Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz icemad #52912 üzenetére

    Ezek a játékok eddig is futottak Xbox 360-on. Itt a teljes lista, hogy melyik Xbox Classic (a legelső, 360-as előtti Xbox) játékkal lehet Xbox 360-on is játszani. Mivel ezek elég régi játékok így ezek beszerzése elég nehézkes már. De ezek azért kerültek fel a Store-ba mivel tavaly be lett jelentve, hogy ezek a játékok egy része, az Xbox One-os visszafelé kompatibilitás programban elehetőek lesznek Xbox One-on is. Ha a játék megvan lemezesen akkor nem kell semmit megvenni hanem beteszed a konzolba és játszol vele. Azért linkeltem ide is mert ezek a játékok nem csak One-on érhetőek el így digitálisan hanem 360-on is.

    igen ezek nem új játékok, de 360-al már szinte egyáltalán nem fog új játék érkezni. Viszont vannak akiknek egy ilyen régi játék is hasznos lehet. Ez csak egy plusz opció, hogy ne keljen eBay-en vadászni ezekre. Főleg úgy, hogy nagy részük azért a külföldi árakhoz képest elég olcsón jön ki (átlagban ami kint 10$/€ az itthon csak 990Ft).

    Zeki: Azzal a Telltale féle Minceraft: Story Mode kalandjátéknak a DLC-t tudod egyben olcsóban megvenni. Ilyenkor játékon belül kell letölteni a részeket.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák