- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
De a store felület még mindig megy és megvenni is lehet online.
-
Ma lövik le éjfélkor vagy holnap éjfélkor ?
-
-
-
Gondoltam beszerzem lemezesen is a Fallout 3 Goty -t x360 -ra.
Ezt küldték [kép]
Egyrészt NTSC (tehát USA régios?) ez mennyire baj nekem?
Illetve ez menni fog akár offline is a hazai EU-s xbox 360 mon ? (esetleg a S/X -en)
-
-
válasz
icemad #57992 üzenetére
Na az "jó".
Akkor nem olyan rossz a helyzet mint gondoltam.
Amit még jó lenne megtalálni, hogy hol lehet kikapcsolni azt, hogy bekapcsoljon a konzol ha a TV t bekapcsolom a távirányítójával ?
Setup ba néztem de nem találtam ilyen menüpontot.
TV beállításaiban kikapcsoltam a HDMI CEC et de nem segített rajta.
-
Vettem egy xbox 360 at Forza 2-3-4 ezni.
Ha jövőre lelövik az xbox 360 store-t akkor az azt jelenti, hogy a felhő mentéseim és a patch eket sem fogom tudni elérni / letölteni ?
Vagy csak vásárolni nem fogok tudni digitális tartalmakat ? (már ami maradt azt se)
-
Egy gyárilag
Xbox 360 Slim E 4GB
és
Xbox 360 Slim E 500 GBKonzolok között az az egyetlen érdemi eltérés, hogy az egyikbe raktak vinyót a másikhoz nem ?
Vagy a 4GB az alaplapra van forrasztva és a HDD -s verzióba nincs ilyen emiatt az egyik mondjuk dashbordja gyorsabb / lassabb ?
Ha így van van eltérés a kettő között vagy nem kell folgalkozni vele mind a kettő jó ? -
-
A forza motorsport 3 tenyleg nem tamogatja a cloud save -et ?
A FM2 es FM4 nel mukdott nekem azert furcsa. -
De azért ha hátul ép a matrica akkor az egy jó indikátor hogy bele volt e nyulva szerintem.
-
válasz
hszilard666 #56938 üzenetére
A Slim E -n van jack hatul már.
Nyilván ez nem segít rajtad. -
válasz
l.skywalker #56920 üzenetére
Van valami szűrő x360 -ra?
Ja jó latom ott van alatta kemény 1 oldal
-
-
8015190A Hibakódra nekem az ismétlődő számlázás bekapcsolása segített. (reddit en láttam más is szívott vele)
Ha esetleg valaki belefut.
Vettem 2 slim E -t Forza motorsport 4 -ezni de nem tudtam belogolni mindig kijelentkezett ezzel a hibával.Meg xcloud al sem ment ott is mindig kijelentkezett.
Valaki/valahol foglalkoznak egyébként x360-ak felújításával?
Lefestenek, hűtő csere meg újrapasztázás esetleg dvd meghajtó tisztítása ? -
válasz
MasterMark #23080 üzenetére
Igen amit eladok gépet arra vettem őket/azon használtam. Tehát mielőtt eladom nyomok egy format-ot a merevlemezre hogy ne maradjon rajta semmi az én profilomból illetve ne férjen hozza az enyémhez. Majd o belep a sajátjával utána és le fogja tudni tölteni/használni a játékokat amiket én megvettem rá anno.
-
válasz
MasterMark #23078 üzenetére
Ja értem. Kar..
Akkor legalább felhőből lehetne futtatni őket
Na mind1 akkor mennek a levesbe sajnos. Mondjuk mar csak két játék maradt.
Forza horizon ha mar a sárga karszalag fele megvan + walking dead 400 days DLC mennyi lehet játékidőben meg kb ? -
Ha valakinek eladom az xboxom és az illető csinál egy új live accountot és én arra nyomok egy licensz transzfert akkor fog tudni játszani a játékokkal amiket én live on vettem meg a saját accountommal? (meg akkor is ha mondjuk előtte leformázom a tárhelyet?)
xbox one t tervezek és csak a profilomat akarom megtartani minek menjenek karba a játékok én mar úgysem tudok rajta játszani velük
-
Jol láttam hogy le lehet tölteni a gta V ot online 20.000 Ft. ert? Ennek mi értelme Egyrészt eddig miért nem volt mondjuk rögtön megjelenéskor mert akkor meg lett is volna értelme mert sok helyen nem lehetett kapni de most így kicsit érdekes főleg ugye hogy ezt el sem lehet adni.
-
400 days remélem nem megy alapjáték nélkül. Mert leszedtem de nem találom. Miután kifizettem ugrott be hogy steam en van meg az alapjáték ...tárgytalan közben mar elolvastam le kell szedni hozza az ep 1 et is
-
-
válasz
Bathalsar #17577 üzenetére
Ha a pendrive tobbet tud mint 15 Mb/sec akkor jobban jarsz mintha a dvd olvasoban lenne. Boxe kb ennyit tud. Azt probalhatod meg meg h az install disc et rakod usb re. A play lemezt pedig hddre. Van akinel bevalt. Illetve volt meg egy teoria megpedig hogy aslim hddje es usb je kozos savszelen osztozik. Ergo tobbet art mint hasznal ha a play disc nem a dvd olvasoban van. Ps3 mon asszem sata vinyo van ott azert nincs savszelgond ha jol tudom. De ezeket kulfoldi forumon olvastam nem kell leoltani ha nem igy van. En nem tudom kiprobalni mert az ocska tescoba itt nem tudom megvenni a gamet mas meg nincs....
-
Abbol mi lehet igaz, hogy a slim box hdd je es usb je azonos porton/savszelen osztoznak ergo tobbet art ha usb re rakom a play disc et mintha nem telepitenem csak az installt a jatekot meg dvd rol futtatnam.
-
-
Kipróbáltam ezt a boxos 3D -t epic mickey 2 vel de annyira nem jött át. Pc n valahogy sokkal jobb a térérzet. Meg a Gears of war 3 ra leszek kíváncsi ott lehet jobban megcsináltak. Vagy attól se varjak csodát?
-
Halkabb a hűtése de nincs rajta optikai kimenet. Szóval mielőtt valaki rohan a boltba venni egyet akkor tartsa szem előtt hogy ha 5.1 et akar leszedni róla akkor csak hdmi n keresztül tudja ami jó dolog ha van hozza jó kis erősítőd de kellemetlen ha 5.1 es fülest használnál közvetlenül a boxra kötve.
Most így belegondolva tulajdonképpen ha a xbox one on is így lesz akkor "dobhatod" ki a drága pénzért megvett boxhoz való 5.1 / 7.1 fülesed mert az összes optikáról szedi a hangot.
Mondjuk 7.1 -et nem tudom hogyan tudtommal az optikai csak az 5.1 et engedi max de ez mar totál off. -
-
Na egy kis unatkozós szösszenet tőlem.
Rayman origins nagyon jó csak a vége fele igencsak nehéz nem tudom hány éveseknek való de kíváncsi lennek egy 6 éves hányszor vágja földhöz mire kiviszi. Egyébként nagyon szép a grafikája és nincs fps drop ami erős pozitívum.
Geras of war 2. Meg jobb mint az 1 eddig nagyon bejön a kampány része bar meg nem vittem ki. Fps drop néha van de talán kevesebbszer mint az 1 ben -volt. Sztem tuti megveszem a 3 mat is.
Gta IV Hat ezt lehet hiba volt megvenni így a PC - s verzió után. Hangulata továbbra is nagyon ott van meg a rádiók is jók stb. De a grafika az nagyon el van mosva/nagyolva (pc s hez képest legalábbis főleg ha távolba nézek) illetve iszonyatosan beakad néha szerintem jó ha van 15 fps. Ettől azért tartok a GTA V eseteben is, hogy ilyen lesz de fel evet meg azért nem szívesen várnék rá, hogy megjelenjen pc re is. Na mind1 majd meglátjuk.
Ja és meg vmi akinek otp -s webkártyája van másnál is volt olyan hogy lement mínuszba?
Hogy a fenébe ma néztem és kemény - 7 Ft. ba volt pedig utoljára pont a GTA IV et vettem vele. -
-
BoGT megy alap gta4 nélkül is?
-
válasz
MasterMark #14776 üzenetére
Menü ment csak ha játékot akartam indítani dobta ki ezt. Vagy a játék boot -ra gondolsz (indítás) ?
-
Na most meg semmi baja a boxnak nem tudom tegnap mi baja volt akkor. 4 piros ledre latok csak hibát hogy av kabelal van gond olyankor, de nekem 4 zöld led volt az nem tudom mi lehetett. Mind1 lényeg hogy most jó mondjuk 2015.03 ig elromolhat de inkább ne tegye.
-
Ma meghalt a boxom ugy nez ki slim 250 es. Ha jatekot akarok inditani 4 led vilagit es se kep se hang csak kikapcsolni lehet. Ms nel regisztralt 576 ban vasarolt meg garis hova kene vigyem gariztatni? Cseregepet adnak amig csinaljak illetve a vinyot visszaadjak mert azon van minden mentesem;(?
-
-
válasz
#81556480 #13826 üzenetére
PC n tuti szebb lesz. Először is várd meg hogy tuti később jön-e a pc re. Vagy mar 100% hivatalosan, hogy nem jön idén PC -re?
Flash = mokolt, hogy vigye az írott játékokat itt nem szeretik az ilyet meg bannolnak is érte live rol egyből szvsz hülyeség.
[Árgép szerint a 250GB os slim]
Nekem 250 Gb os van de nagyon meg lennek lőve 4 Gb os al. Mindenképpen érdemes a nagyobbat venni ha teheted főleg mivel 8 GB kell neki mint írtad.
-
Ez a Horizon nagyon jó. Tartottam tőle a 4 után hogy nagyon arcade lesz de pont jól eltaláltak ráadásul eredeti és hangulatos is.
-
-
válasz
MasterMark #13324 üzenetére
Ez csak boxra vonatkozik vagy pc re is ?
-
akinek van driver SF -je az tud csatlakozni a Uplay szerverekhez? Nekem állandóan azt írja hogy down próbáljam később.
-
-
-
-
-
Driver SF megér 2000 ft -ot ?
-
Fable utan halo 3 lesz a kovetkezo ingyenes jatek gold elofizetoknek ?
-
-
Meg lehet valahol nézni, hogy tényleg magyar e a régióm (migráltam már emlékezetem szerint) mert az EU- s live kódot nem akarja elfogadni régiós hibával. ?
-
576 ban vett használt xboxos játékot visszaveszik vagyis inkább le lehet vásárolni? Tehát levonják az új árából ha visszaviszem őket.
-
Latom lehet mar paypal al is fizetni ami jó de én ezeket az "őrült" 990ft os akicokat amiket latok itt néha nem szoktam látni. Hol vannak ezek? On demand szekcióban kéne Live on ?
-
Rage (id meg Jhon Carmack fele) Boxon is fix 60 fps el fut? Mert leszedtem a demóját és tok franko folyamatosnak tűnik mondjuk egy gears of war vagy dead space 2 hoz képest ami néha olyan mintha mondjuk csak 25 fps el menne?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest