- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x360elite
őstag
Szerintem nem nehéz az AC, inkább csak illogikus a játékmenet. Emlékszem, hogy volt egy korai küldetés, aminél majdnem ketté törtem a kontrollert, mert egyszerűen akármit csináltam, mindig észrevett valami faxparaszt és kezdhettem elölről, a vége felé meg szinte egyre könnyebb volt.....
A Dark Souls-t pedig kizárólag olyan embernek ajánlom, aki agyérgörcsöt akar kapni és nem tudja hogyan érhetné el ezt. Ezzel a játékkal menni fog. 174-szer haltam meg benne, mire végigvittem és utána kimaxolva, rituális keretek közt megsemmisítettem a lemezt
-
x360elite
őstag
Nekem anno 11 óra 30 perc volt végig vinni az AC-t, de úgy gondolom, hogy ez semmit sem jelent, mert pl. a diablo 3-at minden haverom 14-16 óra alatt végigtolta, én meg közel 30-at szívtam vele. Szóval attól is függ, hogy mennyire vagy motivált az adott játékkal kapcsolatban. Legalább is nálam ez a helyzet.
Amúgy grat., hogy végigtoltad, az utolsó rész simán szopatás.
-
x360elite
őstag
Nekem mindegy, hogy ki és mit ír, ha van több értelmes állapotúnak hirdetett termék, akkor attól fogom megvenni, akinek minimum 300-400 üzlete volt ebayen és 1% alatti a negatív (vagy persze 0). Ha nincs ilyen, akkor elengedem a dolgot és megpróbálom más forrásból beszerezni. Ráadásul egy AC-t itthon is megkapsz, szinte bármely konzol boltban.
Nekem sincs paypal-om, de az előbb említett módszert követve eddig 57/57 a sikeres üzlet javára.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest