- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
Nálam fent volt a dev. Spotify, kimaxolt minőségben a stable-nél használtam a Mi enhancert, az tett a hangképbe egy kis életet. Ugyanazok a beállításokkal a devnél nem kellett bekapcsolnom, mert már soknak éreztem, túlhúzza a basszust és a magasakat. Egyértelműen jobb volt kikapcsolva, inkább a spotify eq-val finomhangoltam egy kicsit a hangképet. Ha ez a beállítás megjelenik majd a miui10 stableben is, akkor nem lesz semmi gond az audio képességekkel. Rock Zirconnal hallgatom a zenéket.
-
-
-
-
Te tudod, hogy neked mi a fontos, tény, hogy most már ott tartunk, hogy 2-3 évet bőven kitart egy jól választott teló, főleg a Xiaominál mert nincs annyi újdonság évente és szándékosan úgy rakják össze a hardvert, hogy nehezen tudj dönteni hacsak nem választasz a felső kategóriából.
Én tavaly elkapkodtam és megvettem a 32GB-os Note 4-et, ha vártam volna 64/4-esre akkor lehet nem is vettem volna meg a Note5-öt.
-
-
dioka7
senior tag
Nem kötözködés, de reggel héttől, éjfélig csak 8 óra telt el? Nem akarok ott dolgozni, napi 8 órát...
Amúgy a jack dugó hiány nem emiatt gond, hanem ha mondjuk zene megy telefonról, vezetékes hangrendszerre (kocsiban AUX, stb), vagy vezetékes head-settel telefonálsz és közben töltenéd is. Azt hogy oldod meg az átalakítóval? Szóval ez felhasználás függő... -
Mobiltokshop.hu vagy Alza.hu
-
Én is A2-t akartam de nem tetszett, hogy drágább lett mint a Redmi Note 5 csak azért mert hangyányit erősebb SOC van benne meg android go rendszer. Ha nem vágták volna meg az aksit akkor azt mondom oké de így az összkép nagyon nem jó. Mintha direkt nem akarna a Xiaomi kiadni egy minden szempontból ütős telefont android go vonalon, hogy inkább a MIUI-s változatokat válasszuk de biztos az se segít, hogy negyedévente új telefont adnak ki valamelyik árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest