- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robi64
aktív tag
válasz
Kolondrum #17984 üzenetére
Nem mondom hogy a Mate 20 pro rossz teló,de voltak a Huawei készülékek Qualcomm Snapdragon-al (utánna már hisilicon kirin procival) nekem G-300 volt utánna P-9 Lite,az elózőt agyonvágni nemlehetett,végén el is ajandékoztam,ha akartam cserélni kinai ROM-ot csak átirtam a build.prop-ot U8815-ről U8818-ra és márműküdött,na de utána jön a botloader blokkolás,lehet kizárrni de fizetős, na egyedüli kérdés,hogy elölfordula a Xiaomi-nál is bootloader blokoláas.
-
-
válasz
Kolondrum #17981 üzenetére
Jav: csak nálam, másik telefon ugyan olyan szr.
De.van jobb. Ez a teló ha tölt és megy a kijelző az = áramot kb nem vesz fel. Kijelző off és elindul. Persze mérve, mert ő azt jelzi tolja 1000-el az Ampereket.mate 20 pro? Meg van? Előlapi kamera kuka. Kettő egymás mellé rakva derült ki h nem fókuszál. Vannak szrk ott is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Kolondrum #16067 üzenetére
Ez valami egyedi hiba lehet. Nekem semmi gondom EU DEV romon.
A GS alatt volt hogy nem küldött sms-t , nah ott cseréltem le azt a romot és került EU DEV a helyére. Azóta elmúltak a ráncaimEsetleg cache törlés az appnal vagy egy app reinstall talán segíthet...
(Sokszor olyan hibákat olvasok itt a fórumban hogy csak pislogok...)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kolondrum #16025 üzenetére
Nem ismeretlen számomra az általad tapasztalt jelenség, annyiban másként, hogy csak kizárólag WiFi-n fordult elő nálam. A WiFi-m olyan amilyen, a telekomos HGW beépített WiFi-je nem túl acélos. Amikor ezt tapasztalom, átállok mobilnetre és egyből minden rendesen működik.
-
-
válasz
Kolondrum #15217 üzenetére
Hogy te mit össze nem kínylócc ezzel a QC töltéssel! Tudod 1átalán hogy hogyan kéne működnie?
Megnyugtatlak a NOTE5 QC töltésnél a pont annyit tud amit írtál 12-13W ot! az fölé a büdös életbe nem fog menni, amúgy is a MAXIMUM feszültsége is korlátozva van nála 9.Voltra!
QC3 nak meg pont ez a lényege hogy finom léptékben(200mV) tudja szabályozni a feszültséget, és a teló töltő elektronikája törekszik a lehető leg nagyobb áramerősség elérésére a lehető leg kisebb feszültség mellett!
QC3 nál nem is fogod látni 7.Volt felett a töltést mert 6,4-6,6Volt és 2-2,2Amper a plafon a NOTE5.nek ettől nem fog feljebb menni!
-
trouble
senior tag
válasz
Kolondrum #14902 üzenetére
Jelenleg sz@rt sem ér !
Kípróbáltam kikapcsolva, gyakorlatilag ugyanúgy tölt mint a gyári töltő!
Mint mondtam, nem áll diagnosztika a rendelkezésemre!
De mint egyszeri user, vettem egy QC3 töltőt mert a teló elvileg tudja ezt a módot,
de a gyárilag kapott töltő nem képes QC3-ra,ok, ezért vettem a BlitzWolfot!
De hiába mert nem tudja gyorsabban tölteni(még rapidban sem)!
Csalódás, ennyi !
Ja és gondolom nem a BW tőltő hibája!
Vagy csak én gondoltam túl ezt a gyorstöltés dolgot
Ugyanitt BW töltő eladó -
KamuMazsola
őstag
válasz
Kolondrum #14870 üzenetére
Abban egyetértek veled, hogy ha a specifikációban le van írva, akkor tudja. De! Ennek a gyorstöltésnek akkor volna igazán értelme, ha harmad, negyed (tized) annyi idő alatt töltené fel a készüléket. De jelen állapotában sz@rt sem ér és szerintem felesleges ennyi időt elpazarolni erre. Ami energiát te ebbe belefektettél több mint sok. Gondolom inkább szakmai kíváncsiság és elegendő szabadidő, máskülönben már te sem foglalkoznál vele.
-
Alarikman
senior tag
-
-
hangyasz
újonc
válasz
Kolondrum #14450 üzenetére
Kb. 60%-on volt az akksi este amikor kikapcsoltam. Nem hiszem, hogy ennyi nem elég neki, hogy beinduljon. Próbáltam rajta hagyni több, mint fél órát de semmi reakció, akármit csináltam vele. Már szervízben van, gondolom a WayteQ műhelyébe kerül majd.
De köszi azért! Remélem korrektek lesznek, bár a MediaMarkt-al nincs tapasztalatom szervíz téren.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Kolondrum #14166 üzenetére
Hihi, én is kb azért vettem, hogy legyen
Merthogy egyrészt a telefon gyári töltője is feltölti 50%-ról majdnem fullra egy óra alatt, másrészt a melóban mindig van elég ideje 8 óra alatt feltelni akár számítógép USB portjáról is az irodában. Amúgy ritkán hagyom 50% alá merülni, de nem is tartom töltőn egész éjszakára.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Kolondrum #14157 üzenetére
Ezt most nem tudom megmondani neked, mert 90% az akku, és bármilyen tóltőn csak 170 mA áramot vesz fel a telefon. De ahogy merül majd megnézem még, és jelzem. Amúgy újraindítani nem szoktam a telefont, csak a heti developer Rom frissítésekor.
UI. Mégis azt hiszem, hogy többször rádugva is megy, mert ha jól emlékszem, amikor a képernyőképeket lőttem a tegnap az Ampere-rel, akkor dugtam fel Qc3-ra, aztán normálra, s aztán vissza a Qc3-ra. Gyorstöltőn 2,2A, a normálon 1,4 A volt. A "normál" amúgy valamelyik telefonunk gyári 2A-es töltője.
A helyedben kipróbálnék egy Qc3-at. Az enyém GB-ről vagy Aliról van, azt hiszem valami 8$ volt -
ati2
őstag
válasz
Kolondrum #14074 üzenetére
Nálam a GS 10.0.1-es is hasonló, Ampere-vel néztem:
Kb 70%-ig megy a gyors töltés 2300+ mAh-val utána, elkezd össze vissza ugrálni 400-1600mAh-ra és sokkal lassabb lesz mint a gyári töltő... Valami nagyon el van cseszve QC3-as töltő konfigban. Mert ugye a teló mondja meg a töltőnek, hogy mennyi V+A kell. A gyárival kb 90%-ig megy a fix 1800mAh, utána kezd csökkenni, ahogy kell. -
-
R a y
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest