- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
cl.aci #85098 üzenetére
Hiába az optimalizálás, még mindig alig kíván a VGA-ból. CPU-ra támaszkodik nagyon a játék.
Kérdésem a következő: játszik valaki nVidia 1060 3GB verzióval? Ilyet tervezek venni, de félek picit, mert a jelenlegi 7/10-es fhd beállítás mellett 3.5 GB-ot is megeszi. 4 GB-os RX460-om van jelenleg.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cl.aci #85049 üzenetére
Ha a szomszéd kutyája az én küszöbölre szarik, akkor előbb vagy utóbb picsán rúgom. Értsd, ha az alliance Theramore-on keresztül égeti fel a hordás falvakat, foglalja el a hordás területeket, akkor kivonom Theramore-t az egyenletből.
@Plata: persze hogy neked pozitívuk, mert allis vagy, de nekem nem veszi be a gyomrom az árulást és az ideológiai tisztogatást.
-
Plata
félisten
válasz
cl.aci #84889 üzenetére
Amióta a szakmát szét szedték.
Csak az alap classic skillhez ad 5 pontot,ha az maxos akkor nem kapsz.(#84888) DjDanee87
Akkor az vicces mert most megnéztem két karival nem 340-et mutat én meg annyira emlékeztem.
Az egyik a repus karim amivel a repukat farmolom,a másik meg a hunti aki hetek óta garrisonban tesped. -
Arnold2
őstag
válasz
cl.aci #84870 üzenetére
Hát ha az kotta részeg volt, akkor neked nem szabad máshogy főznöd. Azóta is emlegetem, hogy milyen finom is volt!
Jaj, Alakirt ne is mond
(#84869) Sspot A Brawlers Guild-nél én mindig "csalok" egy kicsit. Altalában mindig kieg vége felé nézek arra és amit ugye nyers erőből meg lehet oldani / túl lehet élni az megy pik pak. Néha akad csak meg a gőzmozdony, ha mechanikából kell megpüfölni, mint pl Hexus vagy Hexagon, vagy hogy hívták, mikor egy lézer labirintusban kellett pörögni közben DPSelni
-
Plata
félisten
válasz
cl.aci #84739 üzenetére
Azt hogy a szöszbe csináltad?
Legtöbbször jön valami,vagy dubloon,vagy küldi tárgy,vagy repus item.
Van hogy 4-5 küldi is összegyűlik nekem,sajna általában ezek marha messze vannak,booty bay,azshara,panda vagy legion terület.
Így megvárom míg több összegyűlik akkor elmászkálok le adni. -
Yodamest
veterán
válasz
cl.aci #80754 üzenetére
Ezt vágom, de miért nem újítják akkor? Hihetetlen, hogy nincs a blizznek erőforrása ilyenekre.
Az a baj, hogy annyira pörgetik folyamatosan az endgame contentet meg a kiegeket, hogy közben nem foglalkoznak a játék nagyobbik részével a már meglévő tartalommal. Pedig sokan akik potenciális új játékosok lennének, pont a régebbi tartalmak során vesztik el a kedvüket, mert az el van hanyagolva.
Nem látok bele nyilván, de miért lenne olyan nehéz nekik kinevezni mondjuk egy kisebb csapatot, pár főt, kizárólag arra a feladatra, hogy a régi content hibáival, felzárkóztatásával foglalkozzanak? Mert az azért jól látszik, hogy a catában történt ráncfelvarrás óta 0 ember van ráállítva erre a feladatra. Azért más nem, éves szinten történhetne valami a régi ügyekkel is.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz
cl.aci #79913 üzenetére
Azert is kerdezem, mert Originnel volt nekem olyan, hogy megmaradt a proba verzio es kulon volt az upgradelt jatek. Nem csak a kliensben, hanem a win programok telepitese es torlese kozott, illetve a program files kozott is. Tudom, ezek apro dolgok, de engem rettentoen idegesit.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
cl.aci #79568 üzenetére
Ha tudnám még oda is adnám, de hát sajna account bond :S
De ha be akarsz lépni megnézni valamit alfában, szólj "megoldjuk okosba".
(#79569) Csokishurka: Lehet, hogy csak nekem új, de alfa kulcsokat nagyon ritkán adnak mezei játékosoknak. Streamereknek és egyéb celebritásoknak szokott járni, de hogy mezei playernek..
Én anno catában és pandában kaptam béta kulcsokat, WoD és Legionban nem jött.Ma igyekszem haza gyorsan és legalább feltelepítem, hogy lássák, hogy nem ment hiába az a "kulcs".
-
Whysperer
addikt
válasz
cl.aci #77538 üzenetére
Bocsesz ,de ez azér telég nagy tévedés. mert átmegy megkapja a 850-875-t ,de utánna mikro firssül a quest akkro az ilvl ha nött akkor már ahhor mérten nagyobbat kap. szóval 820-ról 875-be vágja magát ,de ugyan úgy frissülnek a questek X óránként és azokból már megitn nagyobb ilvl jön. Szóval ugyan az a elmélet amit T emodnasz meg amit Én szóval 820-ból 875-be megy aztán meg csinálj atovább és 895-be. mellette ott a rengeteg Ap quest a fegyver fejlődéshez és ARGUS-on azér tjó world questelni mert amég máshol egyeül mászkál ot tmindig van valaki aki oda jön és segít leverni a Bossokat. Szóval kicsit köynebb neki mint bárhol egyedül mászkálni. Tényle gnem szeretem már ismételni magamat és mondom ,hog yraktam a Port palamat friss 110-en 920-ba.. beszélhetünk a semmiről akkor is megtettem. persze ha már többet akar máshol szórakozni szive joga. Én csak mondtam nekem ,hogy sikerült.
-
Lirion
addikt
válasz
cl.aci #77012 üzenetére
Nem hinném, hogy egy 100as szintre emelt lfr verziós mc bármiféle relevanciával bírna a kérdésem szempontjából.
(#77013) Tigerclaw
Azt nem érted meg, hogy az ilyen változtatásokkal az már nem classic wow lenne, hanem egy classichoz hasonló modern wow. Rengeteg topic nyílt a bejelentés óta, ahol sokak sírnak, hogy ezt meg azt változtassák azért meg, holott a classicnak pont az lenne a lényege, hogy nincs megváltoztatva semmi (max a bugokat helyre rakják).
-
Viktor77
titán
válasz
cl.aci #65972 üzenetére
Ó, nem is figyeltem. Akkor nagyon faszára megcsinálta, mert nekem nem így néz ki. Igaz, tegnap óta hasonlít, mert próbáltam leutánozni.
Amúgy most megint megnézve, ok, hogy minden más ElvUI, de vajon a raidframe-is?
Mindegy, már van karim ahol a srác játszik, ha látom fent megkérdem. -
lakisoft
veterán
válasz
cl.aci #65822 üzenetére
ha aktívan játszol és megfelelő geared lesz hidd el hogy be lehet vele lőni egy karaktert szépen.
Más: Tegnap este végre HC-n lefeküdt Archi:
https://www.warcraftlogs.com/reports/gVm24rDAkRYT8j1C#fight=11
és kezdjük a myticet végre.
-
Whysperer
addikt
válasz
cl.aci #65774 üzenetére
De pont ez van. nekem is. Nem full screenen tolom hanem window full screen és amint alt tabolok, akkor is látszódik a teljes játék (úgyan úgylátom a WOW-t meg megy a Raid),de lemegy az FPS. Csak ugye alt tabolva vagyok. Viszont akkor is teljes képernyőn látom a max teames AV-t mondjuk.
k.kristof Én vontam le a következtetést, vagy az aki a cikket írta? Én csupán válaszoltam egy beszélgetésre.
Attól még más is észre vette a problémát amit eredetileg vetettem fel cl.aci-nál is ugyan az a probléma a Crimson óta.
-
k.kristof
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz
cl.aci #61865 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy ilyet lehet, mea culpa. De ha külön kell tölteni a két accountot játékidővel akkor ez a token dolog ugyanúgy működik szerintem.
Mondjuk blizzéknél sosem tudni, az én accomat PL ajándékba kaptam a haveromtól, úgyértve hogy ő sosem játszott vele, kimondottan azért vette hogy én játszak vele, ő csinálta annó az accot is hogy megnézze minden OK e, és hogy csak be keljen lépni és játszanom (van egy története a dolognak de ez nem fontos)
Lényeg a lényeg hogy akkor még nem volt Bnet kliens és battletag + real ID, meg a mostani katyvasz, és a saját nevét adta meg az accounton....namost mindent tudok változtatni csak nevet nem, pont amit kiír ugye a real ID...
és szarnak rá, pedig küldtem mindent nekik már...személyi másolatot de nem hajlandóak megváltoztatni azt a rohadt nevet... -
DrGonzo22
őstag
válasz
cl.aci #61221 üzenetére
"sokkal rosszabb gearben áltunk neki (mondhatnám, hogy éppcsak megvolt a hc dungeon szint" CM-et kellett volna csinálni... napi szinten adott egy 640-es epicet, tehát hc HM ilvl640+ gearben indult. Egy normális pugba 640 alatt nem is vittek senkit (és nem azért mert kellett az ilvl, hanem azért, mert ez biztosította a szűrést, azt, hogy csak olyan ember menjen le, aki képes CM-ezni - a legtöbb pug amikbe akkor jártam minimum CM silvert kért, azaz csak olyan emberek mehettek, akiknek megvolt a jeti mount).
HM-t azért látod könnyebbnek, mert elképesztően gyorsan lehetett geareződni, és tulajdonképpen overgearből ölte a többség a bossokat; BRF-ben ilyen nincs, mert 680 környékén megragad mindenki, és eleve 670-675-ről indultunk, azaz fight ismeretből... ölik a bossokat és kevésbé overgearből. Nincs is annál jobb érzés, mint látni, hogy ugyanolyan ilvl mellett hétről hétre jobb mindenki, ez az igazi fejlődés, és nem az ilvl. Na most szerdán ezen akar a Blizz változatani, ami egy nagyon megkérdőjelezhető döntés, mert feltehetőleg még messze az a 6.2 content patch, azaz az összes olyan játékostól elveszik az élményt, akik még nem öltek hc BH-et... mert egészen más játékélmény egy bosst (döbbenetes mértékű) overgearből megölni, mint játéktudásból/tanulásból. Ha valóban a mythic volt annyira nehéz, mint ahogy azt valaki itt írta, akkor a mythicet kellett volna kicsit nerfelni, de azt is elég lett volna 2-3 hónappal 6.2 előtt.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
cl.aci #61221 üzenetére
A hozzászólásaim nem arról szólnak, hogy nekem melyik boss volt nehéz (egyik sem, a pugolt HM curve még hamarabb megvolt, mint most a brf...), hanem próbálok valamiféle objektív összehasonlítást véghezvinni. Ugye az tény, hogy a Blizz most szerdán elég keményen lenerfeli BRF-et (+5 ingyen ilvl egy komoly nerf), sok emberben felmerül a kérdés, hogy miért. HM több koordinációt igényelt, ami gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy nehezebb volt, BRF inkább az egyéni skillre megy rá, azaz objektíve könnyebb (mert könnyebb keresni ~14 épkézláb embert, akik egyenként teszik a dolgukat, mint keresni ~14 épkézláb embert, majd összehangolni őket egy koordináltan mozgó csoporttá).
(Egyébként nem csak mondom, hogy "magasan kvalifikált játékos" vagyok, bc/wotlk-et wowprogress 500 alatti guildekben játszottam végig, majd kiszálltam 5 évre. Most pugokkal olyan egyéni progressem volt a mythic nyitása előtt, ami megegyezett Silvermoon első ~10 guildjének hc progressével (mythicet sajnos nem tudok raidezni, mert az, hogy mikor érek rá, és mikor nem, változó, azaz pugolnom kell; de azok a guildek, melyekkel azonos progressen voltam ma 6-7/10 mythic-en vannak). A pugolás ellenére is rendre jönnek a magas ratingű logok (brf első hetén volt egy world 3rd beastlord killem...; anélkül, hogy különösebben vadásznék a rankre - lásd 1 perc idle dps maidenen (és még úgy is 55%-os rank), már 4 vagy 5 legendary összejött). Volt egy olyan BF hc startom, ami hogyha a pugraid gyengébbik fele miatt nem lesz wipe, akkor valószínűleg világrekord dps warcraftlogs-on - több, mint 10%-al mentem volna az akkori világcsúcs fölé; 360k-s starter dps-t építettem fel... ennél jobb start dps-t valószínűleg nem nagyon fogsz találni; híresebb mage játékosok (Dutchmagoz pl.) 250k-s startereknek nyitnak mmo-champion-ön/altered-time-on topikot...nyilván ezek azok a pillanatok, amikor átkozom a pug rendszert - van olyan ember, aki úgy képes BF-et wipe-olni, hogy az egyik oldalt gyakorlatilag egy ember kézben tartja - de összességében még mindig jobb, mint a semmi.)
-
LógaGéza
veterán
válasz
cl.aci #61171 üzenetére
Azért valljuk be, az UI kialakítása preferenciától függ. Azért pl engem nem érdekel annyira a többiek HPja (mert nem sok mindent tudok tenni az érdekében, hogy több legyen) - de azért látni szeretném, hogy ha látványosan csökken, hogy lehessen reagálni. Aggrom se nagyon érdekel, a fentebb kibeszélt indokok miatt, meg amúgy is CD-re megy az MD, stb.
Abban viszont egyetértek, hogy nagyon jól ki lehet alakítani minden igényhez az ElvUI-t, én is azt használom (találtam is még egy régi, fight közbeni screenshotot, ezóta főleg csak a spellek változtak, meg egy-két apróság).
-
for3l
senior tag
-
Vistaboy
veterán
válasz
cl.aci #55431 üzenetére
Eddig nem nagyon tettem még semmit AH-ba, mert csak addig bányászok, míg fejlődik a skillem, ehhez felhasználom az olvasztást is, utána megyek tovább questelni. Tudom én, hogy jobban állnék anyagilag, ha mindent eladnék, ami nem kell, de valahogy nem vagyok nagy AH-mágus.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
cl.aci #42398 üzenetére
Jut eszembe a simcraft program mennyire beszámítható dpsszámolás terén Ultratoxint állítottam be, kivettem minden buffot potit flasket (elméletileg közel azonos eredményt kellene produkálni így mintha bábun lennék) és itt sem számolt 29,5k -nél többet, vagy ez a program úgy ahogy van felejtős?
-
steveetm
őstag
válasz
cl.aci #41673 üzenetére
Igen, mert akadozik a bnet pár napja, sc2-ről is kb szinkronban dobált ki wowwal együtt, ettől függetlenül ez egy totál más probléma, az egész úgy kezdődött, hogy 60 helyett 11 fps x helyen, amit inkább okoz egy addon, mintsem egy szar bnet(merhogy akkor wowban sem lennél, nem hogy fps gondod).
Üdv.: steveetm -
Telda
addikt
válasz
cl.aci #41496 üzenetére
Akinek van AP, annak fix a bejutás a panda bétára, csak mint már írták hullámokban történik a behívás, mert szerintem nem 1000 emberről van szó (hanem inkább mint az swtor jelenlegi játékos állománya
). Úgy olvastam, hogy olyan időrendi sorrendben történik a behívás, ahogy az APra előjegyezted magad.
-
Wolverine
félisten
válasz
cl.aci #40285 üzenetére
Bugos a quest a 4.3 érkezése óta. Ha írsz ticketet, akkor a GM továbbléptet Vashj'irba.
Cathfaern: annyira nem az, mint látszik
A Jab egy gyors ütés, kvázi autoattack - de nekünk kell használni. Ezzel generálod a valós erőforrást, ami a holy power/kombópont/rune vonalon mozog, de kétféle van belőle. Ha a DK vagy a paladin nem bonyolult, akkor ez sem lesz az
-
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
cl.aci #38548 üzenetére
két cogwheel slot van a sapkában... az 2x 208, ha nem is egy fajtából. [link]
hunternek, shámánnak alap. +208haste, +200 resi, +208 crit, stb
és még vannak pvp-ben jól használható cuccok:
és a nagy kedvenc:
[link]de ha csak egy cogwheel menne bele, akkor is a dupláját adná mint akármelyik más termelő szakma.
-
Viktor77
titán
válasz
cl.aci #36291 üzenetére
Igen.
Wilddog: Nem kell minden kieget megvenned, természetesen játszhatsz online (sőt, ugyanazokkal, akiknek kevesebb vagy több kiegjük van mint neked). Persze korlátozásokkal. Nem repülhetsz Azerothon, nem mehetsz Northrendre, stb.
Az, hogy mennyi ideig nyújt kikapcsolódást, az egyénfüggő. Nekem 6 éve, te viszont lehet 3 nap után megunod.
Azt azért tudnod kell, hogy ha nem veszel meg minden kieget, akkor erősen korlátozva leszel, tekintve, hogy nem látsz endgame tartalmat, ami a játék fő erősségét adja. A 0-70-ig tartó területek átlényegültek szintező területekké, így elég kevés játékossal fogsz találkozni, és ez alapján levonhatod azt a (téves, mint azt nem is olyan rég egy fórumtársunk is megtette) következtetést, hogy ez egy kihalt játék.De pont ezért jár az alapjáték mellé 30 nap ingyenjáték, hogy ezt valamennyire meg tudd ítélni.
-
FefeeX
veterán
válasz
cl.aci #25411 üzenetére
ez vicces... nekem csak shatiban, dalaranban meg orgriban játszotta ezt, de még a 2 giga rammal... 4-gyel eddig ha kétszer volt ilyen, de akkor is, letiltottam egy-két problémásnak hitt addont és beengedett (cartographer, gatherer, qhelper)
És valóban, volt hogy main meg alt is orgban volt, és altot beengedte, maint nem... (ezek szerint egyébként Vista+on van egy cache túltöltés, vagy hasonló...
(bár a billád szerint a ramot messze nem töltötte meg...) -
-
Viktor77
titán
válasz
cl.aci #25373 üzenetére
Pedig igaza van.
Miért gondolod, hogy te vagy az első akinek ez a hiba előjött? Ha pedig nem te vagy az első, akkor valószínűleg a Blizz fórumán is feltette valaki ezt a kérdést, így topic is van róla.
"Csak amit ajánlanak frissítést nem megy fel a gépre valami miatt" Ez pont olyan mint a válasz, amire ütöd a fejed a falba. "Valami" miatt? Na, ott a hiba.
Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg nem tudjuk a választ?
-
Wolverine
félisten
válasz
cl.aci #22388 üzenetére
Két dolog: 1. vedd le az árnyékokat; 2. töredezettségmentesíts
Patchelés után brutálisan töredezett szokott lenni a WoW könyvtára. (amúgy Dalaran nekem is játszhatatlan általában, csúcsidőben nem is tudok bemenni, mert 1 frame/3-4 másodperc, amit látok... a csatornában lesz csak normális megint.)
szerk: Steven: az Omen of Clarity egy musthave talent bármilyen druidának... minden ütésed (ha feral vagy) vagy spelled (resto/moonkin) esetén van á sansz, hogy kapsz egy clearcasting effektet 15 máodpercre, amivel a következő mana/rage/energy-igényes spelled vagy abilityd ingyen lesz. Fejlődni 43-as szinten ferallal érdemes, Outlandre érve már akár mehetsz moonkinként is.
-
zotyesz66
őstag
válasz
cl.aci #22358 üzenetére
sztem nincs gondja a játéknak az amd procikkal, nálunk 2 gépen is fut, az egyik amd x2 4400, a másik egy intel core2 t7400 (mobil proci), városokban (főleg dalaranban ) mindkettőn eléggé leesik az fps, de odakint nem szokott gond lenni.
mondjuk én többet vagyok az inteles gépen, de majd kipróbálom alaposabban a másikon is, ott gyengébb a vga, de a felbontás is kisebb...
a gépek leírásai a profilomban -
Cathfaern
nagyúr
válasz
cl.aci #22358 üzenetére
Sajnos a WoW egyszerűen nem szereti az AMD CPU-kat, ami főleg azért probléma, mert CPU korlátozott ugyebár. Valszeg egy Intel processzorral gond nélkül futna
kovsol:
Wow matrixot nem túl szerencsés használni, két okból:
1. nincs saját tárhelyik, hanem közvetlen linkekkel más addonos oldalakról szedik a cuccot, ami nem túl etikus.
2. A fenti okok miatt nem maga az addon írója tölti fel az addonokat, így semmi garancia nincs rá, hogy a legfrisebb van fent, vagy épp ellenkezőleg, hogy nem valami beta/alpha verzió van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged