- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
-
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #101127 üzenetére
Raideken a hard enrage-et sem szeretem, ott is soft enrage párti vagyok, de nagyon ritkán futunk bele, legtöbbször nem az a gond, hogy nem megy le elég gyorsan, hanem hogy túl sokan hibáznak és wipe van.
Ha még csak a bossokon lenne timer, az talán nem zavarna, de az egész M+ arról szól, hogy rohanj és húzd be a lehető legnagyobb packot és told az AOE-t ezerrel. Sokszor még a healernek is DPS-elnie kell. Lehet, hogy most lazább az időzítés, legtöbbet Shadowlands S1-ben mentem, azóta csak ímmel ámmal, mert nem tetszett.A saját kulcs behírdetése se jobb, jelentkezik hamar 2 másik DPS, aztán 3-an várjuk, hogy ne jelentkezzen se tank se healer, aztán elment az estéből fél óra.
475-ben vagyok jelenleg, mert nem tudok aspect-es tokent szerezni, mert az 15-os M+-ból jönne, vagy Mythic-ből. De nem zavar, mert nekem a gear sose volt cél. Nekem az eszköz ahhoz, hogy a contetben győzzek, ha elég hozzá, akkor jó ez így.
Értem én a pszichológiáját, hogy miért nem kapok invet, de attól még nem kapok és az ok megszüntetéséhez meg játék idő kell, ami erősen korlátos. Nem panaszkodtam, csak te kérdezted, hogy miért nem járok M+-ba.
-
sztivo
őstag
válasz
kicsako #101134 üzenetére
Igen annyi, nyilván nem mindenki 460+ jön be normalra. Puggal (igen ez lemaradt) ez jónak számít hidd el, mert csomószor a leavelők pótlására megy el az idő, guildben nyilván más a sztori.
Azt is elhiszem, hogy a top 1% máshogy játszikde azt nem, hogy alapesetben "több óra" egy raid.
-
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #101119 üzenetére
A legfőbb ok, hogy nekem a koncepció maga nem tetszik, hogy időre kell leverni.
Ha alapvetően ugyanez lenne, de nem idő lenne a mérce, hanem a halál. Mondjuk lehet 15 halál, vagy 2 teljes wipe, akkor sikerül. Akkor szívesebben mennék.
Másik ok, hogy tényleg nincs annyi időm, hogy rendszeresen járjak. Heti 2, néha 3 estét tudok a wow-ra szánni. Ezt általában a raid, meg némi questelgetés, felfedezés, pvp ki is meríti.
Mivel nem tudok rendszeresen járni, előjön a 3. ok. Szar a rióm és kutya nem akar velem jönni, még kicsi kulcsot sem. Néha rámjön, hogy mennék, és fél óráig bármilyen 15 alatti kulcsra bejelentkezek, de nem kapok invet. Pedig a gearem bőven a szükséges fölött van, még HC raid kill achim is megvan minden szezonban, sőt még az első pár boss Mythic-en is, de mégis semmi, mert nincs rio-m. -
Csapoati
nagyúr
válasz
kicsako #101113 üzenetére
LFR-ből, illetve a random mythic 0-ból vagy timewalkingból, amik a heti küldihez kellenek (amiből legalább még lehet upgrade, főleg ha HC lootos láda van épp), értelemszerűen.
Ahogy Ghoosty mondja.
Nem akarok már ennél komolyabb contentet tolni, abból kiöregedtem/időm sincs annyi. Ez így pont elég, azért LFR-ben így is jó érzés a dps lista tetején lenni. -
sztivo
őstag
válasz
kicsako #101102 üzenetére
TBT-nak szól, csak nem tudok törölni
440-be már van aki beinvel, és egyébként patch kezdésekor ennyi volt a minimum, de inkább 450 szokott mostanában lenni. Engem múltkor behívtak 440-es lockkal, de csak azért, mert kellett és látták, hogy a mainem már 3/9HC (igen, kicsit későn kezdtem el már a contentet felújítás miatt), köszönhetően a raider.io addonnak.
Ez a jelenlegi loot table:
HC kezdéskor 450-től már ment a tryolgatás, manapság már inkább 460-470 a minimum ilvl amit kérnek. Itt csak egy gond van, ha nincs meg a curve (9/9 HC), akkor alig fognak invelni, 90-95% decline lesz, a maradék 5-10% meg aki maga indítja a raidet, de csak tapasztalt playereket invel be (ilyen is van) vagy 460-tól nekimegy a HC-nek és mehet bárki. Utóbbival az lesz a probléma, hogy egyesek kiszedik a nagy geart Mythic+ instákból, plusz a Vault megajándékozza őket ilyen 473-476 ilvl gearrel, de a Normal taktika se megy nekik, nem hogy a HC. Ilyenkor 2-3 óra alatt örülsz majd 3 bossnak, ha lemegy. Guild vagy fix csapat nélkül szerintem neki se menj a HC-nak, nem hogy a Mythic raidnek, sajnos tapasztalatból mondom.Ja és az Emerald Dream 7-es renownál 447 hands, 14-es renownál 454 head slotot ad, plusz a weekly-k-ből 447-451 cloak, hands, esetleg weapon esik.
-
TBT
addikt
válasz
kicsako #101102 üzenetére
Köszönöm!
Normal raiden voltam már tegnap, bár csak az utolsó 2 boss-ra sikerült "becsatlakoznom". Nem volt gond velük (vagy csak jó volt a csapat, ami mellé sikerült csatlakozni), csak épp semmit sem dobott nekem.
Még a heti dobozra kíváncsi leszek (ott megvan a 8 db Heroic + 7 db Raid boss), remélhetőleg az dobni fog valami upgradet.
Amúgy a Heroic Dungeon kezdetben széped adogatta, egy 466-os és egy 471-es item is jött belőle (bár nem tudom, hogyan... azóta meg csak 421.) -
sztivo
őstag
válasz
kicsako #100991 üzenetére
Nincs bajom amúgy a magyarokkal, Ragnan mondjuk fárasztó a kisgyerekek oltásait olvasgatni, szimplán felvetettem, hogy kicsit nemzetközibe mennék, de amúgy jogos, Draenoron rengetegen vannak, nem tudom mennyire lehet stabil realm, főleg ha kint van egy új patch vagy kiegészítő
-
laceszgamer
addikt
válasz
kicsako #100956 üzenetére
Akkor el lehet mondani, hogy ennyi volt ez a kieg kb?
Kíváncsi leszek, hogy a kövi 3 kieget miként tervezik, ugye papíron egybe tartoznak, de remélem nem az a tervük, hogy évenként akarnak egy teljes árú kieget megvetetni az emberekkel aztán a 3 kieg ad ki kb másfél " rendes " kiegészítőt. -
Ghoosty
őstag
-
Plata
félisten
válasz
kicsako #100656 üzenetére
Azt tudom hogy sokkal gyorsabb és tudok már rég mountról farmolni,de ha olyan helyen van a herba vagy érc ahol nehéz le szállni akkor szívás van,sokszor van olyan helyen érc hogy le sem lehet szállni rendesen,olyan pici hogy ki kell centizni és sárkánnyal nem lehet normálisan repülni.Ha nagyon gáz helyen van az érc marad a tökölés,vagy ha olyan karim van leugrom a mountról és a képességével le ereszkedem.Egyszerűbb azt irányítani mint a sárkányt.Na és a sárkánynak véges a vigor,hiába van fullra fejlesztve,így is sokszor előfordul hogy farmolás közben alt+tab és valami mást csinálok amíg a sárkány akksija töltődik,másik hogy a karaktert nem lehet ott hagyni repülés közben mint sima mountnál.
Ami nagy hátrány,sima mountra ha felülök és elmegyek herbázni,simán tudok afkolni 10-20 percet,ott hagyom a járgányon magasban és nincs baj,sárkánnyal nem lehet ott hagyni úgyis le zuhan.
Mellesleg hiányzik a druidával való szabad repkedés.
Szerintem az egyik legjobb dolog ami bekerült a játékba az a légiós druida bazi nagy bagoly form. -
TBT
addikt
válasz
kicsako #99957 üzenetére
Diablo IV-re hamar ráuntak (az Endgame hiánya miatt), elnézve a Season One "újításait", szerintem erre is hamar rá fognak unni - 1 hónapot adok neki. Diablo IV-ben a szezon 3 hónapig tart. Októberben jön majd a következő. Szerintem már augusztus közepén/végén vissza fognak sokan térni a WoW-ba, mert jelentős újítás és új tartalom nem jön a Diablo IV-be (az első szezon után) októberig. A grindfest/battlepass szimulátor pedig hosszú távon eléggé unalmas és másodállás érzést nyújt, ami szerintem nem igazán élvezetes senkinek sem (Overwatch 2 erre jó példa, szó szerint menekülnek a játékosok ettől a játéktól).
-
Zimmi91
addikt
válasz
kicsako #99802 üzenetére
Evokerem vna 63as szinten, kb addig tesztelgettem, de akkor annyira nem jött át. Papom 61es azzal meg healként fejlődtem, de rákellett jönnöm, hogy a dps az én szakmám nem a heal
Rákérdezek még a srácoknál akikkel szoktam m+ tolni, hogy mi kéne inkább, de gondolom 15ig kb mindegy csak jó dpst toljon
Na és mit gondolsz a questelésről meg ezekről, van értelme minden fő küldit végignyomni, új szigetet, barlangot stb. ? Vagy hagyjam a csába és csak instázzak aztán jöjjön az itemlevel
-
Healbacsi
őstag
válasz
kicsako #99548 üzenetére
Senki se kever ossze semmit. A banki atveres az analogia miatt szerepelt az ervelesben (a lenyeg a figyelmetlenseg/tudatlansag kihasznalasa), es atveresnek mindegy mi a temaja, a lenyege a lehuzas, ez itt sincs maskent (noha a devek celja nem ez).
Egyaltalan nem eri meg igy huzni a prof. skillt. Ennyi erovel sajat maganak is gyarthatna, majd elvendorozhatna a nem felhasznalhato craftolt itemet. A 100g amit kap a craftolasert, az kb a vendor ar, amiert eladod a motyot.
Ezt az erveles igy nagyon gyenge, nem tudom elfogadni. (ha valaki megis igy gondolja, hogy ez neki megeri, akkor meg is erdemli a lehuzast)Viszont te abbol indulsz ki, hogy minden jatekos okos, felelosegteljes es fel tudja merni mi eri meg az ido/energia/penz befektetest, es mi nem. A nagyon sok ev wow ami mogottem van sajnos eppen az ellenkezojet tanitotta meg szamomra.
-
Healbacsi
őstag
válasz
kicsako #99536 üzenetére
Ez a "csak annyit" valtozott dolog ugy mukodik, hogy ma reggel tailorkent 35 megrendelest lattam publicon. Mind alapanyag nelkuli megrendeles (egyenkent 3k anyag koltseggel), es a felkinalt osszeg 100g. Leignoraltam a megrendelot, es mind a 35 megrendeles eltunt, ergo mint o volt egy szemelyben.
Ez massziv scamming, ez mar nem a "csak annyi" valtozott dolog, es rohadtul nem jo legyinteni arra, hogy valakit megszivatnak mert figyelmetlen/rutintalan. Meg a komolyabb AH goblinok is felemeltek a hangjukat, hogy ennek valamit csinalni kell, mert a megrendelot kiveve senkinek sem jo. Meg reportolni se tudod, mert a megengedett szabalyoknak megfeleloen cselekszik.
Tudjuk, hogy nem kotelezo legyartani, de siman lehet barki figyelmetlen/rutintalan. Ez kb olyan mint MINDENKI tudja, hogy nem adunk meg banki adotot senkinek, mert ha tenyleg a bank keres teged, akkor ugyis tudnak minden szukseges adatot, es megis tomerdek ember szivja meg nap mint nap a figyelmetlenseget/rutintalansagat.Egyszoval a rendszer jelenlegi formajaban rosszabb mint volt. Egyre nagyobb a leignoralt nevsor, kotelezo addon hasznalat, es meg sorolhatnank.
-
BoneDragon
veterán
válasz
kicsako #99412 üzenetére
Évek óta nem teszem be a lábam m+ -ba, csak ha nagyon muszáj. Szerintem a legunalmasabb tartalom a wowban. Ha beadta a menj 4db m+ questet, kapartam a falat. Még a 0 is fájdalmasan unalmas volt. Elalszom közbe. Raidet is mythicen meguntam, nem köt le. PvP-ből meg kiszedtem azokat a setteket, amiket akartam.
-
Viktor77
titán
válasz
kicsako #99320 üzenetére
Jól van, akkor nem csak én érzem így.
Pont tegnap vetettem fel, hogy szerintem nehezebbek a M+-ok.
Eddig a pl. a 15 sétagalopp volt, healből meg lehetett oldani (én ebből a szemszögből látom, nyílván ha nincs halál és ninss meg időre, az nem az én hibám).
De most, ha 15-ön nem megy el 1-2 fontos szakítás, az wipe. -
D013
aktív tag
-
-
BMS
őstag
válasz
kicsako #98965 üzenetére
Nálam a 40-et neméri el egyik sem. Az SL-es human warlock-nak van 37 napja utána a druid 20 napos.
A többibe is van pár nap a covenant questek meg a mount/tmog farmok miatt2021.január 26-án próbáltam ki a játékot utána megvettem de még mielőtt mehettem volna SL-es zónákra egy pár hónapra abbahagytam abbahagytam.
-
Plata
félisten
válasz
kicsako #98961 üzenetére
Classic insta nem szokott hosszú lenni,viszont még mindig jó újra tolni,legalább is nekem.
Más,ha már felmentem a played-et megnézni,a sárkány karival átmentem sárkányföldre sárlányfüvet keresni.
De nagyon fura kiskarival egyből maxos dragonriding,repülhetek vele ész nélkül ahova csak akarok.
Bezzeg a törpe kezdőként két percenként lerohadt. -
BMS
őstag
válasz
kicsako #98829 üzenetére
Szarul (379)
Nem tudom mennyit mentem eddig de jó ha 3x esett loot.... De mind1 is,valahogy ez a warlock most nem jön be(implosion talent nagyon hiányzik),még holnap megyek dolgozni és idén ennyi volt aztán elkezdek húzni egy troll druidot vagy sámánt.
Tegnap összeszedtem a 2k elemental flowt a mountra,ott a rare-ből több használható loot esett meg vagy 5 tűz pet. -
Zimmi91
addikt
válasz
kicsako #98790 üzenetére
Igen, ezért is gondolkodom rajta, mert lehet heal dps vagy akár tank is, több karira úgyse nagyon lenne időm, meg ahogy olvasgatom eléggé sok a grind itt az elején, szal elég lesz egy kari is
Köszi, akkor szerintem marad a druid. Shadowlandsbe kb csak felhúztam 60ra, semmi renow, semmi legendary, remélem nem maradok le ezek miatt, szal kb mind1 hogy 0ról húzom vagy teszkós 60ról ugye?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest