- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
bizbera #17727 üzenetére
1. ebből mit csináltál már meg? Kerestél arra, hogy "Ha volt lockscreen PIN/Pattern/Password beállítva"? Elég terjedelmes leírás.
2. "nekem a magisk rootja soha nem volt teljesen jó, csak a supersu." - nekem meg még több tízezer embernek jó a Magisk root.. mit értesz az alatt, hogy "nem teljesen jó"?
-
crok
Topikgazda
válasz
bizbera #17496 üzenetére
Ne mondd már, hogy nem lehet az updater-ben a tikket kivenni az automatikus frissítések letöltése és telepítése mellől? Biztos, hogy nem kér? Nem lehet, hogy nem adtad meg neki mikor kért? Milyen root-ot használsz? SuperSU / Magisk?
-
crok
Topikgazda
válasz
bizbera #17001 üzenetére
Emlékeztem erre a hsz-edre.
Most csináltam egy backup-ot az új AEX-ről, előtte egy full mentés Titanium Backup-al. Lineage 14 fel, Titanium backup vissza, label alapján minden AEX-en használt app vissza, beállításokkal mindennel. Egyetlen app se fagyott bele, egyetlen egy résznél se állt túl sokat (kiv. persze azon appok, amik eleve sok helyet foglalnak el). Kopp-kopp, eddig minden jó és visszakaptam mindent amit használtam AEX-en. Még a Google Authenticator is simán megy.
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
bizbera #14966 üzenetére
Nálad az a helyzet, hogy más szabványt követ a dugó mint a telefon: neked valszeg' OMTP van a headseteden, a telefon meg CTIA-ra van kötve.
Itt a wiki szócikk meg még kis okosság.
Itt van [1] [2] kép hogy milyen a bekötés. Remélem a képek alapján már világos, miért működik ha kicsit kihúzod ( : -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
bizbera #14534 üzenetére
Basszus, ez pont jó lenne, de arany színűt próbálok találni, páromnak lesz.
Gondolkodtam, a 4G ramos verzió azért lehet jobb, mert habár most nincs érdemi különbség, 1-2 év elteltével fürgébb lehet a 4G-s verzió.
Többieknek reagálva: sorry, nem gondoltam, hogy az eustock ennyire gyorsan ideérhet, akkor visszaszívtam.
Viszont ott sincs készleten, tehát kilőve.
Ilyet próbálok találni: Redmi Note 4 4/64 arany színben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest