- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
thomeef #79333 üzenetére
figyi elvettek tole a mozgekonysagot. Gondolom ezert kapta. aztert az az ugras nagyon soskzor menti az eletemet Restoval meg elementallal. Most azert nem fogsz elementellal elugralni meg akar LM-rol leugrani. Szoval sz.tem az elemental pont megszivta a Earth Shielddel. Lett egy shieldje es nicns mozgasa. plus a Echo is egy agra kerult a totem mastreyvel. szoval sz.tem elegge gyenge lesz ahhoz,hogy az ne szakitsa meleekent aki nem akarja
-
parandroid
félisten
válasz
thomeef #74854 üzenetére
Kinek mi, nekem 8GB rendszermemóriából csíp le valamennyit az integrált VGA magának, nekem most ez is elég.
Persze vannak helyek, amik úgy szaggatnak, hogy nem igazán értem az okát (Suramarban a fő helyszín, First Arcanist Thalryssa főhadiszállása a beltérben pl. rendszeresen diavetítés) , de raiden tipikusan nem szokott gond lenni.
p
-
válasz
thomeef #74285 üzenetére
Nem akarok beleszólni, mert nem pvpzem, illetve lock-al sem játszom, de a fórumokat látva kicsit túltolták a nerfet. Egy chaosbolt cirka 250k /ugye ez crit mert 100% kritel és a krit % miatt még többet is sebez/, a meleenek meg egy non crit fillerje ennyi. Seems balanced..
-
kovsol
titán
válasz
thomeef #74092 üzenetére
Némileg meg fog változni a játék vele, de lehet jó irányba. Bevallom nekem annyira nem tetszik ez az izgő mozgó játék stílus. Nekem a harmadik karakterem egy DH, még csak 854-ben van, szóval nem valami jól gearelt. Nem is túl sokat játszok vele amúgy a druid és a hunter mellett.
-
bigbadforty
tag
válasz
thomeef #74092 üzenetére
Én csak a redditre tudok hivatkozni, ahol mindenki sír a mobility elvétele miatt, nekem tapasztalatom nincs, meg jó gearem se.
A crit chance csökkentés, Demon Blades nerf meg Blur miatt megy a rinya. Gondolom mindenki hozzászokott egy játékstílushoz, aztán most megváltozik, ez a bajuk.
Ha erős marad annak csak örülök.
-
Healbacsi
őstag
válasz
thomeef #73669 üzenetére
Csak a 0 ak-val szerezheto ap mennyiseget sokan mar nem latjak at. Biztos van guide rola, hogy hol tud egy friss 110-es gyorsan ap-hez jutni, de aki ezt nem latja at, annak nem megy 2 perc alatt. A ket offspec meg osszesen 16k+, a wq-k se igen adnak 200-300-nal tobbet, arenahoz nyerni is kell, instafarm pedig nem jon ki ennyi ido alatt.
Persze nem azt akarom hangsulyozni, hogy nagyon nagy melo lenne, csak nem feltetlen megy pikk-pakk.
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
thomeef #73625 üzenetére
4 karaktert húztam fel eddig 110-re (dh, sámi, dk, monk) a legjobban a monkot és a dk-t élveztem. Monkal annyi volt csak a baj, hogy ha olyan mobot kellett ölni aminek sok hpja volt (2-3 fős) akkor egy idő után elfogytam. A dk-t viszont blood ágon húztam és én inkább arra mondanám hogy bármiből bármennyit be lehet húzni. Vicces volt látni amíg a Casterek kínlodtak, hogy nehogy sokat húzzanak be én csak mentem összerántottam a termet vagy mezőt és meg is volt a Quest. Így utólag már bántam hogy a dh-t nem prot ágon húztam.
-
TheProb
veterán
válasz
thomeef #73431 üzenetére
Ha már jó setup. Hunter a mainem, de mivel azzal nem nagyon találtam a helyem, így most retardinnal arénázok, ezzel azért jóval normálisabb a játék. Tudsz/tudtok olyan oldalt, fórumot, guide-ot, stb., bármit ahol aktuálisan lehet olvasgatni pvp ügyben? Legyen az talent guide, setup tippek, stb. Wowhead-en kb csak pve guide-ok vannak, van ez a skill-capped, de fizetni nem fogok pár infóért, mást meg még nem találtam, max olyat ami már régi patch-hez szól. YT videókon meg mindig minden nagyon szép és jó, mindig minden optimális a streamer részéről.
Amúgy jelenleg Retardin+mw monkkal próbálkozunk, csak az a baj, hogy a 3. az mindig valami random noob. Bár eddig a warrior, dk volt talán a legjobb 3. mate.
-
válasz
thomeef #73431 üzenetére
Mit nem mondasz. Tisztában vagyok vele, de késtek vele cirka olyan 5-8 évet (vagy többet, ki mit néz), plusz azon túl érdemi fejlesztés nem volt PvP részen - a grindolható talentfa szerintem nem az, bár még mindig jobb, mint PvEben a proc-progress a professionöknél....
-
Lirion
addikt
válasz
thomeef #73120 üzenetére
A PS, SS, GS és BB sebzésnövelés csak tooltip változtatás, a sebzésnövelés már a 7.1-ben megtörtént, sőt, igazából a PS a ptr-en kevesebbet sebez, mint live-n. Ha nem hiszed, teszteld le te magad. 3 talentet buffoltak, amiből lényegében csak egyet fog egy outlaw rogue használni, de a buff az buff. Viszont a BtE crit sebzése már nem lesz 4szeres, a lassítás csak 30% lesz az 50% helyett és a true bearingből kivették a blindot, ripostet, clos-t, és BtE-t és a feint is 50%-ról 30%-ra csökkent. Szóval én nem látom azokat a jó kis buffokat.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e még változtatások és ha igen, milyenek, de rugóként nem reménykedek. -
Lirion
addikt
válasz
thomeef #72344 üzenetére
10-es szinten 1700 az első, és 570 a többi win
Szuper. A mainemnek az AK-ja 9-es, az átlagos wq-em 1.5k AP-t ad, van 2.7k-s is, nyilván 10-es AK-val ezek azértékek magasabbak lennének. Megjegyzem a 2.7k-s wq még 3 perc sincs, oda utazással együtt, de a többi sem tart tovább 5 percnél és van ezekből mára 7 db. Nagyon max 1 óra alatt 10-12k AP. Mennyi idő alatt szerzel ennyit arénával? Még ha 5 percenként nyersz is egy 3v3-t (nem fogsz), akkor is kevesebb ap-t szerzell pvp-vel, mint pve-vel ugyanannyi idő alatt. AP gyűjtésre még mindig jobb a pve..
Milyen 60ap-ról beszélsz?
Nézd meg az alap értéket, arról. Azért, mert 10-es AK-val 570 lesz, attól még az alap 60.
egy 3s meccs soha nem lesz 10-15 perces
Elhiszem, hogy vitázni és cáfolni akarod, amit írtam, de ekkora marhaságokat azért nem kéne erőltetni.
-
Lirion
addikt
válasz
thomeef #72325 üzenetére
AP szempontjából ez még mindig nagyon gyenge. 10-es AK-val egy 5 perces wq is ad annyi ap-t, mint egy random bg win, 1-1 mythic boss pedig annyit, mint a napi első random bg win. Egy bg ideje alatt pedig ki lehet pucolni egy mythicet 3-4 boss-szal, ami 3-4-szer annyi AP, mint amennyit a pvp-s gyűjt ugyanannyi idő alatt. Ha hozzávesszük, hogy a bg-k esetén kb. 50%-os a frakciók nyerési aránya, akkor még rosszabb a helyzet.
Az arénákért járó AP pedig röhejesen kevés. Főleg magasabb ratingen 1-1 meccs eltarthat 10-15 percig is és akkor kap a győztes kemény 60 AP-t.A gear szerzési lehetőségek sokat javulnak, de még mindig könnyebb lesz pve-ből gearhez jutni. Személy szerint nekem tetszik, hogy le kell tolni heti 10/4 wint a gearért, ez biztosan lendít majd a részvételi számokon, kérdés, hogy mennyit.
-
válasz
thomeef #72157 üzenetére
Nálunk a többiből is csak 1-2 van magasan, a többségnél sajnos elég vékony a mati megvétel utáni nyereség, vagy olcsóbb. 15-18k-ért meg szerintem nem visznek el glyphet, bármennyire is ritka. Mondjuk ha jól emlékszem, akkor magasabb rangon kevesebb a mati, ez javíthat rajta, de amilyen mázlim van a proccal...
