- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gghrtz
őstag
válasz
*Mukeey* #14462 üzenetére
Az expozíciót váltogattam, olyan -8 és -11 között, záridő: 1/3, kivéve az egyik, az 1/10. És kézből. Igaz pár képet törölni kellett, mert rendkívül stabilan kell tartani a telefont, de igazából 1/10-es záridővel se volt vészesen rosszabb a végeredmény, cserébe sokkal könnyebb fotózni.
-
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
*Mukeey* #12079 üzenetére
Ejj, 2 órával ezelőtt megrendeltem a feketét, mert a videók elbizonytalanítottak, hogy béna a szín.
Némelyikben tényleg elég ciklámenbe hajlónak tűnik, attól meg agybajt kaptam volna.
Jó lenne valahol megnézni élőben, mert pár nap múlva valószínűleg asszonynak is rendelek és ha tetszik a red, akkor ő kapná a feketét. (ő mindenképpen azt szeretne)
Azért köszi a visszajelzést! -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
*Mukeey* #10187 üzenetére
Miert mit nem szeret?
Nekem van egy MAC_androidfiletransfer nevű appom , keress rá. Über király. Kábellel popecül lehet vele oda-vissza másolni , atomstabil.Ha nincs win gép , akkor marad a bootcamp vagy valamilyen virtuális gép app és arra létrehozni egy win rendszert.
-
válasz
*Mukeey* #6741 üzenetére
Megérkezett, és nagyon tetszik a telón!
Én feketét rendeltem, 10/10 a minősége! Az mondjuk fura (a Nillkin után), hogy nem/alig lóg túl a kijelző síkján, de majd igyekszem nem kijelzővel lefelé ejteni a készüléket.
Legalább sokkal jobban elérem a kijelző szélét, plusz a gesztusvezérlés is könnyebb így.Még egyszer köszi a találatot, linkelést!
-
blod001
tag
válasz
*Mukeey* #8491 üzenetére
Lehet tudni, hogy a gesztius vezérlés miatti akadás az valami hardveres korlátja a telefonnak vagy szoftveresen nem sikerült megoldaniuk még hogy smooth legyen? Ma kikapcsoltam a full screen mode-ot mert felidegesített, hogy lagol az animáció, de kb fél óra múlva kapcsoltam vissza mert annyival kényelmesebb gesztusvezérléssel a telefon.
-
-
-
-
-
válasz
*Mukeey* #7478 üzenetére
De van, a WayteQ is és az Ingram is hivatalos Xiaomi partner.
A WayteQ a hivatalos forgalmazó és importőr is. Elvileg ők nyitják a Store-t is Pesten.
Tehát van Magyarországon Xiaomi hivatalosan. Már jó ideje.A Store pedig hamarosan nyílik, már toborozzák az embereket, és az álláshirdetések is kint vannak.
Az eustock közvetlen a WayteQ-től szerzi be , oda szól a garancia is.
A Xiaomishop kínai webshopokkal operál... elég érdekes módon.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest