- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Rainbow Six Vegas 1-2
A GEOW 2 is úgy működik acsik terén mint az első rész? Ha végig viszem a legnehezebb fokozaton, megkapom a könnyebb fokozaton levőket is? Azért kérdem , mert végig vinném a 2. részt, csak itt már 4 fokozat van , és az insane , egyenlőre nem elérhető, mivel még nem vittem végig....előtte végig kellene vinni easy , normal és hardon...Csak nem tudom mikor nyilik meg? Elég ha easy-n végig tolom, vagy ha hardon viszem végig?
Nincs kedvem hardon végig "szenvedni" aztán utána még insanbe is...Ha elég az easy is hogy megnyiljon akkor ott gyorsan végig rohannék, és mennék insanre...
-
MasterMark
titán
De hogy töltöd le azt mond meg? Ahhoz meg kellene vedd a digitális verziót.
Pontosan, ha a lemez kuka, akkor nem tudsz játszani.Esetleg ha szerencséd van olyan helyre került a karc, ami nincs azon a részen amit vizsgál elsőre.
Akkor egy kölcsönkért jó lemezzel feltelepíted, a tieddel pedig tudod majd futtatni. -
MasterMark
titán
Igen, az a két méteres figyelmeztető matrica is csak dísznek van rajta.
Ha nem túl mély a karc akkor polírral menthető.
eladogeppc: Egyrészt mókólt szar, másrészt meg ennyiért már tuti volt vele valami gond, és biztosan újra elő fog jönni.
szerk.: Gyakorlatilag mindegyik bajos, csak a Jasper-es nem annyira.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Gyári xbox-os vinyók. (meg a spéci WD, de azok ritkák)
Ezekből van 20GB-os, 60GB-os, 120GB-os, 250GB-os, 320GB-os. Utóbbi 2 méretet csak a Slim és E verziókban találsz, a korábbiak a régi FAT gépekből származnak.
(#25853) MasterMark
Passz, nem vagyok ezeknek a hekkeléseknek a híve.
Amúgy körül kell nézni HA-n, vannak fennt vinyók. PL:
-
MasterMark
titán
Igen. De ezek a legó játékok ilyen speciális dinamikus osztott képernyővel mennek, ha közel vagy a másikhoz, akkor egy képernyőn vagytok, ha elmész messzire, akkor kettéosztja. Szerintem jól működik, de persze beállítható a szokásos alul-felül, vagy oldalt nézet is.
-
Mtt
tag
Én is ebben a cipőben jártam, elég nehéz volt találni... Boltban abszolút nem láttam értelmes áron, végül Vaterán találtam egy eredeti 250 gigásat (bontott gépből) hosszas keresgélés után...
Legjobb áron mókolással és szerencsével lehet "hozzájutni", hiszen találnod kell hozzá egy eladó régi HDD-t. 120 gigások olyan 6-7000 környékén szoktak HV apróra felkerülni, csak nézegetni kell gyakran, mert viszik, mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest