- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
válasz
HungaroDrone #36082 üzenetére
A képernyő az nehéz dió... ha találsz egy jót, szólj!
A legtöbben nem bízom, gyenge minőségű utángyártott darabok.
-
aRm1n
aktív tag
válasz
HungaroDrone #35731 üzenetére
Ha találsz gyári eredetit, az engem is érdekelne! (Fél éve lezúztam kicsit, de végül nem cseréltem ki, úgy voltam vele hogy a meghasadt eredeti még mindig jobb, mint egy nem működő utángyártott...)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
HungaroDrone #35726 üzenetére
Utána javaslok egy kijelzovédő plexit meg egy masszív tokot
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #35589 üzenetére
A pörgősség + mutatósság alapja hogy a GPU és a CPU még sima scrollozás + gesture vezérés alatt is max. közelben megy szinte állandóan aminek folyománya hogy merül is ahogy kell - persze mivel backport és a amiről portolva lett az egy erősebb CPU + erősebb GPU kombó és egy hatékonyabb SoC úgyhogy ez azon nem érződik. Mindennek ára van. A Magnetic meg.. meh, GApps included..? Melyik? Hogy? Milyen? Forráskód nincs jelölve sehol..? A leírások tele vannak pontatlanságokkal. Én biztos fel nem tennék ilyet. De nem vagyunk egyformák és ezzel nincs semmi gond.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #35587 üzenetére
Offban írok mert nem szorosan a kérdésedre írok.
Látom Telegramról másoltad.
Szerintem nézz szét jobban mert ennek még nincs nagyon múltja és ebből a leírásból pl. kimaradt a gomb háttérvilágítás bug is. Ha fel akarod tenni akkor nagy valószínűséggel egy data formattal kell kezdj, ezt jó ha tudod mert ugye ha az internal-t formázod akkor ha lesz kéznél microSD / USB OTG / PC MTP-vel meg ments mindent mielőtt formázol.
A hozzászólásaid visszaolvasva inkább custom AOSP vagy hasonló (nem-MIUI) ROM-okat használtál, ezek a MIUI-k meg portolt ROM-ok, mindig lesznek benne hibák és hacsak nem jön előt a hiba az eredeti eszközzel is (ami itt említve sincs.. nekem az ilyen eleve kizáró ok) úgy nemigen lesz javítva + mivel random hobby ROM-ok általában a ilyenek így ha elkezded használni akkor rá kell tudni hogy ha nincs build, ha nincs frissítés akkor nincs.. Akib meg Siddharth_Sarkar csinálta a MIUI NSA ROM-ot is, az is gyak. eltűnt..
Azon a csatornán ahonnan ezt másoltad ennek az embernek ez az egyetlen ROM-ja van fent és biztosan az electrojack féle Xiaomi.EU az alapja, ha mindenképp egy MIUI-t akarsz feltenni az AICP után (amit nem is értek) akkor inkább az ő munkájából válassz, esetleg próbáld ki a MIUI TR-t (amit ez az ember is csinált akinek a ROM-ját kérdezed) de az legalább jövöget folyamatosan, bár azért nekem nagyon furák ezek a ROM-ok meg a marketingjük, mikor ilyet ír a leírás, hogy "Bug: not found" majd 4 sorral alatta "Note : Button illumination does not work" - mi ez ha nem bug? Aztán kiderül, hogy lehet javítani egy Magisk Modullal.. most akkor root-old egy darab modul miatt? Ami mit is csinál? Egy kernelparamétert megbillent.. miért nincs ez a kernelben megcsinálva rendesen? Mert ahhoz kéne egy rendes kernelt is csinálni. Errr.. Port.. rá kell tudni.. Olvasd el [ezt] a hsz-em, összeírtam én már ezt. És arról nem is beszélve hogy ugyanúgy előtelepített GApps lesz benne mint bármelyik Xiaomi.EU ROM-ban, pucolhatod ki majd ami nem kell ugyanúgy. Azért mondom még pluszban hogy óvatosan, mert egyik-másik pl. előre root-olva van, ezek meg MIUI ROM-ok, ukrán-orosz egyéb háttérrel, értedugyehogymondom.Gyűjtő csatornák:
https://web.telegram.org/#/im?p=@midomiui
https://web.telegram.org/#/im?p=@miui11ports
Electrojack csatornája:
https://web.telegram.org/#/im?p=@mimidoports
Escobar (EPIC ROM) régi csatornája, ide azért a jobb ROM-ok kerülnek fel:
https://web.telegram.org/#/im?p=@Escobar1945Roms -
aytukabozs
addikt
válasz
HungaroDrone #35470 üzenetére
Ha magadnak cserélnéd akkor ;
1. megkeresed alin a legjobbra értékelt eladót a témában
1.a apróhirdetésben keresel kijelzőt
2. a youtubon keresel cseréről szóló videót, és annak lépéseit gondosan követve kicseréled a kijelzőt.Nem olyan bonyolult feleladat, kis kézügyességgel abszolválható, de elbagatellizálni sem szabad.
Hogy megéri-e ezt neked kell tudni, én spec nem látok most olyan telefont a piacon ami instant get lenne, főleg hogy még mindig tökéletesen kiszolgálja az igényeimet, nomeg berzenkedek a nochtól, meg kamera lyuktól... -
aytukabozs
addikt
válasz
HungaroDrone #35466 üzenetére
miui szerviz a XVIII.-ban
-
ktomcat
senior tag
válasz
HungaroDrone #34900 üzenetére
Google kamera meg a cameraapi megy vele? Bluetooth hívás, substraum témák? Nagy aicp párti voltam meg a qoejohn korszakban
-
Petrónius
aktív tag
válasz
HungaroDrone #34777 üzenetére
Pár éve én ezt használtam: [link]
Azóta nem tudom mi változott benne. Egy próbát talán megér. -
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #34720 üzenetére
A Havoc-ot még nem akartam mondani mert nem látni merre lesz előre.. van elvileg maintainer de nem nagyon látni mit csinál, mit tervez, changelog is annyi van ami a Havoc saját globális changelogja.
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
HungaroDrone #34593 üzenetére
Próba képen felettem, kicsit nyomkodtam. Tok jó, gyors, szép, megy minden rajta. Belakni nem volt időm, de szerintem holnap ez is meg lesz, majd referálok...
-
crok
Topikgazda
válasz
Na legalabb mostmar azt kiirta hogy mirol portolta: Redmi 6 Pro, de infot nem latok hogy folyamatosan akatja-e csinalni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Regen vannak mar ilyenek, emlegettuk is mar de nem kulon Mido ROM-ok hanem masik telefonrol portok amiket vagy csinal utana meg aki kiadta vagy nem.. En max. az Escobar felet ajanlanam..
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #34486 üzenetére
Jaja, csak látod, első kiadás Szept. 17, egy hónapnál régebben, októberi security patch már kint van de build még sehol, pedig pl. LilBlinx-nek gépe se volt.. de hogy kijött a patch és volt idő jött a build azonnal. Meglátjuk.
Van egy olyan is hogy LineageXtended de azt se említettem, mert azt írták lesz 3 beta build, kettő volt is aztán egy jó 3 hét kuss, majd egy nagy bejelentés hogy nem tűntek el, majd megint 2 hét semmi.. majd megkérdeztem hogy akkor hol a harmadik beta build meg lesz-e stable, aztán az a válasz jött hogy nem is igen lesz Pie már mert átállnak Q-ra de az meg még nem született olyan ami boot-ol. Úgyhogy.. az ilyeneket inkább szűröm, a MagneticOS is most még ebben a fázisban van nálam..
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #34484 üzenetére
Nem tettem fel ide mert nem látom hogy ebből lesz még build.. de hátha. Ezeket nem szoktam említeni mert egyik másik csak egy-két build-et él meg és|vagy 3+ havonta frissül ha frissül.
-
válasz
HungaroDrone #34109 üzenetére
-
djtörök
senior tag
válasz
HungaroDrone #34109 üzenetére
Az csak egy alkalmazás, akkuhasználati statisztikát tudsz nézni vele, és megsaccolja, hogy milyen állapotban van az akkud.
Viszont én is felraktam a pixelexperience plust, tényleg jól bánik az energiával. Tetszett az aex is, csak gyorsabban merül, meg nagyobb a készenléti fogyasztása. -
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #34094 üzenetére
Az AccuBattery-vel mit és hogy tettél rendbe? Nem tudok optimalizáló funkciójáról hogy lenne neki (megvettem a Pro-t de statisztikára használom, optimalizáció funkcióról nem tudok benne).
-
kanyi51
senior tag
válasz
HungaroDrone #34041 üzenetére
kösz
-
kanyi51
senior tag
válasz
HungaroDrone #34028 üzenetére
Szerinted hogyan kellene feltennem, mi a sorrend illetve mit kell törölnöm előtte, most MIUI Xiaomi.eu 10,2 Stabil van fenn, és ha mégsem tetszene, vagy nem úgy megy ahogy gondolom vissza is állítanám a régit. Eddig ekkora műveletbe nem fogtam bele még.
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
HungaroDrone #34026 üzenetére
Tesztelem 2 napja. Eddig teljesen elégedett vagyok vele.
-
domper2015
senior tag
válasz
HungaroDrone #34026 üzenetére
Nem tűnik rossznak, egyenlőre.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
HungaroDrone #33578 üzenetére
Szia, OTA van benne, vagy manualisan frisstendo?
-
loosht
senior tag
válasz
HungaroDrone #33545 üzenetére
Én is hasonló problémával kínlódok már egy ideje, de én a router topikjában próbálkoztam. Csak az otthoni wifimmel nem tudok belépni az amazon-ra, imdb-re, mobilnettel szépen megy. Az érdekes, hogy feleségem MI A2 lite-ja is ugyanezt produkálja otthon, pedig az övé teljesen gyári. Hónapok alatt sem sikerült megoldanom a problémát. Pontosabban ha visszatettem egy 8.1 alapú droidot, akkor működött.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #33547 üzenetére
Kapcsold ki az AdAway szűrést és próbáld ki újra.
@Havoc: várni kéne egy-két hetet hogy merre lesz arra.
Meglátjuk, ha nincs aki vigye tovább majd beszéljünk róla (: -
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #33545 üzenetére
Más, szintén wifis hálózatra felmenve is csinálja? Vagy csak egyen? Használsz reklámszűrő appot, VPN-t, bármit?
Amúgy a Havoc lehet megszűnik Mido-ra, gyakorlatilag a sok kang miatt kitették a csapatból a maintainer-t.. Amíg valaki fel nem karolja addig nemigen lesz frissítés. Nem tudom van-e rá jelentkező meg hogy "felveszik-e" egyáltalán..
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #33432 üzenetére
Az első válaszom a hozzászólásodra 35 a második (ami csak apró kiegészítés volt ha nem lenne egyértelmű) erre rá 38 perccel ment. Ennél jobban/fürgébben bocs, de lehet nem fog menni ( : Gyak. ahogy a picit letettük aludni 2..3 perc múlva volt válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #33401 üzenetére
Ugy csinalsz, mintha frissen tennel egy Havoc-ot: clean install, majd NEM restartolsz hanem visszallitod a mentesed, igy lesz a Havoc-bol boot es vendor meg a mentesbol system es data (azert mondom visszaallitani a system-et mert nem tudhatom valtoztattal-e rajta). Ja, es nem sporolunk a hellyel: menteni mindent kell, max. allitsd be hogy tomoritse.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #33298 üzenetére
Nem is fog csinalni, csak MIUI alatt aktivalodik a helyes USB interface es custom ROM-on a VoLTE carrier check kikapcs is build.prop ertek atallitassal megy. Ez benne van a leirasban.
En ugy csinaltam meg vegul, hogy TWRP-ben csinaltam egy full backup-ot, az belso tar tartalmat atpattintottam USB OTG-n egy SD-re, format data, official MIUI telepit, mindent vegigcsinalsz, lesz jo EFS-ed, internal megint format aztan mehet vissza EFS nelkul a TWRP mentes es USB-OTG-rol a belso tarhely tartalma.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
HungaroDrone #33298 üzenetére
Arra nem is fog. Debug paranccsal jön csak elő a kapcsoló. Telepítsd az APN fixemet, abban benne van az is, de nálatok tuti nem fog menni, mert az indiai VF profil nem tud vowifit.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #32598 üzenetére
Ahogy ebben írtam:
"..a Global Stable V10.2.3.0.NCFMIXM-ből kipattintott firmware-t [itt] találod vagy a Mega tárhelyemen a Firmware mappában"
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #32590 üzenetére
Hát minden pixelt meg kell nézni mert amúgy nem sokat mond érdemben.. de kb. rendben lehet.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #32548 üzenetére
De még mennyire!
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #32472 üzenetére
Alapvetően nálam CAF, mégiscsak a gyártó tudja legjobban hogy mit és hogy tud az általa megálmodott SoC ( : De ez valahol egyéni preferencia is, a CAF mélyen egy olyan AOSP amit a gyártó már megreszelt (Qualcomm).. csak nyilván ő is követhet el hibákat. Egyel több faktor.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #32456 üzenetére
A Mokee egy kínai fejlesztésű (úgyhogy a buglista néha nehezen olvasható) és nyílt forrású ROM, napi build-je van de script csinálja (jól nyomon követhető mi kerül be a fejlesztési fába). Van OTA ami szimpatikus, Oreo alapú (ami sokaknak már ugye unalmas). Mottóik egyike, hogy minden hónapban van security patch level update. Gyakorlaitlag egy AOSP alapú ROM-ról beszélünk ugyan kevés testreszabhatósággal de elég nagy stabilitással. Ami mellette letölthető GApps az tesztelt kiadás, stabil az is mindig (persze lehet hogy outdated-nek tűnik de az összetevők általában ritkán frissülnek, és mivel úgyis automatikusan frissülnek úgyis megkapod mindig a legfrissebbet - de hiba esetén így mindig egy stabilan működőre tudsz visszaállni ha azt mondod pl. hogy Google Play Store vagy pl. Services adatok/frissítések törlése..
Ezeknél többet én nem tennék mellé.
-
kanyi51
senior tag
válasz
HungaroDrone #31570 üzenetére
Én a XiaomiEu Miui 10.2.2.0 -át használom, GLOBAL, Stabil, teljesen jó,meg vagyok elégedve vele, mindent tud amire úgy gondolom szükségem van.
-
vornia
senior tag
válasz
HungaroDrone #31570 üzenetére
Nekem eddig a globe romok jöttek be a legjobban.
-
Aethelstone
addikt
válasz
HungaroDrone #31566 üzenetére
Semmi extra. Teszi a dolgát. Ahogy kell.
-
rin33
senior tag
válasz
HungaroDrone #25443 üzenetére
-
rin33
senior tag
válasz
HungaroDrone #25244 üzenetére
Azt kell tudni, hogy treble-twrp kell (ez maradhat mert jó lesz sima ROMokhoz is) és treble Magisk kell (cust). Lényege hogy az android framework-öt és a alacsonyabb szintű ,,linuxos részt" (beépülő modulok, driverek, kernel) egymástól szétválasszák úgy hogy közé került egy ,,vendor interfész", így a ROM fejlesztés/frissítés újabb androidra sokkal könnyebb lesz, pl a Los 15.1 most már naponta frissül (nem hetente pl) a treble miatt.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
HungaroDrone #25122 üzenetére
Nekem a Liquid Remix jött be, de sokan szeretik az AEX-et is és a CrDroidot is.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
HungaroDrone #25120 üzenetére
Nincs. Kérdezz itt, ez a telefon topikja. Aki meg tud, az válaszol
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone #19490 üzenetére
logout blogomban olvasd el miert van ez es mivel lehet orvosolni - ha lehet.
-
juve600
nagyúr
válasz
HungaroDrone #19490 üzenetére
mi a jelszó ? user error
PixelExperince 8.1 -es rom tökéletes
-
RVR400
veterán
válasz
HungaroDrone #18876 üzenetére
További 42 a LOS-ra
És valószínűleg ezekhez kapcsolódnak még további hsz-ok.
Önmagában hardverfüggetlenül szerintem nincs értelme LOS fórumnak, hardverfüggően meg ennél többet nem lehet belőle kihozni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
HungaroDrone #18876 üzenetére
Szerintem indíts el egy új Témát itt a PH Fórumában és onnantól kezdve lesz!
Próbáltam rákeresni, de a kérdés azonnal felmerült: Hogyan indítható a PH Fórumában új téma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest