- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
-
KTony
tag
válasz
ígyvanferi #96753 üzenetére
Nem tudom én kaptam 2 ismerősöm hívtam meg akivel játszottam is meg 3 random embert a friendlist ről. Reddit n sok ember adja meg a Btag ét meghívóra várva. Majdnem küldtem neked is de vagy 2 éve offline vagy. Szerintem aki aktív az kap emailt.
-
Plata
félisten
válasz
ígyvanferi #93737 üzenetére
Hiba csak az volt azt hittem a játékom a hibás és majdnem újra raktam,de szerencsére először a supporthoz fordultam,ahol kiderült nem nálam van a hiba.
-
Ghoosty
őstag
válasz
ígyvanferi #93737 üzenetére
Szerintem időzónás probléma volt. Ő CET 00:50 körül próbált meg játszani, de a quest reset meg GMT 00:00-kor történt, ami CET 01:00, tehát 1 órán keresztül 'bug' volt.
-
Ghoosty
őstag
válasz
ígyvanferi #92416 üzenetére
Sajnos elkéstél, mert dupla repuval nem volt vészes megcsinálni a pathfinder-t, de annélkül meg sokáig tart. Ha szereted a questelést, akkor azért sok jön abból, de a mechagnómos achi az tiszta farm.
Amúgy simán megvagy repülés nélkül 50-ig, főként a mostani gyosított szintezés mellett. -
Ghoosty
őstag
válasz
ígyvanferi #92408 üzenetére
(Nah megelőztek...)
Úgy tudom, első lvl 50-es karakterig kizárólag BFA-ban tudsz szintezni. BFA-n kívül mindenhol elérhető a repülés, csak meg kell venni a flying skillt. BFA-hoz pedig ugyanúgy kell a Battle for Azeroth pathfinder 1-2 achievement. (Csomó repu és végigmenni a történeten stb.)Garrison max saját szórakoztatásodra való, amúgy nincs már igazán haszna.
Geart gyorsan world questekből lehet szerezni, vagy ha sikerül találond mythic+-os csapatot és eléritek a megfelelő kulcserősséget.
Ha már megvan az első 50-es karaktered, akkor a fővárosban tanyázik valahol Chromie, akinél lehet választani, hogy más területen szinteznél inkább. Ilyenkor 10-50-ig skálázodik az adott kiegészítő.
Szóval én azt tudom tanácsolni, hogy kezdj el questelni BFA-ban, aztán ha belejöttél, akkor már úgyis megtalálod a szükséges információt, vagy nyugodtan feltehetsz konkrét kérdéseket itt.
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #92408 üzenetére
Miért raktad offba?
Garrison már nem kell, de el lehet vele szórakozni, én szeretem, hogy van egy saját helyem.
Repüléshez BfA-ban Pathfinder 1-2 achi kell, minden ez elötti kiegben már csak meg kell tanulni.
Bármelyik kiegben tudsz fejlődni, Chromieval kell beszélned, ő a fővárosokban van az embassy környékén (homokóra ikon a térképen).
Bár, most hirtelen nem tudom, asszem ha nincs maxos karid (50), akkor csak a legújabb kiegben tudsz fejlődni (BfA). Ha már van 50-esed, akkor van a kiegválasztó opció. -
Csapoati
nagyúr
válasz
ígyvanferi #79011 üzenetére
Több, mint hinnéd.
Amúgy Remastered kiadásra tippelek. -
Whysperer
addikt
válasz
ígyvanferi #78198 üzenetére
Igen csak itt angol windows-t használunk a programokhoz és nem működik a magyar javító. ígyvanferi : igen gépelni sem tud rendesen ,mert én teljesen vissza tudom olvasni és nem tűnik fel,hogy rossz a szó. lvl2
Viktor77 :
-
TheProb
veterán
válasz
ígyvanferi #70668 üzenetére
Átfutottam, pont nincs szó benne erről. Valamint a playerek listája se tűnik teljesnek. Na mindegy, Ragna csordában kezdtem egy karit.
-
k.kristof
őstag
válasz
ígyvanferi #69190 üzenetére
Twitteren azt írták, hogy az ISP-jüket DDoS-olják, minden érintett lehet. A WoW-ban is tapasztaltam laggot, HS-ben egyelőre nem.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi #69186 üzenetére
Most látom, hogy ez a wow topic, nem a hs, sorry! Mondjuk ha a bnetet támadták és nem konkrétan a wow szervereket, akkor áll, amit írtam.
-
benceman00
tag
válasz
ígyvanferi #67957 üzenetére
Amióta bekerült a WOD a battle chestbe nincs. Legion mellé kapsz 100as boostot.
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi #67610 üzenetére
A garrison miatt ez jelenleg erősen nincs így
.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #67057 üzenetére
Nekik ott a CS meg a Dota es tarsai
-
Telda
addikt
válasz
ígyvanferi #67057 üzenetére
Nem hiszem hogy túl sok lurkó játszana vele. Ha jól tudom pont hogy nem tudják már megfogni a fiatalabb korosztályt.
-
parandroid
félisten
válasz
ígyvanferi #67044 üzenetére
Home office, szerintem...
p
-
válasz
ígyvanferi #67041 üzenetére
Fullos HO előnye, vagy hátránya ebben az esetben?
-
laceszgamer
addikt
válasz
ígyvanferi #66778 üzenetére
20 alatti karijain nincs annyi. Bár amennyire tudom elvileg akkor is le kéne hogy vegye a nagyobb kariktól is ha épp le van járva. Vagy lehet így olyan mintha trial acc lenne?
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #66031 üzenetére
Valoszinuleg csak a tort verziokkal baratkozott evekig
-
Whysperer
addikt
válasz
ígyvanferi #64793 üzenetére
bocs.. sokszor vezetés közben írom és nem tudom vissza nézni vagy munka közben.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #64458 üzenetére
Több skint unlockolhatsz majd a fegyverekhez, miközben fejlődsz.
szerk: sőt, pont most mutatták a Legion systems panelen, hogy minden modellhez lesz 5 unlockolható szín is - vagyis a fegyverednek 25 kinézetből választasz egyet, ha mindent megszereztél. Ez mondjuk nem lesz egyszerű, mert lesz raideléssel és PvP-vel unlockolható kinézet is. -
nonsen5e
veterán
válasz
ígyvanferi #64458 üzenetére
Elvileg változni fog annak függvényében, hogy hol tartasz a fejlesztésével, továbbá az is rémlik valahonnan, hogy kinézetileg visszafele is állítható lesz (ha pl. neked az utolsó előtti fázis kinézete tetszik a legjobban).
malacka87: Béta a Blizzcont követő (mostani) hetekben indul. Gondolom első 2-3 hónapban itt is majd csak az
elvtársakatstreamereket, családtagokat bétáztatják. -
Dyde
aktív tag
válasz
ígyvanferi #64336 üzenetére
Persze, én sem úgy gondoltam hogy már él is a dolog, csak hogyha elérhető lesz az előrendelés akkor. Feltéve ha az a poszter hiteles
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #64127 üzenetére
fejlődést írt , sry nekem így tűnt logikusnak
-
orc88
őstag
válasz
ígyvanferi #64127 üzenetére
Gyorsan akartam írni, így az lemaradt
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #64114 üzenetére
Akkor miért nem kezded úgy, hogy amikor átérsz Outlandre, akkor simán ellovagolsz Zangarmarshig?
-
cl.aci
aktív tag
válasz
ígyvanferi #63867 üzenetére
Final Fantasy XIV
-
Sladeh
újonc
válasz
ígyvanferi #63867 üzenetére
-
pulcsi
tag
válasz
ígyvanferi #63510 üzenetére
Én a főépülettől a pet házig repülők kicsit hosszabb táv de megtehetem
-
Redcaster
őstag
válasz
ígyvanferi #63390 üzenetére
Monkot próbálgatom, jelenleg lvl18, 2 instán healeltem, elég idegenül mozgok eddig
Healbot addon mennyire ajánlott? Érdemes már a szintezés alatt is használni, vagy inkább csak raiden hasznos? -
Redcaster
őstag
válasz
ígyvanferi #63383 üzenetére
Köszi a részletes választ.
Shadow priest a mainem közel 700-as ilvl-lel, így az jó opció lenne, a gond csak az, hogy attól félek, mivel lvl100-on kezdenék healelni, nem tudnék rendesen beletanulni. Ezért ha mégis priestet választok, inkább kihúznék egy újat, hogy megtanuljam használnipaladin nem nagyon tetszik, a druid sem, így marad a sámán/priest/monk hármas, csak nem tudok dönteni :/
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi #63363 üzenetére
Igen. Ez így van.
-
warcat
veterán
válasz
ígyvanferi #63266 üzenetére
Ez kb olyan, mintha Starcraftban panaszkodnál,hogy már megint a zergek, lol
A Légió az ősellenség. -
törölt tag
válasz
ígyvanferi #63222 üzenetére
Ameddig magasabb szinten kezd es jobb Gear-ben mint a tobbi Class valamint van egy olyan kuldetes sorozata ami a tobbi Class-nak egyaltalan nincs addig szerintem mondhatni Hero Class a DK.
Igazabol lenyegtelen mert van 3 Talent ami miatt valtozatos. Ha valaki nem akar tankolni akkor is ott van meg a 2 masik Talent amik hasznalhatoak PvP-re es PvE-re is.
A DH-val annyi gondom van (persze en is hisztiztem), hogy lesz egy Tank es Damage Talent. Ez azert nem jo mert ha a Damage Talent eletkeptelen akkor az egesz Class alkalmatlan PvP-re (persze ez nem zarja ki a 2 lehetoseget meg PvE-re de ez mar mas kerdes).
Monk, Priest es Paladin eseteben is ez a gond csak nem ekkora mertekben. Ha pl. a Retri,WW, SH lenyegesen alulteljesit mint a tobbi Class akkor nincs mas Damage lehetoseg de PvP-re a Heal ag is kivalo alternativa.
En mondjuk szerettem mindig is valtogatni a Damage Talenteket is egy adott Class-nal. Meg kevesbe lehet raunni es van lehetoseg valtani ha pl. a Blizzard ugy dont, hogy az Arms Warri tul OP es baltaval nerfelgetik akkor meg mindig ott van a Fury Spec.
(A Spec-et es a Talent-et lehet keverem, de ezert most nem lepek be a jatekba megnezni)
szerk:
Ha a DH olyan lesz mint HotS-ban Illidan akkor viszont latatlanban mondom, hogy a legjobb Melee Class jon letre a kovetkezo kiegben (akar lesz 3. Talent akar nem)
-
ldave
félisten
válasz
ígyvanferi #63222 üzenetére
Mit értünk hero class alatt?
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #63147 üzenetére
Mondj meg egy olyan Moba-t ami ennyire Casual orientalt mint a HoftS es van benne Mount hasznalat valamint valtozatos Map-ok es szinte havonta megjeleno uj Hero-k
Szerintem az osszes Moba le van maradva fejlodesben ahhoz kepest amit a Blizzard csinalt es regen a WoW is igy volt lepeselonyben az osszes tobbi MMO-val szemben.
Nem hinnem, hogy a Blizzard-on kivul barki is ennyire raallt volna a Casual retegre es ettol lesz egyedi.
A F2P kozosseg az egyetlen ami taszito mar elnezest.(#63145) Gertrius:
Dota 2 es LoL utan nekem ugy jott le, hogy a kevesebb neha tobb -
Yodamest
veterán
válasz
ígyvanferi #63104 üzenetére
Nem hiába ezek mennek, itt van úgymond instant sikerélmény, nem lehet ráunni, sokkal jobban beránt már első próbálkozásra, mint az, hogy nekiállj varacskos disznókat öldösni hosszú percekig, hogy aztán ezt megismételhesd újra meg újra. Az MMO ebbe a rohanó világba már nem illik bele, 10 éve azért más volt.
A blizz igazából a HS-el annyira betalált, hogy ha le is állnának a WOW-al teljesen, akkor is biztosítva van a bevételük. Részükről a WOW már nem elengedhetetlen dolog.
-
Yodamest
veterán
válasz
ígyvanferi #63094 üzenetére
Az új területeken nagy karakterrel már biztos jobb a helyzet, de én aki egy kiskarit próbálok felhúzni már nagyon unom a régi dungeonokat. Illetve kis lvl-en a grafika sem olyan jó mint az új instákban, területeken. Valahogy nem egységes az egész.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #63086 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Titánt elkaszálták és annak egyes elemeit átmenekítették az Overwatchba. Én nem tudok ezen kívül más projectről.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #63066 üzenetére
Amit k.kristof írt tökéletesen lefedi amit tenned kell. A normál dungeon akár teljesen ki is hagyható már. Lvl 3 garrison legyen meg utána már jönnek maguktól a dolgok.
A többi területet azért ajánlom, hogy végig csináld, mert egyrészt szép pénz jön belőlük, de ha jól emlékszem területenként legalább 2 follower is begyűjthető. Természetesen nem kötelező, de egy karakterrel érdemes végig küldetésezni az összes zónát, szerintem. Már persze ha van rá időd
Illetve ha jól tudom a zóna végi end achievmentek kelleni fognak majd ahhoz hogy repülj WoD-ban (vagy elég csak az exploreres achiek?
)
-
k.kristof
őstag
válasz
ígyvanferi #63066 üzenetére
Minél hamarabb építsd meg a lvl 3-as garrisont, és megkapod a Shipyard küldetést. Azzal eljutsz Tanaanba is, ott potyognak a Baleful tokenek, azok alapból 650-es rare itemet adnak, de proccolhatnak 675-ös epic itemmé is. Ha csinálod a napikat, gyűlik az apexis rendesen, és 695-re húzó itemet is vehetsz.
Skyreaches küldetéshez normál is elég, az utána következőkhöz kell heroic.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #63011 üzenetére
Huh hát az én személyes véleményem Alliance POV:
Barracks: Ha jól emlékszem ez engedi meg, hogy 20 helyett 25 legyen a max followerjeid száma. Igen hasznos.
Dwarven bunker: naponta egyszer tudsz iron horde scrapsból follower armor v weapon tokent kiváltani és hetente itt kapod meg az egy ingyen bonusz roll reagensed.
Lunarfall Inn: Küldetéseket tudsz itt felvenni amiket HC dungenekben tudsz teljesíteni (follower,toy, resource többek között a jussod, plusz alap gear). Valamint hetente egy ingyen follower a te általad kiválasztott egy tulajdonsággal.
Tradingpost v Lumber mill: szinte mindegy. Garrison resource-t termel szépen mind a kettő, ami kelleni fog neked még az elején, s majd a shipyardhoz főleg. Én az előbbit használom mert "passzívan" termel. De ha még szintezel és járod a világot és tudod hasítani a fákat (kb mint a herbalism) akkor a másik is jó megoldás.
Salvage Yard: Ezt max majd a vége fele. Mert pénzt lehet vele termelni. Nem túl sokat, de sok kicsi sokra megy.
Gladiators Sanctum: na ezt nem próbáltam mert full PvP a cucc.
Stable: ez még jópofa ha mount gyűjtő vagy. Altomnak van, de az innen származó buffot én annyira nem tartom hű de valaminek.Esetleg a két szakmádnak megfelelő butikok is mehetnek mert magadnak tudsz hasznos geart készíteni. Illetve bár én nem vagyok enchanter de a DE meg a gear-re felrakható enchák miatt van egy encha butikom.
Az első hármat én személy szerint ajánlom mindenképp, de persze a te döntésed.
Fejlesszem lvl 2-re a garrisont?
NanáS majd lvl 3-ra is!
Szerk:
Followerek esetében minél hamarabb legyenek max lvl utána max ilvl, mert ahogy fejlődnek úgy jönnek majd a faszább questek is.Szerk 2:
Master plan addon nem kicsit könnyíti meg majd az életed garrison küldetések esetében. Én nagyon ajánlom. -
ldave
félisten
válasz
ígyvanferi #62848 üzenetére
Dehogy, alap gear BC-ből
#so2007
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #62843 üzenetére
Nem. Az elsőn összement a vállas az új patch miatt.
-
frostitualt
tag
válasz
ígyvanferi #62788 üzenetére
ki lehet. csak nem (fehér) embernek való.
-
válasz
ígyvanferi #62788 üzenetére
emlékszem anno még vanillában a bugrisok valami kagylót szedegetttek az egyik tengerparton mert 10db ért adott a vendor vagy 50 silvert
felhozol 500.000 db ot és meg is vagy
lehet elég lesz egy hét ha 0-24 ben nyomod -
válasz
ígyvanferi #62670 üzenetére
lehet erős a százezer év, de amugy tényleg kb BC óta így van
amikor még ment eza twink bg dolog volt minden megfelelő szintem egy csomó twinkem
sok idő volt összeszedni a lehető legjobb cuccokat viszont utána brutál volt különbség egy egyszerű fejlődő karihoz képest -
válasz
ígyvanferi #62668 üzenetére
már vagy százezer éve nem rakja össze az olyanokat akik kikapcsolták az xpt, a fejlődőkkel egy bg-be
-
frostitualt
tag
válasz
ígyvanferi #62627 üzenetére
szóval szerinted ha 800x600-ban ennyi a különbség akkor 1920x1080-ban meg nem ennyi?
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #62293 üzenetére
Szerintem senki.
-
BoneDragon
veterán
válasz
ígyvanferi #62285 üzenetére
Mekkora troll komment.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Igazából pontosan ezért nem érdemes drasztikusan felújítani a grafikát a WoW-ban. A felhasználók fele abbahagyná a WoW-ot, mert nem futna a gépén, a másik fele meg azt mondaná, hogy nem érti miért növekedett a gépigény, ugyanúgy néz ki továbbra is...
Jah a harmadik fele meg azt mondaná, hogy a régi jobb volt
-
nonsen5e
veterán
válasz
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pandáriában nem hiszem , ott pl nagyon hangulatos a grafika
Változni fog mindig , és változnia is kell bizonyos mértékben ! Nem azt mondóm tegyünk alá CE 3.0 ( 3.5
) de akkor is anno az orkokra is ráfért a ráncfelvarrás. Azért nem mernek motort cserélni mert menne a nyenyergés a gépigény miatt (vagy csak lusták
)
-
törölt tag
válasz
A grafika.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #62238 üzenetére
nekem is ez ugrott be amikor néztem a vidit
-
k.kristof
őstag
válasz
ígyvanferi #62146 üzenetére
A Cataclysm fícsőrjei közt volt (Announcement trailer). "Cserébe" a WoD-ban egy follower mission lett belőle, ami jó kis önirónia a részükről szerintem.
-
Padlás
senior tag
válasz
ígyvanferi #61632 üzenetére
Nem látom, hogy miért is jobb a felsoroltaknál az, amit ő művel ebben a topikban.
Az már megint más kérdés, hogy a fél perc google helyett inkább vár órákat a válaszra... A hsz gyűjtés is szép szakma a maga módján.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61613 üzenetére
Én panda monk akarok lenni
ennyi a lényeg , mert nagyon bejön ez a Keleti style
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61468 üzenetére
Köszönöm
, nincs több agyatlan kérdésem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61466 üzenetére
köszi szépen
és az a felröppent 16.jan.01 az április 1 vagy komoly ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61464 üzenetére
köszi , közben láttam van 30 napos lehetőség ami havonta von , szuper , szerintem ez lesz , meg a WoD , de majd jővö héten , most a weblapon pandariát ír és egy kis ablakban ott a WoD , megvétel, stb meg 10 nap trial, most 10 napig tudom az eddigi accomal tolni újra akkor ?
-
KisTücsök
addikt
válasz
ígyvanferi #61361 üzenetére
Köszi!
Ragnarost bepróbálom akkor.
Egyébként a kasztok mennyire kiegyenlítettek? Régen, ha jól vagyok informálva azért volt olyan, hogy egyik másik jóval gyengébb volt a többihez képest. Vagy fordítva.
-
LógaGéza
veterán
válasz
ígyvanferi #61068 üzenetére
Utoljára lesznek nyitva a Tescok vasárnap, ezért lesz egy pár kedvezmény: [link]
Köztük -30% minden szoftverre. -
DrGonzo22
őstag
válasz
ígyvanferi #61013 üzenetére
Nem hiszem
BF délután megint 1 shotolva lett, már csak értelmes BH raid kéne
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #60908 üzenetére
Én arra tippelek, hogy mint anno a Cinder Kitten valahol nagyon elszállva indul meg, majd szép lassan beáll egy állandónak mondható árra.
Ha tippelnem kellene, akkor én olyan 75-80k aranyat mondanék / token.(#60900) Lokids: A Core of Iron a legendary gyűrű küldetés sorozat egyik megszerezendő hozzávalója. Erre tudsz bővebben olvasni róla: [link] (Jobb oldalt vannak felsorolva a questek amik még előtted állnak.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ígyvanferi #60734 üzenetére
Áh, már értem. Akkor ezek szerint disc - holy dualspec lenne az ideális. Raid alatt is lehet váltani?
-
pulcsi
tag
válasz
ígyvanferi #60677 üzenetére
Ha magel játszol előbb utóbb megtanulod, hogy melyik városba teleportálj és onnan hova vezetnek teleport kapuk pl: ha Caverns of timeba akarsz menni teleport Dalaran onnan 2 másodperc alatt elrepülsz a portálig és már ott is vagy de egy csomó ilyen van. Csak azért játszom mageval mert utálok utazgatni, vele meg ha eszembe jut pl questelgetni kéne már ott is vagyok ahol akarok
. A nagyobb területeken 2 teleport van a kisebbeken 1 onnan meg simán bárhova eljutsz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ígyvanferi #60677 üzenetére
Szekusok is megmondják, hogy merre van a portál / griff / zeppelin / hajó, nem?
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #60546 üzenetére
Ha reseteled a telefonod, és nem írtad fel a kódot, akkor a bukott Authenticatort pl. simán leszedheted magad az SMS Protecttel és nem kell supportozni.
#60549: A Method raidel, és jelenleg is ők vezetnek a progressben (kb. a Paragonnal holtversenyben), de szerintem ilyen progress alatt nincs stream. Majd lesz újra, amikor átmegy BRF is farmstátuszba.
#60543: Tarill, a váltás Starterről teljesre sosem azonnali, mindig van benne némi csúszás (nehogy kihasználd és visszavond a bankkártyás fizetést, mihelyt teljes lett az accountod). A 72 óra a maximum, sokszor ennél kevesebb kell (de minimum 24 óra).
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi #60546 üzenetére
Ha meg a személyidet felmutatod a supportnak akkor visszaadják az accountot és leszednek róla mindent authenticatort és sms protectet is. Nekem volt már ilyen ügyem velük és pikk-pakk ment.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #60390 üzenetére
Bennem sem, csak mivel emberekkel dolgozok mindenre gondolni kell. Így gondoltam leírom, hát ha ez a cél
-
mqm
senior tag
válasz
ígyvanferi #60387 üzenetére
Köszi, megvolt!
Viszont ugyan úgy betudok lépni az accountomra és nem tolta rá a frozen-t.. :S
Arnold2:
Gyönyörű.. -
frostitualt
tag
válasz
ígyvanferi #60250 üzenetére
Ők se nagyon...
-
L4mie
veterán
válasz
ígyvanferi #60250 üzenetére
Köszönöm.
Őskövület vagyok elitist jerks en nem találok friss infót...
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #60246 üzenetére
És tényleg. Na ez az amikor visszanyal a fagyi
-
frostitualt
tag
válasz
ígyvanferi #60067 üzenetére
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
ígyvanferi #60067 üzenetére
nem is, csak Ő egy amolyan misztikus fajta embörke...
Üdv: bypass
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
ígyvanferi #59832 üzenetére
Talán még BC megjelenés előtt írta valami blizzardos fejes, hogy úgy fogják tervezni a kieg(ek)et, hogy az aktuális tartalom szintezés ügyileg kb olyan hosszú legyen, mint minden előtte lévő összesen. Ha megnézed ez a mai napig is áll: 90-100 kb 10-12 óra played, ha tudod mit kell csinálni és nem a városban ücsörögsz. Csak quest+treasure-ökből simán megléped 100-at úgy, hogy nagrandba be se teszed a lábad és még hagytál is ki bőven sidequesteket, rare mobokat, stb.
Ez az 1-90 tartalomra hatványozottan igaz, abba ne menjünk bele, hogy 15 vagy 70 óra, gyors és rengeteg dolog kimarad ez tény. Egyik embernek az gond ha sokáig tart a szintezés a másiknak meg az ha túl gyors és kihagy zónákat. Pedig amit kihagy, azt simán vissza lehet menni pótolni, ha annyira érdekel valakit a lore, csak ezért újabb phase-t berakni szerintem felesleges erőforrás pocsékolás lenne. Aki régi motoros annak már úgyis a könyökén jön ki, az újak meg majd szépen húznak egy altot és azzal majd más zónákat barangolnak végig. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha visszaállítanák minden tartalom eredeti xp görbéjét (pl.: wotlk vége fele 90-120 quest 1 szint) akkor azok akiknek most az a baja, hogy túl gyors és rengeteg dolog kimaradt azok mit szólnának?
-
válasz
ígyvanferi #59827 üzenetére
Igen, 90-től kezdődik a jelenlegi érdemi játék, Draenoron, mert onnét indul az új kieg., ez az amire most figyelnek, supportálják, és új tartalom van benne mindenki számára. Az előtte levő dolgok egyfajta muzeális jelleggel bejárhatóak, illetve 1-90 között lehet ott fejlődni, de ilyen "keltetőgép" funkciót lát el csak az egész
A régi tartalmat nagyon nagyon sajnálom én is (lásd fent), sajnos szerintem arról van szó, hogy nem akarnak support erőforrást meg egyebeket tenni ezekbe, ezért inkább lecsökkentették a motivációt és az ezeken a területeken eltölthető (érdemi) játékidőt, szóval egyszerűen nem akarják hogy ott játszunk, ez van
Cserébe egyébként Draenor kárpótol, és azon persze lehetne vitázni hogy mennyire, de a szumma úgyis az, hogy ott tolod te is meg én is, és fizetjük a havidíjat sok millió társunkkal egyetemben, szóval puffogás ide vagy oda, csak bejött nekik a séma, rohadjanak meg
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ígyvanferi #59827 üzenetére
Tervről nem tudok
Eddig egyetlen bluepost volt, aki azt írta, hogy szerinte is jó lenne ilyen... de sajnos ennyi.
Pedig egyetértek, nagyon zavaró, és ahogy a topikban is látszik, nagyon sok kezdőnek teljesen elrontja a játékélményét, és így elveszi a kedvét.Lokids:
Igen, jó eséllyel jobban jársz ha felmész 90-re kezdésnek a lehető leggyorsabban. Utána 100-ig normálisan lehet fejlődni, látod a sztorit, stb... utána meg visszamehetsz a régi részekre. Szerintem amúgy nem 1db instant lvl90-et kellett volna adni WoD-al, hanem fixen minden karakternek 90-esen kéne kezdenie.
Csapatok is csak a lvl100-as instákra / raidekre vannak. Viszont vissza tudsz majd menni megnézni őket, mert a 90-es raidekig (Pandaria) gyakorlatilag már minden solozható egy lvl100-as karakterrel. -
ldave
félisten
válasz
ígyvanferi #59791 üzenetére
Tényleg egész jól lehet haladni, tegnap este 60-ról, teljes rested xp-vel indulva ~3 óra alatt 64-es lett a DK úgy, hogy csak instában voltam.
-
Peti78
őstag
válasz
ígyvanferi #59705 üzenetére
ha megnézd a rendszert, kicsiben, de már most is így van. Pénzért veszel goldot, a golddal beszaladsz ahba. Vagy esik cucc, eladod ah-ban, majd eladod a goldot.
-
Xantor
tag
válasz
ígyvanferi #59591 üzenetére
Köszönöm, tényleg ott volt a portal!
-
Zedz
addikt
válasz
ígyvanferi #59549 üzenetére
Fő az önbizalom!
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #59416 üzenetére
-
Healbacsi
őstag
válasz
ígyvanferi #59416 üzenetére
Ertelem szeruen, az 1-15 skalan minel nagyobb stack mellett hasznald.
-
Telda
addikt
válasz
ígyvanferi #59359 üzenetére
Köszi!
Armory szerint lvl1, gondolom csak névfoglaló. -
warcat
veterán
válasz
ígyvanferi #59359 üzenetére
Sosem hallottam még ilyesmiről ma is tanultam valami, a törlést nyilván nem gondoltam komolyan
-
thomeef
őstag
válasz
ígyvanferi #59360 üzenetére
Persze, mint minden más repunál
-
ryori
senior tag
válasz
ígyvanferi #59307 üzenetére
Fellülírja, azért szokták úgy hogy előbb beaktiválják a 10napot, az utolsó napon meg a gamecardot beaktiválják.
Amúgy fut a gépen, raiden 14~ fps, de nem tűnik rossznak egy ilyen játéknál. vagyis a szememnek még elmegy
Aztán, beaktiváltam a 10napot, és kiderült hogy 90es szintet nem lépi túlhihetetlen
-
thomeef
őstag
válasz
ígyvanferi #59231 üzenetére
Én wod start óta "100k/1het"-et lazán kiszedek napi fél óra ráfordítással, nem is tudom mit csinálnék ennyi golddal ha nem lehetne kimókázni belőle a gametime-ot
. Az hogy esetleg legális lesz az nem oszt nem szoroz, max többen fognak vele élni mint most.
-
nonsen5e
veterán
válasz
ígyvanferi #59228 üzenetére
Ha a feketepiacot vesszük alapul, akkor legjobb tudomásom szerint olyan 60-80k környékén mozog szerver / frakció függően a 60 napos gametime.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ígyvanferi #59228 üzenetére
Más játékokban ez úgy működik, hogy tudsz venni $-ért egy itemet, amit ha use-olsz a játékban, akkor kapsz 30 napnyi játékidőt. Az itemet lehet trade-elni, meg AH-ba is betenni. Jó eséllyel WoW-ban is így lesz.
"Goldért simán jó lenne, viszont az a gyanúm, hogy a kevés játékkal nem lehet a megfelelő mennyiségű goldot összegyűjteni az előfizetéshez."
Vannak olyan lehetőségek, amikkel viszonylag kevés befektetett idővel sok pénzhez lehet jutni (pl. kereskedés). De én nagyjából a mostani "fekete" feltöltések fölé várom, szóval tippre 80-90k lesz / hó. -
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #59220 üzenetére
Ahhoz nem kell befizetni. BC-t kért, valszeg új accounttal kezdene, így csak egy bankkártyaszámot kell megadni, amit aktiválás után le kell venni, az ingyenhónappal egyből tud játszani.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
ígyvanferi #59162 üzenetére
Na ezt majd otthonról megnézem, köszönöm.
Átkozott munkahelyi butított proxy.
Üdv: bypass
-
nonsen5e
veterán
válasz
ígyvanferi #59132 üzenetére
Személyiségi jogok.
Egyszer adná meg a profilját, 50 accountot vennénk, csak, hogy állandóan tudjuk miről whisperekkel bombázni, vagy nem tudom mitől fél.
Ja de, attól, hogy nincs semmi kill vagy tapasztalat amit fel tud mutatni és ez még nyilvánvalóbbá válna.Viktor77: Akkor sajnos marad a B opció.
-
TommyGun
őstag
válasz
ígyvanferi #59123 üzenetére
Sajnos a Cata idején ha misselt a DeatStrike akkor nem kaptál belőle semmit, se heal se pajzs, ezért voltak azok a nagy damage spike-ok, hogy pár secig semmi sebzés aztán meg majd megdeglik. A poén az volt hogy elvette a rúnát is, így nem tudtál mégeggyet ütni = szopás. Aztán Dragon Soulra revampolták hogy ha misslesz akkor is kapod. Végigtankoltam Fireland végig DK blooddal a contentet HCban is, nem volt könnyű de megoldottuk még HCt is az elbaszott DKval, szóval annyira nem volt gáz.
Aztán ugye pandára de főleg most eléggé átalakították, nincs hit/exp szóval ha kell ha nem megvan a DStrike.
Amúgy eléggé lecsökkentették a healt a DKnál, úgyértem régebben sokkal többet tudtál magadon healelni.
Egyedül a DS maradt meg, illetve van egy talent ami vagy rúnából healel sebzés alapon, vagy rúnic powerből DoT szerűen vagy van egy 2 perces +50% hp. Régebben voltak a kis férgek/kukacok amik a raidet healelték, ha kinyiffantak. Volt a blood tap ami a partit healelte, aztán csak téged, most már sebzést csökkent 3sec-re.
Szóval keényen lehúzták a DK healt azért. -
Zedz
addikt
válasz
ígyvanferi #59002 üzenetére
A WoW már a megjelenésétől kezdve haldoklik.
Mai napig nem értem miért fizetnek érte az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest