22997 üzenetére
Nincs link nekem is ota-n dobta fel. Nem erzekelek változást, bár meloztam nem sokat nyomkodtam + nova- t használok ,ugyh a launcherben nem tudom változott e valami. Majd tesztelem.
-
válasz
microvillage #23001 üzenetére
De utálom ezt a Googlw AMP-ot!
A linked AMP nélkül: [link] . -
microvillage
tag
válasz
microvillage #22997 üzenetére
-
microvillage
tag
válasz
microvillage #22676 üzenetére
Nekem is szórakozott a kijelző. Váltottam gyári témát, újra indítottam a telefont, azóta nem tapasztaltam a jelenséget.
"Tianma" a kijelzőm típusa. Eddig a jelenségig teljesen rendben volt.
Az asszonynak most cseréltettem kijelzőt garanciába, az övé besárgult a sim-foglalat mellett. Ennek "Shenchao" volt a típusa.
Nem tudom, de szerintem lehet szoftveres gond is.
-
válasz
Az elsőre gyári adatok visszaállítását javasolnám.
A másodikra kijelzőcsere a megoldás. -
microvillage
tag
válasz
Erre esetleg valaki?
-
Aethelstone
addikt
válasz
microvillage #22516 üzenetére
9.7.4. Elvileg 9.7.18-ra is van már thread, de letöltést kb. 2 órája még nem találtam. Mondjuk nem sürgős
Bár a statusbaros javítás érdekesnek tűnik. Vaksi negyveneseknek, mint én is
-
microvillage
tag
válasz
microvillage #21537 üzenetére
Úgy néz ki, megoldódott a problémám. Nem kellett újra telepítenem a rendszert. Pár újraindítás, kitisztítottam a felesleges dolgokat, és rendben van minden.
-
B2man2
aktív tag
válasz
microvillage #15278 üzenetére
Beállítások/ Telepített alkalmazások/ MIUI kezdőképernyő frissítések eltávolítása.
Az ikon rendezést újra kell állítani. Elvileg így visszaáll a Google kereső, csak utána ne frissítd a kezdőképernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest