- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
Gebriel #30990 üzenetére
Hol vetted? És mik a fentartásaid a boltal?? Jöhet priviben is a válasz ha nem fórum kompatibilis
Amúgy a köv játékokról mik a vélemények:
Alone in the dark. (Ezen gondolkodom most 5900ft. De nem merem megvenni tapasztalat nélkül. Demo sincs belőle. A videó alapján atom jó fizikai motor van benne,)
Crash Bandicot Titan
Dark Messiah
Dead Rising. (Ez anno megvolt, de ebben nem értek sok dogot. Pl mikor meg kell valakit mentenem akkor az istenért nem találok rá
).
Midnight Club L.A
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30984 üzenetére
GRATULA
3 led mentes GAMET kivanok
Segitett a ;rivat beszelgetes a dontesben?|
Djuree: Az ellenfelek nagyon genyak tudnak lenni. Kiloknek. Ez nem is NFS mar hanem valami katasztrofa. 200al ugy becsapodok a falnak es semmi baja sincs az autonak. Nagyon irrealis az egesz jatek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30946 üzenetére
Azt azert adjak mert azzal tudod atmasolni a 20as hdd rol a 120as hdd re a cuccokat.
Mert feltelezik hogy elotte volt 120as hdd/d es azert adnak kabelt. De jobb ha van es nem kell mintha kene is nincsen.CrazyMax: jobban jarnal valami hdd-s geppel. 55,5k ujonnan 60as vinyoval. Jobb nem irott jatekokkal jatszani hidd el. Nincs benne semmi elvezet hogy berakod nem tetszik azt kidobod.
meg akkor liveod sincsen.
Meg a masik, hogy jobb borda nincsbenne tuttira, max 12 volton megy a venti. Akkor gari meg nincsen ra mert bele volt piszkalva. -
OnSeT
őstag
-
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel #29742 üzenetére
Én itt venném MUltiformat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #29679 üzenetére
Én eleinte nagyon köpködtem a box joyra hogy azzal kell majd játszanom fps gémeket, de sokkal jobb mint a pc-n évezetesebb.És pikk pakk beletanultam. Kb egy játék alatt. Az a COD 3 volt. És most elmondhtaom hogy elég jól tudok már vele közlekedni. Veteránon a COD 4et is kivittem. Meg KB háromnegyedig a COD 5-t amit eladtam közben
De visszaszerzem és kipörgetem veteránon mert a mentések megvannak. Aztán mindenszinte kipörgettem a Medal of Honor Airborne-t, az döfi volt nagyon. Igaz PS3on még nem próbáltam fps-t csak a szimultárot, az valahogy nem esett a kezemre. Kedvenc műfajom boxon az FPS.
-
4sal3
aktív tag
válasz
Gebriel #29617 üzenetére
szerintem megér annyit. 10ért sztem sehol nem kapsz 60as hddt hozzá
én nézegettem őket. inkább az elején vegyél pro-t.
amúgy csak a hddben van különbség a pro és az arcade közt.livehoz nagyon kell a hdd, mert ha megtetszik vmi és le szeretnéd tölteni (játék kieg stb...)
akkor memkari nem elégmentésekhez, offline játékhoz elég az arcade sztem.
más: végre volt türelmem végigtolni a halo3mat
nagyrészt online nyomtam csak.
slayerbeelég pörgős lett a vége
ha vkinek majd lesz kedve coop-ba nyomni az elejétől akár, akkor irjon
-
Peat;)
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel #29617 üzenetére
54K egy új Pro pack, azt vegyél. A 120Gb-al csak annyi baj van, hogy ha majdnem tele van a vinyó vagy az 50% felett van rakva, akkor LIVE közben a dashboard nagyon meglassul még akkor is ha üríted a casht. Elég a 60Gb-os verzió mindenre.
A Resi verzió pirosa eléggé gáz piros szín, haver vett...hát nem voltam elájulva.
-
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #29608 üzenetére
Hello ár/érték arányba ezt,és felhasználás szempontjából is.
Arcade packot nem vennék,mert külön winyoval drága ,jobb az egybe pack.
-
p_milan
aktív tag
válasz
Gebriel #29569 üzenetére
De kb írták vagy 20x.
Meg nem is megy a warez, úgyhogy lehet azért ritka. A BANt nem a másolt játékért kapod (csak?), hanem a módosított dolgokért. Hogy vigye a másolt gameket ahhoz módosítani kell néhány dolgot szoftveresen, az MS ezeket keresi, és ez alapján szórja a BAN-t.
Ez feltehetően nem egy állandó figyelést jelent, így lehetséges, hogy valaki másolt játékkal is LIVEozhat huzamosabb idejig. De, ha szerencséd van akkor az első próbálkozásnál kiszűrnek.
Egyszóval : bannolnak.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Gebriel #23459 üzenetére
Hát ja, vagy az előttem szólónak van igaza, és a statisztika mondatja ezt velük (mivel GTA-val nagyon sokáig, nagyon hosszan lehet játszani
) vagy az adhatott rá alapot, hogy nekem tényleg egyedül a GTA-nál jött ki egy apró hiba, mégpedig az, hogy a videónál a hang és a cselekmény ment tovább, de a kép megállt fél percre... Ettől persze még a boxnak semmi baja nincs, csak a játékba csúszott egy kis malőr.
Akkor adjuk hozzá ezt is a "pioneer-írós" xbox városi legendát is magába foglaló gyűjteményhez.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #23113 üzenetére
Forza3-ban nagyon reménykedem, a kettőt lassan végigjátszom
egyébként e3 játékrendezvényen szokták bejelenteni a marha jó címeket.
De most hogy ennyire ugyanazt lehet kihozni a két erősebb konzolból, szerintem kevés nagy exkluzív cím lesz.X-re kicsit el is cseszték a játékokat, túl sok jött ki, de legalább olcsóbban lehet pótolni majd, fable2 már 7k-ért is volt, gow2 meg 8-ért, remélem 1-2 hónap és meglesz mindkettő...nálunk sajna nincs platinum szintű árazás, azt írigylem ps3-tól, microfos keményebb a jogdíjakkal.
-
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
Gebriel #17532 üzenetére
Szevasztok!
Na végre, végre, majd 3 hónap után újra kézbefoghattam a feéhr csodát, a kézebesimuló, csodaszép X360 joyt.
Egy angol kisgyerekkel egyszerre álltunk a Fifa 09 elé, a játék csoda, de úgy elvert a gyerek, mint a rongyot, ahhoz képest, hogy PS2-je van állítólag, én meg már egséz profi Fifa 07 játékos voltam a nyáron boxon.
Csak érjek haza, szerintem megveszek itt egy az egyben egy 12 hónapos Live tagságot 12 ezer forintért, nem variálok otthon banki átutalásokkal, feketézőknek, pár ezeérért.Aztán ereszdelehajam lesz!
Egyébknét jó játék ez a Fifa, de szokás szerint én most sem látok olyan hűdesok újdonságot és javulást az előző részhez képest. Majd, ha jobban belemerülök, meg ha otthon, a megszokott TV_men, megszokott környezetben kapcsolom be a 07 után.
Alig várom! -
west
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #17491 üzenetére
igen, a használtat újrafóliázzák. vettem egy pro streetet 10k-ért, fóliásat. otthon kibontom, már a kisfüzet is gyűrött volt, szamárfülesek voltak a szélek, furcsálltam is, megnézem a lemezt, voltak rajta karcok, nem volt vészes, futott rendesen de azért ez elég érdekes. felhívtam őket hogy erről tudtak-e, azt mondták hogy ilyenről még nem hallottak, biztos a tokban karcolódott meg ahogy hazavittem
biztos a kisfüzet is úgy gyűrödött meg....de nem görcsöltem rajta mert ment rendesen. ja és nem csak én jártam így, többen a másik fórumról a fear-rel jártak így
én a bucifejűvel üzleteltem csak, a másik biztos új fiúwest: hát az erdős rész az elég gyenge még, az utánajövő pályák már jobbak. az idegen űrhajó belseje meg egyenesen fantörpikus, el is tévedtem benne
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #17484 üzenetére
hát pl. használt játékokat árulnak fóliásként. én anno nfs pro streettel szoptam be, meg további fórumosoktól is hallottam ilyenről.
a másik hogy idióták. anno cserélni akartam be játékot, kb. ugyanolyan értékűeket de nem cserélték be az istennek sem, máshol ezt becserélték utána. aztán megint próbáltam cserélni, nem jött össze, nagyon kellett volna a forza2 megjelenéskor, adtam volna érte 2x annyi értékű gémet de nem cserélték be.
na jó, gondoltam próbálkozzunk meg egy dologgal. fémtokos bioshockot-ot, orange boxot-ot meg pgr4-et akartam becserélni halo3-ra. ...ÉÉÉÉÉÉÉS nem cserélték be!!!!lol....ez nagyon szívenütött. persze nem cseréltem volna be csak próba volt
ennyit erről a boltról. többet ott nem látnak engem... -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #17446 üzenetére
figyelj ezzel nincs semmi baj hogy neked tetszik, SŐT jobban tetszik hangulatra a gta4 mint az 1. mások vagyunk, mindenkinek más jön be. képzeld el mi lenne ha mindenki egyforma lenne
csak furcsállom picit. még ha csak az én véleményem lenne ez akkor lehet azt hinném velem van baj
, de sok más embernek is ez a véleménye, sok cikk anno erről (is) szólt. az más hogy a kis amcsi 16 évesek lefikázzák az első részt mert nem ismerik. meg ha megnézed ki vette a legjobban a gta4-et ez a 16 éves körüli korosztály, nekik természetesen nagyon bejön mert nem ismerik az előzményeket.
azt persze elismerem én is hogy egy nagyon jó játék önmagában, csak a gta név már nem biztos hogy annyira illik oda
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #17446 üzenetére
azzal nyilván senki nem tud vitatkozni,
hogy milyen játékélményt nyújtott neked az első rész.
viszont az fura, hogy ennyire lehúzod az elsőt,
végülis miért játszottál vele anno?
én nemigen veszem érszre, hogy a játékok zöme vissza tudja hozni
a korábbi részek játékélményét, legalábbis pár címtől eltekintve
nem ez a jellemző.
engem szerencsére elkerültek a nagyobb csalódások,
de ha valaki így érez a GTA4-el kapcsolatban,
azt is meg tudom érteni. -
tiv83us
veterán
válasz
Gebriel #17429 üzenetére
A jatszhatosaga biztos nem ,de a hangulata... hetvegi LAN-partykon ejszakakon at kergettuk egymast haverral, hol o a zsaru, hol en.
Amikor attertek a 3D-s GTA-kra /a harmadik resztol talan/, elegge megvaltozott maga a jatek, de meg igy is 50-60 orat biztos eltoltottem peldaul a Vice City-vel. /Aztan egy bug miatt nem tudtam tovabb menni es azota porosodik a lemez a polcon/
A getto-s, 90'-es evekbeli GTA /mar a cimere sem emlekszem pontosan, ja de - San Andreas - /, biztatoan indult, de aztan ugyanugy jottek a sablon kuldetesek. "Adok 3 percet, hogy odaerj, beszaladj, megments, majd egy kukaskocsival "manoverezz" ki 15 rendorautot es juttasd el A-bol B-be...".
Ez mar nem jott be. Azota hanyagolom, akarmennyire is Editor's Choice lett minden masodik amerikai magazinban. -
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #17365 üzenetére
Eddig nem warezoltam,csak játszadozok a gondolattal......
Semmi konkrétumot nem írtam csak egy fikcióóó.
A RE5-öt nagyon foglalkoztat,kiváncsi vagyok mekkorát üt majd....Too Humane ez érdekel milyen lehet...
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #17361 üzenetére
nem kell warezolni. de ez megy ha akarod ha nem. Magyarországon kinek van pénze új játékokra? nekem nincs. ráadásul még családom sincs, csak a hobbijaimra költök milesz ha még a családra is költenem kell? még ennyi sem marad a hobbikra. most 2 hobbim van a játék (elsősorban pc, másodsorban xbox) meg az airsoft. de most akarok ráállni még a moddelhelikopterezésre is. sajnos így nincs pénzem játékokra, még a régiekre sem, mivel a másik két dolgot nem igazán lehet lewarezolni.
szivesen megvennék én mindent eredetiben de nem tudom
így is 1 évig eredetivel nyomtam de elfogyott a pénzemén megtettem mindent...
ha lesz jó melóm akkor megint eredetivel fogom tolni, mert sokkal de sokkal jobb érzés. aki nem próbálta és esetleg lenne pénze eredeti gémekre az próbálja ki nem fog csalódni
ez teljesen igaz hogy az ember felével sem játszik ha warezol. de ez természetes...
-
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #17351 üzenetére
Nem tudom elképzelni milyen lehet a multija,viszont a single része érdekel,nem nincs rá pénzem,hanem nem találom rá méltonak pár órás végigjátszás miatt,egy új arcade box 2,5 új játék ára....
Eddig még nem tettem meg de erösen gondolkodok rajt,42 K egy arcade pack,megcsináljáj árába az okositást,és útánna mindent megszerehetsz...tudok olcsón DL dvd-t.De ez egyenlöre csak gondolati színten megy,a játékcsere-bere nem ok mert én amit megveszek újan azt nem szívesen cserélgetem,inkáb megtartom.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel #17351 üzenetére
Aki igazi játékevő és persze szereti a társasági játékot mindenképpen 2 gép a megoldás. Ha számolod egy régi Prémiummal és egy Arcade pakkal megvagy 80K-ból ( mondjuk Szlovákból ). Live-ra elég 2-3 game, ami eléggé húzós befektetés még mindenkinek, aki nem anyuékkal lakik már és esetleg család is van ( az a duma, hogy akkor nem kell játszani már rég lejárt, mert a kocsma sem olcsóbb és a feleségem se díjazná). Az arcade packon meg mehet a menet (400FT/db), hogy ne maradj le semmiről, akinek meg van egy kis forrasztani valóesze is hozzá egy értelmes hűtővel beszereli az egészet egy régi PC házba, hogy ne legyen megsülés, az ettől értelmesebb megoldások már warez témába mennek, ezeket hanyagolnám.
Bocs ha hosszú volt megint kikívánkozott belőlem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #17118 üzenetére
Bionic commando, teee! de hát azt hogy nem lehet imádni?
ja, a Super Stardust sem volt rossz, de az annyira azért nem nagy kaland,
100 hasonló létezik, pl a Blast Factor
Most nyomtam némi Geometry Wars 2-t is,
meg ugye PSP-n még mindig a Space Invaders megy,
de ez csak azt mutatja, hogy mennyire bírom az ilyen játékokat,
nem azt, hogy én kimondottan a 2D-ért vagyok oda -
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #17123 üzenetére
Gametrailersről annyit, hogy én nem tudom mit tesztelnek, de sokszor tuti nem a végleges verziót. Reviewban láttam olyat, amit negatívumként hoztak fel, aztán a valós életben az messze nem úgy volt, saját gépemen tapasztaltam. Ennek ellenére megszoktam nézegetni a reviewkat, de kellő fenntartással fogadom a pontozásukat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #17116 üzenetére
Azért jóval többet vártam tőle, de nagyot csalódtam
Elsőnek azt mondtam magamba valamit nem jól állítottam be biztos
teszek veszek a mnüben de rájöttem hogy ez ilyen félkész játék garfikailag. 1280Xxxxxx a legnagyobb felbontás amit tud. Biztos hogy nem volt nehéz optimalizálni boxra meg ps3 ra hisz nincs akkor gépkövetelménye pc-n sem.
De azért még adok neki egy utolsó lehetőséget, hátha megszeretem. Remélem te nem fogsz akkorát csalódni, mint én. -
válasz
Gebriel #15330 üzenetére
szerintem meg jó nah?
Szóval:
Jerichot végig vittem ,szerintem egynek tök jó game. Tetszik a csapat játék, bejönnek a figurák ,a darkos hangulat és bejön,hogy csak lőni kell szinte és írtani az ellent ... doom hoz tudnám hasonlítani , talán ahhoz hasonlít a legjobban. Leszámítva a csapat játékot.Turok hm nekem nem jött be , graf , hangulat , megvalósítás az egész silány unalmas , legjobb részek talán azok mikor egy késsel mész , nyakon rúgod és torkon szúrod a "kis" dinocskákat de ott ki is fulladt a game
MOHA t szintén végig játszottam ,nekem nagyon bejött , hangulata kiváló, az utolsó pálya viszont kicsit mokás az "übersoldierekkel" !Már nem emléxem de azt hiszem 3-4szer kell min fejbe lőni őket mire össze esnek ami szerintem túlzás egy petyet ... viszont viccesnek vicces
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest