- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Xantor #65487 üzenetére
Nem lesz, de a hangsúly azon van, hogy most elég egyszer végigszenvedni a 4 daily-t, és utána végtelen sok dobozt nyithatsz, tehát egy-két órán belül mindenképpen megvan a mount. Ha fixálják, akkor napi 4 daily per doboz, szóval szinte semmi esély, AH-ban pedig gondolom úgy elszáll az ára, mint mondjuk egy Poseidusé... ami nálunk (Silvermoon) mostanában goldcapet jelent
Persze lehet majd az összes lvl3-as garrisonos altról is próbálkozni, így lesznek, akik napi 10 dobozt is nyitnak, de milyen áron?
Az egyik questitem respawn time-ja miatt már így is 30+ perc a 4 daily, ezt 10-szer lenyomni minden nap... én biztos képtelen lennék rá
Róla van szó: [link] A CM Yeti kormos lett a kéményben a nagy karácsonyi feladatai közepette.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Xantor #63918 üzenetére
Azt a spectralt el akarod adni mégtöbb goldért, vagy különben miért a bankban van és nem rajta
lovagolsztigrisgelsz?off:
Nekem van 3 karakterem, kettő ebből teljesen gearetlen 100-as karakter, de az altoknál is lvl3 garrison + tavern, war mill az upgradekért, de semmi más.
Minden nap belogolok 2x mindhárommal (fixen raidektől függetlenül), plusz a mainnel hetente leölöm az összes catás raidet 25hc-ban, így pont pozitívan jövök ki minden hónapban a gc token vásárlása után. Nekem ennyi tökéletesen elég is. -
kenwood
veterán
válasz
Xantor #63901 üzenetére
Es az a napi nehany ora fixen farmolasra megy?
Csak garrisonbol kb. 3 level 100 kell, hogy meglegyen egy honap alatt a token.
A 10k-s upgrade cucc vagy 2-3 het mire megvan,es 6-7k elmegy az alapanyagra.
Az osszes tobbi bevetel parszat gold max.El nem tudom kepzelni,hogy marad idod a jatekra a farmolas/ah mellett,ha napi par ora jatekkal heti 60k-t szerezel.
-
-
törölt tag
válasz
Xantor #63176 üzenetére
Elkepzelheto, hogy lesz egy limit mint anno DK-nal volt. Garrison is lehet nerf-et kap, hogy ne ott legyen mindenki hanem menjenek csak szepen ki az uj teruletekre.
DH mint Class szerintem rendben van. (Vagyis lenne mert hol van a 3. Talent fa?)
Remelem azert, hogy a gepigeny nem fog valtozni -
Xantor
tag
válasz
Xantor #62043 üzenetére
Sikerült újra össze futnom egy esettel, amit említettem, s most videóra is vettem. Direkt nem öltem meg, hogy lehessen látni miről beszéltem korábban. Minden egyes alkalommal, amikor össze futok vele, vagy hozzá hasonlóval, akkor valahogy mindig ki tud jönni combat-ból, még akkor is, ha mob-ok csapkodják, stb., stb., csak nem értem, hogy hogyan. Várom az ötleteket!
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Xantor #62046 üzenetére
Ezzel is ki lehet jönni combat-ból Draenoron:
Treessassin's Guise -
törölt tag
válasz
Xantor #62046 üzenetére
Priest, Hunter, Night Elf (racial), Rugo, Mage ezek mind kepesek az eltunesre es igy kikerulnek a combat-bol, majd mount es kesz is.
(Monk, Druid szinten kepes elkerulni a harcot ha nagyon akarjak de ez most nem ide tartozik, ja Paladin-ok meg ugye bubi+hs mesterek de azt is macrozzak nehogy tul sok gomb legyen mar xD).
World PvP mar eleve halott es akik meg neha kimozdulnak Garrison-bol azokat meg kell becsulni es nem bantani oket mert nagyon kevesen vannakAmi nekem inkabb zavaro volt, hogy allandoan Warlock/Shamy szintezes kozben mindig combat bug-ban voltam es percekig nem jott le.
A masik amit a mai napig nem javitottak azaz Evade fele borzalom.
Apropo, a repulest nem hozzak vissza de a Garrison melle betesznek egy hajos dolgot 6.2-tol , nanemar -
Mister_X
nagyúr
válasz
Xantor #61452 üzenetére
OFF, a titkos kérdéseknél sosem a valódi választ kell megadni, hanem balami magyarosat, amit egy külföldi sosem tör fel, pl. azért, mert ékezetes magánhangzók is szerepelnek benne:
What was your mother's maiden name?
paprikás krumpli
What is the name of your favourite uncle?
somlói galuska
What was your high schools name?
lekváros bukta
What is your favourite food?
fából faragott péklapátMeg ilyenek és hasonlók - az enyém természetesen nem szerepel a fentiekben
-
nonsen5e
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Xantor #60493 üzenetére
Amíg a Blizz elérhetővé nem teszi valamilyen formában a játékban, addig igen. Azért befektetésként nem tekintenék rá, akár holnap is dönthet úgy a Blizz, hogy az összes TCG itemet beteszi egy vendorba 1g áron. Nem valószínű, de sose lehet tudni
Ettől függetlenül ha az a kérdés, hogy érdemes-e várnod rá, hogy olcsóbb legyen, akkor "nem" a válasz.
-
TommyGun
őstag
válasz
Xantor #59635 üzenetére
Atlasloot. Abban KB minden loot benne van, legyen új régi raid dungeon, pvp item.
Control Klikkel bármelyiket fel tudod próbálni. De a beépített dungeon nemtommianeve guide-ban is fel tudod venni a lootokat control klikkel csak ott az ICC elötti raidek asszem nincsnenk benne vagy mi, főleg Catától működik ha jól láttam. -
Zedz
addikt
válasz
Xantor #59583 üzenetére
Mindegyikhez találsz megoldást a fővárosodban. Outlandre elvisz egy portal, Northrendre hajó vagy Zeppelin, Pandariába pedig egy küldetéssorozat segítségével fogsz eljutni, amit a helyi küldi adó táblákon tudsz felvenni.
Helyeket úgy tudok írni ha megmondod melyik frakció oldalán kezdtél karit.
Fontold meg jól a választ.
-
Norbika88
senior tag
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Xantor #59385 üzenetére
Átraktam másik vinyóra, ott elindult belépnék, de karakterválasztó előtt kidob, h kevés a mem (8gb kevés neki sajnos, nem is tudtam h ennyire geci jó játék lett a wow). Aztán blizz írta melyik 3 mapát írjam át, megtettem, el is indult belépek és kiirja h tölt le a szerverről vmit, h mit azt nem tudom mert 34GB foglal a játék.... szánalmas h pénzt kérnek és nem tudnak semmit megírni rendesen.... Bnet app aztán még egy hulladék...egyfolytában incializál ahányszor belépek, wtf?!
-
Fandango
veterán
válasz
Xantor #59140 üzenetére
En ezt hasznalom: PhanxBuffs
-
Zedz
addikt
válasz
Xantor #58781 üzenetére
Addig álljon fél lábon a Blizzard, amíg én goldot költök erre a motorra.
Itt a hordás a motor.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Xantor #58474 üzenetére
szerintem más módokon jobban lehet keresni mint ilyen farmmal. A DPS trinket ami elvileg a Highmaul Emissaryból esik is drága, de wowheaden meg fórumokon is 3-4-5 ezres farmokról írnak és semmi. mondjuk én begolyóznék ha ugyanabból a mobból többezret kellene ölni, tegnap felhúztam cookingot maxra, nekem a 6x30 mati az asztalhoz is már fárasztó és agyzsibbasztó volt pedig az csak pár óra volt.
-
lakisoft
veterán
válasz
Xantor #58040 üzenetére
Ha már senki nem kötött abba hogy nem halászunk hanem horgászunk. Viszont hogy segítsek is egyszerűen fel lehet rántani és igazából sok mindent fogsz. Hogy mivel lehet pénzt csinálni az teljesen rapszódikus. Azzal ami nincs az ahban vagy kevés van belőle és kell a népnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged