- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Yodamest #102205 üzenetére
Annak idején mikor cata miatt behalt nálam a wow próbáltam más MMO-kkal pótolni,először jött LOTRo ami egész jó volt helyette,amíg magyarok el nem kezdték kavarni a kutyagumit.Utána próbáltam még egy két MMO-t de csak Guild wars volt jó,na és mellette Sw Tor amivel rengeteget játszottam,meg Star Trek online,Sw ToR-ban mindig egyedül mászkáltam,elegem volt a magyarokból és a szenvedéseikből.Star Trek online-ban egy nagyon jó guildba csatlakoztam és egy két évig jó is volt meg igazán klassz baráti légkör,aztán ott is megjelent egy bizonyos multigaming klán és elkezdte szétcseszni a magyar közösséget.STO-ban körülbelül 13k órányi játékom van,de már évek óta nincs olyan igazi közösségi élet,a guild meg van még és így tudok vásárolni guild cuccokat,felszerelést satubbi.De a régi közösségi életnek lőttek sajnos.
WoT-ban is összefutottam azzal a tetves mutligaming klánnal,ott kaptam 1 hét pihit,mert elegem volt belőlük hogy ott is megjelentek és egy kicsit rájuk szálltam.
Sw ToR-ban nem kaptam ugyanezért büntit,bár ott nem is teamkil volt.
Mikor draenorban újra játszani kezdtem,pont miattuk mentem el bronzebeard szerverre,arathi-n kezdtem játszani de megláttam sw-ben egy csókát ezzel a guild névvel és inkább otthagytam a szervert.Tudtam ha szóba állok velük akkor az accom veszélybe kerül. -
sztivo
őstag
válasz
Yodamest #102189 üzenetére
Én úgy 2008-2009 környékén láttam havernál azt az ominózus South Park epizódot, "Make love, not Warcraft", és akkor kezdtünk el játszani vele, igaz akkor még Taurin. TBC és WotLK megvan, még Cataclysm eleje is, de utána abbahagytam.
2019-ben indult a Classic, de 2020-ig hozzá se nyúltam, és mivel elsőre elég "soknak" tűnt a retail (nem anyagilag), így azt gondoltam, hogy totál el lennék veszve, így Classicoztam tavaly tavaszig, ott két Holland taggal megismerkedtem, együtt fejlődtünk instaztunk, de ők már nem igazán játszanak, néha látom, hogy 2 havonta egyszer belép, de ennyi. Végül rávettem magam a retail-re, elején tényleg teljesen más élmény volt, nem tudtam mi hogyan működik, de haver szerencsére adott gyorstalpalót, azóta együtt játszunk.
Heroic-ot sose tudtunk végig ütni puggal, Season 3 végére rá is untunk a sok hülyére, de akkor jött az ötlet, hogy guild, mert másképp nem megy. Nos, így is történt, lement Heroic-on minden és azóta is guildben vagyunk, igaz nem ugyanabban, de kulcsozni együtt szoktunk.
Igazából kikapcsolódás a szürke hétköznapokból, illetve együtt tudunk szórakozni. Egyébként ha Ő nem játszana, szerintem én sem, vagy legalábbis annyit nem, egyedül nagyon unalmas tud lenni.
Örök kedvencem, DK-t indítottam, de teljesen más élmény fogadott (és kicsit noob is voltam), így csalódottságomban Hunterezni kezdtem, hiszen Classic-ban is az volt, itt kicsit ismerősebb volt a dolog, de mára a rework után nagyon megtetszett a Frost DK. Kb majdnem minden class-t végig szinteztem, ami nem tetszett, azt abba is hagytam gyorsan, illetve töröltem, kicsit altoholic vagyok, de nem viszem túlzásba
Ami jelenleg megfogott, az a Frost DK ugye, MM Hunter, Destruction Warlock, Arms Warrior és Shadow Priest. Többi az nekem elég "meh".Viszont azt hozzátenném, hogy hiába kényelmesebb a retail, de a mai napig azt tudom mondani, hogy a Classic sokkal jobb élményt, és sokkal több emlékezetes pillanatot adott, mint a retail eddig, valahogy teljesen más a varázsa.
-
ChPessimist
tag
válasz
Yodamest #102206 üzenetére
Le lehet tölteni ingyen az UI-ját.
Szerintem ez is az ami a videóban van -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #102205 üzenetére
Közben nézem ezt, tetszik a UI és valahogy más videókhoz képest nagyon átlátható a képernyő, nincs az a végtelen effekt és szám áradat, ami szokott lenni. Ha jól sejtem elvUI-t használ és talán úgy érte el ezt a letisztult hatást, hogy sok dolgot kikapcsolt, hogy ne mutasson harcoknál? (effektek, számok)
-
TBT
addikt
válasz
Én 2007 óta játszottam (The Burning Crusade után + Wrath of the Lich King előtt) több-kevesebb megszakítással. Akkor még aktív guildekben, de ezek időközben már kikoptak/inaktívvá váltak. Pandaren után jött egy jó néhány hónapos kihagyás, majd ugyanígy a Warlords of Draenor után (hehh az is már 10 éve volt?). A Legion érkezésével nagy volt a szerelem, egészen a Battle for Azeroth végéig, de Shadowlands már többnyire kimaradt, ahogy a Dragonflight sztori részét is csak félig játszottam végig. A gyűjtői verziók is megvannak bontatlan állapotban, a mai napig nincs olyan rész, ami totál kimaradt volna. Ez már egy hagyomány, mert már nem igazán vagyok aktív, a WarCraft iránti érdeklődésem és szeretetem? még nem múlt el.
Egyszerűen rengeteg dolog van már az életemben (amit élvezek is), de sajnos a WoW-ra már csak épphogy jut időm (plusz van még egy rakás másik szuper játék, ami még végigjátszásra vár). A Battle for Azeroth közepe óta már csak egyedül játszom, nem kell alkalmazkodnom és másoknak sem kell alkalmazkodni hozzám. Ilyen csekély idővel, talán ez a legjobb döntés.A Throne and Liberty jónak tűnik, ahogy nézem, de... kicsit azért durva az a PC-s gépigény (főleg a WoW-hoz képest), emellett, ha jól tudom F2P játék lesz... Gondolom ezt a műfajt, illetve az ilyen játékok "közösségeit" nem kell bemutatnom senkinek.
Továbbá egy koreai cucc, amiben egész szemrevaló női karakterek is vannak/alkothatóak, de gondolom ez is Pay to Win cucc lesz (brutál sok mikrotranzakciós cuccal), ha már nincs havidíj - mint a többi ilyen F2P koreai MMORPG.
De! Ne legyen igazam! :) -
ripla
addikt
válasz
A 2004-es indulás óta van karakterem, azóta több is, a megjelenés másnapja óta játszom, csak azért nem aznap kezdtem, mert annyian voltak hogy nem tudtam belépni.
Haverokkal kezdtük, egy városban laktunk, akikkel legalább 25 éve ismerjük egymást, az első cirka 4 évet együtt toltuk, volt guildünk is elég sok külföldivel, akik közül voltak olyanok akikkel élőben is tartottuk a kapcsolatot. Még szerver elsők is voltunk Molten Core-ban, aztán szép lassan eltünedeztek az emberek, főleg családi okokból.
Mára szerintem én tolom egyedül a régi csapatból, de már én is csak úgy, hogy az új kiegészítő megjelenése előtt 1-2 héttel elkezdek játszani, aztán átlag 2-3-4 hónapot belerakok, utána meg a közelébe nem megyek a következő kiegészítő megjelenéséig.
Mondjuk most befizettem fél évet, huszonvalahány ezer forintért, mert ez a Worldsoul Saga érdekel, most hogy Metzen visszatért, nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Persze szoktam játszani más játékokkal is. -
Plata
félisten
válasz
Eredetileg mikor kezdtem még haverok beszéltek rá és akkor még alap wow volt,de aztán szereztem jó pár játékbeli barátot és nagyon sokat játszottam egészen cata kiegig,akkoriban főleg azért játszottam mert sok játékbeli barátom volt akivel sokat játszottam együtt,néha még éjjel is marháskodtunk,volt hogy 8-12 órát instáztunk és bírtam,igaz akkor még csak negyedik x felé tartottam.Jobban bírtam az éjszakázást.
Sajnos cata ahogy jött úgy szétesett a banda,legtöbben abbahagyták és én is,pandára vissza sem jöttem,csak draenor végén,de új fiókkal,mert a régi bnet fiókom az összes játékkal elhagytam.Azóta kissebb nagyobb kihagyásokkal sokat játszom néha,légióban nagyon sokat utána bfa és suttyóland kevsebbet,DF-ben is egészen februárig.Csak draenor óta inkább csak egyedül elvagyok,nem úgy mint rég hogy mindent barátokkal csináltam.Az a baj pár hónap után hiányozni kezd a játék. -
-
Viktor77
titán
válasz
Kicsit kilógok, mert tavaly év eleje óta nem játszom.
2005 óta játszottam, az első adag játékból nem jutott, a másodikból sikerült vennem (ez asszem 2005 április-május lehetett).
Haverom mutatta meg, akkor még törtszerveren, ahol kb. 5 percenként kidobott a játék. Sosem felejtem el, mikor kijöttem human kezdőről, ott a hatalmas erdő, nem látod a végét és ő azt mondja, arra mész amerre akarsz. Akkor döntöttem el, hogy játszani akarok.
Közel 18 évig toltam elég keményen (volt amikor család, barátnő, munka rovására), asszem csak olyan 1.5 év maradt ki (MoP közepe és WoD eleje, bánom is, mert ugye a legjobb palaset a challenge-es MoP-os set). Ebből BC közepe óta egy guildben (a most említett Anachronox (persze sok névváltás volt azóta, de a GM ugyanaz volt mindig (neki nagyon hálás vagyok, szép emlékeket adott/valósítottunk meg együtt)).
Voltak jobb kiegek, rosszabbak, de mivel a társaság mindig király volt, így az együttjátszás öröme burkolta a hiányosságokat.
DF-et még elkezdtem/becsatlakoztam, de valahogy nem fogott meg, plusz olyan munkahelyem lett ahol klassz barátokat ismertem meg és nem éreztem úgy, hogy hiányzik a játék.
Néha még visszamennék, de félek, hogy besszippant és örülök, hogy ellen tudok állni.
Sok idő volt (túl sok), hogy az ember rájöjjön, az IRL sokkal fontosabb, és a WoW-ot nagyon nehéz mértékletesen játszani, én nem vagyok rá képes.
De követem azóta is a fejleményeket, amennyire játék nélkül lehet őket érteni.Csatolok egy playlistet, nagyrészt guildes videók, sokon rajta is vagyok: [link]
-
-conrad-
addikt
válasz
Szia. Én most jöttem vissza ~10 év után, újra beszippantotta a game.
Elég hc-n toltuk anno, heti 5-6 este raid vagy insta farm volt, ezért is volt nehéz anno amikor csak a casualabb content maradt meg (nekem is kevesebb időm lett és a guildben is "felnőtt" a társaság), így ki is offoltam.
Most a cata classic-ban kezdtem - kollégák csaltak vissza - de ott is max 2 hét volt, mire lvl1-ről a raidelés nélküli / pug party-s gear meglett és nem sok esélyt láttam a további fejlődésre így a BOE farmból vettem 3-4 wow tokent és átjöttem retailre.Azért vonzóbb mint a classic, mert úgy gondolom a mythic farmra könnyebben találok összeszokott csapatot mint raidre ergo marad benne kihívás de nem annyira kötött mint a raidelés volt.
Én azt tervezem, hogy hamar felhúzom és elkezdek gyorsan gearelődni, hogy bejussak mythicre az "üresjáratban" pedig hunter peteket fogok illetve hosszabb sztori-alapú projektekbe vágok bele (például mint amilyen a Waist of Time belt transmog) -
echterion
nagyúr
válasz
Részemről: "...szimplán solo playerként játszik? A megszokás/komfort húz vissza ilyenkor..." Nem is nagyon szoktam befizetni az utóbbi időben (a Dragonflight kezdete óta talán egy hónapot játszottam összesen, a Shadowlands az tetszett, de csak solo-ban, én már nem akarok / tudok alkalmazkodni raid időpontokhoz meg a kisgyerekek órákig monitor előtt gubbasztásaihoz), inkább az ingyenes hétvégéken szoktam tolni, a mostani etap sem győzött meg arról, hogy megér ez havi 5ezer pénzt. A szívem visszahúz, de az agyam tudja, hogy ez csak pár napos élmény lenne, utána úgyse használnám ki. Szóval nem tudom, megveszem-e valaha a WW-nt. Félek, hogy úgy járok vele, mint a DF-tal.
-
Skyhunter
őstag
válasz
- 2009 augusztus óta játszok, néha-néha megszakítom a játékot (legtöbbször IRL -munka miatt). Imádom a Warcraft világát, a rajzolt grafikát, a rengeteg felfedeznivalót, a millió acsit (teljesen kijátszani egy élet sem lenne elég, pláne munka mellett). Sok tartalom érkezik, szinte mindent csinálok pvp-t kivéve, raidelek, kulcsozok, mountot gyűjtök, tamagochizok (battle pet neve nálam). Szintén imádom a mellérakott contetnteket pl a Wabringer videós sorozatot vagy a legendás Blizz Cinematicokat - Azshara-Nzoth és a WOD bevezető videókat szerintem már 1.000.000 xor láttam. Játszottam retailen, classicon, most a MOP Remix-ben is.
- nagyon sok guildben megfordultam, de jelenlegi egy baráti társaság, vagy 5 éve, hogy együtt van. Most szombaton pl guldtalira megyek Kecskédre, sokan leszünk, 20+ fő, és 300km-t autózok, de alig várom hogy újra lássam a hülye fejüket...
- biztos van egy megszokás, de a sok befektetett idő miatt sem kezdenék új játékot. Meg ahogy öregszem (48 leszek idén) egyre kevesebb játék érdekel (ha kijön valami új, inkább esténként végignézem ahogy a VR Jani végigmegy rajta. Jelenleg azt mondom, csak a WoT-tal (egyre kevesebbet) a WoW-val és egy moddolt Skyrim-mal játszok csak már. (ezeket is csak akkor amikor uborkaszezon van - ahogy fentebb eggyel Healbácsi írta) Kivétel a LAN-ok, ahol viszont szintén 1000 éves játékokkal játszunk : C&C Generals, Starcraft, Unreal Tournament..
- visszatérve a WoW-ra még mindig megvan a lebilincselő hangulata, csak ezért mostanra időzítettem a 2 hetes nyári szabadságomat. 23-án 0:00-tól meg addig nem fekszünk le pár sráccal, amíg nem lesz meg a lvl80. Nem versenyből, csak a játék szeretetéért... -
Healbacsi
őstag
válasz
- 2005 augusztus ota jatszok kvazi folyamatosan (IRL dolgok miatt osszesen kb 1 ev maradhatott ki). Ezt a jatekot minden hibaja ellenere jol osszeraktak, folyamatosan fejlodik (neha visszafele
), igy mindig van tanulnivalo, emiatt folyamatosan erdekesseget nyujt a jatek. En ocsipontokat gyujtok, jelenleg world 124. helyen allok (gyujtogeto tipusu jatekos vagyok mas jatekokban is, a Lol, battle royal, souls like jatekok pl nem vonzanak egyaltalan).
- Szerencsere egy jo es osszetarto csapatot sikerult talalni, akikkel mar sokadik eve egyutt jatszunk, a jatek mellett akar maganeleti dolgokrol is dumalunk, tudjuk egymasrol ki mibol es hol el, stb.
- A megszokas faktor mindig jatszik ha valaki huzamosabb ideig nyom egy jatekot, egy MMO-nal ez biztosan fontos parameter. Jatszunk mas jatekkal is, de foleg csak akkor amikor a WoW-ban uborka szezon van. -
ChPessimist
tag
válasz
Yodamest #102136 üzenetére
Nincs, BfA körül ki is vették a shopból a service-t:
With the release of the pre-expansion patch, players will be able to seek out a Barber Shop for a variety of character-customization options, including the ability to change your character’s gender, hair, facial features, and more. Due to this upcoming new in-game option, the Appearance Change service for Shadowlands has now been retired from the Blizzard Shop.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Yodamest #102064 üzenetére
A questek fajtankent maskent vannak jelolve. Pl a legendary questek narancssarga !-el indulnak, a fo story questek bekeretezett !-el, stb stb. A videoban ez utobbi jol latszik.
Masreszt, amikor egy adott terulet fo story-jat csinalja valaki, akkor a quest logban tokeletesen latszik, hogy hogyan all, mivel chapter-ekre vannak osztva.
Ha valaki adott chapternel elekadna, akkor pl: wowhead.com-on rakeresve meglesz a megoldas, hogy hol kell keresni azt a questet ami kimaradt.
De a fo questek es a mellek questek maskent vannak jelolve mikor felveszik oket az emberek. (utobbinal nincs keret a ! korul)
Ez most 11.0-val meg jobban ki lesz/van hangsulyozva. -
Plata
félisten
válasz
Yodamest #100686 üzenetére
Nézd azt hiszem te BfA idővonalon húzod a karit.
Azt karihúzásra nem használnám soha.
Kevés insta és kevés loot.Küldi egy szál sem.
Cataclysm idővonal,classic insta,egy instában van néhol olyan sok boss hogy néha már túl sok is.Több boss több loot,classic random insta után két garantált itemet kapsz,egy zöld és egy kék dobozt.Az egyikben kék-lila a másikban zöld item van.A kékben általában felszerelés a zöldben általában fegyver.Azonkívül minden instában van legalább 3 vagy több küldetés.Küldetések itemeket is adnak és sok xp-t.Soroljam még?
Classic instából rengeteg van és nem unalmas mint BfA idővonalon,ahol csak egy pár darab van.kalózos insta az egyetlen ami bejött nekem,főleg mert rugó warlock párossal lehetett skippelni az egész instát és egyből a végső bossra menni. -
sztivo
őstag
válasz
Yodamest #100686 üzenetére
Én ezt nem értem, felhúztam vagy 8 karaktert, minden instában kaptam itemet, legalább egyet, plusz napi 1x kapsz, ha nem specific, hanem random dungira mész egy ládát, amiben item lesz,
Mondjuk én BfA-t egy alli és egy hordával toltam le, mindig WoD-ra mentem, mert az a leggyorsabb, később már SL. Minden quest nem fog itemet adni, de elég sűrűn jár, plusz instabol is lehet fejlődni, kb 1 run 1 szint, ahonnan 1-2 cucc mindig esett. -
BoneDragon
veterán
válasz
Yodamest #100678 üzenetére
Nem sok értelme van a dungeon lootnak már, annyira gyors a fejlődés és akkora a stat különbség... A következő szinten az már kuka lenne. 9kieget ölel fel az a pár szint. Lehet növelni a heirloom szintjét több féle képpen is (pl gold) de szerintem nem éri meg mióta elvették róla a +xp statot.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Yodamest #100678 üzenetére
"Azt hittem lesz valami fix loot, hogy jól van hülyegyerek végigtoltad az instát minimum egy kék itemet kapsz valamelyik slotodba... de nem, semmit! "
Van ilyen, minden dungeonhoz van legalabb egy kuldetes, melynek egy kek, a szintedhez skalazott rewardja van. Viszont ezek a questek kinn vehetoek fel, rendszerint a dungi elotti npctol. Van ami egybol felveheto, van aminek van egy par felvezeto kuldetese.
-
BMS
őstag
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Yodamest #100184 üzenetére
Ha van kedved, és hozzá anyagi lehetőséged fizess be és játsz. Próbálja folyamatosan életben tartani, támogatni a casual játékosokat a blizz, ha szereted ezt a világot egyedül is el lehet játszogatni.
Én is nosztalgia miatt logolok be főként, semmi komoly. Kezdeti fellángolás után 1-2 hónapig előfizetek, aztán az élet úgy, hozza nincs rá annyi időm pár hónap szünet következik. -
Ghoosty
őstag
válasz
Yodamest #100184 üzenetére
Sajnos ezt más nem fogja tudni megválaszolni neked.
Plata élvezi a nagyon sokadik alt felhúzását is. Mások mountot gyűlytögetnek. Vannak akik csak úgy bóklásznak és élvezik a játékot. Még mindig él a pet battle is.
PvP szintén sokakat leköt.
Ezek mind-mind játszható szólóban is. Nem tudom, mikor abbahagytad, már volt-e M+. Ez jobb, ha van egy összeszokott csapat, de megy keresővel is. Viszont nulláról elindulni nehézkes, mert mindenki a tapasztalt játékosokat akar a csapatába, így sokáig tart mire tudsz játszani. Ha tankot vagy healert jászol, akkor ez kevésbé számít, mert hiány van belőlük.
Létezik LFR is, ami raid, de nagyon könnyű, így láthatod a raideket is, de ugyanúgy megy, mint a dungeon finder.Én alapvetően a raidet szeretem, de jelenleg inaktív vagyok, majd a következő szezonban tervezek visszatérni. Nekem csak úgy éri meg, ha van aktív raidelés és ez 2-3 hónap szezononként.
Amit nem árt tudnod, az, hogy még a HC dungeon is nagyon könnyűre lett beállítva. Már a második héten előfordult, hogy a bossig behúzta a tank a teljes mob packot és csak AOE-val lement minden. Így bár nagyon hatékonyan lehetett geart farmolni, viszont unalmas volt. -
grizlisandor
veterán
válasz
Yodamest #94838 üzenetére
Classic-ra szerencsére nem függtem rá, most a TBC érdekesebb lenne, de sajnos/szerencsére már a nemesebbik felem nem bírja az óra hosszás gép előtt üléseket. Így fura kettősségben vagyok, mert jó lenne tolni a gammát, de jobb nekem nélküle.
Wotlk-t törtön rengeteget toltam, imádtam.Blizz eddig se volt szeretet szolgálat, de ugye mióta Activision van, megy a masszív pénzbeszedés. Emberek meg újra át akarják élni a wow aranykorát. Tehettek volna annyit, hogy a wotlk szintre felteszik az interface-t, legyen acsirendszer, rf, companion/mount ablak, stb. vagy retial dolgokat, mint a többiek is írták, de ugye ez már munka lett volna, kisebb haszonrátával.
-
Telda
addikt
válasz
Szerintem az LK-ig fognak elmenni. Az volt a WoW fénykora, akkor volt a legtöbb előfizető.
A játékosbázis LK után kezdett csökkenni. Sokaknak a Warcraft = Arthas. Az ő halála után a játék is véget ért. Aztán indul újra az egész, mert utána mindenki Vanilla Classicozni akar megint.
Annyiból megértem őket, hogy a class dizájn jobb volt mint most. (Szerintem a pandában volt a legjobb). Viszont nekem hiányoznak olyan funkciók, mint pl. a fodrász, a transmog és az lfg rendszer. (Tudom az lfg a sátántól való és az ölte meg a játékot, RIP).
Szerintem sokak a nosztalgia faktort és a fiatalságukat keresik a BC-ben. -
pachito
őstag
válasz
Ért a pénzkereséshez valóban, én inkább úgy fogalmaznék hogy élt a lehetőséggel ami tálcán kínálta magát. A miérteket inkább hagyjuk de nem is ez a lényeg szerintem. Az igény ott van játékos oldalról az tuti, nem a Blizz erőlteti az emberekre.
A New World meg az összes ilyen projekt szerintem eleve halva születik, generic fantasy világok lélek nélkül amiből vagy 100-at láttunk már korábban. Nekem anno egyedül a Wildstar mozgatta meg a fantáziám de végül az is ment a levesbe, mint az összes többi.
-
Plata
félisten
válasz
Hát én nem mentem vissza,classic-ot megnéztem,de nem jött be,régi társak nélkül semmi értelme,ahogy BC-nek is,nagyrészt inkább a társaság és a sok ökörködés miatt voltak azok szép idők.Régiek nélkül semmi kedvem hozzá.
Szerintem az Amazon mmo-ja sem lesz nagy durranás.
Most ha megnézed mindenhol a Black desert reklámja megy,akárhova mész ott virít hogy a legjobb mmo a világon.De az is egy nagy rakás mókuskaki.
Nekem is megvan,de tökre unalmas,marha szép tényleg,de ez az egyetlen ami jó benne.
De engem nem igazán izgat a grafika egy MMO-nál.
Eddig az össze ilyen úgy nevezett WoW verő MMo be bukott.
WoW mellett engem csak egy másik MMo kötött le ennyire az pedig a STO,majdnem 12 ezer órám van benne.Igaz a STO sokkal pénzesebb. -
Plata
félisten
válasz
Yodamest #85846 üzenetére
Hát én wow-ot tolom kezdetek kezdete óta,de én magasról tojok rá hogy kinek milyen gearje van vagy ilvl-je egy random raiden,ha nem hülye akkor tökmindegy.
Az ilyen elitista majmokat meg messzire kerülöm,bővebben ne fejteném ki mert nagyon csúnya szavakat használnék rájuk.
Nem hiszem hogy a régi motorosok azok mennének át elitistába,inkább azok akik csak játszani akarják az eszüket.
Régi játékosok nyugisabbak és megfontoltabbak és normálisabbak.
Tudom mert másik online játékban olyan közösségben játszom ahol a legtöbb játékos már inkább 40 körül van és normálisan békésen megvagyunk.
Csak néha ha betéved valami fiatalabb azok szoktak bajt keverni. -
Plata
félisten
válasz
Yodamest #85843 üzenetére
Hááát,az a játék valóban szép,de nem egy WoW,sztorit és történetet ne nagyon várj tőle,nekem inkább az közelebb van a Diablo-hoz mint a WoW-hoz.Játék szép,de túl korai kinézetű.
Konzolon el lehet vele szórakozni néha ha nincs más.De soha nem tenném félre miatta a WoW-ot,ahhoz kevés,csilli villi szép játék amiben lehet kaszabolni monsztákat orrvérzésig,ezzel ki is merült a játék.
Szerintem inkább Diablo klón mint WoW. -
warcat
veterán
válasz
Yodamest #85783 üzenetére
Mert semmilyen beugrási költsége nincs a bottereknek/gold sellereknek,csak regisztrál egy új fiókot és annyi.
Blizzard hullámokban bannol és 3-4 hónap sok idő.Dugig lenne az összes terület meg a városi csatornák is a WTS 100 gold 35 euróért és hasonló hirdetésekkel.
Én farmoltam kínaiak ellenében Azsharában thoriumot + arcane crystalt Thunderfuryhoz, és bár én "nyertem" azért nem nagy buli úgy, hogy közben tudod a másik IRL pénzért dolgozik
-
warcat
veterán
válasz
Yodamest #85770 üzenetére
Ha ingyenes lenne, akkor nem lenne mivel büntetni a csalókat, pedig lesz bőven mivel nem lesz token,ezért jó ára lesz az aranynak.Így hogy benne van a rendes wow előfizetésben, nagyjából oké.
És hogy mi a véleményem? Nem érdekel különösebben, anno mindent teljesítettem (Scarab Lordot is beleértve
) az egyetlen kivétel maga Kel'Thuzad Naxx végén.
Ami különlegessé tehetné, az a régi társaság összeverődése lenne, de ez nem valószínű és legfőképpen garantáltan nem lenne hosszútávú (esetleg aki közben nyugdíjas lett...) -
Joezyka
senior tag
válasz
Yodamest #85770 üzenetére
a classicnak pont az a lényege, hogy ne legyen benne semmi új dolog ami már most benne van.
Mi értelme a classicnak heirloommal ? lvl 40-ig lehet szépen gyalogolni... utána is csak 60%.
Abban egyet értek, hogy anno még jól fel volt építve az egész, azaz megvolt, hogy szépen mész dungenekbe ,summon kővel szépen tarhálhattál summont (vagy az csak BC-vel jött be? már nem is emlékszek), aztán szépen sorjába, MC, BWL, Onyxia, stb (nem emlékszem már hogy volt a sorrend, meg mik voltak)abban igazad van, hogy ebbe a felgyorsult világban (wow világában), vért fognak izzadni az emberek, mire egyáltalán lvl 60-ak lesznek. És akkor még a profok stb-ről ne is beszéljünk.
Én akkor is azt támogatom, hogy a classic az classik, semmi új featurrel (max grafikát aláírom) -
miqlas
őstag
válasz
Yodamest #82352 üzenetére
Nálam is elõfordul hetente 2-4 alkalommal (Telekom optikai hálóm van)! Most már rutinos vagyok - amint eltûnnek a mobok, meg a kritterek - megy a relog!
Amúgy a reggeli patch nem sikerült a legjobban, mert azóta baszott nagy akadásokat tapasztalok akár az új, akár régi terülteken vagyok! Még IF-ban is 60+/12 fps -
Lacee1986
senior tag
válasz
Yodamest #81256 üzenetére
Ez a játék sose volt ilyen, mindig is baromi lassú volt és ezért "is" szeretik sokan. A mostani változtatáskkal pedig csak lassítottak. főleg hogy majdnem minden GCD-n van.
@Lajtorja: Abban teljesen igazad van, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek nem tetszik valami. Ez mindig is így volt. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Engem például az lep meg, hogy mennyi embernek van baja a szintezéssel, holott az aktuális játék talán 10%-át teszi ki. De ez is egy másik vélemény.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Yodamest #81251 üzenetére
Kár volt blizzardnak az ilyen és ehhez hasonló dolgokban az amúgy szerintem elenyésző számú, de annál hangosabb panaszos játékosbázisra hallgatni.
Egyeseknek nem volt jó, hogy csak végigrohansz az instákon és triviális a szintezés, bár senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy te bizony nem csinálhatod végig a zónát annak ellenére, hogy szürkék a questek. A régi rendszerben volt opciód gyorsan is szintezni, ahogyan azt se tiltotta meg senki, hogy az utolsó loremaster acsiig mindent kipipálj.
Hozzátenném, hogy most sem lassú szintezni. Aki a régi rendszerben is hetek alatt húzott fel egy karit, annak most is annyi kell nagyságrendileg, aki megvolt 12 óra alatt, annak most 14, na bumm. Sokadik karinál úgy is tudod mi merre, elsőre meg tessék szépen szenvedni vagy alternatívának ott a boost.
Engem nagyon zavar az, hogy blizzard a profitmaximalizálás miatt ennyire próbálja mindenki igényét kielégíteni. Egyre nagyobb katyvasz lesz, nincs olyan ami mindenkinek tetszik, ami meg valamennyire tetszik az emberek bizonyos részének, az igazán tetszeni senkinek se fog. Remélem érthető mire gondolok
Ha meghívnak egy házibuliba, akkor érkezés után nem az az első dolgod hogy kritizálod a zenét és beraksz valami szerinted jobbat. Vagy ha igen, akkor rossz helyen jársz, viszlát. Mióta ez a Hazzikostas gyerek van a porondon sajnos egyre gyorsabb ez a jelenség: "Dehát ő is fizet érte"
Nagyon zárójelben jegyezném meg, 350 napnyi vanilla playeddel, hogy ugyan ez lesz vanilla szervereknél is. Megy majd a vita, hogy teljesen olyan legyen, mint volt, vagy egykét kényelmi funkció azért belefér. Ha ki is fog jönni biztos vagyok benne, hogy egy nagyon lite változatban. Hány ember farmolna hajnalig felwoodban répát, hogy legyen esélye Loathebet ölni? A legtöbben lvl40-et se lépnék meg mount nélkül és már megunnák. Le lesz szépen butítva, el lesz kérve egy jelképes összeg érte és mindenki elmondhatja majd magáról, hogy ő kijátszotta vanilla kontentet is.
Nekem pl baromi unszimpatikus a kikapcsolható pvp, de elhiszem, hogy másnak ez megváltás. Másnak az a gondja, hogy miért nem lehet repülni azonnal, én örülök neki, hogy nem lehet... bár így hogy bizonyos százaléknyi erőkülömbségen belülre skáláz a rendszer outdoor is... így végülis mindegy.
TL;DR: nem lehet olyan játékot csinálni, ami mindenkinek tetszik, de ha megpróbálod az garantáltan nem vezet jóra hosszútávon.
-
pckownz
őstag
válasz
Yodamest #81260 üzenetére
Veszel egy jatekot, karakter boost contenthez igazodva.
2-4 nap questing, 1 nap normal dungeon, 1 het rhc. Innentol siman megvagy a mythic, esetleg alacsony M+, LFR/pug normal szintjen.
D3-ban is, felhuzod a karidat, majd fossa halsz mindent napokig, mire lesz 4 szet itemed seasonban..
Ha pedig porgos jatek mechanikat akarsz, nezzel videot mythic raidrol. Egy kezdo szemevel ugyan olyan erthetetlen, mint egy GR90, vagy OW vagy HotS meccs. En pvp-ben nem vagyok tul jartas, pont tegnap neztem egy sracot twitchen (method valaki) arenazni, nehezen tudnam elkepzelni magamat ilyen szintu porgessel. -
bgufo
csendes tag
válasz
Yodamest #81256 üzenetére
A WoW egy MMO RPG a D3 meg egy A(ction)RPG/hack and slash móka. Mindkettő jó de nem kéne keverni. Ezzel az erővel ha már úgyis van űrhajó ugye a Vindicar akkor simán lehetne a wow egy űrszimulátor is Elite klón sokkal jobb lenne űrharcok meg más bolygók meg felfedezés lézerágyúk, szimulátorként VR-ban... ja várj nem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Yodamest #81238 üzenetére
Igazából Legionben semmi jelentősége nem volt a szintnek. Ugye ahhoz, hogy unlockolj mindent, minden zónának a sztoriját végig kellett tolnod. Amivel meg is lett a 110 ha akartad ha nem. Ezt nyugodtan el lehet játszani későbbi kiegekben is, a szint korlát eltörlésével: keig kijövetelekor adott quest line-okat teljesíteni kell ahhoz, hogy mehess raidekbe / dungeonökbe / unlockold a kieg új dolgait (pl. world questek az új területeken). Szint követelmény és lépés nincs, csak végig kell menni a sztorin. Pár patch után ezen lehet enyhíteni, vagy el is lehet törölni, és akkor aki később kapcsolódik be, rögtön tudja tolni az endgame-et. Ezt össze lehet kötni egy teljes world scalinggel, tehát mondjuk van 60 szint amit meg kell lépned ahhoz, hogy a legújabb kieget elkezd. De ezt összehozhatod a korábbi kiegek bármilyen kombinációjából (szóval pl. csak BC -> WoD -> Legionbe mész, mert te oda vagy a démonokért
Vagy utálod a démonokat, de imádod a zombikat, szóval mész Vanilla -> WotLK). Ha nagyon jó akar lenni a Blizz, ehhez még össze is rakhat "ajánlott sztori sorozat"-okat, hogy aki nem ismeri annyira a lore-t meg a területeket, az is kapjon egy konzisztens sztorit (amit jelenleg nem fog kapni az aki lvl1-től 110-ig felfejlődik).
Régi területeket sose fogják már egyben felújítani, mint Cata-nál tették, túl sok munka, túl kevés eredménnyel, és semmit sem ad azoknak a játékosoknak, akiket nem érdekel az altozás. Azt fogják csinálni, mint amit most megcsináltak Arathi Highlands-el: egyesével felújítáják a régi mapokat, úgy hogy raknak bele endgame contentet is, tehát annak se kidobott fejlesztés akit csak a legutolsó kieg érdekel.
Jack Oneill
Cache-t nyugodtan törölheted, azzal nem veszik el semmi. Wtf mappa törlésével minden beállítás törlődik, igen. Addonokat is beleértve. Ha azt nem akarod, akkor ne töröld az egész mappát, csak a Wtf mappában lévő config.wtf-et, azzal csak a WoW kliens beállításai törlődnek (viszont nem biztos megoldja a gondot). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Yodamest #81210 üzenetére
Szerintem még a Souls-os élménnyel se lenne baj, de WoW nem abba az irányba ment el. Egyszerűen monoton és unalmas. Szvsz ha minimális közöd van a WoW-hoz, akkor azért továbbra se fogsz haldokolni (max ha valami nagyon solo képtelen kaszt + rossz gear kombót sikerül összehoznod és pont ellened dolgozik a scaling is), egyszerűen sokáig tart mire megölsz egy mobot. De ez se baj még önmagában, mert az se volt jó amikor 1 skill volt 1 mob.
Igazából nem értem mit csinált a Blizz (ha elvetem a "minden azért történt, hogy több boost fogyjon" összeesküvés elméletet). Én évek óta hajtogatom és nagyon vártam a scalinget, és azt gondolom hogy az nagyon jót tett a fejlődési élménynek, hogy végig lehet a zónák sztorijait tolni. Azt már nem értem, hogy miért kellett ennyire bekorlátozni a zónákat. Miért ne lehetne lvl20-tól (mert oké, kezdőzónát tolja le mindenki) kimenni Pandába? Vagy miért ne lehetne lvl100-ig Azerothon fejlődni (bőven elég quest van hozzá). Vagy miért nem lehet WoD-ot átugrani? (nem, az nem érv hogy Legion felvezetése, mert ha nem mész el raidekbe, ötleted se lesz, hogy WoD-nak mi köze Legionhöz).
Hasonlóan jó dolognak tartom, hogy mobokba kell némi dmg-et is belerakni mielőtt elhalnak. Legalább picit látsz valamit a kasztból. De ettől nem kellett volna a fejlődést lelassítani. És a scaling miatt se. Egyszerűen lehetett volna, hogy ugyanannyi idő meglépni egy szintet, mint 7.3.5 előtt volt, csak eddig azért volt meg X óra alatt, mert letoltál 100 questet a gyors mob ölés miatt, most meg azért van meg X óra alatt, mert lassabb ölni a mobokat, de 50 quest is megadja ugyanazt az XP-t. Ehelyett az amúgy is monoton és lassú dolgot tovább lassították, miközben pont ugyanolyan monoton lett. Nem azért mondogatta mindenki, hogy túl gyors a fejlődés, mert kevés óra volt a max. szint, hanem azért, mert zónánként 2 questet lehetett megcsinálni, aztán elszürkült és mehettél máshova (több idő volt zónák közt mozogni, mint amit ott töltöttél). De ezt megoldotta a scaling, akkor miért a lassítás?
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #80750 üzenetére
Meg sok heirloom teljesen fedi egymást, felének semmi értelme. Van pl mailban amit a sámánomnak vettem, az teljesen jó hunternek is és fordítva, mert vagy az agility "aktiválódik" rajta vagy az intellect spectől függően... kinézetük meg egyiknek sem nagy szám,hogy mondjuk az miatt használjam. Rendbe kéne már szedni ezeket szerintem.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #80732 üzenetére
már az összes bnetes postot elolvastam erről a hibáról, de vagy egy sima /reload megoldotta a legtöbbeknek, vagy a végén csak annyit írnak, hogy megoldódott de, hogy hogyan azt nem írják le...
Arra tudok még gondolni, nem tudom van -e abban különbség, hogy én töröltem a cache, interface, wtf mappákat, a GM által linkelt oldal konkrétan meg úgy írja, hogy át kell őket nevezni oldcache, oldinterface, oldwtf-re. Most ez programozási szempontból szerintem ugyan az mintha törölném, csak így megmaradnak backupnak úgymond. De már nem tudom mire gondoljak, lehet kipróbálom ezzel az átnevezősdivel hátha... ha ez se akkor újrarakom a játékot az már csak segít.
-
Plata
félisten
válasz
Yodamest #80718 üzenetére
Részben igazad van,de szerintem a sámánnál jobb a mage.
Egy fire mage ezerszer mókásabb és élvezetesebb mint a sámán.
Az elem sámlimat szeretem,de közelében sincs annak amit fire mage karival csinálok.
Fire mage valami eszement jó és mókás.Van az a spéci kaja aminek fejből nem biztos hogy jól mondom a nevét,de ha jól emlékszem fishbrul special.Azzal a kajával fire mage-el akármelyik insta instant buli.
Ha warlock akkor affli,mert az olyan no skill istencsapása hogy az hihetetlen.Nem véletlen hogy affli warlocknak van kész argusz sztori,annak nulla kihívás volt argus kis gírben is.
De ha móka kell akkor demonology warlock,mert az bulis,igaz gyöngébb de jó hecc.Demon warlockal te nem fogsz fél kézzel kinyírni mindenkit miközben gombákat szedegeted a réten.
Pala van retri és tank is,a tank pala tényleg jó,de nekem már nem való a tankolás,kiöregedtem.
Retri jó de unalmas nekem.
Melee-ben ami bejött az a warri meg a rugó,főleg fejlődni jó móka volt rugóval.
Főleg az outlaw spec jött be fejlődésre,mókás.
Warrinál mindegyik spec jó fejlődésre. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Yodamest #80707 üzenetére
Ez tipikus esete annak, hogy max. szintre van balance, és főleg instanced contentre (és azokon belül is az adott gearnek megfelelő nehézségi szintre), ahol a mobok nem halnak meg fél sec alatt, hanem egy trash packet püfölsz legalább 30-40 secig. Ott ezeket szépen ki lehet használni és erős az unholy. Ha pár sec alatt meghal minden... akkor nem túl nagy fun (mint ahogy egyik dot alapú spec se, tehát pl. feral druid, assa rugó, shadow priest, stb.).
-
Plata
félisten
-
BeZol
őstag
válasz
Yodamest #80569 üzenetére
A leggyorsabb mód még mindig az instázás, mert az insta végeztével kapsz egy rakat xp-t, nem is annyira az elitek megölésétől fejlődsz, de az is belassul, azt hiszem 80-90 között 3-4 insta volt 1 szint. Draenorban pedig muszáj questelgetni már, aztán 98asként lehet menekülni légió területekre.
Igazából én is bazi lassúnak éreztem, mert végigszinteztem a nightborne priestemet a heritage armor miatt, viszont mindig toltam egy picit, és szépen lassan lépegette a szinteket. Mikor meguntam, vagy mentem tovább a mainemmel, vagy húztam másik karit, emiatt volt, hogy több hétig nem is játszottam a priesttel.
Ha meg zavar a fejlődgetés lassúsága, a BfA megvásárlásával úgyis jár 110-es boost
A nagy kérdés inkább az, érdemes-e a hátralevő 1,5 hónapban még légiós dolgokkal foglalkozni. -
Plata
félisten
válasz
Yodamest #80447 üzenetére
Szerintem ez nincs így.
Engem kis karival invázión egyetlen ütéssel kinyírt 110-es allys dk.
Hordás kis karival mentem invázióra szinteződni,kerestem partyt erre át tett pvp szerverre,jött allys és egy ütéssel kinyírt.Ha a szintünket kiegyenlítette volna a játék akkor nem tudott volna lecsapni.(#80446) persil
Ha life tap spellt nyomogattad az baj,az téged öl meg nem gyógyít,manát ad neked de leszedi a HP-d. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Yodamest #80285 üzenetére
"Ezt én is így tudom, persze kész csoda így is amit kihoztak a régi motorból, de ha megnézzük a régebbi területeket, tetten érhető azért hogy ez ugyan az a régi motor még mindig. Lehet az új területeket más más motor hajtja, de az első 2-3- kiegészítőig még a régi megy az tuti. Hatalmas különbség van grafikában pl egy Legionos terület és egy Ork kezdőterület között, mintha más játék lenne kb."
Te arról beszélsz, hogy a régi területeken régi modellek és textúrák vannak. Ennek semmi köze nincs a grafikus motorhoz. Nem is lehetne olyat, hogy új területen új grafikus motor, régin meg régi
De egyébként az is folyamatban van amit te szeretnél. Csak rájöttek hogy ez nem fog úgy menni, mint Cata-nál próbálták, hogy egyben felújítanak mindent, ahhoz már túl nagy a WoW (főleg hogy gyakorlatilag MoP előtt mindenre ráférne már). Zónánként lesz felújítás, most BfA-ban kezdték Arathi Highlands-el."Jönne egy fasza UI, ami addonok nélkül is jól néz ki és tartalmazza az alapvető funkciókat és lenne egy homogén egységes grafika az egész játékon belül"
Sokat próbálkoztam mindenféle UI addonokkal, de kb. WoD óta nem nagyon látom értelmüket. Az alap interface már tud mindent amit kell, és így egységesen is néz ki. Nyilván DBM + TMW / WA kell, de UI átszabásnak nem sok értelmét látom. És ahogy nézegettem egyre többen így vannak. -
BeZol
őstag
válasz
Yodamest #80253 üzenetére
Levelinggel én is egyet értek h uncsi, de alternatívának ott a boost, ami járt legion-höz és bfa-hoz is ingyen.
Ez az értelmetlen az endgame dolog olyan, hogy ha rendesen játszol, akkor az aktuális kieget követően 3-6 havonta jön ki nagyobb content (patch formájában), és minden egyes patch érkezése előtt már bőven uborkaszezon volt, mert megszereztem minden aktuálisan elérhető cuccot, és unalmamban már altoztam.
Az, amit te képzelsz el, hogy van endcontent, és soha semmi nem lesz utána, az majdnem az, ami most utolsó patch óta volt. Decemberben kijött az új raid, mindenki rákattant, és kb. márciusra sok helyen utolsó 2 boss maradt, ami már lootügyileg sem számottevő --> március óta sok-sok ember nem is játszik, és csak bfa launchra jönnek vissza, mert végre lesz új content, mert uborkaszezon van. Tehát amit elképzeltél, az kb. játékelnéptelenedéssel járna, mint amikor van egy single player mmo. Végigtolod, meglett minden, aztán törlöd a játékot. Na ez ugyanaz, csak multiban... Szerintem a vanilla wow sem marad majd végtelenségig vanilla wowPont, h minden patch alkalmával könnyítették a frissen érkezők számára az artifact weapon szintezését, egyáltalán nem volt veszett fejsze nyele a szitu.
Szerintem neked már nem fekszik a játék. Ajánlom a single player mmo-kat.
Az, hogy vársz egy még megjelenési dátummal sem rendelkező játékot, hááát, azért ilyet még én sem csinálnék. Tény, hogy évekig mindig csak az aktuális kieg rajtjánál játszottam 1-2 hónapig aztán delete kövi kiegig, de legion most engem is elkapott (és jó társaságba is kerültem).A helyedben BfA launchot nem hagynám ki. Indítsd egy mining herbás karival, aztán ha nem tetszik a játék, az összes goldodat nekem adhatod
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Yodamest #80253 üzenetére
Ezzel csak az a gond hogy mire lesz classic az siman lehet egy ev is meg vagy tobb.
En eredetin bc ota jatszok, a vanilla meg is volt meg nem is finoman fogalmazva, de nekem ez a legion kieg nagyon betalalt, nagyon elveztem, a levelinget a raidet a class hall es artifact storykat.
Marciusban mar en is abbahagytam, meglettem 960, de tegnap ujra feltoltottem es meg felhuzom a maradek 5 karit is mert erdekelnek a class hall storyk, es marhara tetszenek az uj zonak.
Igen en is szivesen atugranam a contentet 98 ig es csak az uj reszeket tolni, mert addig mar a hatamon jon ki a questeles.
De sajnos nem lehet.
Nagyon bizom benne hogy a bfa legalabb hozza a legion szintjet, jobbat nem varok el de ez legalabb legyen meg, ha a wodet hozza akkor megyek vissza valami fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest