- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Starchm #10212 üzenetére
Felesleges ezen lovagolni! Ki akar 2-3.hónappal ezelőtti ROM.ot visszatenni?
Pl: a Nokia7 plus telómra nem lehetett még egyel régebbi verziót sem visszatenni, mert azt mondta ami fennt van az frissebb és el sem kezte feltenni, szóval marhára nem értem akik ezen rugóznak!
Mikor megvettem ezt a telót ARB3.as Rom volt rajta majd mikor letelt a 15.nap várakozás a BL. nyitásra első nekifutás az volt hogy MiFlash.el ment fel az aktuális legfrissebb ARB4.es ROM, holott maradhattam volna ARB3.on is de minek? Nincs semmi hátrány abból hogy nemleht visszatenni egy 2.hónappal ezelőtti ROM.ot!
-
válasz
Starchm #9913 üzenetére
SuperUser nem kapcsolja ki a dm verity-t az mellé fel kell telepíteni! Csak a MAGISK kapcsolja ki!
wesder : hogy érted hogy rá? ha arra hogy simán a gyári frissítővel akkor NEM a válasz! TWRP vel felmegy de valószínű BootLoop lesz a vége!Szóval csakis tiszta telepítéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest