- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #45491 üzenetére
Nem nagyon tudom megmozdítani a hátsó kis pöcköt, már papírral is kitámasztottam, de hol működik a kontroller, hol nem...
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #45489 üzenetére
-
Land
veterán
Van olyan ismert hibája a wireless kontrollernek, hogy kikapcsol magától, tehát kontaktos. Villog a gomb, megmozdítom a kontrollert és kikapcsol. Ez javítható, érdemes vagy kuka?
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #26343 üzenetére
És kell mindkettőnknek?
-
Land
veterán
A Gold mire szól?
Gépre, accra?
Az én acommal vannak megveve a játékok, a Goldot pedig a haverom accjara vennenk. A játékot coopban jatszuk 1 tvrol.
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #26135 üzenetére
Igen. Olyasmi.
-
Land
veterán
Azt jól tudom, hogy a Black Ops 2 támogatja a Dual playt? Melyek játékok támogatják még xboxon jelenleg?
-
Land
veterán
BF3 vagy 4 megy offline coop-ban osztott képernyőn (egymás melleti)?
-
Land
veterán
Van a Borderlands 2-höz picit hasonlító osztott képernyős (egymás melletti) FPS vagy szerepjáték coop móddal?
A Border 2-t 2-n játsszuk 1 TV-ről coopban és jó lenne mellé még valami finomság. -
Land
veterán
válasz
MasterMark #25927 üzenetére
Lemez nélkül nem lehet játszani vele a hdd-re való letoltes után? Vagy ha lemez kuka, hiába fizettünk ki érte sok pénzt?
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #25924 üzenetére
Sajnos mozgattam.
-
Land
veterán
Basszus az xbox durván megkarcolta a Borderlands 2 dvdt, melyet nem olvas így be. Mik a lehetőségeim? Le lehet tölteni kód beirasa után?
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #25837 üzenetére
Egyáltalán mekkora Vinyok jöhetnek szóba, ha a keretet külön megveszem?
-
Land
veterán
válasz
Something_ #25799 üzenetére
Mi a kulcsszó, hogy tuti legyen a találat?
-
Land
veterán
válasz
Something_ #25794 üzenetére
Nálunk kapható vagy ebay?
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #25761 üzenetére
Ohh ezt nem tudtam. Hol érdemes venni?
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #25755 üzenetére
2012 karácsonyán vettünk egy LG tvt és mellé adták promócióban. 4 gb-os és szerintem Slim.
-
Land
veterán
Van tippetek HDD-re, hogy Pesten hol lehet jó áron venni? PH-s tag is jó nekem. Minimum 120-as kellene. Köszi!
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #14469 üzenetére
A bármilyen vinyó alatt azt érted, hogy Gb korlátozás van vagy fajta?
-
Land
veterán
Srácok egy 4 Gb-os XBox 360-at 2.5"-os vinyóval tudom bővíteni? Tehát van hely neki "kihagyva"? Vagy USB-n keresztül külső vinyóként csatlakoztassam?
-
Land
veterán
Az Xbox 360 fw frissítéssel vagy másképp tudja az 1080p-t? Adott egy játék (Borderlands 2), amely tudja az 1080p-t, de szerintem nem abban fut a játék. Pixelesnek tűnik. osztott képernyőben is,
-
Land
veterán
válasz
MasterMark #2743 üzenetére
FPS-ről igen, ráadásul osztott képernyőn (Borderlands 2 co-op). Hol a talajt néztem, hol az eget, közben meg meghaltam sokszor.
-
Land
veterán
Üdv!
Haverral tegnap játszunk Xbox-on. Nekem ez volt az első alkalom. Hát iszonyatosan nehéz irányítani, nagyon béna voltam. Nyugtassatok meg, hogy ez természetes még az elején.
-
Land
veterán
Azzal a piros-sárga-fehér végű kábellal dugtam a rá a Full HD-s TV-re (talán komponenst kábel a neve) és ránézésre nem 1080P a képe. Tudja ez a kábel a Full HD-t? Vagy be kell csak állítanom?
-
Land
veterán
Ilyenkor mit csináljak?
"this microsoft account is associated with a different xbox live profile. try a different account"
Magyarul: "A hozzárendelni kívánt Microsoft-fiók (vagy Windows Live ID) már hozzá van rendelve egy másik Xbox-fiókhoz"
Be szeretnék lépni először Xbox-on a LIVE ID-mbe, de felbosszant eddig rendesen.
-
Land
veterán
Üdv!
Meglett az Xbox-unk. Vannak ingyenesen letölthető, majd DVD-re kiírható játékok? Nem lenne rossz valami komolyabb free játékkal kipróbálni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest