- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #16208 üzenetére
ugyanolyanok a mozgások mint a tekkenben, sztem jóval több kombó van ráadásul. yoshimitsunak ugyanazok a mozgásai mint a tekenben pl. csak jóval több van. csak dobásból minden karakternek van 4
én már szétjátszottam vele magam, de még mindig nem tudok yoshi-val mindent
namu-namu-namu-namu
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #16208 üzenetére
3 ütés? Hát tényleg nem játszottál vele sokat akkor
Nagyon sok kombó van benne, és legalább 15 féle ütés/rúgás amihez nem is kell nagyon bűvészkedni, hanem egyszerűen előhozhatók. (És akkor még keveset mondtam). Minden karakter változatos és egyedi, ezt még színesíti a karaktergenerálás és a plusz skillek.
DOA sorozat nálam kimaradt, DOA4-et láttam videókon, amik tényleg jók, azok a többszintes pályák, de a mozgások
Mintha valami rongybabák lennének.
SC4-ben mikor 2 fegyver összecsap és fémes hangon csattan és szikrázik a cucc.
Vagy amikor lángoló bazinagy karddal ráverünk egy nagyot az ellenfélre. Vagy amikor bottal olyan sorozatot nyomunk le, hogy az ellenél mozdulni sem tud. Nagyon jó.
Persze elfogadom, nem tetszhet mindenkinek nyilván. Tekken 6-ra én is kiváncsi leszek, de mivel PS3 exkluzív lesz, így majd csak videókon látom
-
heihachi
addikt
válasz
Kasza08 #16210 üzenetére
Megértelek, mert én a DOA4-el voltam így. Kb 5-ször járt a gépemben, minden alkalommal 2 óra után azt mondtam, hogy ezt nem teszem be többet a boxba. El is adtam.
A DOA4 után ez a játék felüdülés, szerintem szebb, jobb a harcrendszer, látványosabbak a harcok. A DOA4-ben egyszerűen lehetetlen volt értelmesen, taktikusn játszani, össze vissza nyomkodással sokkal jobb dolgok sültek ki belőle. Miután gyakoroltam vele kb. 10 órát (rengeteg training, végigvittem pár karakterrel, játszottam neten, stb.,) barátnőm, aki akkor fogott először kezébe box kontrollert, 10-0 ra vert, legtöbbször fel sem tudtam állni. Akkor járt ténylegesen utoljára a gépben a játék. Pedig mint a nevem sejteti, nem az első verekedős játék, amit látok, és annyira szörnyen béna sem voltam a netes tapasztalatok alapján.
Az megintcsak az én személyes nem mérvadó véleményem, hogy nekem pl. a DOA4-ben egyik karater sem volt szimpatikus. Idióta nagyon japán karakterek voltak. Én még a Soul Caliburral Playstation 1-en játszottam, annó jó régen. Nagyon tetszett már akkor is, csak ugye ott ott volt a Tekken. Most viszont nagyon jó viszont látni Siegfried-et, Mitsurugit meg a többieket.
Ami azonban hiányzik belőle, pedig a DOA4-ben hihetetlenül jó volt, az a többszintes játéktér rombolható objektummal.
Ellenben pl a rombolható páncélzat, az, hogy nem lehet végtelenségig védekezni, a karakter készítés, a Star Wars-os karakterek és pálya+zenék, meg még egy csomó apró ötlet szerintem ebben nagyon el van találva.
Aztán lehet, hogy barátnőm ebben is 10:0 ra ver, és akkor lesz egy olcsón eladó Soul Calibur 4-em -
HagaNRG
őstag
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #16079 üzenetére
"Gyakni"? Osi kocka magyar szo
Peat: Igen, en is furcsalltam kicsit, hogy ez a kis kukorica jancsi hangar ajtokat dongol be egy rafingassal, meg kontenereket mozgat fel 100m-es magassagokba, mikor meg Yoda egy X-Wing alatt is majd osszefosta magat, amit ki kellett emelnie a mocsarbol...
Gondolom azert nyomattak tele ennyi "extraval", hogy mindenki lassa, hogy milyen impressziven megcsinaltak a dolgokat es jobban fogyjon...De ettol meg bejott...egyelore.
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #16050 üzenetére
Nem kell DL. Sima DVD, sőt DVD-RW is jó
szerk.: ja és nem kell meglepődni ha szaggat a videó, nem a lemez szar, én is megszívtam. RW-re írtam, azt hittem az RW rossz már, kiírtam sima DVD-re, azon is szaggatott.
De olvastam azóta h másoknál is, szóval valamit elszartak a demoval. Amúgy a játék közben semmi gond.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #16022 üzenetére
tudom, ha már statisztika legyen igazi
lol, most írt egy gyerek privit hogy a vegasban azt írja ki hogy no ammo mi lehet a baj?életemben nem hallottam még a gyerek nicknevét, legalább annyit odaírna honnan "ismer" engem
de azért leírtam neki hogy lehet hogy kifogyott a töltény, lássa már milyen segítőkész vagyok
-
Scoobyka
addikt
válasz
Kasza08 #15992 üzenetére
hát nem tudom...sztem csak egy háborús fps stuff és kész...igazán ezzel az orosz pályával fogott meg...lehett volna több ilyen...sztem marha ötletes volt...a tank kisérés megvédés,bázispontok elfoglalása már lerágott csont...sok gémbe előfordult így attól nem dobtam hátast....a hajó is tetszett az elején eredeti ötlet volt....remélem még lessz jó ötlet,de nehogy eláruljátok...már csak holnap tolom tovább napi 2-3 óra gém bőven elég.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Kasza08 #15988 üzenetére
hát akkor ez sem volt egy hosszú gém...ha jól számolom 5órát játszottam eddig
eddig 55en közöltétek a korotokat.....
és az átlag 24,472 ....
legfiatalabb:14
legidősebb:44péntekig még változhat....
több forum bevonásával készült!!!!továbbra is várom korotokat pmben!
Nem jár érte semmi plussz. -
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #15924 üzenetére
Na, az meg minek?
Erről eszembe jutott valami, el kell mesélnem, srácok!
Az 576 Konzol valamelyik 2007-es számában találtam egy cikket
HDTV témában. Maga az írás nekem marhára nem tetszett,
túl szubjektívnek, meg nem elég összeszedettnek találtam.Volt egy ábra, ami a kompones és a HDMI közti eltérést hivatott szemléltetni.
A komponens az ábra szerint összemosott, homályos képet ad a HDMI-hez képest.
Ehhez képest amikor egymás mellett volt a két TV-m,
és az egyiket HDMI-n kötöttem az Elite-re,
a másikat meg értelemszerűen komponenssel a régi Premiumra,
akkor marhára nem jött elő ez az eltérés.
Ha meg valaki esetleg belekötne, hogy ez a box sara,
akkor közlöm, hogy miután a PS3-hoz csak később vettem HDMI kábelt,
így kezdetben az Elite kábelével kötöttem a TV-re,
a box meg komponensről ment, és itt sem láttam a drámai eltérést.
Sőt, semmilyen különbséget, az ábrán meg az egyik kép szar,
a másik pedig penge, orrbavágó az eltérés köztük. -
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #15885 üzenetére
Hát wirelessnél van ugye a "sync" gomb (controlleren és a boxon a memslot mellett). De mivel ez vezetékes, így alapból fel kellene ismernie. Azért próbáld ki h a boxon megnyomod a sync gombot miután rádugtad, hátha. Ha nem segít, akkor dugd másik USB foglalatba. Ha mindkét usb slotban rossz, akkor lehet h a gitár szart be (vezeték megtört stb.) Max még ha tudod, próbáld ki egy másik boxnál.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #15872 üzenetére
egy cimborám barátnője vitte végig, de ha játékokról van szó,
akkor nem normális, ahogy képes rágörcsölni.
odatapad a TV elé, és nyomja megállás nélkül, amíg tudja mozgatni az ujjait.
szerintem félelmetes, legalábbis számomra ijesztő!
gondolom ezt is egy délután alatt végezte ki.nade amint látom, van nála rosszabb is
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #15864 üzenetére
nade érted, amikor a haverok leültetnek a TV elé,
hogy itt a GH III demo, próbáld ki, és még az életeben nem játszottál
egyik epizóddal sem, ott magyarázzák el, hogy melyik gomb
melyik húrnak felel meg, aztán hajrá!
na így elnyomni a "Hit me with your best shotot!" 80 felett
büszke is voltam magamra -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #15866 üzenetére
Igen, kulsore bugyuta, de hasznalhatosagban meg mindig fenyevekkel veri a RB gitart.
szerk: Majd mikor mar 2 oranal tobbet jatszottal RB-s gitarral es mar az ablakon dobnad ki, mert a leggazabb szolokban nem tudod "felhuzni" mert az istennek sem akarja bevenni, aztan meg a back gomb utan kapkodsz, hogy lojje mar el a star power-t, de persze mikor egy 500 note streak-et megtor, mert egy kibaszott note-ot nem vesz be a gagyi pengeto, akkor majd maskepp velekedsz
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #15864 üzenetére
Ha még nem nézted, akkor ajánlom ezeket a videókat! [link]
Főleg az E3-as videókat, bemutatnak sok dolgot, Studió, új gitár funkciók, karakter kreálás stb.
szerk.: úgy tudom a GH gitár használható RB-hez, csak fordítva nem. Lehet hogy a GHWT is kompatibilis lesz az RB1-2-vel..
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #15860 üzenetére
Szebb es tobb a gomb /aminek tulkeppen sok haszna nincs...
/, de borzaszto a kezelhetosege, ami tulajdonkeppen csak akkor erzodik igazan, ha utana a kezedbe veszel egy GH-s "gitart".
A pengetoje lottyedt es erotlen, a gombok pedig kattogo hangot adnak ki.
A RB2 gitar talan jobb lesz, a fejlosztok azt mondtak, hogy a fenti hibakat javitjak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #15860 üzenetére
szerintem nem éppen úgy értette, ahogy te
kövezzetek meg, de én a Lipset is nagyon várom,
a saját számok miatt. Igazából ennek eredetileg is ilyennek kellett volna lennie.
Mármint biztos jó a Singstar, de egész más világ az,
amikor a saját kedvenc számaidra karaokezol,
mint mikor adott a választék, aztán keress belőle olyat, ami tetszik. -
Geddy Lee
csendes tag
válasz
Kasza08 #15561 üzenetére
Én megvettem használtam egy üzletből a GoW-ot, mert mindenki azt mondta, hogy szuper...stb.
Játszogattam vele, de nem tetsztett. De nem baj, a baratnőm szereti, ő elvan vele
A CoD3-at ajandékba kaptam a kollegámtól, mert ő már szarrá unta, viszont azzal jól el voltam, mindig is szerettem a CoD sorozatokat. A CoD4-et megvásároltam, nem is bántam meg, tetszett, hogy végre nem világháborús lesz, hanem zúzhatunk Irakban...stb.
Viszont az új CoD ha jól tudom ismét visszatér a világháborúk világába, abból pedig már nem fogok kérni, köszönöm
Viszont egy jó RPG-t már igazán elfogadnék -
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #15537 üzenetére
ezen ne lepődj meg. mikor havernak kellett boxot venni, mentünk a mediába mert volt akcijós box-uk. asszem premium volt leárazva egy 10-essel. kérdem az eladót van-e még? azt mondja nincs ilyen és nem is volt, hol hallottam ezt? mondom az akciós újságban van. azt mondja nem létezik. mutatom neki és azt mondja ezt nem is tudta....és volt is akciós, igaz már csak 2 db volt belőle
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #15480 üzenetére
Ninja Gaiden 2! Ha szeretsz kaszabolni, és szereted a kihívást, mert néhol elég nehéz még alap fokozaton is. De abszolút a legjobb a kategóriában.
(#15473) HagaNRG: MS pontokból lehet venni sok mindent, téma, játékos kép, Arcade játék (vinyó kell), zene, DLC (letölthető tartalom játékokhoz), fizetős trailer meg minden szir szar van.
(#15482) K3NZO: Valszeg régió lesz a gond, nem elérhető az általad beállított régióban.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Kasza08 #15224 üzenetére
Kasza megoldjuk.
De direkt neked megnéztem és még időont sincs az új Gitár megjelenésére.
A GH 3 meg még használtan is 9 ezer körül van. Olyan fura itt minden, mert nézegettem mobiltelefonokat is és van, ami felannyiba kerül, mint otthon, van ami meg duplája.Most látom, hogy hamarosan jelenik díszdobozban a Soul Calibur 4. Vonzós lehet. (valami verekdős tutira kell majd, de a Batmanes Mortalt is várom, az mikor is lesz?).
Meg egy egy éves Live előfizut is kell majd hazaindulás előtt szerezni.(arról nem is beszélve, hogy Alien Quadrology DVD díszdobozk 3ezer Ft-ért vannak, meg Rambo collectionok kicsit többért. De nekem még egy Prison Break S03 DVD boxset is csodaszámba megy egy vidéki Media Markt kínálatához szokott szememnek)
Minden azon múlik, hogy kibírom-e a környéken, meg lesz-e munka.Egyelőre letargia az egész UK-s élet, a környék ahol vagyok úgy hemzseg a gengszterektől, tiszátra mintha a GTA San Andreasban. (vagy kis túlzással mint a Dia Hard 3 Harlemében mikor Bruce-t kiküldik a negrók közé hátán gyűlölöm a ... felirattal).
Néha úgy érzem nem kell nekem egy játék sem, csak innen kerüljek egyszer haza, másként fogok nézni még a fűszálakra is a békés kertemben.
Na, hogy on is legyek:
Most ez az új dashboard fog menni első kiadású boxokon is, mert a cikkben említik, hogy csak az új chipesekkel megy. Vagy ez csak a feltört verzióra vonatkozik? Ősztől mindenki letöltheti, aki akarja? (meg aki nem, annak is le fogja magának szedni a gép?) -
HagaNRG
őstag
válasz
Kasza08 #15202 üzenetére
Ja, vagy így!
Ez esetben sajnos nem számoltam az útiköltséggel, meg repülővel menne haza extra óvatos körülméyek között, így mire hazaér, barátok között is 5 lenne legalább.(mostanában nem fogok hazamenni, azért mondtam, hogy várok a DIRT-tel is, meg mindegyikkel, még pár hónap, olcsóbb is lesz tutira)
-
HagaNRG
őstag
válasz
Kasza08 #15144 üzenetére
Szia!
Már nem is tudom.
Most kicsit szomorú vagyok, mert annyira azér nem olcsóak a cuccok.
Assassin's, DIRT, GOW, Time Shift, Fifa 08, Pro Street, csak amik a angyobb címek, ugyanúgy 4-5 ezer körül annak. 3.5 ezer az alja.Szóval annyira nem olcsó.
Pár találtam 300 Ft-s PS2 turkálót is, de Fifai 2003 szintű címek voltak ott.Azért tudom, egy Assassin's tthon használtan is 7 ezer (ez is a használt ár), de amit tutira meg akarok venni még Top Spin 3, GRID, használtan is 9 ezer, újan 12.
Ha kibírom, ameddig terveztem, nem akarok elhamarkodni semmit, csaka végén veszem meg, addigra hátha még mennek lejjebb az árak.(meg Grid is van ebayen 1500-ért már, egy 576szintű shop nyilván jó haszonnal fogja továbbadni, de most ez van, ennek kell örülni).
Van pár egyet fizet kettőt vihet, meg egyet fizet, másik féláron, ilyenben van GOW is, és úgy is 5-6 ezer, akkor annyira nem rossz ár mégsem.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #15187 üzenetére
beírom ide
nekem nagyon tetszett. én a cod4 után szereztem be utólag. graf igen jó meg a hangulat is.
nemtom ki mondta hogy szarannak biztos szar aki nem szereti a 2.vh-t. én nagy 2.vh fan vagyok, nekem bejött
tisztességes iparosmunka, nekem nagyon tetszett, 2x végigtoltam. multiban meg sokkal jobb mint a cod4....de már annyit toltuk hogy szarrá untam -
sakeee82
aktív tag
válasz
Kasza08 #15054 üzenetére
Én is 400Ft-ért szerzem őket, de vagy 2 hónapja semmit sem írtam ki:S Pang a dolog.
Plussz még meg is szegtem az ígéretem és vennem kellett egy tápot a pcbe mert behalt, aztán jött a videókártya, és már el is telt 2 hónap xbox nélkül. Még jó hogy megvettem...Viszont az Final Fantasy XIII valószínűleg ott fog csücsülni eredetiben a polcomon mert az istenkirály lesz!!!
-
-
FishAir
senior tag
válasz
Kasza08 #14513 üzenetére
Jasper (ez az új alaplap és chipset együttes kódneve) mindegyikből lesz Arcade (ha marad), Premium, Elite. A packok nevét nagyon nem variálják, ha van eszük, mert akkor senki nem fogja tudni mi van hirtelen. Például ha maradna az Arcade és kapna egy 20Gb-os vinyót és a Premium lenne a 60Gb-os, vakarnák az emberek a fejüket. Ezért gondolom, hogy a 60 gigás pack jön majd új néven, a Premium marad a 20 gigás az Elite meg a 120. Mondjuk a legalapabb gépnek meg elén furán hangzik az, hogy Premium.
Na majd kiderül.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest