- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
SybenX #32669 üzenetére
Eskü be volt kapcsolva korábban is. Betettem 1-es SIM-nek, beállítottam az APN-t, majd visszatettem 2-esnek és ott is megjelent az APN. Annyit csináltam még, hogy a készülékkeresést kikapcsoltam, mert folyton azzal szórakozott az új SIM-nél. Nem tudom melyik miatt, de "megjavult.."...
Köszönöm a segítséget!
-
Som@
őstag
válasz
SybenX #14645 üzenetére
Meg is rendeltem!
Egy LG G2-t fog váltani, ami sajna balesetes lett!
Szinte már mindent végig olvastam itt a telefonról.
Egy ROM összefoglalót nem találtam.
Milyen ROM-mal érdemes használni? Az LG-n crDroidos custom rom volt, amit szerettem, mert gyors volt.
Itt mi az ajánlott? Mindennapi felhasználás, hosszú üzemidő az elvárás.Mennyire javasolt védő üveget venni rá? Olyan kemény tokot veszek rá, ami elől túllóg a telefonon, így ha pofára esik (sík területen) a peremre fekszik fel a telefon. Mitől vég az üveg, amitől maga a telefon üvege nem?
LG G2-n is kemény tok, fólia volt csak. (A baleset belső alkatrész szétesés volt, nem a kijelzővel történt valami)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Trance club
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest