Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tesco clubcard alkalmazást szeretném használni,ami a telepítés után egyből azzal az üzenettel leáll, hogy a teló valószínű rootolt és hogy biztonsági okok stb. Mi a fenét kell csinálni hogy menjen? -
József720
csendes tag
Sziasztok, betört a telefon kijelzője szeretnék Kínából rendelni.
Ha valaki tud megbízható helyről jó minőségű kijelzőt kerettel együtt az küldjön linket.
Köszönöm a segítséget

-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg CRdroid pite van fent. A kijelző lassú felébredését leszámítva egész jó rom.
Lenne két kérdésem:
- Melyik romban van még benne alapból, a gyárin kívül a lassított felvétel?
- A gyárihoz hasonló képnézegető elérhető valahol? Az"album létrehozása" lenne a lényeg. -
Gyurinho92
tag
Üdv!
Egy pár napja olyan problémám adódott, hogy felrakom tölteni a telefont, a zároépernyőn jelzi rendesen. Eltelik 10 perc, megnézem, és nem mutatná sem a százalékot, sem felül az aksijelen a kis villámot. Kihúzom-visszadugom, egy ideig megint megy, aztán leáll. Ja, és amikor nem jelzi, leellenőríztem, a beállítások/telefon aksi résznél írja, hogy tölt. Nem egy nagy probléma, inkább csak zavar. -
Whist
aktív tag
Üdv!
Ugyan nem Note 4, hanem P9 de a kérdésem szempontjából ez sztem lényegtelen.
Nos, vettem egy akkut a fent említett készülékhez,viszont ragszalagot elfelejtettem hozzá vásárolni.
Probléma,ha anélkül teszem be az új akksit a régi helyére, vagy azért fontos lenne és nem ártana alátenni?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Note 4-ben tényleg nincs nfc?
Üdv: Fishor
-
crok
Topikgazda
válasz
trebrona
üzenetére
Jaja, írtam neki, igencsak egyel mellékattintott a MIUIHU letöltőoldalon (egymás alattfelett van). Megmókoltuk a fastboot bat file-okat hogy ne nézze a product-ot és ne szálljon el, azóta bootolt a telefon.
Na, a "hiba":
Rossz ROM lett letöltve és a HM4Pro (Prime) még Marshmallow, azok a ROM telepítő ZIP-ek más metódust használnak a platformazonosításra.. na, itt ment el.
MIDO update script ezzel kezdődik:
getprop("ro.product.device") == "mido" || abort("E3004: This package is for \"mido\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");MARKW update script ezzel kezdődik:
get_device_compatible("markw") == "OK" || abort("This package is for \"markw\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");Na, ezt a parancsot (get_device_compatible) nem ismeri a Mido OrangeFox, de a TWRP se.
Így nem ment le se az első parancs de a || utáni rész se (más volt a visszatérési érték, azt az ágat nem is érintette). Így futott szépen tovább a script és nem lépett ki, nem futott ki hibára - tolta fel az partíció image-eket "ahogy azt kell". -
crok
Topikgazda
válasz
helixP
üzenetére
Nem eszik olyan forrón. A mai telefonokat nem könnyű brick-elni (jó, az ARB-t nem ér mondani.. az vegytiszta Xiaomi együttható). Hála a fejlesztőknek a fastboot egy szinttel fentebb van minthogy egy másik ROM csak úgy elcsessze. Még van egy hardverközeli szint de ahhoz nem is nyúlhat a fastboot meg más se, csak vagy EDL, vagy TP-vel, vagy Qualcomm flash-errel programozható (platformfüggően).
-
trebrona
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Sosem volt Z3-am.

Xiaomi topikokban rontom a levegőt.

-
crok
Topikgazda
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
WinXP, Win7 de meg Win8 is hibatlan, virtualis gep alol is, sot linux alol is flasheltem fastboot ROMot, nem az a gond.
Ha nem volt rendesen kicsomagolva, hat.. le van irva hogy kell ; )
Meg nincs tisztazva, hogy esetleg mas telefon ROMjaval lett flashelve veletlen vagy nem.
Ha esetleg.. Akkor sincs gond, meg kell patkolni a bat-okat vagy kezzel flashelni egyesevel az image-eket. -
crok
Topikgazda
válasz
Imi1981
üzenetére
Nem tudod elrontani, nyugi.
Fastboot ROM, custom recovery, aztan barmi.
MiFlash hasznalat elott a fastboot tgz-t vagy tar-t csomagold ki.
Vigyazz, hogy ne zard vissza meg ha van mentenivo az internal storsge-on akkor ne gyaluld le.
A ROM-ot elinditani se kell, ha a recovery meg a fastboot kepe jo akkor mehet is a custom recovery, esigytovabbesigytovabb. Ha az OF mar fent van akar a mentest is visszateheted. -
-
Imi1981
veterán
Ott akárhogy keresem csak az unlock progi van! Nem találok fastboot rom linket.
Amúgy fastboot módba úgy rakom a telót ,hogy hangerő le + power gomb egyszerre nyomva míg be nem jön a fastboot mód? Az a baj nem tudom biztosan ,hogy fastbootmódba van e ilyenkor a teló mertrt nem látszik semmi rendesen . -
Imi1981
veterán
Mido van! Xiaomi redmi note4 b20 snapdragon procis. Tudnál linkelni ehhez való fastboot romot ami tutira jó ?
Amit twrp-ből telepítettem (ami utan lett ez a hiba)miuihu 10 utolsó elötti verzió. Lehet véletlenül rosszat töltöttem le de azt már nem tudom megnézni mert a teló belső tárhelyén van. Ki tudtam kapcsolni hála az égnek valamelyik kinai szövegre nyomtam a recoveryben. Amúgy orangefox recovery volt rajta a hiba előtt ha ez számit.kösz előre is a segítséget! -
Laslie
tag
Sziasztok!
Még mindig a caller screen-el szenvedek MIUI 10 Global 10.1.1.0 (NCFMIFI) alatt.
Kipróbáltam több témát is, de sajnos egyik sem változtatja meg a hívás képernyőt.
Nem tudom miért kellett a MIUI 9 alatt jól látható fekete alapon fehér/szürke betű képernyőt módosítaniuk MIUI 10 alatt fehér/szürke alapon fekete betűre? Ez így alig olvasható, főleg napfényben.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám megcserélni a két színt, hogy ismét jól olvasható legyen a hívásnál a képernyő? -
Imi1981
veterán
Nagy a baj!! vissza akartam rakni a régebbi miuihu 10 romot (lehet rossz telefon tipust töltöttem le véletlenül)Éa azóta A negyed képernyő hosszában színes csíkos a többi részen meg pinginek vannak (linux jele) egy sorban széltében ! twrp nem jön be csak valami kinai recovery az az is szét van csúszva! A fastboot és download gomb látszik ebben a recoveryben és csak ez a kettő angol.Mit tudok tenni?Helyre tudom hozni?
-
Imi1981
veterán
Frissítettem a legújabb miuihu 10 8.12.20-ra és azóta az otp smartbank alkalmazás nem működik és ha megpróbálom elindítani akkor lefagy a teló (miui kezdőképernyő leállt). Ha valaki itt használ otp smartbank alkalmazást kipróbálná működik e nála ?
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila
üzenetére
roflcopter igazán nincs mit - jó kis telefon ez, jó közösséggel ( :
-
Archttila
veterán
Jajj

Thrawn
Nekem egyszer EDL modban ragadt a telefonom pedig hozzad hasonloan latszolag mindent jol csinaltam. A megoldas a kabel volt. Fogtam lecsereltem a gagyi kabelt az XBOX One controllerhez kapott kabelre es ta-damm, mar ment is a flash mint az anyjakinja...

Azota mindig mindent csak minosegi kabellel csinalok. (van egy csak erre rendszeresitett darabom)
-
Thrawn
félisten
Ezeken már próbáltam, sőt, kb mindent amit kidob a google.
A legtöbb amit elértem, hogy felismerte a telefont eszközkezelőben (Redmi Note 4X) de a tartalmát nem érem el. Most éppen "Az eszköz nem indítható el. Kód: 10" amit szintén kigugliztam már.
Amit nem értek az az, hogy még valamikor év elején telepítettem a régi gépemre friss Win10-et és az instant megoldott mindent, nulla szívás volt vele. Abban az időben tele volt a topik ezzel a nyűggel és nem is értettem mit kínlódnak egyesek ezzel. Most már értem. Vagyis nem.

-
crok
Topikgazda
válasz
Thrawn
üzenetére
Win10 MTP bug, mindegy hogy szűz vagy nem.
http://en.miui.com/thread-218077-1-1.html
https://www.google.com/search?q=windows+10+mtp+bug
Kézzel megeszi. Eddig még mindenkinek megette/működött. -
crok
Topikgazda
-
Thrawn
félisten
Természetesen MTP-t választok.
Eszközkezelőben ismeretlen USB eszközként jelenik meg és semmilyen drivert nem tudok megadni neki. Még ha ki van kapcsolva a digitális aláírás szükségessége sem."A megadott mappa nem tartalmaz az eszközzel kompatibilis szoftver-illesztőprogramot. Ha a megadott mappában található illesztőprogram, akkor győződjön meg róla, hogy a(z) Windows x64 alapú rendszerekhez használatához tervezték."
-
lexter00
őstag
Miért nem látja a pc a telefonomat ha rádugom usb-re?Miui 10 hivatalos verzó van a telón win7 a gépen.Mit kell csinálnom hogy lássa a pc a telefont?
-
vornia
senior tag
Én már tegnap óta lowfood módban üzemelek ,😂
-
crok
Topikgazda
Egy teljes napon át nem volt poszt : D Mindenki kajakómába esett : D
-
Tidzsi1953
tag
-- Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak és a családjának --
-
Toth_Jani
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
De a Full Cover kijelzővédő lehet bármilyen színű, és elég jól letakarja az eredeti színt.
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Tegyétek csajos színű tokba - nekem minden tokom full fedi a színét, nem is láttam már hónapok óta milyen : D
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Na akkor: a linkelt telefon vagy mido vagy nikel de nem egyértelmű nekem (leírásban 10 magos MTK SoC-al van szerelve, nem a 8 magos Snapdragonnal de tud LTE B20-at is amit meg nem minden MTK tud, volt már ilyesmiről itt szó). Vakra semmiképp nem venném meg. Én csak telefonos egyeztetés után döntenék mert sántít a leírás. Kérdezd meg hogy milyen termékkód van a dobozra írva (a Snapdragon Global az a 2016102), van-e a dobozon ragasztott Global version cetli és hogy mi van még a terméktulajdonságoknál (8 vagy 10 mag, Snapdragon vagy MTK). Nem tudom mit hívnak ők Global EU-nak mert a gyártónak nincs ilyen jelölése.
-
_Moriarty_
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Mutatsz inkább valami linket hogy hol látsz ilyen jelölést hogy külön Global és EU?
Én csak olyanról tudok, hogy global, kínai vagy indiai ("International"). Ilyet hogy EU még nem láttam sehol. Nem lehet, hogy az a ROM jelölése a hirdetésben, és hogy nem Global ROM-al hanem Xiaomi.EU-val szállítják a telefont (a Xiaomi.EU egy hivatalos EU importőr hivatalos ROM-ja is egyben - ez minden Xiaomi.EU ROM thread elején le van írva: Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)). -
-
sandró60
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Z3 nosztalgia 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)