-
válasz
thomeef #72141 üzenetére
Ez is inkább prof függő szerintem. Gatheringek oké, de pl.: insciption alapokkal nem sokra megyek, Glyphek, talentváltók árfolyam függők, de általában bőven veszteségesek, ahhoz képest, hacsak simán eladnám a virágokat. Glypheket meg már nem is nagyon veszik.
Alchemy ott indulna talán be, amikor végre megadná a 3. rankot a flaskára. Ez nem tudom mikor van, néhány száz után nekem még nem jött a rank 3, pedig csak intes-t tekerek. Mondjuk US realmen olvastam olyanról, aki 6-700 után is 0 rank 3-as receptnél jár. (nagy ötlet volt a random recept, ahogy pl.: a starlight rose rank 3 is. Az egyik dudum ott húzta ki 0ról a herbáját, de még csak rank 2.)
-
Telda
addikt
válasz
thomeef #71478 üzenetére
Gondold el hogy pont azokat az időket (BC) sírják vissza sokan (divatból, vagy nem tudom) amikor még GF sem volt, chatan kellett csapatot keresni akár órákig is...
Én eddig két mythicben voltam, lootom nem volt, de így is sikerült egy 846-ot összeszedni, craftolt cucc sincs rajtam. Minden vagy HC-ból vagy WQból esett. -
.LnB
titán
válasz
thomeef #71478 üzenetére
Egyébként mi a hivatalos magyarázat a részükről ez ügyben, hogy M-re nincs finder lehetőség? Csak nem az, hogy az nehéz a Mythic és összeszokottabb, jobb társaságot kíván? Mert ez nagyon nem igaz. És azt se látom, hogy bárki okosabb lenne azzal, hogy tud premade group-ba jelentkezni, vagy group-ot csinálni. Attól még lehet béna. Szóval én nem nagyon értem, hogy miért nincs GFinder a Mythic-re.
-
-
benceman00
tag
válasz
thomeef #68030 üzenetére
Pvp-s vagyok de már content végén nem erőltetem a gearelést.
Miért ne számítana sw? Outlanden dugig van sw és stormshield is. De egyébként ez csak az én hülyeségem, hogy szeretem a tömeget
Realm választás szerintem csak guild és gold érték miatt fontos minden más cross. -
Brenor
aktív tag
válasz
thomeef #68012 üzenetére
Kezdem érteni kifogom próbálni így, köszi. Afli mellé demot vagy destrot érdemes használni másodlagos talentnek ebben a metaban? Pve és pvp is érdekel.
Idáig nagyon tetszik nekem ez a kiegészítő végig élveztem a questelés, nem untatott, mint a pandaria, ahol már a questelések negyedét untam. Bár úgy hallottam elég sokan panaszkodtak, hogy nem jó az end game tartalom. -
Brenor
aktív tag
-
benceman00
tag
válasz
thomeef #67966 üzenetére
Igen druid azért jó mert nagyon gyors de ami előny a rugóval szemben azaz, hogy tudom húzni a mobokat faeri fire-el meg soothe-al. + Ha végeztem nem kell kiszaladnom az instából hanem teleport moongalde 2x és visszarak az insta elé.
Ahn qiraj-t 5 perc alatt végig (a kukacokig) tolom druiddal rugóval 8-9 perc lenne legalább.
-
k.kristof
őstag
válasz
thomeef #67919 üzenetére
Ezt még nem igazán tudom megmondani, elvileg lesz majd olyan item/rendszer, hogy a második vagy harmadik fegyvered gyorsabban kapja az AP-t, de még nem néztem utána. Épp csak megléptem vasárnap a 110-et, azóta csak Demon Hunterrel játszottam a bevezetőt.
Brenor: valóban, íj/puska helyett polearmot fog használni. Én most MM-et tesztelem, de gondolkodom a survin is, a BM a puska miatt nem tetszik, hiába lehet elvileg akármire transmogolni a fegyvert.
-
Troyan001
tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
thomeef #67741 üzenetére
Mutass egy mozit Szombathelyen amelyik eredeti nyelven játsza, köszi
(oké, nyilván Győr / Debrecen / Pécs trióban található ilyen mozi, de ahogy az ország nem Bp-ból áll, úgy a vidék nem Bp utáni 3-4 legnagyobb városból).
És annyira meg azért nem nagy szám egy film se, hogy 2 órát utazzak érte. Főleg, hogy a szokásossal ellentétben egyáltalán nem volt botrányos sem a fordítás, sem a szinkron
-
Viktor77
titán
válasz
thomeef #67687 üzenetére
Ja, átmegy, pontosan azért, mert olyanok sírnak, akiknek fingjuk nincs a dolgokról (pontosabban, nem tudjuk, hogy olyanok-e).
A Blizz fórumai is jellemzően az 1K ratingen szenvedők sírásaival van tele (MMO-t már meg sem említem).Az, hogy én mi vagyok, teljesen irreveleáns (mellesleg nincs mire büszkének lennem, itt a kieg vége, és az Archi kill fényévekre van).
A mostani gearelődéssel nem vagyok elégedett (fentebb, a kérdéseim tükrözik miért).
A kiegben ez sokkal jobb lesz, aki ezt nem látja, azzal nem tudok mit kezdeni.Igen, én is PvP-zni fogok kiegben, legalább a PvP talentek miatt. A Prestige rendszerrel kiegészítve ez nekem nagyon hosszú elfoglaltságot fog jelenteni. Nem mint most, hogy fél nap Ashran=full gear. Semmi plusz motíváció.
Nagyjából 1500-on fogok szenvedni, de mint már írtam, én ennyire vagyok képes.Egy PvP-s sokkal elöbb lesz jó gearben mint én.
-
Lirion
addikt
válasz
thomeef #67667 üzenetére
Na igen, de ha a top pvp gear 900-as, a mythic meg 905, akkor még mindig ott vagyunk, hogy a mythic gear lesz a legjobb pvp-re is. Visszahozzák a vanilla feelinget.. mint a spec váltásnál, hogy már csak a városokban lehet váltani, kint a világban meg valami ultra drága reagenssel.
(#67668) Viktor77
Ezzel a stílussal nem tudom eldönteni, hogy csak flamet akarsz kelteni vagy tényleg kíváncsi vagy. -
Lirion
addikt
válasz
thomeef #67665 üzenetére
A 870-es pvp gear már elite gear, szóval biztosan nem 1500-as ratingen jár majd.
Ezzel szemben a normal raid gear ilvl 875, ami úgy kb. az 1000 körüli pvp rating megfelelője lehet. Vicces lesz ez a rendszer...
Külön poén, hogy wpvp-ben nem lesz pvp template, hanem minden cucc érvényes lesz.
Kevés dolog van, ami a wod-ban nagyon jól sikerült, de a pvp gearelődés szerintem most a legjobb. -
warcat
veterán
válasz
thomeef #67408 üzenetére
Aham,szóval beraknak egy csomó mindent,ami egyértelműen goldelnyelő fluff (jól kinéző valós előnyt nem adó dolog),hogy odaadd egy vendornak az aranyad megsemmisülésre ahelyett,hogy simán átvándoroljon más zsebébe,valamint megszüntetik a garrisont mint aranygyárat, valamint jön egy csomó új-régi játékos,akiknek kelleni fognak a cuccok amiről lemaradtak,valamint gear(transmog és boe cuccok), és szerinted értékteledni fog az arany?
Fuck logic végülis.
Ezeknek a cuccoknak nem azért ennyi az ára,mert úgy gondolják mindenkinek a zsebében a sokszorosa csörög,hanem el akarják tüntetni,ami belekerült 10 garrisonból aki azt tolta és egy kicsit megvámolni a nagyhalakat (akik vissza fogják tölteni a kasszát,de az arany esetükben ténylegesen megsemmisült,és más játékosoktól szedik be majd) -
parandroid
félisten
válasz
thomeef #67408 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy az új kiegészítővel szinte biztosan megnő a játékosszám is, és valószínűleg többen lesznek ezek között, akiknek a pénz nem gond, viszont ahogy visszaérnek, jól jönne nekik némi extra gold, szóval valamilyen szinten számítok nagyobb kínálatra. Az, hogy ettől függetlenül nem fog lemenni a game time token ára, az viszont elképzelhető, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Blizzard ott és akkor nyúl bele, amikor, és ahogy akar, a rendszer abszolút nem átlátható, nekik pedig nem érdekük, hogy kevés goldból játszanak sokan. Legyen csak drága az a token, többen vesznek majd valódi pénzért, és teszik fel ah-ba, illetve többen fizetik ki inkább EUR-ban a játékidőt.
p
-
DrGonzo22
őstag
válasz
thomeef #67392 üzenetére
PvE-ben ez egy nagy nulla, sőt mínusz. Elmegy rá 1 GCD, kimegy 1 blink, amivel jó eséllyel olyan helyre mész, ahonnan majd vissza kell zárnod a raidhez/alappozíciódhoz, azaz blinklhetsz még egyet (Alter Time már nincs), Tehát 2X GCD veszett el. 6 sec alatt healezi vissza. És legfőképpen healez, ami megint nem jó, mert ha eleve kis/közés hp-n voltál, egy komoly boss mechanizmus előtt, akkor ugyanúgy megöl, mintha nem is lenne ez az effekt. A 100%-os shield buff milliószor jobb , nem véletlen, hogy 1 pve fire mage sincs, aki ne azt akarná ehelyett a blinkes baromság helyett. Ezt így soha senki nem fogja direkt használni, egy passzív bónusz lesz, aminek a hatása kb. 80%-ban lesz értelmetlen/felesleges.
Talán a Cauterize talenttel van egyedül értelme a dolognak, ami meg egy nagyon szituációfüggő valami, a bossok min. 90%-ára úgyis a Shimmert kell majd vinni, de pl. a 2x IB is jobb, mert az tervezhető.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
thomeef #67388 üzenetére
Összes firemage pont emiatt őrjöng mmo-n, hogy ez mekkora egy használhatatlan ###, az arcane kap Greater Invet és +100% dmg absortion-t a shieldre, frost szintén +100% shield, erre a fire kapja ezt... Surv+mozgás egybegyúrva, létező legrosszabb ötlet, mert úgysem a heal miatt fogunk blinkelni:/ Arról volt szó, hogy végre leválasztják a pvp dolgokat, erre ez lesz az artifactben...
peterkeT: sajnos nem, ezer éve lehet tudni, már millió panaszt tettek feedback oldalakon, de semmi reakció, valszeg marad...
-
-
Viktor77
titán
válasz
thomeef #67211 üzenetére
Az NB1 a legfelsőbb szint. Én nem említettem legfelsőbb szintet WoW-ban. Az 1500 alap WASD skillel megvan.
Szerkre: Az a gear amit azzal az esténkénti játszadozással kiszed, az valszeg neki elég is. Nagyrészüket nem is érdekli milyen gearben van. Talán te is találkozol milliószám randomBG-kel 640-es-ekkel, mikor Ashranból fél nap a 700. De leszarják.
Ez olyan dolog, mikor a fórumokon sírnak, hogy a casual nem kap mythic geart. Ugyan ő nem mythicezik, de neki jár. Ha nem mythicezik, akkor minek a hozzávaló gear?
-
DrGonzo22
őstag
válasz
thomeef #67173 üzenetére
Ha majd megpróbálod patch elején a pve-s utat (normal raid), világosan fogod látni, hogy az NAGYON lassú. Egy raidben az alapélmény, hogy nincs lootod, ehhez képest pvp-ben heti 1-3 fix + a random. HC pugba le se visznek normal ach nélkül, a mm pedig nem pugolható. Ennek a változtatásnak a hatása közel zéró lesz, mert patch elején arénából fog minden pvp játékos öltözködni (csak abból lesz érdemi mennyiségű gear), az alapján lesz meg a rank-od, és az annak megfelelő ruhád. Később, amikor már maguktól dőlnek el a normal (hc) bossok fognak csak megjelenni azok, akik elkezdik így beszerezni, értelme akkor se lesz sok.
-
Arnold2
őstag
válasz
thomeef #67176 üzenetére
Meglátjuk
Az biztos, hogy az átalakított PvP rendszer nekem mint ős PvE-snek tetszik. Megpróbálkozom majd valahogy eljutni legalább egy Prestige 1 szintigÓóó az úgy tevésnek nálunk nagy hagyományai vannak.. Egy munkatársnőm a fülem hallatára tolta le óvatosan a másikat, hogy ha nincs melója, akkor legalább tegyen úgy mint ha lenne, mert különben az milyen fényt vetne az osztályra... A nem is oly régmúlt árnyéka még csak csak ránk vetül..
-
DrGonzo22
őstag
válasz
thomeef #67170 üzenetére
"Ezzel azt állítod hogy neked teljesen okés lenne ha én arénázással jobb geart szednék ki pve-re mint te aki csak pve-zik" - ehhez már régen hozzászoktunk, pl. wod elején tök OP-k voltak azok a semmire (Ashran + az a garr building) adott kék pvp itemek pve környezetben is. Én pl. nem foglalkoztam vele, mert első naptól fogva HC 5 fősbe majd azonnal CM-be jártam (minden nap kivettem egy 640-es pve lootot adó cache-t a napi CM-re, az más kérdés, hogy így is lett dupla droppom...), így Highmaul-t már jópár lila itemmel kezdhettem el, de sokan ezt a lemaradást pont azzal a kék pvp gearrel ugrották át. Nekem volt guildem, de a pugokat pl. nagyon hazavágta, hogy mentek HM-ba a magasabb ilvl-ű, de semmire se jó kék pvp geares emberek (nem mondom, h pvp játékosok, hanem olyan emberek, akik "meghekkelték" az ingyenes, de OP pvp geart). Aki tényleg jó volt pve-ben, az 640-es CM gearben + 5 fős HC gearben kezdte HM-et, de aki nem, az kivette az ingyen pvp geart. Namost ugyanez lesz fordítva, aki valóban konyít is a pvp-hez, az arénából fogja beszerezni továbbra is (és sokkal gyorsabban), aki viszont nem jó, az szenved pugokkal, vesz boostot... és megy pve itemben (bár sztem pvp boostot fog továbbra is venni); ráadásul semmi kárt nem fog okozni, mert a valódi pvp játékosok elverik simán, ellenben a kék pvp geares emberekkel HM-ban, akiket szűrni kellett, mert csak wipe-okat okoztak. Egy szóval műproblémának, gumicsontnak látom az egészet - még a kék pvp geares emberek is azok voltak, egy valamire való leader be se engedte őket, pugba se.
-
Arnold2
őstag
válasz
thomeef #67166 üzenetére
De leesett, értjük mi, max nem tudjuk átérezni mert egyikünk sem töltött el túl sok időt mostanság arénában :S
De annyival rosszabb lesz a helyzet a Legionos model, mint az általam felvázolt példa (0 perc PvP-vel felvásárlom magam full conq-ba)?
Valamint azt azért vegyük figyelembe, hogy full HC-ba öltözés (hova tovább myth-be öltözés) sem 5 perc alatt fog megtörténni. Amíg a PvE-ben egy hét alatt 1 boss-ból egyszer eshet loot (már HA esik neked és nem x+1-re megint protector token dobódik), addig PVP-ben az első kettő/három győzelemért a héten garantált loot esik!!
Each week, the first few victories in each rated bracket will be a guaranteed piece of gear. Currently, we're thinking the first two victories but it may increase to three.
Bár azzal a részével nem tudok vitatkozni (és már nem is akarok), hogy ha színtisztán az itemleveleket nézzük, akkor igazad (lehet). De hogy hamarabb fogsz felöltözni full PvP ruhába mint egy casual PvE player az is biztos és a PvPs tapasztalat is a Te oldaladon lesz!
És, ha ez igaz:
Also, keep in mind that in Legion, your stats are predetermined in PvP instances. But your overall ilevel will increase those stats. The base item level at 110 is currently set to 800. If your gear level is 810, your stats will be increased by 1%. So while better gear does offer an advantage, it can be more easily overcome than in the past.
akkor a nagyobb tapasztalatod bőven ellensúlyozni fogja azt a nettó 1-10%.
De javaslom várjuk meg a végleges kiadást és nézzük meg, hogy hogyan is működik. A puding próbája az evés
-
Viktor77
titán
válasz
thomeef #67170 üzenetére
Nem sértegetés, tény. Lehet casualkodni AV-n, meg random BG-n, csak az ugye nem PvP. Én ezt csinálom, nem is tartom magam PvP-s arcnak (egy 1750 lett kiütve annó, mert BS-en az volt a bevett szokás, hogy akinek nincs 1750-es achija, az nem kap geart Tol Barad-os raidekből). És mégis 710-ben vagyok. Ez gáz.
Kedvencem mikor a PvP guildek hirdetnek chaten, baromi nagy arca van egyeseknek, aztán armoryn megnézve 1100-a van a gyereknek.
MOD: "Jah és szerintetek a mythic geart ugyanolyan nehéz kiszedni mint a Gladiator title-t?" Ez hogy jön ide? Ráadásul egy címet hasonlítasz gearhez. Visszakérdezek. Archi Mythic olyan triviális? Neked megvan már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged