- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem az a bajom ezekkel a fokozatokkal, hogy csak arról szól, hogy szívassák a healereket. A tanknak és dd-nek minimálisan nehezebb csak a harc, a healer mert vért izzad, mert egyszerűen nem kompatibilisak a skilljei a megálmodott idióta bossal.
Már korábban leírtam, de a legjobb az lenne, ha minden healt instanttá tennék és a jelenlegi cast time-al egyező CD lenne rajtuk.
Vagy minden aoe/cleave halálos lenne, amit ki lehet kerülni. Ha nem kerüli ki, akkor game over.
-
törölt tag
Battle.net-en ha a WoW-o kivalasztod van egy "Install / Reinstall the Game" lehetoseg. Azon belul pedig van a Public Test Realm letoltese.
De lehet mar mindenkinek benne van alapjaban a Battle.net Client-ben a Region Account ful alatt lehet kivalsztani (nalam PTR, Live es starter inditasi lehetosegek vannak).(#68076) Peetey91:
En MoP ota tudtam mindig uj max lvl-es karaktereket csinalni. A karakter keszito kepernyon mintha a bal oldalon lenne egy kis ful ami felkinalja a 100-as karakter letrehozasi lehetoseget. Most nincs fent a PTR igy nem tudom megnezni. -
-
k.kristof
őstag
Milyen jellegű fantasy, régi, új, high, low, urban, mágikus realizmus?
Kapásból két magyar szerző is eszembe jut, Hernád Péter: Hollóember (most jön a folytatás a Könyvhétre), Moskát Anitától a Bábel fiai és a Horgonyhely, külföldiek közül Andrus Kivirähk: Az ember, aki beszélte a kígyók nyelvét, Lev Grossmantól A varázslók-trilógia, Terry Pratchett bármelyik könyve...
Sorolhatnám még, de szerintem ennyi is sok lesz most neked választani
-
k.kristof
őstag
Május 25-től számítva két hónapig tart, ha azalatt belogolsz egy-egy allis és hordás karakterrel, megvannak.
SF_Ferrari: én nem aggódnék amiatt, hogy az itemek kidobásával elvesznek. Mivel kaptál Feats of Strength achievementet (Fight for the Alliance!), szerintem a transmog rendszer abból tudni fogja, hogy megvoltak az itemek, és bekerülnek a Wardrobe-ba. Ha nem, akkor sem azon fog múlni, hogy a GM milyen lábbal kelt fel aznap, mert az achievementből ő is látni fogja, hogy jogosult vagy az itemekre, és odaadja.
-
DrGonzo22
őstag
Nagyon gyengén váltják + nem is legális, tuti nem kockáztatnám soha ilyesmivel az accom felfüggesztését, esetleg végleges bannját. Goldért vett játékidővel is úgy vagyok, hogy egyszer bírtam csak rávenni magam, mert lehúzásnak érzem; inkább játszom szakaszosan (csak akkor vagyok aktív, ha van is content), de a wow maradjon meg játéknak, ne legyen másodállás, és ne legyen kapcsolata a valós élettel.
Persze ez egy jó opció, hogy tudunk gametime-ot goldért venni, de előállhat az a fajta körben forgás/kisiklás, hogy azért játszom, hogy goldből fizessem, amiért nem tudom már élvezni, mert bevállalok egy csomó farmlást, de akkor már belogolok garrisonozni, hogy legyen goldom, hogy játszhassam azt a játékot, amit amúgy szeretek, de így nem élvezek igazán, de lemondani mégsem tudok róla... Ennél nekem jobb az unsub, és híreket olvasok a wowról / nagyon aktívan, és motiváltan játszom közötti váltogatás.
-
laceszgamer
addikt
Régebben valamelyik top guild csinált is olyat, hogy clear a raidet és go másik szerverre majd cear megint... bár ez már régebben volt, lehet azóta megoldották, hogy új raideknél egy ideig ne reseteljen a mentés vagy ilyesmi, legalábbis azóta nem elhetett ilyesmiről hallani, hogy ezt csinálták volna.
-
törölt tag
A Follower-ek is atalakulnak a hordas valtozatra de nem az osszes mert vannak olyan Follower-ek amik mindegyik oldal szamara elerhetoek.
A Trait-ek viszont lehet, hogy ujra veletlenszeru kiosztast kapnak (Ezt meg regebben irtak a forumokon de lehet csak bug volt es azota javitottak) de az Ability-k valtozatlanul maradnak.
A Gold limit az 100-as szinten sem valtozik, marad az 50E gold / karakter. Ha tobb gold-od van akkor erdemes AH-bol kivenni dolgokat nagyobb ertekben (amik azert konynen eladhatoak is pl. Champion's Honor es utana ujra visszatenni oket
Hatrany nincs amugy csak elony
Ha befizetted az osszeget akkor a kivalasztott karakter mellett lesz egy kis ikon ami tovabb vezet ujra a karakter generalon, a nev is ujra valaszthato lesz. Az egesz ujra-generalast csak 1x lehet megcsinalni szoval erdemes figyelni arra, hogy minden rendben legyen. -
Peetey91
senior tag
Azt hiszem annyi, hogy a questjeid törlődnek, tehát pl. a legendary questeket újra fel kell venni (az összegyűjtött tome-ok, stb. megmaradnak). Van egy gold határ is amit átvihetsz. A táskában a cuccaid megmaradnak, viszont a quest rewardok azt hiszem eltűnnek, ha nincs másik oldal megfelelője. Followerek maradnak, az épületeid átkonvertálódnak. A folyamatban levő garrison és shipyard misszióid viszont törlődnek, ezeket fejezd be előtte.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
szupermacs
veterán
Terveztem, hogy kifarmolom a 700-as pvp trinyókat amik Stamosak, mert a mostaninál biztosan értelmesebb lenne. Majd nézek buildet a neten, eddig nem is gondolkodtam ilyenen.
(#66315) Viktor77: Hordánál amiket én látok TGF-eket, ott 700/710 ilvl az elvárás pve és pvp klánokban is. Sajnos a taktikákat nem tudom a raidokban, még nem toltam végig mindet. Gondolom egy idő után belejövök.
Régebben az egyik klánban mielőtt raidra mentünk, mindig belinkelték a több oldalas, videóval megtámogatott leírásokat, hogy amíg nem tudjuk fejből, addig felejtsük el, mert nem visznek le. Remélem itt ilyenek nincsenek.
De majd bepróbálkozok valami mások guildban. Mire érdemes figyelnem, hogy előnyöm legyen felvételnél? Achik, ilvl, taktikák ismerete? Itt már nincs olyan, hogy fizetnem kell azért, hogy levigyenek bárhova is? -
k.kristof
őstag
4-5 Treasure Hunter follower (a Master Plan addon füle, a Mission of Interest mutatja, mennyire fedik le a followereid a sok goldot adó küldetéseket, hogy esetleg rerollolhasd a traitjeiket), level 3 Lunarfall Inn/Frostwall Tavern, és lvl 3 Salvage Yard (a lvl 95+ küldetések adhatnak csak ládát már).
-
törölt tag
Ez igy van. Minden PvP-vel foglallkozo oldal a Racial-nal irja is, hogy a Human verhetetlen ezen a teren.
Alliban igy sokkal tobb PvP orientalt jatekos van (sokkal tobb BG-t nyertem egyszeruen csak azert is mert tobb mindig a Healer).
Az egyetlen hatranya a dolognak, hogy alliban 5x-10x annyi idot kell varni egy BG-re.
Legion-ban lesznek kulon PvP talent-ek es picit valtozik a dolog. Szoval ez miatt mar nem eri meg alliba menni mert elerheto lesz a hordanak is. Human Racial pedig olyan lesz mint a Forsaken-ek Racial-ja csak eppen Stun-os verzioban.thomeef:
Igazabol ha nem kerulnek jo dolgok a jatekba akkor nem lehet jorol irni
Diablo3, HotS, HS ezekrol azert lehetne jokat irni de a WoW-ban semmi ilyen nem tortenik ha megnezed. -
Whysperer
addikt
igen.. Játék cinenamticokhoz készítek Atodesk Maya-val Ruha és haj szimulációkat. Ncloth segítségével. Szóval mikor elindítok egy ilyet és több perc alatt fut le, addig írok pár sort.
kérdésedre: reggel 7-kor eljövök Kecskemétről 9-re érek fel a munkahelyemre, majd itt vagyok 6-7-ig. Haza érek Kecskemétre 8-9 között. Otthon még leellenörzök pár dolgot kb 10 körül végzem. hétvégém szabad mikor nincs túlórázás.
-
-
-
ígyvanferi
addikt
Jó, de azt írtad, hogy: "...aki már most előrendel felhasználhatja egyből és kap egy lvl100as karit"
Mindegy.
Gondolom lesz ilyen, ha már a WoD-hoz is járt egy 90-es boost. Még ha ez a konkrét kép nem is hivatalos.(#64339) Whysperer: zseniálisan cukorfalat az a plüssfigura. Kell(ene)!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest