- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Első hallásra így tápgondnak tűnik. Milyen színű a táp lámpája? Nincs büdös szaga?
Lehet megérne egy szétszedést de csak akkor ha értesz hozzá és van szerszámod. (elég veszélyes játék tud lenni a tápegység de szemrevételezéssel már látszik, hogy van-e baj, pl. felpúposodott vagy kifolyt kondik) -
MasterMark
titán
Nem olyan régen feloldották ezt a korlátozást, és már 2 TB-ig használható USB-s háttértár.
FerNandor: Az a baj nincs nálam a boxom, akkor megnézném neked pontosan. Ha jól emlékszem akkor ki lehetett sakkozni hogy 50 Hz-en menjen, csak jó helyen kell a nemeket, és igeneket mondani.
-
parandroid
félisten
"Nálunk karácsonyra kapják, ezek az akciók gondolom maradnak még karácsony után is?"
Nagyon valószínű.
"Vagy az accountot vhogy már elötte is lehet játékokkal összekapcsolni?"
Igen, megveheted, aztán ha a gépre is belépsz vele, majd letölti.
"Az lehet ugyanaz mint amit W10-es gépen , meg win-es telefonon használok?"
Sőt, kimondottan célszerű ugyanazt használni.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
A játék dobozának hátoldalán olvasható. - HDD required.
-
AtHoS
nagyúr
Köszönöm a "megerősítést" mindenkinek
Neki is álltam keresgetni 360-as kinectes csomagokat, ahol első körben a 4GB-os alapgépet át is ugrottam mindenhol, mivel jó lenne HDD-re telepíteni majd a játékokat - kímélve ezzel az olvasó részt és talán csendesebben, gyorsabban is fognak majd futni/indulni a játékok. Nem valami fényes jelenleg a felhozatal a winyós + kinectes kiszereléseknél. Vagy már erősen kifutóban vannak vagy sikerült pont kifogni időleges készlethiányt
(elszúrtam a keresgetéssel jó pár órát és nem jutottam előbbre
)
Még az áruházláncok akcióiban talán feltűnik 1-2 értelmes ajánlat, szóval nekiállok majd "lapozgatni" a reklámújságokat, hátha..
-
haris
őstag
Kell az a HDD neked, hidd el.
Ha kicsit visszaolvasol, sokan vettek 4GB-os boxot, aztán ment a sakkozás, hogy mégiscsak kellene a tárhely. (Egyébként én is azt vettem a húgom gyerekeinek karácsonyra, csak nekem volt egy elfekvő gyári 250-es HDD-m, az megy bele.)Elméletileg USB-n is rá köthetsz pendrive-ot, vagy HDD-t, de előfordul, hogy mégis kell a belső HDD.
Előzd meg a bajt, vegyél rögtön olyat.De ha rám halgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest