- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem izetlenkedek, hanem a problema melyere szeretne/n/k leasni, hogy miert is ugorjak at es veszik semmibe Magyarorszagot a nagyobb vallalatok. Azt hiszed nekem nincs Magyarorszagon 15-20 haverom, akivel szivesen eljatszogatnek Live-on?! Igy is van nehany, csak ki tudja meddig. Amig nem jon egy ujabb ban hullam.
De mostmar igazan leszallhatnank a kerdesrol es koncentralhatnank kicsit ON topic. Thx.
-
Kobe
veterán
nem beszólni akarok csak kb jasper előtt 2 hónappal vízhűtésen gondolkodni és direkt bukni a garit....nem épp kifizetődő, vagy logikus, mondhatni hülyeség. Alapjáraton nincs akkora hangja, simán elviselhető, ha meg beszarik cserélik az újra, akkor minek kidobni az ablakon kvázi 20-30 kilót pluszba ?
csak mert a vízhűtés ma trendi ?bocs
apropó, milyen boltokat érdemes nézni ahol neten lehet rendelni gépet, hasonló alapfunkciókkal mint golemnál, és mégis adnak valami papírt hozzá ?
-
(Kolombusz)
veterán
A PS3-ra nehezebb optimalizálni, gondolom emiatt futtaták k9isebb felbontásban a gta-t.
És még így is azon a konzolon szaggat be főleg. -
szkorhetz
őstag
Tényleg jó színe van, főleg a narancssárgával
nagyon bejömn
de nem ér annyi plusszt...
És az elitben 120gigás vinyó és szép samsungos, csillogó kávája van, ezerszer szebb mint fröccsöntött fehér...Hdmi-n akkro natívban meghajtja a tévét és nem 720p-t küld?
Kolombusz: Hogy étred hogy a a gta4 butítva van ps3-on? -
zsocy
őstag
így van. A Forza 2 is elfér a 256 megás gyári kártyán, nálam most tart 70 megánál a mentés.
Viszont a 20 gigás vincsiből nem véletlenül látsz csak 13.7 gigát. Oda ugyanis cachel a cucc ha kell neki. Tudom hogy mindenki ugrik itt erre, de a GTA4 a tökéletes példa. Mióta megvan a hdd nem popup-olt a bejárt területeken. pár napig mással játszottam és mikor újra beraktam megint előjött a rohadt popup, fél óra játék múlva meg meg is szünt...
Tudja a rák, nekem ez cache-nek tűnik. Aki nem hiszi ITT (oldal közepe) járjon utána.
-
->Raizen<-
veterán
Demók játék videók játékokhoz kiegészítések pályák zene 480p-s és 720p-s filmekhez mert már ugye azokat is lehet szedni video storéban aztán hogy sima xboxos játékok fussanak konzolon ahoz is winyó kell mert az emulátort a winyóra töltheti le csak a live stb. De csomó mindenér fizetni kell a liveosoknak szenvedni kell a pontfeltöltő kártyával lassan már az lesz hogy azér is fizetni kell hogy kiléphessünk a játékból pl dashboard styleok is pontba kerülnek vagy vacak játékképek stb.
-
alien_
őstag
Csak a halál a biztos
Nézd meg ezt, magyar srác, ugyanezt a thermaltake hűtést használja.
Ezen a fórumon találtam egy pár infot vízhűtéses boxról:
Gyári hűtéssel(factory values):
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok(kapacitors): 48Vízhűtéssel, ramhűtő bordával(watercooled with heatsinks on RAM):
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok(kapacitors): 47
values are in Celsius!Nem egy ég és föld különbség, de legalább a hőmérsékletváltozás nem lesz olyan hirtelen vízzel.
-
sakeee82
aktív tag
Tegyél rá vízhűtést, overcoolt és húzasd fel a ventik fordulatszámát! Egydolgot érsz el vele. Kidobsz + 40 ezer forintot vmiért amire nincs is szükséged. Ha warezolsz bukod garit ez igaz, de abból a 40kból plussz a halott xboxért kapott pénzből veszel egy újjat!!! Túliheged a témát, ha ennyire parázol meg se vedd, mert így nem lesz egy olyan perc sem amit élvezni fogsz játék közben, mert félni fogsz végig hogy előjön-e a 3 Led!!!
Én azért vettem, hogy élvezzem a játékot telepítés, patchelés, szaggatás nélkül. Ezt nagyjából meg is kaptam. Én nem tiszta forrásból szerzem a játékaim, vagy is garancia bukta, és mégsem parázok a 3 led miatt, és nem azért mert van pénzem másik boxra, hanem mert bízom benne hogy 1 évet kíbír, ha kibírta és utánna hal meg, boldogan fogom megvenni a Jasper lapos boxot, mert 1 év alatt a konzol visszahozta az árát és nem kellett 100ezreket a pcre költenem, hogy pl a Grid jól fusson, mert hát nem tudom ki látta már pc-n de ahhoz atomjó gép kell szemben a boxal ami simán viszi! -
Kiskutya
veterán
az ilyen emberek szoktak mindig belenyulni valami hibas cuccba ha mar eleve igy gondolkozol lehet hogy veszel 1 ps3-at es az is megadja magat az elso heten
en ismerek tobb embert is aki mar legalabb 1 eve jatszik boxon es semmi gaz nincs vele. nem hinnem hogy mindnek szerencseje lenne
nem akarok warezolni de en ugytom hogy a flasheles nem jar garanciavesztessel ha visszaviszed es visszarakjak a gyarit sot ahogy tudom meg cimket is nyomnak ra neked ujat
nekem amugy nincs boxom(sok ismerosomnek van) csak akartam venni de mivel gepet is fejlesztettem es minden game ami erdekel /pill megszerezheto pc-re(kiveve gta) ezert masra koltom a lovem. az idomhoz merten kielegiti a jatszasi vagyamat a jelenlegi pc-m. -
K3NZO
senior tag
Azért szerintem ne legyél ennyire drasztikus. Rendben van, hogy nem egy jól összerakott gép, de azért azt se feledjük már el, hogy ez MS-nek sem jó és nem hiszem, hogy hülyék arrafelé a mérnökök.
Ha nem módosítod akkor kétlem, hogy 3 led es lenne. Nameg az is benne van minden egyes műszaki cikk utasításávan, hogy milyen időközönként kell pihentetni. Minden konzolt kb 2 óránkánt ki kéne kapcsolni 10-15 perce, amit épp eszű ember meg is tesz , mert ki az aki ennyit tud játszani egyhuzamban? Én ezt a 3 ledes történetet úgy tudom elképzelni, hogy valaki reggel elkezd játszani és estig fel sem áll előle. Ezt még megfejeleni a nyári hőséggel, amikor normális ember dolgozik vagy starndon van
.
Arról nem is beszélve, hogy ezek az új box már bírják a strapát.Ez megincsak szubjektív vélemény volt de nyugodtan cáfoljatok meg. (Csak ne olyanokkal, hogy csak mert azért és különben is szar
)
-
alien_
őstag
Én viszonylag sok dologra használnám a kétbetűset, pl photoshop, archicad, ilyesmik. Annyira nem vészes a gépfejlesztgetés, viszonylag megtorpant a piac, egy bármilyen C2D proci 3ghz-re húzva mindenhez elég (már 16k-tól), és egy 8800gt-t kapsz 32k-ért, és azzal már Crysis is szépen fut. Persze, egy xbox 47k-ban már megfordul (+tv, ami nem is kevés, ha tényleg ki akarod használni a konzol tudását), viszont az céleszköz, ami akkor lenne nagyon jó, ha zokszó nélkül tenné a dolgát éveken át... De ezt nem én rakom össze, hanem a hülye tervezők, ráadásul rosszul
Túl sok a xboxnál a "ha", ráadásul azt még "jól össze se lehet rakni", mert vagy szerencsés darabot fogsz ki, vagy nem, és én személy szerint igen pipa lennék, ha már beleöltem volna a játékokba 100k-t vagy többet, és egyszer csak felvillanna a 3 piros led.. -
hocika
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Igaza van bwoay-nak, aki vár, az soha nem fog venni semmit. Muszáj lépni, lefog menni az ára... és ? Kit érdekel? Addig kifogod magad játszani. És nem várod halálra magad. Az új hdmi-s boxokkal már nincs olyan sok probléma. Simán bevállalhatod szerintem. Én is csak addig vártam amig kinem jött a hdmi-s... azt megvettem. Nem bántam meg!
-
alien_
őstag
Amiben áram folyik, az tönkre is mehet =)
Nemrég írta valaki, hogy a kontrollerén a ravasz szállt el, olvastam meghajtó meghibásodásról, és még ki tudja, hogy milyen egyedi hibákba futhat bele egy xbox tulaj.
Szerintem ne csináld..Most melóhelyen ki van rakva egy 70x70cm-es, 500wattos "kis" venti, na aztal tuti hogy nem melegedne túl a box
Orkánt a szobába.
-
alien_
őstag
Annyi esze is van, aki az index.hu alapján alakítják ki a véleményüket. Én is olvasom, de ha találok valami hírértékűt, rákeresek inkább, és megnézem más oldalakon is.
(Kolombusz): Talán még fix hardware-es környezetben lehetne ezt legegyszerűbben kivitelezni.. Idővel mindenhol teret fognak nyerni a CGPU-k.
-
alien_
őstag
Az egész cikk fikció, MS még csak utalást se tett arra vonatkozóan, hogy megváltoztatná az Xbox külsejét. Igaz, hogy ha lesz Valhalla, akkor az egész mainbord-ot át kell tervezni, akár le is kicsinyíthetnék az egészet, de akkor megint össze lenne zsűfolva az egész, ráadásul a cikkben is benne van, hogy olcsóbb (!) hűtési megoldást akarnak alkalmazni, szóval nem valószínű, hogy valami fasza, lapos heatpipe cucc lesz, ami egy keskeny gép hűtését megoldaná.
-
30z.Samu
félisten
"most akarok venni egy 360at erre jön az új
"
Egy cipőben járunk, de ez még nem biztos. Ha ilyen lesz a kinézete, akkor nagyon szép lesz! Én idén már megveszem a boxot, mert ahogy a cikk is írta, az X360 életciklusának a feléhez érkezett, tehát van még 3 év, szóval ha leszolgál nekem 1-1,5 évet már megérte az árát és addigra lemegy az újnak is az ára.
-
alien_
őstag
3 ledes nem (bár egyesek szerint nem nyújt ez se 100%-os védelmet), de azért a garancia nem csak a RROD miatt jó
-
alien_
őstag
Például.
Viszont ha így lesz valami baja, akkor 100%, hogy a garancia felejtős, ezért én inkább ajánlom az x-clamp fix-et. Olcsó, és 100% -osan meg volt vele mindenki elégedve, pedig a vásárlók már működésképtelen, RROD-os gépekbe szerelték bele.
Srácnak, aki árulja, 100% -os feedback-je van ebay-en. -
bwoay
nagyúr
dehogy vagyok negatív, csak nem dőlök be az ilyen baromságoknak.
milyen plusz hűtés?
A Halo 3 Special Edition volt az első Falcon gép emlékeim szerint.
Aztán utána megjelent egy sima Premium Halo 3 bundle is,
és ami a képen van, az az. Ez egy sima Premium gép.
Ugyanolyan, mint bármelyik, pl amihez a COD4-et vagy a Mass Effectet adják.
Falcon, semmi extra.
Milyen plusz hűtés? Ilyen nem létezik.
A refurbished pletykára egyfelől a mai napig nem derült fény,
másrészt a javított gépekben sem plusz hűtés volt,
hanem az eredetit módosították, nem mindegy!
Ne dőljünk már be a legprosztóbb marketingnek!
Ha kell, én is faragok a régi Premium boxomhoz olyan reklámszlogent,
hogy ez még jobb is, mint az augusztus felé megjelenő Jasper!ha meg tényleg plusz hűtés van benne, az biztosan nem gyári
esetleg egy "gyári" vízhűtés? -
Tudja valaki h lehet e az új alaplapos (175 wattos) x360 akat, 203 wattos táppal is használni??? én úgy gondolom h igen, mivel a 203 watt az a maximálisan leadható teljesítményt jelzi és a 175 wattos gép ebből csak 175 wattot fog felvenni. nem? nem vagyok nagy műszerész az az igazság.
-
Xelo
addikt
ezek kérdések??
1. ha nem akarsz vagyonokat költeni eredeti játékra, vagy biztonsági másolatot akarsz készíteni a boltból vásárolt discjeidről, igen
2. hibás lehet, de az új szériánál ezt úgy hallottam már kiküszöbölték. nekem első szériából való van 2 éve és semmi baja nem volt --> szériája válogatja (ps3 is lehet hibás)
3. a játékoknál észrevehető grafikai különbség mindíg az xbox360 javára van, azon egyszerü okból hogy jobb, modernebb videokari van benne mint vetélytársábanhiába a ps3 8magos procija, a videokártya jelenít meg, amiben pedig egyáltalán nem jobb mint az x360
Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest