- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
-
vimes
senior tag
Beszarás
Pont ugyanezt a sellert néztem ki magamnaka leírásban igencsak erősködött, hogy jobb minőségű cuccot árul, mint a többi kínai, gondoltam, ha bármi igaz belőle, megéri tőle venni + UK-ból gyorsabban is ideér.
Security T8-as csavarhúzót pont egy hete rendeltem meg, talán egy hét múlva megjön az is.
Köszi a választ! -
x360elite
őstag
Szia.
Nem észrevehető a különbség a belső és a külső hdd sebessége között játék közben. Viszont, ha WD mybook, és hasonló külső merevlemezt veszel, akkor készülj fel arra, hogy mondjuk kimész budira, vagy csak iszol egy pohár vizet, addig a vinyó szoftvere szépen leparkolja a fejet és leállítja a merevlemezt. Mire visszaérsz és folytatnád a játékot, azt veszed észre, hogy Te már megnyomtad a "folytatás" gombot, de a gép még gondolkodik picit. Nagyjából ennyi a hátránya a külső merevlemeznek, de ez is kiküszöbölhető. Veszel egy mezei 1Tbyte vinyót és egy sima külső noname házat, aminek nincs szoftvere. Bár Én a helyedben SSD-t vennék.
-
Nézd meg mi történik, mikor rádugsz egy notebook vagy telefon töltőt a konnektorra. Szikrázik egy bazi nagyot. Na ez az amit a kikapcsolgatással teszel. A mostani tápok nem szeretik az áramlöketeket. Azért kérnék egy példát miért is jó, ha folyamatosan lekapcsoljuk/kihúzzuk az áramból a rádugott eszközöket? Természetesen túlfeszvédős elosztóba dugva az eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest