- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Gondoltam esetleg aki mar tul van a harom eves garin es fosik, hogy megadja magat a cucc vagy minden aron "moddingolt" boxot akar, mer az "cool", akkor ez legalabb ez egy esszeru megoldas.
A gyari cooler meg tapasztalataim szerint amugy sem mindig egy eletbiztositas a 3 LED ellen, de javits ki ha tevednek.
-
gege71.hu
addikt
12,9k volt (még így is sok, de a 20k-s átlagárhoz képest még mindig jobb).
A bolt a konzolvilág nevű hely, a Váci úton( 51A) van, közel az Árpád hídhoz. Teljesen korrekt fiatal srácok. Bár ma egy másik testvér/féltestvér boltba kellett menjek a cserecuccért közel a mammuthoz mert a váci útit pont ma kezdték felújítani. Ez meg valami game stop(.hu) szintén konzolos bolt, de ez úgy láttam elég új és még a weboldaluk is most készül/félkész.
gege -
Mr.Grincs
veterán
-
gege71.hu
addikt
Kiderült, hogy a bolt 5 darabos wifi adapter készletéből 4 rossz volt!!!
Délután hívtak, hogy bocsesz ez van, egyet találtak jónak és arra természetesen kicserélik.
Hazajttem és kb 15 masodperc volt beállítani. Már bekapcsolásnál szólt, hogy van egy wifi adapter, be akarom e most állítani. Listában kimutatta a 2 szomszédé mellet a saját wifit, rákatt, majd jelszó beír (WPA védelmes) és ennyi.
Ezért csodálkoztam tegnap a sok szívás miatt, hisz ez alapvetően tufa amerikai juzereknek(is) készült és amennyit szívtam vele tegnap, azalatt egy linuxos kisvállalati wifis netet be lehetett volna állítani. -
gege71.hu
addikt
Köszi
hát eddig sajna szívás csak...
Az a fő baj mint mondtam, hogy ugyan ég pirosan a wifi adapteren a led(tehát kész a kapcsolódásra és az usb csati is jó a boxon-direkt leteszteltem pendrive-val, meg fényképezővel is- de a dashboard-on nincs olyan lehetőség, hogy wireless pontokra csatlakozhassak. Magyarán nem érzékeli a box, hogy rá lenne dugva ez a g**i. Addig el se jut, hogy kapcsolat után nézzen mert ki se tudom választani a dashboard netbeállítás menüjében. Egyszerűen nincs "Wireless mode", A neten a step by step tutorialokban mindenhol ilyenre hivatkoznak
Ez:ebből nekem az első 2 rovat van
a wireless NUKU
és ebből következően már EZ sincs:a dashboard menüben
akárhol nézem ezzel semmi ilyen baszakodás nem kéne legyen. Rádugom, dashboard menüben kiválasztom, kidobja a wifi pontok listáját amiket lát
kiválasztom, jelszót beírom oszt kalap kabát...
Röhej, hogy beleszaladok egy ilyen szívásba, de már mára feladom mert csak szétrúgom ezt a mocskotMár ilyen hülyeségre is gondoltam, hogy lehet, hogy mert fektetve használom nem jó (perze ez marhaság..de már itt tartok
)
-
Peat;)
veterán
Én a sony és microsoftban is elég sok hibát látok, de azt el kell ismerni, játékok tekintetében a microsoft az aki példát kezd mutatni. Nem hablatyolnak és etetik a népet hogy jön jön jön (igen gt5) meg ilyen olyan hűdetúlmutat a másikon grafika (kb összes exkluzívukra elmondták) hanem hajtják a fejlesztőket, időben jönnek a játékok és mindig van valami cím amit érdemes beszerezni. Kb ezt várom el elsősorban egy konzoltól és akkor a fizetős live! meg a 3 led hibák elhalványulnak, bármekkora hibák is azok.
Nintendo meg no comment amit művel játékok terén, tisztára átment "ha részeg vagy király gamma" stílusba kb.
-
rudymester
senior tag
Ezek után bármit mondhat a Sony. A Turn10 csapata nem gyenge játékot hozott össze a GT5 fejlesztési idejének a (kb) fele alatt. Lesz borulás is, így sokkal megfontoltabban kell vezetni. Várom már az első stunt videókat...
Van valakinek tapasztalata a következő dologról:
Fable 2-őt szeretnék egy SD tévén játszani. Mennyire olvasható a magyar szöveg. Vannak akkora betűk mint pl a CSI játékban? Menyasszonyom ezt kérte születésnapjára. Jó is, ha az embernek játszik a párja. -
Mr.Grincs
veterán
De akkor miért visekledett úgy mint akit az anyjától vasvillával vettek el? Van normális módja a kommunikációnak is ha egyszer normálisan szóltam hozzá az a minimum hogy normálisan szóljon vissza.
30z.Samu: Én is csodálkozom, hogy mennyire drágán adják a cuccokat. Foggalmam sincs miből tartják fent ezt a hálózatot. Az ilyen akciók jók lennének ha lenne mögötte elég készlet.
p_milan: Akkor lehet majd ott nézek szét. Valaki biztos felsváráolta a rengeteg játékot és majd nagyot fog vele kaszálni, ahogy ő ezt elgondolja
Remélem rárohad a sok játék. Mert hogy nem egyesével vitték el őket az is biztos.
-
tiv83us
veterán
Oke, ugy tudom fel eves kartyat is lehet venni. Meg csak 5000Ft sincs. Az egy eves kartya egy kollegistanak egy bulizos estejebe kerul.
Jo, lehet ferditesnek hangzott, de mondjuk azt, hogy az MS-nak van egy jol kiepitett online halozata es pezbe kerul, a Sony-e kevesbe jo es ingye van. -
Mr.Grincs
veterán
Az EW nek ez a saját biztosítási biznisze szóval akkor még 20 rongy volt és lehet most is annyi meg kéne nézi igazándiból.
Akinek van esze meg pénze simán köt rá mert lehet okosságokat csinálni ezzel a biztosítással. (jó víz, tűzkárra, töréskárra + meg amire a gyár alapból nem vállal garit) -
tiv83us
veterán
Most komolyan...
Ok 800x12=16k Egy evben. Egy nagy bevasarlas a Tescoban.
Az evi 10k-ert csereben meg kapsz egy szinvonalas szolgaltatast, amit szerintem neked nem kell kifejtenem, hogy mennyivel nyujt tobbet mint az ingye valo PSN.Ps: Jo, tudom; egy evben 10k, ket ev 20k, 100 ev mulva egy Suzuki is kijon az arabol, de azert please...
-
bexinho23
őstag
Nekem először (1 éven belül volt) driver csere volt, mert haldokolt.
Másodszorra (nemolyan régen) pedig 3LED miatt alaplap csere. Remélem innentől már nem lesz semmi gond. Olvasni nem nagyon olvastam olyan xboxosról, aki egy 3LED után javított gépet küldött volna vissza...
Vagy volt olyan !?... -
zsocy
őstag
Az X-mediához
Én kérek elnézést ha félreérthető voltam, valamiért mindig a "garizás" szó ugrik be a "nem microsoft szakszervízben újragolyózzák magas ólomtartalmú forraszanyaggal" helyett
Anno én is bedőltem a Gólemnek, meg a "kell az overcool" marhaságának. Kár volt, GTA4 óta eredetivel játszom, időm sincs másra. A PC-s reflexek, ugye...
-
tiv83us
veterán
Oket nem ismerem tulzottan.
Viszont egyfajta konzol annyira boven eleg, hogy meg igy is alig jut idom jatszogatni a klasszikus cimekkel.
Peldaul a Mass Effect-nek is nekiulnek szivesen igy nyolcadjara kb, de most is annyira huz mar a fejem az agyam fele, meg meg ott van a RE5 amit meg a feleig sem vittem el es tudom, hogyha most elkezdem, akkor hajnal 4 elott nem lesz abbahagyva...Nem mondom, hogy nem latnek szivesen egy PS3-at a szobamban, mert nem vagyok egy elfogult elvakult majkroszoft fan, de meg a 360-an is alig van kihasznalva, kar lenne erte, hogy pluszban egy 400 dolcsis konzol is ott porosodjon...
-
tiv83us
veterán
Persze hogy nem. Kivancsi is vagyok a v-sync-es dologra, de annyit olvastam es hallottam, hogy az AI egy gagyi fos lett es idegbeteg leszel tole ahogy a szajdkikked kezeli az inventorit, ugyhogy meg kell vennem meg egy peldanyban es a nejemmel vegigtolom, most hogy mar tele vagyunk boxokkal...(
), addig inkabb neki sem allok egyedul.
/Osztott kepernyo kizarva, ki nem allhatom/,Prof01: A kovetkezo szabimon elokotrom a maradek dobozok egyikebol a kabelt es toltok fel nehany kepet, /igazabol semmi nagy szam/
-
Peat;)
veterán
-
-
tiv83us
veterán
Egyszeruen nincsen sima Elite ujonnan, csak faken bundle...
Tegnap egesz este bujtam a netet es nincs. Ez lehet szoci, de legalabb nem Djuree Pinataval, meg Lego Kisjanossal adjak, hanem valami olyannal, amit amugy is meg akartam vasarolni.A Gaming Centerembe meg amugyis csak egy lazy boy lesz /nem en, hanem a masszirozos, sortartos, cooleres fotel/, egy allvany tv-vel, meg boxxal, meg Karcsi, a cserepes viragom.
/Macskat ide nem engedem be, mert megragja Karcsit.../ -
tiv83us
veterán
-
Apone33
őstag
Értem azt tudod esetleg hogy aminek a cpu-ja is 65 nm azt mióta csinálják?
ha esetleg vízhűtést szereltetnék rá akkor nem lenne vele ilyen gond?
p_milan: Nincs benne semmi gányolás ezen kívül, a gépet így vettem újonnan hogy volt már benne hűtésmodósítás meg késleltetés is! Ahol vettem ott azt mondták hogy Jasper lapos a gép.
-
HagaNRG
őstag
Megmondom, miről van szó:
Egy haveromnak még van két hét hivatalos LIVE-ja, amit már beüzemelt saját részre.
Most mondta, hogy megadja a gamertagját, meg a hozzá tartozó jelszót, azzal még live-ozhatok amíg kitart.
Ezért érdeklődöm, más taggel hogy lehet más gépen live-ozni? -
HagaNRG
őstag
Na igen, ez is rizikós, ahogyan az is, hogy a posta viszi a csomagot magának.
Nyáron angliában egy Tag órát vettem neten keresztül. Mondom az eladónak,hogy csináljuk, soha nem csináltam még ilyet?
Azt mondja, tegyem be a százonezer forintnyi összeget egy DVD tokba, azt be egy borítékba adjam postára. Nem szokott elveszni. Ott állítólag tényleg nagyon megbízható a posta.
Aztán ennek a postán is utánakérdeztem, végül volt olyan lehetőség, hogy van nekik fémboríték direkt pénzhez. Abba be a zsét, lenyalni, leragasztani és mehet.
Skóciából Londonba pénzküldéstől számítva 3. nap a kezemen volt az óra. Persze ehhez kellett ott is egy megbízható eladó. De ebayen millióan így rendelgetnek mindent. Utalják a pénzt, az eladó meg küldi a csomagot, ha akarja. -
_ak_
addikt
Februári frissítés "részletei".
p_milan:információim szerint nem lehet, csak ha connectivity kittel összekötöd a box hdd-t és mondjuk egy Xplorer 360al manuálisan bemásolod a megadott könyvtárba. Viszont ilyen frissíéseket ritkán találni a neten, többnyire csak x360 warez oldalakon (bár bevallom még ott sem láttam ilyesmit, csak a leírás ezt említette).
Közbe megtaláltam h honnan van az infó, de mivel erősen warez lenne ezért csak priviben küldöm el a linket, ha valakit érdekel. -
No.01
addikt
Azt olvastam, h csak a nov 19.-e utani gepeknel lehet feltolteni a jatekokat a HDD-re. Ez valoban igy van? Ill ezt a dashboard-ot lehet frissiteni? Akarom mondani kell frissiteni? (ahol a box lesz ott nincs net igy ez felvet reszemre par kerdest...
Bocs, ha nagyon lama kerdesekkel farasztom itt a tarsasagot... -
Kasza08
őstag
Régóta szeretnék egy jó MP3/MP4 lejátszót is, telefonon hallgattam eddig zenét, de 3-4 óráig bírja csak, ezért az nem a legjobb választás. Touch amúgy is bejön, így meg...
De a fő indok akkor is a motor, a motor, a motor, a motorMég a iTacskót is eladom, ha nem lesz elég pénzem motorvásárlás előtt...
zsocy:
HagaNRG: Nincs már meg régóta
tiv: Még 2009-ben fogok visszatérni
DLC-k am. sem érintenek (nekem drága, és még eladni sem lehet
RRoD-s Jasperekről pedig tudni fogok. Mondom. Maradok
Djuree:
-
fidor
csendes tag
A következő lenne a kérdésem.Szeretném megtudni beépített web böngésző van az xboxba úgy mint a ps3-ba?Az xboxot routeren kersztül rákötöttem a netre,sikerült is de semmi.ilyesmit nem találtam.Vagy mit kell csinálni ha weboldalakat akarok a boxon keresztül nézni.Az,hogy regisztrálva lett-e a gép foggalmam sincs mert használtan lett véve.Mondjuk az se lenne rossz ha ezt valahogyan meg lehetne nézni.
-
Djuree
félisten
a konzol az egy igénytelen szar volt, wcpapír lapokkal meg ritka szar minőségű képekkel, semmitmondó cikkekkel. az új csak jobb lett. persze olyan biztos nincs mint a 10+ éves számok. itt pihen majdnem az összes régi 576 szám az elejétől, tudom miről beszélek
Mr.Grincs: hát 93 környékén megnéztem volna hogy olvasod el online
amúgy papíron én jobb szeretek olvasni, sokkal kényelmesebb az ágyból olvasgatni, nem bassza szét a szemed a monitor, meg nem előtte görnyedsz
könyveket sem olvasok el gépről soha hanem kinyomtatom... -
tiv83us
veterán
Biztos en vagyok ancient es sokan nem emlekeznek azokra az idokre, de szvsz akkor volt az 576 a csucson, mikor meg Konzol sem volt, hanem csak egy 576, Zolee volt a foszerkeszto, Martin csinalgatta konzolos cuccokat eleg jo szinvonalon, meg volt a "toltelek", bar oket is csiptem.
Mikor CoVBoy atvette mar nem volt az igazi, de akkoriban vandoroltam ki az orszagbol, ugyhogy utana meg kb fel evig vettem, aztan lemondtam az elofizut. -
tiv83us
veterán
Ha mar valasztani kell a RB, RB2 es GH: WT dobok kozul, akkor mindenkepp az RB2 szett a nyero. /Megerositettek a pedalt - mar nem torik szarra ket szam utan -, lasd tavalyi cikkem/, jobb a rebound es halkabb is. /Es szubjektive a RB komolyabb kinalatot vonultat fel zeneileg osszesegeben, mint a GH, foleg, hogy jelenleg a valasztak 500+ zene/.
Aktív témák
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest