- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94345 üzenetére
A warriornal bele lehet futni ilyenbe szintezesnel, regen is volt problema a rage hasznalo classokkal. Probalj rage termelo, vagy rage koltseg csokkento talenteket valasztani, esetleg probald ki az Arms-t, vagy a Protot ideiglenesen, amig tul nem lepsz ezen a szakaszon.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #94309 üzenetére
Hol a gond? 50-es vagyok de Nathanos nem adja a First Assault kezdő questjét. Konkrétan nincs nála quest, előbb egy questlinet adott az full más volt ha jól néztem. (Malfurion megmutatkozik és egy intro kb a War Campaign-hez)
Send the Fleet van most kb egyedül nyitva a témában. Zandalar zónák is kész vannak ahogy az alap 3 Foothold is.
Mi maradhatott ki?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94266 üzenetére
Mar nem tudom megnezni, de ugy remlik, hogy transmogban csak a sajat armor osztalyod jatszik. Legalabbis a gyujtemenyben szerintem csak azok vannak. Nem lenne fair ha egy plate class minden transmogot gyujthetne, elerhetne, csak mert technikailag hordhat mindent, egy clothos class meg persze csak a clothot. Talan ezert van limitalva.
A saman meg mail class, (lvl40 felett regi szintek szerint) szoval valoszinuleg ezert nem latod azt a leather armor settet. Nem monk only, hanem leather only. Persze ha kulon meg class restriction is van az szinten extra akadaly.
-
Plata
félisten
válasz
Micsurin #94266 üzenetére
Én classic-ban fejlődtem,de laza volt,48-as szinten még stormwind instában voltam,le toltam shadowlands bevezetőt és már sl instában nyomultam,ma meg már draenor TW-ben.
Szerintem az rugó szett.Nem?
Fura mikor először néztem a linkedet egy rugó szett jött be,újra megnéztem monk.
Shadowlandsen lassan gyün az xp. -
ViharVadász
őstag
válasz
Micsurin #94229 üzenetére
Én nemrég kezdtem Paladin tankot, 50-ig szerettem is a dungeonokban tankolni, de az SL dungeonokat nem merem még egyenlőre, pont ezért amit te is mondtál
Sajnos a játékosok csak végig akarják rohanni a dungeont, van ahol 2 bosst ki is hagynak, hogy gyorsabban végezzenek.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94221 üzenetére
Ha végigcsinálod a covenant sztorit, akkor minden egyes slotodra kapsz animáért fejleszthető geart, ami 194-ig fejleszthető. (szerintem túl ritka az anima, hogy megérje) Ez már simán elég normál raid-re. Mi anno 180 körül kezdtük. Ha eljutsz magas renown szintre, akkor a followerek is tudnak 194-es geart hozni, meg world questből is jöhet.
Ha szereted a pvp-t, akkor honorból is vásárolható 194-ig fejleszthető pvp gear, ami szintén bőven elég elindulni. Ha szerzel conquest pontot is, akkor abbó 200k-s geart kiszedhetsz.
Ha a karakterednek pont jó a versatility, akkor nem csak hogy alkalmas pve-re, hanem egyenesen kiváló. -
-
Plata
félisten
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94202 üzenetére
Regen volt, de szokas szerint az elso oktato questek utan szerintem mar talalkozhatsz is a repu rewardot ado questekkel. En a BFA-ban nem is fejlesztettem a followeres tree-n talan csak egy szintet mert utanna szigetezni kellett volna, amihez nem volt kedvem, szoval nem hiszem hogy komoly feltetele lenne. Persze nezd meg azokat a fejleszteseket, mert lehet hogy azok is adhatnak valami repu boostot.
Ha Honorbound repu is kell, annak a quartermaster-je arul extra flying pontokhoz questeket, amik gondolom szinten adnak olyan reput. Legalabbis ha olyan mint az ally olalon a 7th legion. Meg valami olyan is remlik, hogy ha a celzott frakcio teruleten mas fajta WQ van, talan egy keves reput ad a helyihez is, de nem biztos. Az emmissary questeket gondolom csinalod, leadod. Az adja a legtobb reput. Vannak olyan hetek amikor van repu szorzo.
Talan inscription szakmaval lehet craftolni szerzodest, ami ad extra reput 1 kivalasztott frakciohoz, minden WQ utan. Sosem hasznaltam, de ha boe, akkor lehet hogy van az AH-ban.
-
Lirion
addikt
válasz
Micsurin #94110 üzenetére
"Igen fordítva vagyok bekötve valahogy mindig azok az exp-ek tetszenek a legjobban amik a közösség szerint a leggyengébbek."
A szintezést a wod idejében és utána is kb mindenki dicsérte, ami szar volt, az az end game és ott is az volt a baj, hogy raiden kívül nem volt nagyon más, amit csinálhattál. Szóval nem vagy fordítva bekötve. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94110 üzenetére
Nem biztos hogy jol ertem, de a szakma specifikus taskak a Cata, MoP es talan WoD kiegben voltak utoljara 36 slotos meretben, ossze-vissza. A BFA-ban talan mar nincsnenek olyan recepteket, mert nem vittek tovabb. Nezd meg a wowheaden hogy melyik taska kell neked es hogy melyik kiegben, milyen skill/repu kell a recepthez. Van amelyiket tobb kiegben is lehetett craftolni ugyanabban a meretben.
Sajnos az Artifact rendszer nem vittek tovabb. Ahogy korabban mar irtam, szeretnek megszabadulni a nagyon jol sikerult otleteiktol is...neha meg tobb kiegen keresztul viszik a rosszabbakat.
-
Plata
félisten
válasz
Micsurin #94107 üzenetére
Group finder reward csak a régi instákban van.Az új kiegekben nem kapsz.
Ha régi kieget választasz fejlődésre ott kapsz cuccot.Talán panda az utolsó.
Légió és BfA dungiban nem kapsz random jutalmat az biztos,draenorban nem vagyok biztos.
És most meg sem tudom nézni.
Szerezz táskát amiben sok cucc fér.Van lw-s tatyó amibe rengeteg cucc fér,na és a 30 slotos sima táska is olcsó.Én már egy rakást varrtam belőle.#94108KTony
Jól értem azt kérded milyen volt BC-ben a mythic?
Emlékeim szerint semmilyen mert nem is létezett.#94106Phoen|x
Szerintem én meg próbálom,kicsit könnyebb lesz mint classic,két nap alatt én annyi BC TW instát lenyomtam mint a fene és csöppet sem untam.
Normál instát hogy le tudjak nyomni és ne aludjak be kávé kell.
BC-s TW instát meg nem tudom meg unni,éjjel háromkor döbbentem rá hogy a szentségit de késő van,reggel kelni kell. -
-
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94089 üzenetére
Szerintem csak a tipikus visszasüllyedésről van szó. Illetve arról, hogy nem fogy el egy csomó dolog.
Már hetek óta nem esett újabb cucc, amire enchant kell.
Az emberek többségének elég 1db legendary. Ez lehet rögtön 4-es szintű. Ez nekem már legalább 1 hónapja megvan. De szerintem valamilyen szinten már minden main karakternek megvan.
Gyárilag socketes cucc eddig 2 esett összesen. A socket rárakó elég sok stygiába kerül, így gem se fogy nagyon.
Insctiption meg azt se tudom mit gyárt missive-en kívül, mert guide-okban sem olvasok, hogy valamit még kéne vennem. Talán szerződések repuhoz, de abból is már bőven exalted vagyok 1 Venthyr alfrakció kivételével.
Más endgame-ben hasznos cuccot nem lehet gyártani.
Az egyetlen állandóan fogyó dolog az a flask és a poti.
Szóval egyáltalán nem csoda, hogy a szakmák gold termelő képessége durván visszaesik. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94085 üzenetére
Ez mar jopar kieg ota igy van. A szakmak tobbsege nem tul hasznos az endgame-ben. Most elmeletileg tobb szakma is hasznos, de gyakorlatban erosen fugg attol hogy hanyan huztak fel rank 4-re, vagy kesobb meg tovabb a receptjeiket es hogy hogyan alakulnak az AH-ban a nyersanyag arak. Ugy is lehet mondani, hogy eleg kockazatos most belefogni mondjuk LW, Tailor, BS eseten felszintezni a recepteket, meg talan ugy is, hogy rakeszulsz es tablazatot csinalsz classonkent/armorosztalyonkent a BiS legendarykrol, mert receptenkent 2 slot is lehet...szoval nem biztos hogy nagyon le lehet szukiteni hogy melyik receptet erdemes huzni es melyiket nem. Foleg hogy a tobbseg mar rank3-4-es legendarykkal mar el van latva es gondolom megindult a playerek elaszalingozasa is, amit a 9.0.5 nem fog megallitani... de talan a 9.1 sem.
Ezert is idealisabbak a gyujtoszakmak. Minimalis kockazat, mert nulla befektetes kell hozza es garantaltan megvesznek mindent.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94085 üzenetére
Jól látod. Arany csinálás az értelme, van amelyikkel könnyebb, van amivel nehezebb. WoD alatt nem játszottam, így nincs összehasonlítási alapom.
Én napi szinten használom a mobilos appot. Miért használhatatlan? Légióig visszamenőleg küldheted küldetésekre az embereidet. A WoD már azóta nem elérhető, amióta kijött a Legion. De a Legion is most került csak vissza Shadowlands-el.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94080 üzenetére
Már nincsen olyan, mint valamelyik korábbi kiegészítőben volt, hogy a szakma saját magának tudott adni valamilyen pluszt. Bármit megvehetsz AH-ban. Ebből következően mindegy milyen kasztnak milyen szakmát választasz. Egyes fajoknál van bónusz bizonyos szakmákra, de úgy vettem észre, hogy csak annyit jelent, hogy kicsit könnyebben húzod fel max szintre, utána már semmit se jelent.
Az egyetlen, ami valamennyire különleges ilyen szempontból az az engineering. Az viszont nem ismerem, de vannak mindenféle kütyüi, amit csak ők tudnak használni. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94034 üzenetére
A lore-t es a helyi storyt a questek szovegeiben adjak at. Attol nem kell tobb. Mondjuk most a Shadowlandsben eleg sok homalyos pont csak lassan bontakozik ki, de az meg kulon jo hogy adnak nyomokat olyan dolgokhoz ami elvileg meg rejtely. Mar tudjuk hogy mi tortent Sylvanassal, vagy pl. Arthassal, vagy hova tunt a Primus. Ebbol mar latszott, hogy mit szannak Anduinnak, meg ha kicsit sablonos is, amit aztan elspoilereztek valamiert a Blizzconon, ami max. akkor indokolhato meg, ha azt nezzuk hogy az volt a legnagyobb durranas a wow kapcsan. Vagy nem keszultek el idoben valami mas cinematic-al, vagy teszkosra vettek a figurat es azt mondtak hogy az a legolcsobb video ami mar amugy is kesz van.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #94019 üzenetére
En nem ajanlok classt, de nezz utana meg idoben, mert nem igazan altozas barat ez a kieg. Erdemes egy karakternel megmaradni, mert eleg sok idobe telik megcsinalni hetente a minimum "kotelezo" dolgokat meg egy classal is. Arrol nem beszelve hogy uj karakter eseten meg be is kell hozni a lemaradast a covenantok es a main quest teren is.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Micsurin #94019 üzenetére
Lényegében majdnem mindegy mivel játszol, jól ki van találva. Tán a demon hunterhez nyultak legkevesebbet, így legion- bfa- sl alatt már uncsi lett. Sokféle karimból szinte minden élvezetes tud lenni. Fury warri dps ranking szerint most nem annyira imba, ellenben fun(nekem)
-
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94017 üzenetére
Az aktuális kieg nagyon ritkán van akciózva, arra ne számíts, hogy fél éven belül lesz. Előfizetést még sose láttam akciózva. Szóval nincs nagyon mire várni, bármivel is kezdesz.
Nekem nem kellett az új ork, mégis meglett szóval nem hiszem, hogy nagyon grindelni kellett volna bármit is. -
Ghoosty
őstag
válasz
Micsurin #94013 üzenetére
Nem hiszem, hogy kitartana nyárig. Én 2019 telén csináltam hasonlót, de Pandától kezdve, végigquesteltem, mindenhol, hogy hogy meglegyen a Loremaster, meg járjak minden dungeon-ban. Szóval 3 kieg tartott ki 2 kb hónapig, pedig Legion-ben annyira elmókoltam, hogy lett Exalted repum is, meg még két frakció nagyon közel volt hozzá. Aztán lejárt a 2 hónap.
Aztán 2020 első félévben valahol volt egy akció, amikor megvettem a BFA-t és újra előfizettem, mert már nem lehetett hova fejlődni. Mármint lehetett volna még reput meg achit farmolni, de az már annyira nem kötött le. -
ChPessimist
tag
válasz
Micsurin #94013 üzenetére
Ha nem veszed meg a SL-t semmi érelme nincs.
Legalábbis level 50 fölött.
Úgyhogy szerintem 1 napig sem tartana ki, nem hogy nyárig.De majd lesz itt ultra-casual "játékos" aki megcáfol ebben és Shadowlands nélkül is ellenne 10 évig is.
Ha magyarok nem szempont akkor melyik a legjátszottabb realm horda oldalról?
Tarren Mill talán. -
Lirion
addikt
válasz
Micsurin #94008 üzenetére
Én megkérdezném a blizz supportot, hogy esetleg 30 nap gametime járhat-e érte, akár a meglévő accountra akár újra felhasználva, másra úgysem jó már.
#93999 Plata
Hát elég szomorú, hogy nem érzed, mi a toxikus abban a viselkedésben, amit AV-ben csináltál... A botozók/multiboxerek is ilyen indokokat hoznak fel, hogy védjék, amit csinálnak. -
echterion
nagyúr
válasz
Micsurin #88930 üzenetére
Miért kellene bármilyen eszköznek a kezében lennie? Nem tartott senki fegyvert a fejedhez, hogy neked onnan kell vásárolni, ugye? A döntés a tiéd, ha olyan helyen vásárolsz, ahol nincs paypal vagy azzal egyenértékű vásárlói biztosíték, akkor így jártál, ez bizony a te döntésed, így a te hibád is, nem az oldalé.
-
echterion
nagyúr
válasz
Micsurin #88914 üzenetére
Az az oldal egy piactér, olyan, mint a g2a, vatera, hardverapro és társai, így nyilván csak úgy lehet megbízni bennük, mint bármelyik más piacteres oldalban. Én is mostanában csak simán előfizetek kártyával, de amúgy régen mindig a napos gc-t vettem cdkeys-ről, velük még sose volt gondom más játék megvételénél sem.
-
TBT
addikt
válasz
Micsurin #88914 üzenetére
Nekem is volt ilyen Instantgamingról és CD Keys-ről. Azt hittem azok egy fokkal jobbak a Gamivo-nál, de sajnos első kézből tapasztaltam, hogy nem. A supportjuk töketlenkedett, a Blizzardos support pedig azonnal tiszta vizet öntött a pohárba. Azóta aktív előfizetésem van a Blizzardnál. Kicsit drágább, cserébe nem csesznek át és baromi rugalmasak/jófejek + tényleg hozzájuk kerül a pénz, nem pedig valami random személyhez az internet másik oldalán. Ha egyik napról a másikra megszűnnének ezek az olcsó kulcsos oldalak, nem hiányoznának, legalábbis nekem biztosan nem.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Micsurin #88768 üzenetére
Ha jó realmot választassz akkor nincs semmi sor. Full és high realmokat kerülnék.
Mivel nálam ez casual szórakozás így direkt PvE realmre mentem. Már a Legion óta PvE-n vagyok. BG-zni ott is lehet, csak nincs gankelés. A Mirage Raceway PvE szerveren elég sok magyar van, de persze mindenféle náció.
-
Hunner
senior tag
válasz
Micsurin #86204 üzenetére
Thrall
Viccet félretéve szerintem Baine. Ráció is van benne, hiszen ez a Warcraft. Vagy mindkét frakcio kikap az Old Godoktól, vagy valamilyen oknál fogva "békét" kötnek. Bainen kívül senki nem alkalmas jelenleg a Hordában arra, hogy ezt meg tudja tenni. Oké Lort'hemar szóbajöhetne, de nem gondolom hogy a blizzard Elfekre bízná a hordát.
-
Plata
félisten
válasz
Micsurin #86155 üzenetére
Titan Panel.
Van hozzá egy rahedli kiegészítő,de nekem csak az alap van fent.
Garrisonból nem nagyon lehet már goldot szerezni,csak mountokat,peteket,heirloomokat.Nem elég ha választod,azzal csak küldit választottál.
Most van egy artifact küldetésed,amit ha letolsz meg kapod az artifactot.
Amit a karid egy kis átvezetőben meg is mutat.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
Micsurin #86072 üzenetére
Emlékszem a küldire,de nekem nem volt gond,két pandát húztam fel,volt egy harmadik is,de pár szint után meg gondoltam magam és panda sámán helyett highmountain tauren sámánt kezdtem.
Én mindkétszer monk karival csináltam.
Allis panda monkom híler lett,hordás dps.
Legionban csak a bevezető küldi olyan,BfA óta ilyen laza kb,nem igazán kedveltem azt a küldit,szerencsére csak párszor kellett le tolnom,utána a többivel skippeltem azt a baromságot.
De légióban az még eredetileg úgy ment hogy keresett egy csapatot és akkor hívott be.
Később,talán 7.2 vagy 7.3 körül lett lazább majd BfA-val még lazább.(#86073) echterion
Felfelé nem,de lefelé druiddal és mage esetleg pap karival igen.
Feltéve ha megvetted a druidnak a dagi maci repülést légiós class hallban.
Azzal még instában is lehet repülni.Igaz csak lefelé.
De 7.2-ben jön a repülés,de az valamikor nyáron jön,talán július? -
Plata
félisten
válasz
Micsurin #86057 üzenetére
Ragnaroson nagy élet van.
Legalább is alli oldalon.
Nekem night elf és vonyít elf karim van ott.
Az egyik boraluson dekkol már másik sw-ben.
Még csak 80 valamennyi.
De elég nagy élet van.
Panda kezdőn nincs élet mert oda nem mehetnek be csak kezdő pandák.
Panda már nem olyan menő. -
Fandango
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest