- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz zsola400 #23934 üzenetére
Köszönöm szépen, működött a javított verzió is. Már felraktam csak nem értettem miért nem lehet letölteni. Maga a filehost oldal adott hibát a fájlra. Aztán egy kis idő múlva megtalálta.
Most megint meg frissítem egy évig az asszony telóját :DELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Megtörtént a telepítés, sajnos a twrp kódot kér.
Gondolom most kéne feltennem a javított twrp - t, de amit korábban linkelt SirRasor, az nekem nem nyílik meg.
[link]
Van másik link esetleg?
Köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
8.9.13 eu dev van a telefonon, magiskkel.
Erre feltehetem a 9.9.26ot? Gondolom a főverzió váltás miatt érdemes FR-t nyomni.
Van esetleg gond a rommal vagy használható?
KöszönömELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Eu dev 8.9.13 van fent. Twrp és magisk. Akartam frissíteni 8.12.27 re, de amikor a twtp telepíteni próbálja akkor hibát ad.
Valami verification failed. A zip verificationt kapcsoljam ki telepítés előtt?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Miért nem xda-s oldalt linkeltek ilyenkor? Többször ráfutottam már hogy kíváncsiságból megnyitom a linket hogy lássam a rom oldalát, erre beadja a letöltést.
R legalább látom ahogy úsznak el a mobilnetes megabájtjaim a semmiért.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz batai15 #12185 üzenetére
Melyik kernelt raktad fel? Megpróbálom azzal én is.
Már megy a wakelock detector úgyhogy remélem estére már okosabb leszek.
Egyébként ugyanazok az appok vannak fent mint előtte GS-n. A huawei health - en kívül minden app MIUI akku használati profilt kapta, a health nincs korlátozva (gy is néha eldobja a bandet)
Amúgy ha valami 3.party app lenne a ludas akkor azt látnám a statisztikában.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz ElDiabloo #12179 üzenetére
Én is így gondolom, de vajon mi?
A gyári akkustat nem mutat semmi kiugrót. Próbálom beüzemelni a wakelock detectort, de nem megy. (még)szerk.:
mostmár működik, csak manuálisan kellett a system/appba rakni az apk-t
Majd kiderül mi a hibás.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
EU 8.8.30.
Este ~35% -kal raktuk le a telefont, reggelre kikapcsolt... Na ilyen a global stable-nél nem volt. Összességében 6 óra sot volt tegnap reggeltől estig, ez oké, de aztán éjszaka mi lett vele?
Akku statnál se látok kiugró dolgokat, viszont éjszaka sokat volt ébren:
kép1
kép2
kép3ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz schawo #12007 üzenetére
Ahogy Mephistoone is írja.
Akkor rendeltem az üveget amikor a telefont, tehát nem is sejtettem, hogy nem lehet majd látni szemüvegben.
Decathlonos ORAO márkájú polarizált szemüvegünk van. Nekem a Honor 8-nál észrevehetően torzulnak a színek, de még használható vele (azon is van valami noname üveg). Aztán megjött feleségemnek a RN5. Egyszercsak szól, hogy elromlott a telefon kijelzője. Gyorsan rájöttünk, hogy csak napszemüvegben nem látszik és azzal is csak álló tájolásban, ekkor olvastam itt a fórumon, hogy más is járt így, de akkor még szó nem volt róla, hogy az üvegfólia megold(hat)ja. Aztán megjött rá az üveg, fel is dobtam. Pár nap múlva mondja az asszony, hogy valamiért mostmár látja. Ekkor esett le, hogy az üvegfólia miatt.
Írtam is akkor ide, de nem keltett nagy visszhangot.
Néhány napja volt ezzel kapcsolatban megint egy hsz., arra már többen reagáltak.
Részemről ennyi. Belinkeltem azt ami jó, ha nem hiszed el, akkor vegyél más típust, vagy olcsóbb szemüveget, vagy nem tudom(#12011) batai15
Tegnap raktam fel a 8.8.30. as EU-t. Eddig nem tűnt gyengének az akku, ráadásul nagy pirospontot kaptam érte, mert vastagabb betűtípust használ az állapotsoron (óra)
A reggeli szokásos női telefonozás (facebook, messenger, viber meg mittudomén mi még) volt több mint 40 perc SOT és 96% -ra ment le 100 ról. (szinte várom már hogy a Honor megadja magát és vehessek egy Xiaomit ) Persze ez kb rögtön a töltés után, tehát készenléti ideje se volt nagyon több.
Mintha a teljes képernyős gesztusok is szebben mennének rajta, bár a "home" gesztus megakad itt is.Jah és majdnem szomorú lettem tegnap:
Még július elején vettük a telefont, így akkor már rögtön meg is kértem rá a nyitási engedélyt feleségem fiókjával. Le is telt már július végén, de nem volt időm foglalkozni vele. Tegnap lementettem mindent, aztán szépen kiírta az unlock, hogy 720 órát kéne várni
Átjelentkeztem a másik fiókjába (véletlen kettőt csináltam annó, gondoltam hátha a másikra kértem az engedélyt), az is 720 órát írt. Végső ötletem az lett, hogy van nekem is egy Mi fiókom, már vagy 7 éve (Még Motorola Defyn használtam MIUI-t). Beléptem vele és puff, nyitotta[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz nullpoint #10851 üzenetére
Tegnap tűzijáték. Előttünk állt 4 ember. Mind a 4 telefonnal nézte, közülük 3 élőben közvetítette a facebookon
Én se értettem...(#10859) Mikamaka
Pontosan a polarizált szemüveg az oka. Érdekesség hogy ha elfordítod a telót fekvő nézetbe, akkor látszik majdnem rendesen.
Egyébként feleségemnek is probléma volt ez, egészen addig amíg meg nem érkezett az üvegfólia. Felraktam és azóta nincs gond. Látszik álló nézetben is.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Pityu. #10663 üzenetére
2010ben vettem az első androidos telefonom. Azóta google felhőben vannak a számaim. Pc - n belépve lehet szerkeszteni kényelmesen ha esetleg több mindent kéne átírni. Egyszer rendberakod aztán amikor újat mentesz akkor figyelsz hogy jól töltsd ki a mezőket és kész.
Telefon csere, újratelepítés esetén meg ugye belépész és ott van minden.
Azért ez eléggé alap ma már.Ha már itt vagyok :
Feleségemnek van ilyen telója. Panaszkodik hogy néha szaggat a felvett videó. Általában a kamera indítása utáni első videó. Másnál is van így?
Utolsó ARB 3 as rom, most hirtelen nem tudom a számát.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok, régebben volt róla szó, hogy polarizált szemüvegben nem látszik a kijelző.
Hát végre megjött az üveg fólia, felraktam és tökéletesen látszik a kijelző.
Szóval akinek ez gond, az dobjon rá egy üvegetELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Trailblazer #7576 üzenetére
Arra próbáltam rávezetni, hogy ha recoveryt cserél, utána frissíti a global stable-t (már ha egyáltalán twrp-n tud frissülni) akkor az valószínűleg visszateszi a mi recoveryt.
-
mm89
őstag
válasz WhiteWalker #7572 üzenetére
Twrp -t csak meglévő rendszerre tudsz rakni, mert ha a twrp -re telepítenéd a global stable-t (amit nem tudsz, mert azt csak mi recoveryből tudsz ha jól tudom) akkor az egyből felül is írná neked a recoveryt és a twrp ből lenne mi recovery.
Jah és ha rendszert akarsz frissíteni akkor ezen okok miatt előbb el kell tüntetned a magisket, majd mi recoveryt kell felrakni, aztán mehet a frissítés és előlről az egész (twrp, magisk, lazy)Én ezért akarok majd Eu romot feltenni, mert akkor nem kell bajlódnom a recoverykkel, mert ha jól tudom akkor az eu települ/frissül twrp-n keresztül is.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Ron Swanson #7242 üzenetére
Rootolt telefonon AdAwayt használok már évek óta én is. A magisk-et nem ismerem, nem használtam még. Xposed -ot is már nagyon régen. Böngészőnek meg csakis chrome, mert laptopon is az megy.
Az ideiglenesen bootolt twrp-s megoldást csak azért fontolgatom, mert Honor 8-am van twrp-vel és roottal, de így nem mennek az OTA frissítések, ráadásul hiába állítom vissza a stock recoveryt az se tudja felrakni a frissítést, csak a teljes csomagot. Az viszont zárja a bootloadert, amit ugye nyithatok újra és szépen töröl mindent. Így az a terv, hogy frissítés után már nem rakok majd twrp-t hanem csak bootolom, onnan telepítem a host fájlt és kész. Ha jön az OTA akkor elvileg az fel fog menni, újrabootolom a twrp-t és host fájlt telepítek belőle. Ezt így rosszul gondolom?
A feleségem RN5 -jén pedig arra gondoltam, hogy ha lejárt a nyitási várakozó idő, akkor dobok rá egy twrpt és egy xiaomi eu romot, mert úgy tudom az frissül twrp-vel is. Így maximum újra kell majd rootolni minden frissítés után, de lehet még azt sem kell. Így mehet rá neki az AdAway, vagy az is lehet, hogy ott is csak host fájlt telepítek recoveryből, hogy ne legyen rootolva, bár nem nagyon használ olyan appokat amik nyafognának érte..Egyébként elképesztően jól bírja akkuval a teló! Előtte Huawei P9 Lite 2017 volt neki. az is nagyon jól bírta, de ez...
Csütörtök reggel 7-től péntek este 11-ig kicsivel több mint 7 óra SOT. Két sim, folyamatos wifi és/vagy mobilnet, gmail, face, messenger, viber, minden szar folyamatos szinkron. Nagyon megszerette a telót már egy hét alatt.
Az egyetlen óriási feketepont a már régebben tárgyalt kijelző, mégpedig hogy polarizált szemcsiben semmit nem látni belőle.... Ez szerintem hatalmas hiba.. A kijelzőt elfordítva egyébként rendesen látszik, tehát lehetett volna jó is..(#7243) wwenigma
Én akkor sem bízok az ilyen vpn-es cuccokban. Vásárolok, utalok is telefonon, nem szeretném ha másokon menne keresztül.
Vagy hogy érted azt hogy a telefon önmagán hoz létre virtuális szervert vagy mi? Az meg nagyon lefogja a teljesítményt, nem?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz szemmelver #7232 üzenetére
Szia
Beállítások/szoftverfrissítés/fent három pötty, automatikus/ kapcsold ki.
aztán
Beállítások/telepített alk. Felül három pötty/összes mutatása. Kikeresed a Frissítő nevű appot (ikonja ugyanaz a kék nyíl, de a keresőbe is írhatod, gyorsan kidobja)
Törlöd az adatait.
Elméletileg nem fog magától frissítést keresni, így nem fog jelezni sem.A gyakorlat viszont az, hogy ezeket én is megcsináltam, mégis mutat frissítést
De hátha neked bejön..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz wwenigma #7221 üzenetére
Köszönöm, akkor se kell vpn -es
Nem blokkol rendesen mindent. Legalábbis Honor 8 on próbáltam utoljára root nélkül élni. Pont blokadat próbáltam ki. Hát nem volt az igazi.
Bár mostanában pl a youtube meg a facebook máshogy oldja meg reklámokat, szóval már a host fájlos se tud mindent kilőni...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Na végre sikerült elindítani a visszaszámlálót
Eddig szenvedtem vele, mert hiába társítottam a telót a mi accounthoz, a mi flash azt mondta hogy nincs társítva.
Ki kellett jelentkezni és újra be a telón, majd társítani
Így most várhatom a 387 órát..
Addig is van kérdésem:
1. Jól tudom, hogy a Global MIUI nem fog OTA frissülni ha twrp van felrakva?
2. Az Eu viszont fog, ugye?
3. Igazából a lényeg az lenne, hogy tudjak reklámot blokkolni. Egyébként root nem kell. Az belefér az időmbe, hogy 1-2 havonta frissítsem a host fájlt, akár adb -n keresztül ideiglenesen bootolt twrp-ben. Így nem kéne rootolni, nem kéne twrp -t felrakni és így nem zavarná az OTA frissítést.
4. Van egyszerűbb megoldás a reklámok blokkolására? (vpn -es nem érdekel)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Új fiók, hétfőn regisztráltam. (nekem van egy régebbi, de azzal direkt be se léptem a telefonra)
Na mindegy, majd holnap inkább backupolok, felkészülök rá, hogy törlés lesz, akkor nem érhet meglepetés.
Nem merek addig rányomni, mert véletlen kinyitom, az asszony meg kinyírELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a Mi Unlock progit. Elindítottam, bejelentkeztem. Azt kéri dugjam rá a telefont és ugye ott a gomb, hogy unlock. Mivel még csak pár napja van belakva, ráadásul a feleségemé, így nem szeretnék úgy járni, hogy rádugom és már törlök is mindent, a kérdésem tehát az, hogy ha most rádugom és megnyomom az unlockot akkor egyből nyit és töröl vagy még akkor kezd majd el számolni a számláló. Eddig semmilyen számlálóval nem találkoztam, pont azért kezdtem most neki, hogy el tudjam indítani a visszaszámolást..
-
mm89
őstag
Egy kérdés:
Melyik a legjobb régió ha szeretném hogy rendesen működjön a témák app és az arcfelismerés?
Indiára rakva elég fura zenéket dob fel a témák app csengőhang gyanánt
Van esetleg olyan ami közelebb áll az európai kultúrához de mégis működik minden?
Köszi!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Na megjött a telefon
Smartshop, július 8. rendelés, ma érkezett.
Global verzió, fekete, 4/64.
Szilikon tok volt hozzá. Már csak üveg kell.
Rögtön jelzett is hogy itt a 9.5.17ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz -conrad- #5872 üzenetére
Szia
Tegnap kaptam egy emailt hogy feldolgozva.
Gyanítom nem lesz itt ma vagy hétfőn.
Azért ez nem 3 nap
Persze így könnyű megmagyarázni:
Az általad választott termékek elérhetőségében változás történt, további információt a termékek melletti státuszjelzők nyújtanak.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Én ma rendeltem egy feketét a feleségemnek a smartshoptól. 4/64 global, 66e pénz. (eustockon nincs raktáron)
-
mm89
őstag
Na jelente megérkezett a szegedi médiába a telefon. Sikerült megfogdosni, amint lesz az eustockon már rendelem is.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék Note 5 öt de sehol nem lehet megfogdosni.. A méret miatt kellene. Egy P9 lite 2017 volt neki eddig, de vissza kellett adni a cégnél. Esetleg valaki Szegeden tudna segíteni ez ügyben?
Privátban írj ha van pár szabad perced segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Direct One (műholdas és online TV)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest