- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #89610 üzenetére
Én még semmi értelmét nem látom a 8 megvételének.
Nem ad semmi újat,új DK kari nem kell.
Gondolom a nyolc valamikor majd nyáron jön ki.
Semmi olyasmit nem ad ami miatt érdemes lenne előrendelni.
BfA most egész jó,ez az Av is egész mókás,meg Timewalking hét is van.
Meg ami jár is előrendeléshez elég tré.
A mount béna,transmog szet röhejes. -
Ghoosty
őstag
válasz
Whysperer #89465 üzenetére
Én a Cataclysm alatt hagytam abba pont a gyerek születése miatt és most érzem, hogy újra van annyi időm, hogy megint elő kéne fizetni.
Departeddel meg teljesen egyetértek. A gyerekek a legjobb dolgok a világon. Pont nem érdekelt, hogy nem tudok gépezni. (Na jó azért hiányzott, de csak ritkán.)Ha már írok, meg is kérdezem, hol érdemes guildet keresni? Worldofwarcraft hu már jó ideje inaktív.
Szerk: Hehe, pont ma jelent meg egy cikk frostshock-on, hogy van valami guildfinder. Ez mennyire hatékony magyarok megtalálásában? -
Departed
őstag
válasz
Whysperer #89465 üzenetére
Nálunk egy 5 és egy 3 éves lurkó. 9-től alszanak, játék meg mehet 9-től éjfélig. Jó dolog a wow de amúgysem játszanám ennél többet, abból már kinőttem (35 vagyok). A gyerekek meg a legjobb dolgok a világon, ne törődj azzal hogy miattuk kevesebb a gém, kinemsz@rja le kategória.
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #88700 üzenetére
Én azon gondolkoztam hogy kul tiran druidot újra visszarakom restora,hátha bele rázódok.
Holnap úgyis timewalking,talán kipróbálom újra.
Érdekes hogy kis szinten még jól ment,de magasabb szinten már nehéz volt vele dungiban,lehet csak én voltam vele béna.
Vagy rossz volt a talentem.De úgy rémlik mindig kifogyott a manából. -
Plata
félisten
válasz
Whysperer #88698 üzenetére
BFA-ban szerintem a druida nagyon jó.
Druida mindig is nagyon bulis volt,mondjuk asszem LK óta volt druidám csak.Vagy BC vége fele óta,fene sem emlékszik már pontosan.
Nekem a fa form hiányzik belőle.
De a Légiós nagy bagoly eszement fun.
Régen híler dudum is volt,be kell valljam nem ment,kb draenor instákig elvoltam a healer dudummal,de utána respeceltem balance-ra,mert nem ment.Vicc hogy LK-ban még nagyon jól elvoltam vele.
A troll dudum az feral,az bejött,az elf balance,az is bejött,a kul tiran resto volt eredetileg,de aztán 100 körül váltottam balance-ra.
Sámánom csak kettő van.Egy törpe elem sámli,Légióban jobban szerettem.Másik egy dark iron dwarf resto sámli,most 68-as,egyenlőre még bejön és szerintem könnyű. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Whysperer #88677 üzenetére
Majdnem írtam valamit erre valami csúnyát:
"druidával mindig jó lesz valamelyik... Nagy Blizz kedvenc az a class"de a végén kijavítottad:
"talán régi Classicban nem volt jó a druid"A classicban mondhatni hulladék volt minden szerepben és csak a motw, rebirth, innervate, tranquility, decurse miatt vitték raidre. PvP-ben pontosabban BG-n talán kicsit jobban szerepelt mint PvE-ben az első nagy class revamp után, amivel most is játszunk.
A classicban/vanillaban:
Moonkin: raid szettje nincs. Csak szigorúan mind melting starfire spammolás és minden létező extra manaforrást, (poti, dark rune, saját innervat) bevetve is kifogy a manából a boss halála előtt. Support karakternek szódával, messziről nézve elmegy. Csak adni kellene a szerencsétlennek olcsóbb spelleket.Feral tank: mivel nincs sincs neki raid szintű gearje, elég defense-e, így szóba se jöhet az első raidinstákban, max. trash-re vagy emergency OT-nek, macskából kiugorva. Skálázódó fegyver? Esetleg defense gear?
Feral dd: neki sincs raid gearje ZG/AQ előtt, de talán supportnak elmegy, mint a moonkin. Kevesebb dps, de svájci bicska szerűen hasznos lehet ha minden kötél szakad.
Resto: Dögunalmas healer raidben, mivel a reakcióideje borzalmas. Nem tehet róla, a healing touch az egyetlen "spammolható" healje, ami tetű lassú 3 másodperces. Rejukat dobálhat, de arra jellemzően ráhealel egy pala vagy pap, szóval overhealbe megy. Mikor egy druida megkapja a T2 setből az reju bonuszt, onnan még rosszabb, mert nincs párhuzamos reju. A Tranquility jól jön, meg a support dolgok. BWL kettes bossánál jól jön a spammolható Regrowth, de az ugye elég egyedi harc. BWL-ben jól jön még a sleep spell is.
A BC-ben nagyot lép előre, de még nem az igazi, aztán a WoLK-ban talán már panasz se lehet rá. Azóta rendben van.
Ha Blizzard kedvenc classokról van szó szerintem Warlock, aztán Warlock, meg talán a Warlock. Jó, viccet félretéve oda fér a Sámán is. A MoP-ban meg tuti brutál lett a monk tank, de az csak véletlen volt és kijavították. :-) A Legionban, BfA-ban már csak a futottak még tankok közé tartozott.
-
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #88231 üzenetére
Mert ugyanannyi eséllyel esett warrior dropp mint bármi más és tank prio mindenhol volt, bezzeg a 6 másik shamannak rolloltunk meg DKP-ztunk összevissza
/ én pl amúgy kivártam a csudaszép Red Dragonscale Protector-t de T2 vállasom soha nem volt :_( /
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #88002 üzenetére
Hozzám egy pap szaladt oda és megdobott egy puskával csak úgy.
De nekem tetszik a classik nagyon,bár ma elcsesztem véletlen az össze pénzem,de ez van ha valaki figyelmetlen dinnye.
Kicsit nehéz hogy nincs lóvé,de majd csak jobb lesz,van petem,pecázgatunk ,meg eszegetjük a halakat.
Sőt hogger kétszer ki is nyírt.
Az is hecc volt,ölöm a gnollokat,erre valami warri visítva menekül hogger elől,az meg engem csap le.
Éledek,erre egy dinnye paladin fut hogger elől megint lecsap. -
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #87300 üzenetére
hát nem tudom, anno BS-en mielőtt 2007ben migráltam ragnára is elég tré volt a hun csati, így ragnán már nem mentem fel...annyit tudok, hogy sok klánhírdetés ment, meg anno IC ből instant reppent valaki aki paraszt volt hun csatin
szóval kimaradtam a törtswarmból...szerencsére.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Whysperer #87276 üzenetére
Szerintem valami csíny az lehet a dologban az epic bgken. Én időszakosan tolom laptopról, mai szemmel középkategóriással. 930mx vga 7200u i5 proci + ssdn van a wow. Mivel Casualként játszom, és olyannyira nem hat meg a raidelés, csak raid finderezem néha, így vissza van fogva a laptopom cpu és vga ügyileg is, hogy ne melegedjen (raiden bossokra, és epic bg-n kiegyensúlyozott beállításra átkapcsolom, hogy legyen kraft). De a nagy bevezető után amire ki akarok térni az az, hogy amikor olyan jó 30v30 +mobok összessége van a képernyőn, akkor visszaesik a vga hőfoka jelentősen. Azaz szerintem ott jelentősen visszabutítja nekem jónéhány spell látványát valszeg. Vagy valami ilyesmit tudok elképzelni, és lazán játszható akkor is. Lowon futtatom egyébként a játékot, a látótávolság van egy kicsit kitolva.
szerk: nincs 2 profil hsználva, azaz nem használok külön raid beállítást.
-
echterion
nagyúr
válasz
Whysperer #87272 üzenetére
Ez tuti, hogy régi marad? Meglepődnék, ha nem csiszolnának rajta. De hát legyen igazad, az lenne mindenkinek a jó, még az is lehet, hogy én is belevágnék még egyszer egy PVE szerveren, mert anno nem sikerült AQ40-es szettet kiszedni teljesen (asszem az ikrek voltak a végállomás még a Dark Wind-es időkben talán).
-
echterion
nagyúr
válasz
Whysperer #87261 üzenetére
Tök mindegy, mivel le van fixálva 75-re az fps nálam is. Mindegy, hogy bfa vagy classic (sőt, talán a classic rosszabb lesz a 40 főjével), amikor 40 ember süti az effecteket, plusz a boss meg az addjai, akkor ez bizony be fog akadni, az általad írt gépen még hamarabb, tök 8, mire rakod a graf-ot, mert a proci is ki fog fogyni a szuflából. És ne hidd, hogy a classic majd ugyanazzal a graffal fog menni, mint tizeniksz éve, tuti, hogy csiszolni fognak rajta, ha máson nem, az effekteken biztos.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Whysperer #87231 üzenetére
Egy wowos ismerősöm mesélte, hogy anno régen vezetett egy guildet, de nagyon sügér emberkből állt. Semmiből nem álltak ki kb spelljeiket alig ismerték.
Aztán mondta hogy jó akkor mindenki elkezd PvPzni. És utána szépen mindenki belejött és nem volt gond már utána a PVE-vel sem.
Szóval habár már én sem nagyon PVP-zek, szerintem aki jól PVP-zik annak a PVE semmi gondja nem lesz. -
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #87208 üzenetére
Cementshaman miatt pont pár hete nosztalgiáztunk haverral ezen a videón
talán majd most összejön egy ragnamace XD addig meg majd marad a TUF. -
Eugene Roe
őstag
válasz
Whysperer #87208 üzenetére
Univerzális, tehát semmire se jó.
Van más hybrid is, ami suta, de ott legalább egy-egy spec jó valamire.
Shaman pve csak resto, de ott a legjobb raidheal. Pvpben az elem és enha pedig nem csak erősek, de élvezetesek is.
Paladin pve legjobb tank healer, aztán kb ennyi, a retrinek nagyon hiányzik a crusader strike, de legalább ott vannak a buffok, a tank pedig nem rossz.
Druid az meg egy nagy semmi. Healer a healing done alapján gyenge (persze ott van a pre-heal a tankon, de a priest ebben is jobb a pajzzsal). Tank kevés az end gamebe, boomkin kifogy manából, feral dps az nem rossz, de semmi értelme, mert mindenki warrior és rogue akik simán szétdpselik. A feltámasztás nem nagy érték, mert 40-ből 1 kevesebbet ér, mint 25-ből, vagy 10-ből 1, és ilyenek :)
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #87201 üzenetére
Tudom hogy minden küldis,a hunti is küldivel kapta a petjét 10-es szinten.
Csak nekem annyi maradt meg a warlockból meg classicból hogy haverral mennyit szívtunk a küldikkel.Valamiért nekem felwood rémlik hogy ott szerencsétlenkedtünk sokat meg ashenvaleban.
Sámán küldikről fogalmam sincs classicban,Bc-ben igen,mert akkor mindenki kezdett sámánt és volt küldizés bőven. -
Plata
félisten
válasz
Whysperer #87198 üzenetére
Na de warlock vanillában nagyon szopás lesz szerintem.
Nekem huntim volt,de a haveromnak warlock volt,emlékszem hogy mennyit kellett szívni warlock küldik miatt,főleg mert hordás területekre kellett menni.
Warlock pet küldik is nehezek voltak és szívatósok,de úgy emlékszem még a lóhoz is volt küldije.
Még talán a soul bag is küldis volt?
Vagy csak soul bag receptért szenvedtünk? Már nem emlékszem.
De arra emlékszem hogy warlocknak nagyon sok szívatós küldije volt. -
szaszab
aktív tag
válasz
Whysperer #87146 üzenetére
Én sem szeretnék ennél többet beleölni. De azért egy main meg egy alt nekem belefér, azaz kell, mert szeretem a változatosságot. Szóval most a prot warri mellett még a holy pap és a tank dh között vacillálok.
Amúgy vicc, hogy mennyire ember/tapasztalat függő, hogy hogy halad a nagyobb kulcs. A múltheti affix-eknél meg aztán főleg. De konkrétan amióta bejött a 8.2, kb mindenki szid, hogy mennyire heal-elhetetlen a warri tankom. Ehhez képest tegnap kifogtam pug-gal egy 413-as resto druidot, aki lazán kiheal-elt 8-as Tol Dagorban. Előtte meg egy 407-es resto sámán _szenvedett_ Atal 5-ösön. Mondjuk ott inkább azzal volt a baj, hogy pl a rogue cc-zett egy addot, én heroic throw-val behúztam a pakkot (nem a cc-set), a warrink meg rácharge-olt a cc-zettre. Közben megint más backpedal-lal besétált még 5 mobba, és meg is volt a ninja pull. Köszi.
@MegalodonS:
53,8-on áll a nyakláncom. De az utóbbi héten, nem is warriztam sokat. Mentem kb 5 mythic-et (3x5, 8, 10-es kulcsokat), de nem érzem annyira a warri-t. Valószínűleg a rossz statok miatt (6% versa, illetve van egy pár crit+mastery item-em, ami kb fölöslegesnek mondható). De most jobb lesz, mert kiesett Kings' Rest-ből a BiS tankos trinket és mégegy item cseréjével lett 9% versa-m (másik tinketbe haste punchcard helyett versa-t raktam).Na, majd ma meglátjuk, mi lesz... Várom már a ládát.
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #87172 üzenetére
Vannak jó pet battle wq-k.
Mechagon pet battle wq sokkal durvább.Nazjatarba könnyebbek.
Én amiatt vinnék több karit is,de nekem elmegy a játéktól a kedvem is ha nazjatarban kell küldizni.
Nem emlékszem légióban melyik patch adta azt hogy skippelni lehetett argus és broken shore bevezetőt.
De ott jó volt,lazán mehettem vagy 12 karival argusra inváziókra. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Whysperer #86938 üzenetére
BC alatt egyszer-kétszer játszottam a szüleim gépén (akkor albérletben laktam, csak hétvégén mentem haza), AMD Duron 1200 MHz, 384 MB RAM és egy Ati Radeon 9100 64 MB vga volt benne. Hát mit ne mondjak, a 30 fps-nek már örültem majdnem teljesen low beállításon, Zul Aman meg diavetítés volt, de végighealeltem.
-
Lei559
tag
válasz
Whysperer #86903 üzenetére
A Classicban mindennek volt értéke , az lehet , hogy 60* többet kellett érte teperni , de ha valamit megszereztél , azt tényleg egy sikerélménynek élted meg. A PvP rangok is a kitartásodat , eltökéltségedet jelezték a többieknek , kitűnhettél a tömegből! Ismerték a nevedet a szerver lakói ha már Marshal/Grand Marshal voltál...
Az Open World pvpről nem is beszélve. Válogatott szemétségekkel aprítottuk a hordát , és ők is minket! Hatalmas ereje volt a közösségépítésben...
És még napokig sorolhatnám az ottani élményeket , ami a játék összetételének volt köszönhető. Sajnos a mai Live wowban szinte semmit sem találok ami miatt megszerettem ezt a játékot. Sajnos az én ismerőseim , barátaim is mind mellőzik már a játékot úgy a Cataclysm invázió óta.
Viszont örömmel látom , hogy egyre többen keressük meg egymást az Augusztus 27.ei dátummal...
Már lefektettük a klánunk alapköveit ahol már lassan 230an vagyunk. elkezdtük a kőkemény theroy craftot a PvP ; PvE kontentekre... mintha 15 évet ugrottam volna vissza az időben!
Alig várom , hogy újra STVben aprítsuk egymást questelés közben a hordával!
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #86839 üzenetére
Jó lenne ha ki lehetne nyírni,ez a 8.2 egy rakás lófing,unalom és unalom.
Nazjatarral kész vagyok mage karival,több karival én ebbe a szxrfészekbe nem megyek szerintem.
Mechagon nem olyan rossz,de az is csak uncsi grind.
Néha napján majd letolom a wq-kat és kész.
8.2-vel még unalmasabb és fárasztóbb lett a bfa.
Újabb hülyeségeket kell grindelni,ráadásul nazjatar egy az egyben ugyanaz a fárasztó nagás zóna mint a catás vízalatti fos világ volt.Csak most nincs víz alatt.
Nazjatart csak háromszori nekifutásra sikerült végig tolni,kétszer úgy besokalltam hogy feladtam,de végül csak összeszedtem minden türelmem és végig csináltam,retardált folower-em egyes szintet elérte,többet ne is álmodjon.
Megvannak a griffesek,a hülye wq-k unlockolva még a rúnás is.
Nazjatarban nulla élvezet nincs,csak hülye grind.
Mechagon-hoz éjfél után jutottam el,az már egész más,a bevezető is mókás volt,
Bár a zóna ugyanolyan grind mint nazjatar,de legalább vannak benne ökörségek,szebb is a zóna meg tele van marhaságokkal.
Ha tudom ki grindelem revered reput és utána magasról tojok az egész tetves 8.2 kontentre,kivéve a mechagon insta,az biztos mókás lesz.Bár nem vagyok benne biztos hogy lesz türelmem wq-zni azon a retardált nagás területen.
Jövőhét keddtől jön a Risa event,jó eséllyel amíg vége nem lesz magasról tojni fogok az új gyökér zónákra,kivéve ha Tw event lesz,arra visszajövök kiskarit húzni. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
Whysperer #86811 üzenetére
Csak akkor hapsz heritage szettet a taurennek ha 20 ról felhúztál 120 ra egy Highmountain taurent, ha ez megvolt utánna a sima taurenedre is rá Tmogolhatod a szettet, de amig az első feltételt nem teljesítetted addig semmit nem kapsz.
a 0-120 ra húzott sima taurennek nem jár. (Ja és visszamenőleg sem számit)
Szóval kapj@ be a blizz -
szaszab
aktív tag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Whysperer #86727 üzenetére
A konfig egy dolog. Ha jó a hűtése, akkor 2-3-ason simán. Ha szar, akkor is, csak abban az esetben számolj vele, hogy az el nem vezetett hő megfelezi a laptopod életét.
Egyébként csak azt tudom mondani, próbáld ki. Ha érezhetően melegszik a gép háza a CPU és a VGA körül, én hanyagolnám. -
Eugene Roe
őstag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Whysperer #86580 üzenetére
A 3 GB konkrétan megtelik, és olykor be is lag-ol. Idegesítő, de már megszoktam. Féltem is, amikor a 4GB-os RX460-at lecseréltem a 1060 3GB-ra, mert már annál is 3.3GB-ot felzabált. Ez van.
De mondok jobbat. A hűtés miatt pl az sem mindegy, melyik gyártó kártyáját veszed.Minél jobb a hűtés, annál hűsebb a kártya, annál tőbb fps-t tudsz kifacsarni belőle. Amúgy megnéztem, 100-110 fps között 7-esen mozog, ha nem fixálom.
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #86589 üzenetére
Ezt nem ismerem,azt hittem arról a löttyről beszélsz amit az a fura pasi árul,az kari bound.
Legutóbbi karimat ami holy paladin volt,minden poti nélkül pár bónusszal felhúztam 98-ra.
Ha ez a poti oda adható kiskarinak is akkor klassz,veszek belőle egy tonnát és kiskarinak át passzolom,50-es warrit fel kéne húzni 71-re szerdáig.
Asszem szerdán tw hét lesz,bár nem biztos,mert nem vagyok fent.(#86591) Peetey91
Nem vagyok fent,és fejből nekem kb senkinek nem jut eszembe a neve. -
Plata
félisten
válasz
Whysperer #79435 üzenetére
Bár ezt a képet nem értem.
De volna egy kérdésem.
WoW Legion app mobilon az jó?
Meg még egy.
Mióta nem kell pandába flying?
Ma 89-es blood elf karival elmentem megcsinálni panda bevezető küldit,mert rájöttem hogy a hordás bevezetőt még nem is csináltam meg soha.
Ahogy megcsináltam első küldit és le kerültem a földre a léghajóról gondoltam mountra pattanok és úgy megyek tovább,erre a karim fly mountra ült és lazán elkezdett repkedni.
Na most a pandába most már vagy nem kell fly skill külön vagy ez valami hordás huncutság.
Felhúztam már nagyon sok allys karit pandába,egyik sem tudott repülni csak 90-es szint után mikor megvettem marha sok pénzért a panda fly skillt,erre a blood elf meg lazán 70-es skillel repked. -
BeZol
őstag
válasz
Whysperer #79335 üzenetére
Prot warriort ne erőltesd, az fix.
Fury warriornak tudtommal nagyon kell trinket ellissande-ból (nighthold utolsó előtti boss), anélkül gyenge, egyébként nem értek hozzá semennyire.Hát nincs mese, mythic+-ozgass addig, amíg végre 940+-okat farmolsz ki, és emellé letolod a heti LFR+NORMAL+HC-t, és foházkodsz a lootért.
DPS-ként nyögve nyelős lesz bejutni bárhova is kis gearrel, főleg ha Achievemented sincs.
A prot warrior gyenguszka nagyon, azt nem viszik sztem sehova.Gyorsan gearelődni tehát Healerként v. Tank-ként tudsz, mert azokkal azért be-behívogatnak mythic+-okra és raidekre is, dps-ként csak akkor lesz pörgős a dolog, ha vannak ismerősök akikkel gearelődhetsz.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Whysperer #79307 üzenetére
Ahha, értem, hááát én baromira szeretnék egy ilyet [faceless], csak lövésem sincsen, hogyan lehet ezt berakni...de jópofa lett ez a batman fejecske is, gz.
Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest