- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Rickeffe #34839 üzenetére
Egyelőre látod nekem is miket írnak.. Még talán annyi válasz sincs mint a modemes érában.. Írok egy valag elemzést.. képek, diagramok, táblázat.. azért csak időt feccöltem bele, na. Kapok rá másfél-kétsoros választ hogy "kalibráljam az akkut.." meg hogy "egyetetett a team-el és használjam 3 napig a cleaner-t hátha megoldódik".. pff.. komolyan?! Most tiltottam le vagy 10+ MIUI/Xiaomi appot adb-n de nem volt elég, Magisk telepítés után root-al kilőttem a híres-neves Security app utolsó folyamatmorzsáit is (tiltani-törölni nem lehet mert bootloop-ol).. most tűrhető, de vastagon nem mondanám jónak.
..de ha meg nem írsz nekik nincs nyoma hogy s.*r és azt hiszik hogy jó.
..de mégcsak ők fognak forrást közzétenni amit utána reszelni lehet custom ROM-ban.. úgyhogy jelentem.. sír a szám hogy lássák hogy igény az van.. de a kínai / orosz / indiai fórumon is ugyanez van. Értelme? Hát.. Majd ha lecseng a MIUI 11 akkor szépen visszaállok megint.. -
Rickeffe
aktív tag
válasz
Rickeffe #33116 üzenetére
update:
Lehet, hogy megvan az egyik bug.
Lehet hogy normális működés, nem tudom (annyira nem ismerem a technológiát) de az általam MIUI-n ismertetett apn beállítással bár működik a VoLTE, azzal jár hogy mindig van adatkapcsolat (akkor is ha ki van kapcsolva a mobiladat, viszont hogy ez beleszámít-e az adatforfalomba, nem tudom) -
crok
Topikgazda
válasz
Rickeffe #33108 üzenetére
8.5? Jó régi ROM, van vagy 1.5..1.8 éves.
Neked azért megy még mert a rengeteg VoLTE alapú bugreport alapján 2017 októberében egy frissítés után (persze előre be nem jelentve) kikapcsolták a funkciót - ezért van az, hogy a stabil V8.X-ekben még ment. Neked azért megy mert egy nagyon régi modem firmware van még fent amiben még nem volt letiltva (VoLTE kapcsolód is van alapból még a beállításokban). -
crok
Topikgazda
válasz
Rickeffe #31681 üzenetére
aapt list -a MGC_5.2.025_BSGBase_N4X_v1t.apk | grep -i '\(target\|min\)sdk'
A: android:minSdkVersion(0x0101020c)=(type 0x10)0x1a
A: android:targetSdkVersion(0x01010270)=(type 0x10)0x1b
Vagyis min SDK 0x1a -> 26 és target SDK 0x1b -> 27aapt list -a MGC_6.1.021_XCAMBase_N4X_v8f.apk | grep -i '\(target\|min\)sdk'
A: android:minSdkVersion(0x0101020c)=(type 0x10)0x1a
A: android:targetSdkVersion(0x01010270)=(type 0x10)0x1c
Vagyis min SDK 0x1a -> 26 és target SDK 0x1c -> 28Android 7.1 (API level 25)
Android 8.0 (API level 26)
Android 8.1 (API level 27)
Android 9 (API level 28)Lehet ez Nougat-on el se indul ezek szerint. Bocsi.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Rickeffe #26994 üzenetére
Légyszíves ne kóstolgass! Csak segíteni szeretnék azoknak akik hasonlóan gondolkodnak mint én.
Ha nem tetszik amit írok,légy nagyvonalú és halggass.
Nem kötelező hozzászólni. Itt kaptam felkérést arra,hogy a 4pda-n szerzett infókat osszamm meg. Ha ráérsz keresd vissza,hogy ki kért meg. Jó elfoglaltság lesz szerintem,legalább addig sem kötekszel. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Rickeffe #26970 üzenetére
Attól,hogy hiányzik belőle pár cucc,még működhet tökéletesen. Az van rajta most is és hiba nélkül megy. Az EU romot úgy is a kínaiból csinálják,eddig is a global dev. volt a legpuritánabb. Azt,hogy lassabbnak érzem,az megintcsak nem befolyásolja a "tökéletes működést",amit most is fenntartok.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Rickeffe #26961 üzenetére
Azért ennyire nem volt időm 3 óra alatt belemélyedni :-) Jól szól a zene, azt észrevettem. Koromnál fogva kicsit süket vagyok, így nem mondhatom, hogy értékelhető dolgot tudok mondani a hangzásról
Engem még minden új dolog fel tud csigázni!
bigota link (vigyázat! azonnal indul a letöltés a linkre kattintva!) -
kosinalajos
csendes tag
válasz
Rickeffe #21626 üzenetére
Nekem egyelőre negatív. Kèt dolgot vettem èszre: 1. Betett egy plusz "asztalt" amit "kártyáknak" hív, meg tett oda egy chrome böngèszőt, de ezeket nem sikerült mèg onnan törölni. 2. Nekem picit lassabban jönnek be az oldalak chromeba. Elindul a csík aztán megáll majd beugrik az oldal... Nem tapasztaltam ezt a frissítès előtt.
-
Pakliman
tag
válasz
Rickeffe #21626 üzenetére
Eddig semmi gondom vele (9.0 akárhányról frissítettem).
A telepítése nálam kicsit fura volt. Először 200 valahány megás fájlt szedett le, azt a RedWolf hibásnak találta.
Újraindítás, frissítés keresése, 1.x gigás telepítőt talált. Letöltés, RedWolf gond nélkül telepítette.
Mindenem megmaradt (nálam nincsenek azok a bizonyos card-ok sem), kizárólag a root-ot kellett újra rakni. -
bizbera
csendes tag
-
TATU
csendes tag
-
helixP
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Rickeffe #15786 üzenetére
Már leírtuk. Esetleg még itt: https://www.mi.com/verify/#imei_en
-
vigyori78
őstag
válasz
Rickeffe #15776 üzenetére
Először azt kérdezted: de pl. nem tudom hol lehet leellenőrizni. (Bluetooth verzió, b20 képesség)
Ha Redmi Note 4 Global telefonod van akkor rajta van a dobozán is de kb. ezt támogatja a hardver :
GSM 850/900/1800/1900 MHz
UMTS 850/900/1900/2100 MHz
LTE 700/800/850/900/1700/1800/2100/2600 MHz -
trebrona
nagyúr
válasz
Rickeffe #15734 üzenetére
Frekvenciákat root után lehet csak csekkolni úgy tudom, pl ezzel: Network Signal Guru
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Rickeffe #15725 üzenetére
Figyi.
Neked és nekem is és a topik 95%-nak Redmi Note 4 Global van. Fontos a Global szó, mivel ez a B20-at, esetleg még egyébb plusz hálózatokat takar, nem csak a kínai/indiai hálózatokat.
Ezért írja a rom, hogy Note 4, mert nem Note 4x, hanem Note 4 Global. A Note 4 Global és Note 4x ugyan az külsőre és belsőre is. Annyi, hogy a Note 4x NEM TÁMOGATJA a B20-at, illetve Bluetooth 4.2 van benne, a Note 4 Globalban 4.1.
Nem megtévesztő a kép, sem az információ.
De meg tudod nézni, ahol a rom a teló típusát írja, hogy 8 (deca) magos (core) vagy 10 (deca) magos (core). 8 magosnak kell lennie.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Háztartási gépek
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest