- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #20775 üzenetére
Dehogy kuka. Ha van garancia akkor hivd a supportot, egyből küldenek egy másikat, még ezt a rosszat sem mindig kérik el ;)
Ha már nem garis akkor szedd szét óvatosan, portalanítsd,és ahol nyikorog fújkáld be WD40-el, aztán hagyd pár napig jól megszáradni. Ha szerencséd van akkor megjavul, ha nincs akkor vehetsz egy újat.
Én a garival kezdeném
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20726 üzenetére
Szerintem nagyon korrektül irányítható, legalábbis nekem elsőre rögtön minden kézre állt, nem volt gond, hogy jajj, most melyiket is nyomjam. Mondjuk én rüheltem PC-n az egérrel való irányítást GTA-kban, bár az is tény, hogy nagyon nem volt időm hozzászokni, mert hamar uninstalláltam mindet
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20723 üzenetére
Mondjuk más kérdés, hogy azért kerül 9.5k-ba mert senkinek nem indul el PC-n, akinek meg igen, az is csak szív vele, mert nem fut rendesen
Mi meg csak beraktuk a gépbe, és már indult is a játék. Nincs regisztrálás, nincs securom vagy mi, nincs driver frissítés. Szeretem a boxot -
kisJack
aktív tag
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20419 üzenetére
E szerint az ordering form szerint csak 20-120Gb kozott mukodik.
Csekkoljak a szeria szamot.
-
mergal
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #20384 üzenetére
Sztem az ük-ra semmi panasz nem lehet.
Korrektek sztem. Ma pl kaptam kölcsön egy transfer kitet tőlük hogy átpakoljam a 20----a 120 ra a cuccaimat. Úgy hogy Dunaújvárosban lakom....
Játékot is vettem már tőlük ami új volt és az nem volt újra fóliázva az biztos. Új illata volt -
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #20386 üzenetére
bakker ember ne szopass már
lol...
azt én meséltem. nekem volt karcos a fóliás pro streetem. de az nem az ük-nál volt hanem a joeystationnál amit linkeltélaz ük az sosem csinálna ilyet. a legjobb konzolbolt pesten...
dunc: én olyan ideges lettem hogyha odamentem volna, szétvertem volna a kócerájt
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20318 üzenetére
Nekem rohadtul bejött. Bár én PC-n toltam, de gondolom sok különbség nincs. Szerintem jól néz ki, jók a hangok (parásak), a fegyverek is érdekesek, nem a hétköznapi pisztoly/shotgun/bfg kombó.
Az meg, hogy gyakorlatilag nincs hud, a játék menüje is a "játékon belül" van, baromi ötletes. -
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20228 üzenetére
Nem tudom, en a MS Support oldalarol toltottem le ezt a PDF Form-ot, amit kitoltottem es elvileg 8-10 napon belul kuldik a free migration kit-et.
Fogalmam nincs, hogy ez hogy megy Magyarorszagon
Koszi, remelem meglesz!
ps: Ez nekem is furcsa volt, hogy csak Elite-hez adnak ilyen kabelt, Pl 20GB-s Premiumrol 60-as Premiumra ugy latom nem lehet kerni, mindenkepp Elite-nek kell legyen a masik gep...
-
-
dunc
nagyúr
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20091 üzenetére
"Érdekesnek találom ezt, hogy kell a játékhoz a lemez, annak ellenére hogy fel van másolva"
Valoban rettento erdekes, foleg ha nem igy lenne; kulonben vennek egy Elite gepet, majd kikolcsonoznek 30 jatekot a Blockbusterbol, felmasolnam mind, majd visszavinnem oket a kolcsonzobe.
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #20084 üzenetére
Igaz, én a bétát használom, mert problémáim vannak! De nálam a 120-as hdd-n van fent 4 játék, és gyorsabban lép ki,be! Sokkal gyorsabbak a játékok nincs annyi pupol, meg a textúrák is hamarabb töltődnek be!
Mellesleg semmi olyan e-mail-t ami arról szólna, hogy bannoltak nem kaptam, csak olyat, hogy használjam az új dash-t meg nagy csomó reklámot, ezt napi szinten!Szóval nemtudom miért nem updateli magát!
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #20025 üzenetére
Szerintem vegyél rambo kést, de csak olyat amiben van fogpiszkáló, fojtó madzag meg iránytű az alján. Vegyél egy hordozható műanyagöntödét mert lehet eltörik az előlap, vegyél 20 darab dvd drive-ot, gyártass le 20 gpu és 20 cpu magot és 20 alaplapot. Vegyél még pár szerszámot, karcher 6000xboxTurbina porszívót, utána ezeket vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják.
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #19906 üzenetére
Mire jó az új dash nem? Nem hal be az olvasó. Szóval ezen tényleg ne rágódj.
Más: Nekem tetszik, jó móka rángatni az avatar fejét, morcosságig, vagy szédülésig
Persze nem ez a lényege. Két játék fent van, GoW2, Halo3. Teljesen jó, hogy csend van a konzol felől játék közben. Meg végre több szereplős chat is van. Az is egy jó megoldás.
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #19902 üzenetére
Szerintem meg (Kolombusz) tesó vérprofin tolja a COD szériát, szal egy kevésbé műértőnek (mint pl. én) ez több, mint 6 óra, az tuti
Meg ugye utána tolod még nehezebb fokozaton is, az már 2*6 óra, meg még egyel nehezebben is, az már 3*6 óra.
És utána jöhet az 1000 óra multi -
capafog23
őstag
válasz
Mr.Grincs #19591 üzenetére
Másik helyen azt írták, hogy ha mindent letörölsz akkor felfér 2 játék és marad kevesebb mint 100Mega (20gb-oson) Csak szerintem az a gáz hogy ezt a beta dashboardon próbálták és abba nincsenek benne az avatarok amik még plusz 130 körüli mega.
Szerk: Nekem 60Gb-ossal azért nem lesz ilyen problémám, arra bőven felfér pár játék.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #19582 üzenetére
Sok játékban van célzásrásegítés, lehet egy ilyen darabbal kéne kezdeni, majd ahogy haladsz benne egyre lejjebb venni a rásegítést.
(egyébként nem kötekedés én is rosszul írkáltam anno, de az egyenlőre az azt jelenti hogy egyenlőre alakították a meccsen az eredményt (számértékre, mennyiségre utal), amire te gondolsz az az egyelőre (határozó))
-
Gordiann
őstag
válasz
Mr.Grincs #19573 üzenetére
Az fps-ek között is nagy a különbség egyébként!
Én néhány hete vettem gépet, és már eléggé megszoktam. Nem játszok sokat pedig.
De engem pl. zavar a pc-s fps kezelésben, hogy összevissza ugrál a kép (egy kicsit is ha mozdul az egér). Megfájdul a fejem is, meg nem is látok semmit úgy igazán. Itt nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy úgy van megcsinálva a játék, hogy ne löjjenek agyon amig a célkeresztet az ellenfélre ügyeskedem. Sokkal tisztább, kevésbé zaklatott így a játékmenet. -
Xirtam
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #19298 üzenetére
nem tudom milyenek kellenek
nekem már itt annyi kábel van hogy lehetetlenség kibogozni mihez mi megy. túlzás nélkül karvastágságban futnak a kábelek
rengeteg műszaki kütyüm van. csak akkutöltőkből 5 db van
3db 6-os elsoztó fullon van
annyi áramot fogyasztok mint a kiskörei erőmű
-
HagaNRG
őstag
válasz
Mr.Grincs #19299 üzenetére
Sajnos nálam kiesik a dolog távolság miatt, de soha véget nem érő szeretettel várom a holnapi eredményed az akció után.
(meg sajnos én is most úgy vagyok, mint valaki mondta, hogy a sok játék csak bekavarja az embert. Eddig nem volt semmi, mégis jól elvoltam a Forzával+Fifával, most meg hirtelen jött 4 plusz játék, holott még az előző kettőt sem untam meg, nem is fogok, de tíz percenként cserélgetem a gémeket, mert a másik mindig jobban izgat.
Majd szép lassan beleunok mindbe, anélkül, hogy sikerülne kiélvezni. -
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Mr.Grincs #19289 üzenetére
30ból egy értelmesebb front párt kapsz. Talán.
Ne engedj a mókusvakításnak.Kell egy optikai bemenetes erősítő, hozzá valami értelmesebb 5.0 szett, aztán ha nincs több lóvé, akkor később egy jó mélyláda. 100 alatt nem jössz ki. 100ból már használható 5.0 és mélyláda megvehető, erősítő árakban nem vagyok otthon, a sajátomat nagyon nagyon olcsón kaptam a bolti árhoz képest.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Mr.Grincs #19280 üzenetére
De lehet, hogy az.
Valami design-bolondítás, hasonló mint a Darth-Vader fejű JBL 2.1 szett.
Annak idején én is majdnem vettem egy olyat, de rájöttem, hogy Logitechből is adnak olyat és nem 30ezer felé van, hanem 10 felé.De ha igazi komoly hangot akarsz, akkor elfejted ezeket a vicchangszórókat és veszel egy rendes erősítőt rendes hangfallal, amin van optikai csati, az Xbox ugyanis ezzel adja ki az 5.1-et. De az otpikai ma már minden jobb erősítőn alap.
De ezzel az 5.1-gyel nem azt mondom, hogy Logitech Z5500, majdnem 100 ezerét, ismerős is most vett egyet, hű, á, így meg úgy szól, hanem mondjuk amit most akcióznak Media Marktokban- Harmann Kardon 132 (ha jól rémlik), kisebb JBL dobozokkal, plusz talán még egy HK dvd is van a csomagban, 120 ezer körül.
Az mondjuk már egy jó kiindló alap, ha élvezetesen akarsz játszani, mozizni és nem mellesleg zenét hallgatni.
[Media Markt szórólap]
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest