- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vornia
senior tag
válasz
Attipapa #26968 üzenetére
Kezdem úgy érezni,hogy a "kigyomlált" rom = a kiherélt rommal.
Anno valamelyik telefonon én is futtattam kinai-angol romot,és jobban tetszett mint az eu.dev , meg haz utóbbiból hiányoltam pár funkciót.
Nem is értem mi az a sok "blotware" amitől gyorsul a telefon, ha közben mégsem mindig. -
crok
Topikgazda
válasz
Attipapa #26964 üzenetére
Boven nem arrol van szo, hogy nem erdekel az ujdonsag, nagyon is erdekel. Ellenben a sok ujdonsag mellett elvesz a hibajavitas pl, a bugkezelesuk nullahoz kozelit.. nem veletlenul kerdeztek hogy a videofelvetel/hivasok kozbeni hangero/mikrofon problema mert Qualcomm SoC-on futo MIUI alatt 3 eve megoldatlan problema, neha kicsit jobb, de aztan mintha egyszeruen visszakerulne a hibas kod.. es ez nem ujdonsag. Jobban orulnek ha ezeket javitanak vegre ki mint a sok csiricsare haszontalan ujitas.. meg ezek a kikapcsolhatatlan dolgok mint pl a kartyak.. nekem semmi szuksegem ra pl.. aztan az, hogy rendszerszintu appokban (ugyan kikapcsolhato, de) reklamot tesznek "ajanlas" cimszoval.. kosz de kosz nem ha ez is ilyen maradt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Attipapa #26648 üzenetére
De ez a rom kínai. Valamint miért Nougat alapú még mindig? Nem arról volt szó, hogy kapunk mi is Oreo-alapú MIUI-t? Ha ez így marad, legnagyobb sajnálatomra (mert szeretem a készüléket) kénytelen leszek továbblépni valami újabb Xiaomira. Más készülékek miért kaptak eddig is Oreo-s MIUI-t, nekünk miért nem jár a jövőben sem?
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz
Attipapa #26367 üzenetére
Én csak magyar oldalt akartam linkelni. ALZA.sk-n 45k ez a teló sajnos 64GB már nincs és a 32GB ennyi. Az alzával semmi gond nagyon rég óta jelen vannak nálunk szlovákiában és maximálisan elégedett vagyok. A múltkor a rendelt laptopon nem mentek a USB portok visszavittem azonnal visszaadták a pénzt. Szóval csak ennyit az alzáról. Azért rendelek innét mert még lesz más is és hitelre fogom venni. Nagyon jóka hitelfeltételek. Már többször vettem hitelre tőlük. 800 euros terméknél 10x10 hónapos hitelnél ráfizettem 50 eurot. Na most ez nem éri meg?!?!
-
crok
Topikgazda
válasz
Attipapa #25959 üzenetére
Van /cust img flash-elheto zip mentve official ROMbol, ez nem gond, volt vele dolgom.
A fura az, hogy a ROM felmegy sima TWRPvel is de van aki hasznal custom LOS-t root nelkul? Szerintem nem sok ember. A SuperSU kiesik alapbol, a Magisk meg csak a patkolt marad. Ugyhogy akkor tenyleg marad a Treble kompatibilis verzio hasznalata mindenbol.
Hat ja, vegulid nem Treble keszulek ez, csak Treble kompatibilis mert van egy, LOSnak nem hasznos de megfelelo nagysagu particio erre a celra. -
crok
Topikgazda
válasz
Attipapa #25828 üzenetére
Nagyon jó kérdés, mert a leírás szerint egyelőre nem Treble kompatibilis lesz, legalábbis az első build nem. Bár az XDA thread-ben meg (ami Treble kompatibilis) forrásnak az a TheSarcastic van megadva, aki a LineageOS 15.1 oldalon maintainer-nek is meg van megadva (a Mi A1-nél is - szóval ez lesz imho abhishek987).
-
crok
Topikgazda
válasz
Attipapa #25794 üzenetére
Vagy ott van Zapperbyte MiUI Statusbar Pro ingyenes appja amivel átállíthatod vagy 8..10 féle képpen az értesítősávot, középre vagy jobbra-balra rendezett órával, jobbra-balra rendezett értesítésikonokkal, töltésikonnal, Wifivel.. stb. Minden MIUI verzióra csinál passzoló MIUISystemUI.apk-t (max. pár nap késéssel az adott MIUI verzió kiadása után).
-
Upo
addikt
válasz
Attipapa #18376 üzenetére
Most néztem, 2.2.406.5 verzióval csináltam.
Én túl sokszor nem unlockoltam, és csak sajátokat. Első volt a redmi3, a megjelenése környékén (a korábbiak még nem voltak zártak). Az még ment várakozás nélkül. Aztán áprilisban az én note4-em, ott kellett várni 72 órát. Aztán valahogy szeptemberben a redmi3-nál véletlenül rossz parancsra entereztem a command line history-ból, úgyhogy azt megint kellett nyitni, de szintén nem kellett várni. És tegnap ez a másik note4, itt se kellett. -
Upo
addikt
válasz
Attipapa #18362 üzenetére
Nem tudom,csak úgy ahogy írtam. Elvileg havonta egy újat enged, az enyémet áprilisban vettem, akkor volt az utolsó unlock.
Simán bementem a fejlesztőiben az oem unlock menübe, hozzáadás, akkor kidobta a mi fiók varázslót. Bejelentkeztem, kiírta hogy hozzáköütve. Újraindítottam fastboot-ba, előkapartam az áprilisban használt mi unlockor, bejelentkeztem, megnyomtam a gombot, letekerte zölden 100%-ig. és kész.
Utána reboot, telón mi fiók appban rányomtam a kijelentkezésre. Utána megint fastboot, twrp fel, abból a miuihu, factory reset, és adtam a lánynak. Ő meg simán bejelentkezett a saját fiókjával, megcsináltuk az átköltözést, ennyi.
Akartam még venni neki mi cloud tárhelyet, de telóról nincs paypal, csak csirkelábas alipay lehetőség. De az meg nem fogadja el az alipay fiókomat valamiért. Gépen felmentem alipay-re, azt a fiókot adtam meg, jó jelszóval, de nem akarja. Majd ma este gépen i.mi.com-ról megcsináljuk, ott a paypal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest