- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
KTony #100772 üzenetére
Nos, cirja fél évvel ezelőtt nem gondoltam erre nyilván, játszani akartam, de az élet átírta a priókat. Nem egy big deal, nem kell ebbe többet belelátni, csak így, hogy mégse játszottam vele, várhattam is volna vele. Plusz ilyen még sosem volt korábban. Hát ezt gondoltam.
Refundot azért nem ér, annyira nem számít azért, szerencsére nem kell kenyérre az ára. -
Ghoosty
őstag
válasz
KTony #100772 üzenetére
Azért korábban nem volt ilyen. Az utolsó pillanatig fizetős volt az aktuális kiegészítő és annak hiányában nem is rendelhetted elő az újat. Ingyenes csak a megjelenés előtti utolsó hónap körül lett, mikor megjött az új kieg prepatch-je.
Szóval hiba tudta az ember, ez nem jelentett semmit. -
Plata
félisten
válasz
KTony #100568 üzenetére
Ugyan undi heritage armort nem szedtem ki még,mert nincs undi karim,de hordánál a blood elf meg van.Meg azt hiszem zandalari troll is,mert úgy emlékszem az szintezés közben meg kapta csak úgy.Alliance-ban meg az összes,de egyikhez sem kellett szerintem war campaign.Csak exalted repu kell a fajod fővárosával,Undival gondolom undicity.
De ha tévedek akkor bocsi. -
Plata
félisten
Elárulom a peca és a cooking skillem már lett húzva,bár halat még nem tudom meg sütni.
Még nem elérhetők a dungeonok,valszeg sztoriban kéne haladnom,de a terület tetszik.
Plusz a talenttel állok még hadilábon.
Nagyon sok a választási lehetőség.
Plusz megszoktam hogy futás közben is tudok mountra ülni,folyton benyomom mountot itt is futás közben. -
kicsako
őstag
Azért van így, mert szeretnék ha minden szezonban változna az M+ felhozatal, ne ugyanazt a 8-10 dungeont kelljen játszani egy 2évig tartó kiegben. Első szezonban 4Df + 4 régi, 2. szezonban a másik 4 DF + 4 régi, ez fix. Tippre S3ban megkapjuk a 8 DF instát m+nak, egy offszezonos S4re pedig 8 régit? Valahogy így tudom elképzelni. 2 Affixot is azért töröltek, hogy pörgősebb legyen a rotáció, ne 12hét alatt menjen végig.
-
lakisoft
veterán
m+ fulon ott vannak az ujak. 4 aktualis dungi + 4 regi
Ruby Life Pools (Dragonflight)
Algeth'ar Academy (Dragonflight)
The Azure Vault (Dragonflight)
The Nokhud Offensive (Dragonflight)
Halls of Valor (Legion)
Court of Stars (Legion)
Shadowmoon Burial Grounds (Warlords of Draenor)
Temple of the Jade Serpent (Mists of Pandaria)reszletek itt:
[link] -
Lajtorja
aktív tag
Action(s) Taken: Account Closure
Recent activity shows your account may be compromised. We disabled this account to protect your privacy and prevent further damage.
Nem fake mail, tényleg nem tudok belogolni, bnet accba sem. Van sms és authenticator is, nem értem mi szükség erre. Account unlock és password reset után se enged be mert hogy closed az account.
Szerk: live chatet merre találom?
-
pachito
őstag
Mi sem egyszerübb: kisétálsz Org kapuján, balra fordulsz és elindulsz a zeppelin tower irányába. Ott felszállsz a jobb oldali zeppelinre, átsétálsz Undercity kapuján DE nem indulsz le hanem az udvaron felmész jobbra a lépcsőn, ott van translocator ami elrepít Silvermoon-ba.
-
Plata
félisten
Retail leveling egy vicc.
Beszélsz Chromie-val és át rakod magad cata kiegre,akkor a random instáknál előjön a classic insta,onnan már csak pár óra random insta és meg is vagy.Ha eléred 50-et és van timewalking akkor a hatvan is megvan gyorsan,skippeled suttyóland sztorit és irány a random timewalking.Ha kifogsz egy olyan instát amiben sok a trash akkor hamar 60 leszel. -
lakisoft
veterán
Én is ugyan ezt a posztot töltöm be csak kisebb kulcsokon. Sajnos későn kezdem el m+-ozni és még mindig a tanulási fázisban vagyok. De legalább nem boostolt a ratingem
. Mennyi a a ratinged? Mivel tankolsz? 1500-nál tartok jelenleg, de ahogy jön a gear hétről hétre megy feljebb.
-
-
Plata
félisten
Hát akkor az nagyon buli lehet,nekem is ki kell próbálnom.
Mázli hogy van egy lusta törpe 50-es sámlim,csak nincs neki covenant.
Nem tudom vajon szerdán ha jön 9.1.5. peccs nem változik-e meg a képesség.
Mert ha nem akkor várok szerdáig,skippelem a .... shadowlands bevezetőt,skippelem maw-ot meg az egész szutykot és egyből covenant.
Viszont ha változik,akkor meg ma neki állok megcsinálni azt a retkes bevezetőt hogy legyen covenant és kipróbálhassam a vámpiri képességet. -
Plata
félisten
Igen,.mondtam is hogy megyünk lopni.
De jó hecc volt lopni járni mythicbe legionban.
Meg druidával is mennyit marháskodtunk mythicben.
Légióba elég sokat voltam mythicben és még pluszra is mentem.
Ha van rugó karid és légiós bizbasz hozzá akkor mythicbe menj el vele zsebelni.
De sok pézt kerestem vele.
Légióban még monkal is voltam mythicben,légióban a monk afkolva is tudott még hílelni. -
Ghoosty
őstag
Nem a BFA-s változásra gondoltam, hanem arra, mielőtt Garrosh kiássa azt a shea cuccot és 5.4-ben drasztikusan megváltozott a terület. Vissza lehet menni az 5.1-es verzióra is?
#94930 Plata
Nincs még Tyrande szál lezárva. Legalábbis live-on. PTR-en nem tudom mi a helyzet. -
kicsako
őstag
4 booster van, 4*17=68k. maradék 22k az megy a hirdetőnek meg a community-t is fent kell tartani valamiből
Egyébként változó, ha kérnek armor stacket több jut. A hirdető rangjától is függ, hogy neki mennyi marad stb. Ha csomagban vesz valaki boostot úgy is olcsóbb etc..
Gyorsan ránéztem a community chatre:
14 intime: ~17k
14 untimed 14-15k
15 intime: 27-29k
15 untimedet nem találtam, de annak nincs is sok értelmeIsmerősöm hirdető, mondta hogy 17es kulcsnál kb. 500k pot van, az fejenként 100k...
15ös kulcs felett már az ügyfélnek is meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, és neki is játszania kell, szóval nem 4 embernek kell lehoznia. De összehasonlításként: 15ös SOA-n 4en ütve maradt 14percünk.. az még 18as kulcson is meglett volna 4 emberrel -
Ghoosty
őstag
Nem is figyeltem, hogy már kivették a 'depleted' mechanizmust. Furcsa módon a saját kulcsaim vagy sikerültek időre, vagy feloszlott a csapat, így azt gondoltam, a depleted az a sikeres, de időn kívüli után jön.
Én mind a mai napig szeretem a raidet és szívesen mentem raidre úgy is, hogy más semmi sem eshet. Mikor a guildünk abbahagyta egy ideig még puggal is mentem.
Mostanra mondjuk én is pinőbe raktam a wow-ot, mert bár még mindig mentem volna, de elfogytunk. Pugoláshoz meg már nem volt türelmem. Nem is az esetleges bénák zavartak, hanem a túl hosszú ideig tartó vadászat, hogy legyen party. Majd 9.1-ben folytatjuk. -
Tigerclaw
nagyúr
Nem volt se M+, se Mythic a BC-ben. Azok kesobbi kiegben jottek be. Az M+ talan WoD-al, vagy Legionnal. A BC-ben normal es heroic volt. Kesobb volt talan heroic timed run, de szinten nem a BC-ben. Mintha az MoP-ban mar lett volna.
A heroic instakhoz talan kellett "kulcs" quest, talan nemi repu es talan volt quest hubonkent 1-1 olyan dungeon ami csak lvl60-on nyilt ki es talan csak heroic fokozata volt, de nem tuti hogy jol emlekszek mindenre.
-
Plata
félisten
Lehet,sőt biztos.
De gondolom heirloom armor-ra gondoltál.
Dh karival tankoltam tegnap este classic instában.Shadowfang keep-ben.
Legtöbbször első voltam dps-ben,néha egy pala be előzött,de legtöbbször én voltam az első.
Fura hogy DH tud meni classic instába,na és randomba is tud menni,Dk-nak csak freehold van és random sincs.#93453Aethelstone
Az enyém még kicsi,asszem 14.
Unholy az nagyon régóta van,BfA-ban marha erős volt és iszonyú vicces,most nem tudom.Jövőhéten lesz timewalking,ott majd felrántom,bár cataclysm TW lesz amit nem annyira komálok. -
Tigerclaw
nagyúr
Igen, az mindent meger, raadasul lesz benne utalas, nemi extra info olyan eternal one-ra is akit mar regen ismerunk, de keveset tudunk rola. Nekem egyebkent a story a legfontosabb az egesz jatekban.
Kivancsi vagyok, hogy ha veget er a jelenleg latott covenant campaign, kezdenek-e uj story-line-t.
-
Tigerclaw
nagyúr
Most voltam a jobb oldalit 2 x is, pontosabban egy 4-est a masodik szint vegeig, majd egy 3-ast az endbossig. Az elsonel olyan caster szintbosst kaptam, hogy ilvl168-as brewmaster tankkent 10k melee-t es 10k-s sinboltokat kaptam, kozben meg 6 masodperces pacifying dustot, ami alatt se tamadni nem tudtam, igy a staggerem felezodott, az ami amugy is lepkefing magic damage ellen, se szakitani, se sealfhealt tolni nem tudtam.
Raneztem a forumra, mas sokkal nagyobb ilvl -u tankot is ugyanugy osszecsukott. Vannak total kiegyensulyozatlan mobok, szintbossok, endbossok Torghastban.
A masodik 3-as layerben meg az endboss nem ment le. Anima Powerekbol a nagy resz haszontalan volt, de osszessegeben inkabb atlagos volt mint gyenge.
Egyszeruen tankkal nem mennek le a caster bossok, nincs annyi selfheal, szakitas, ami oda eleg lenne. Tul keves a single target dps is.
-
BoneDragon
veterán
Azért már most is lenne benne munka. Command table pl már lvl 2, followerek meg már 23+osak. Ráadásul ahogy olvasom azokat is elveszti az ember. Gondolom majd 9.1-ben lesz erre változás. Komolyan, hogy valamivel mindig direkt szopatják a népet... Balance druidom is meg MM hunterem is Kyrian, vinném át mindkettőt night fae-ba...
-
Lacee1986
senior tag
-
Ghoosty
őstag
Én csak 1 holy priestet húztam és nincs minden heirloom, csak amik hullottak erre arra és simán kihealeltem a normal dungeonokat. Ráadásul ez az első healerem szóval a skill sincs nagyon magasan. Ezen kívül többször volt, hogy gyakorlatilag én is DPS-eltem, mert a tank olyan imba volt, hogy mire kettőt mozdultam már halott volt a boss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged