- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gabó
tag
Egy eladó 360
[link] -
gabó
tag
válasz
jimessor666 #600 üzenetére
thx, eddig is így volt, akkor marad is
Gondolkodom rajta, de mivel 2 év gari van rá...bármi nyűgje van, megy garira az MS-hez.
-
gabó
tag
Szerintetek, hogy érdemes ''tartani'', állítva vagy fektetve
-
gabó
tag
válasz
jimessor666 #568 üzenetére
sok minden lehet, melegedés, drive probléma, rossz fw
-
gabó
tag
válasz
jimessor666 #560 üzenetére
hmm, ezt nem is vettem észre, majd felhívom őket és megkérdezem.
De föntvegyok, nem rég regeltem magam(új vagyok a konzolpiacon)
miata a nevem -
gabó
tag
válasz
Tomka888 #553 üzenetére
Eddig én is PC-s voltam, de sajna el kellett adnom. Most van egy laptomom, de azon a gamék nem nagyon futank el
El kezdtem nézelődni konzol ügyben, ha már veszek akkor legyen nextgen, ezért esett a választásom a a box360-ra. sokat olvastam a melegedésről, de ahogy látom a legtöbb ilyen probléma az első szériánál volt + a rossz elhelyezés(vitrin, polc stb..ahol nincs szellőzés). Én le rakta a padlóra, körülötte több nm2 szabad hely és eddig semmi gondom nem volt, mondjuk nem megy folyamatosan 6-7 órát(ennyi időm nincs). Nos nekem csak egy 72cm sima SDTV van, de azon is jól néz ki. A köv beruházás majd egy 106 LCD TV lesz
, lassan az is ''elfogadható'' árba kezd zuhanni. Tényleg az egyedüli gondom a kontroller + FPS (COD3, multiban mindig lealáznak
), de mindenki azt mondja, hogy meg fogom szokni. Egyenlőre nem ''okosítom'' mivel egy játékot szép lassan végigjátszom, havont meg megtudok venni egy gamét(most vettem meg az Obliviont(nem kell több napot avval tölteni, hogy szépen röccenés mellett fusson...sok-sok finomhangolás egy közepes felbontáshoz), azt mire végigtolom addigra leesik a köv game ára amit meg akarok venni.
Szóval sok utánaolvasás és döntés...én nem bántam meg
üdv, -
gabó
tag
válasz
jimessor666 #543 üzenetére
szia, ment pü
-
gabó
tag
köszi, ezt olvastam. Gondoltam valakinek még van saját tapasztalata. Az a bajom,hogy a leírás alapján nem annyira ok. Viszont megnéztema a vidit és az nekemmeggyőző volt. Egyszereűen nem tudom a gamepad-et megszokni
4 év PC multizás után nehezen megy. Szerintem kipróbálom, 4ezer x ft.-....majd meglásssukkk mi lesz
-
gabó
tag
Valakinek van konkrét tapasztalata a XFS vagy mi a pontos neve cucchoz. Lehet használni FPS játékokhoz bill-t meg egeret.
-
gabó
tag
válasz
jimessor666 #536 üzenetére
Igazából az nem érdekel, annyira nem is vészes az ára...de a felületet igazán csiszolhatnák, nem kerül nekik semmibe, csak ügyfélelégedettség lenne belőle
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest