- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Én szívesen beszállnék, de egyenlőre nem tudom mikor érkezik meg (Ismerősömnek van pár lemeze, amit legelején vettem karcos volt így várok a következőre), és én eddig csak gépen játszottam GTA-val, így egy kicsit meg is kéne szoknom, úgyhogy én Január környékét mondanék
szupermacs:
Ezt rengeteg játéknál észrevettem, hogy egy nagyobb DLC még akár az alapjátéktól is drágább -
haris
őstag
-
parandroid
félisten
Igen, szolgáltató spórol időnként az ip-címekkel, az online játékhoz pedig publikus ip kell, a privát nem mindig jó (ez is lehet változó, ahogy olvastam, ezért lehet neked hol jó, hol nem), de általánosságban a tartós megoldást, és az open nat type-ot a publikus ip tudja biztosítani. Jelezni kell a szolgáltatónak, ha nem az, és szó nélkül beállítják.
p
-
Zeki
nagyúr
-
robogos10
senior tag
bakker xDDDDD
Elő vettem én is a 3 LEDES gépet adtam neki gáz égővel aztán az összes cin kifolyt
sok lett a meleg
Szerintetek kuka vagy kuka?
RGH-t kiszedtem belőle csak a forrasztásokat nem fotóztam le
minden gépnél más vagy ugyan az? ha esetleg bekötöm akkor kell valamit szoftveresen is csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest