-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nite
őstag
válasz
Lajtorja #98385 üzenetére
rendkivul helyfuggo, hogy eppen mennyi az fps, boralus, orgrimmar, stormwind vallalhatatlan de pl. a wandering isle vagy pandaria egesz jo, cserebe exile's reach is szar, pedig azt varnam, hogy az ujabb teruleteken jobban kihasznaltak az ujabb lehetosegeket!
en mondjuk azert vettem RTX-et hogy legyen RT, nem azert hogy kikapcsoljam, vannak helyzetek amikor erezhetobb, lasd a jelen teszben -25fps, de pl. boralusban csak -7 fps, az elsimitas kikapcsolasa eszrevehetetlen!
-
TBT
addikt
válasz
Lajtorja #98226 üzenetére
Egy srácnak válaszoltak a Twitteren. Tőle visszaveszik a szakadt és sérült CE-t (nála még a kódos kártya is HIÁNYZIK! illetve az Artbookban is vannak nyomtatási hibák), de csak úgy, ha a visszaszállítás költségét ő állja. wtf
Rettentő igénytelen és ótvar cég lett ez a Blizzard. -
tPedro_
őstag
-
TBT
addikt
válasz
Lajtorja #98217 üzenetére
Igazán sajnálom.
Mondanám, hogy írj a supportnak, de...
Enyém sem teljesen makulátlan, de szerencsére nem nyomódott és szakadt sehol sem, ettől függetlenül így is az egyik legsérültebb (és legdrágább) Gyűjtői kiadásom a Blizzardtól. Egyik munkatársam is rendelt és ő sem tartozott a szerencsések közé, bár neki a bubis fólia is csak részben védte a csomagot, olyan igénytelenül volt becsomagolva. Készített fotókat és írt a Gear Store Supportnak. 24 órán belül meg is jött a válasz, hogy ezek nem minősülnek komoly sérülésnek, a doboz tartalma sértetlen, így cserére és visszaküldésre nincs lehetőség. No comment... Ezek után inkább mindenki döntse el, hogy mennyire akarja a továbbiakban is ennek a csürhe bandának adni a pénzét. A Diablo IV gyűjtői változatát a hajukra kenhetik. Anno még a legkisebb hazai bolt is gondosan becsomagolta nekem ezeket a kiadásokat, a Blizzard pedig cseszik rá, de még a vásárlóira is. Pedig anno ők is figyeltek erre. Nem egy dolgot vettem tőlük és mindig csodálkoztam, hogy úgy csomagolták be a dobozokat, hogy még a sarkok se sérüljenek (ki voltak párnázva). Amit mostanság a Blizzard művel az egy új mélypont... -
TBT
addikt
válasz
Lajtorja #98197 üzenetére
Na igen... Ennyi pénzért elvárna valamit az ember. Régen a 20 000 forintos CE-ket is olyan bombabiztosan csomagolták be nekem, ezt meg... Szerencsére az én példányom sem sérült meg, bár ettől függetlenül kicsit csalódott vagyok. 2017/2018 tájékán az Amerikai Blizzard Gear Store nagyobb odafigyeléssel dolgozott, mint ez az EU-s bolt így 2022 végén.
-
fauv
őstag
válasz
Lajtorja #97140 üzenetére
Nem értem a kérdésed, mert évek óta onnan vettem a játékidőt, mindig vettem tokent ah-ból, amiért eurot kaptam és amikor összejött a 6 hónapnyi, onnan fizettem.
Most viszont nem tudok venni, ezért kérdeztem, hogy történt változás, azaz már nem lehet?Most is engedi a vásárlást, de csak 2 hómapot , így viszont nem olcsóbb, 25,98 az ára.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Lajtorja #92320 üzenetére
"egy leütésre egy akció történik addig nem látom miért lenne gond."
Mert ez nem igaz. 10 fős multiboxnál. Egy leütés 10 follow parancsot eredményez. 1 leütés 10 szedés/bányászás parancsot eredményez.
"Első körben ugye arról volt szó, hogy tilos lesz a multibox,"
Hol olvastál ilyet hivatalos forrásból? Én csak azzal találkoztam, hogy tilos lesz a broadcast.
"We will soon begin issuing warnings to all players who are detected using input broadcasting software to mirror commands to multiple accounts at the same time (often used for multi-boxing)"
Mivel az emberek elkezdték terjeszteni, hogy tilos lesz a multibox, ezért pontosítottak, hogy nem tilos, csak a broadcast tilos.A druida vonatot az fogja akadályozni, hogy jelentik. Eddig kevesen jelentették, mert a multiboxnak nézték és az meg engedélyezett. Ezek után már feltűnő lesz és mindenki jelenteni fogja.
Hogy hányan fognak celluxot, majd kiderül. Egyértelműen kevesebb macera egy programot futtatni, mint stabilizálni 10 egeret. Ha 'alt tab' jellegű dologgal csinálja, akkor meg egy csokor szedése sokkal hosszabb ideig fog tartani, így kevésbé hatékony. Nem biztos, hogy megéri, illetve van esély, hogy más is tud pont akkor szedni, mikor odaér a vonat. -
Ghoosty
őstag
válasz
Lajtorja #92318 üzenetére
A multibox-xal semmi baj nincs. A boadcast-tal van a baj.
Ha meg valaki azt mondja, hogy az ugyanaz, mint a celluxozott egér, annak hajrá nem változott semmi, csinálhat mindent úgy mint eddig, csak irány a közeli bolt egy kis celluxért."Továbbra is tartom hogy az átlag nem tudja megkülömböztetni a multiboxert a csapatos botoktól. "
Mert nem lehet igazából megkülönböztetni, vagy nagyon kell figyelni, hogy észre vedd a kis különbségeket. Ugyanis a broadcastolt irányítás miatt a többi 9 pont tökélesen ugyanúgy fog mozogni, mintha botok lennének. Csak úgy lehet kiszúrni, ha a fő irányító karakter valami kis 'hibát' csinál. Ha tökélesen repül virágról virágra, nincs az aki kiszúrja, hogy ember vagy bot.
Ráadásul mivel mostantól tilos a broadcast, így mindenki jelentgetni fogja a druida vonatokat, mert már nem lehet más csak bot. Szóval annyira nem fognak röhögni a bot tulajok sem.
"Azért a pénz azt eltennék."
Ezt magyarázd már el nekem. Mi az, hogy eltennék? Ha előfizetsz 10 accountra, persze, hogy 10 árát fogják kérni, de ki kérte, hogy 1 ember fizessen több accountot is?
-
-
warcat
veterán
válasz
Lajtorja #92305 üzenetére
Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
Már elmondtam korábban,hogy a fair play szabályai szerint nem érdemli meg senki, hogy hatalma legyen mások játéka felett csak azért mert többet tejel mint én (különösen úgy,hogy az első hónap kivételével a mások által befizetett pénzből tartja fenn,nem ő maga rakja bele).
A 10-es multiboxerek biztos a jó móka kedvéért röpködtek egy éven át Nazjatarban.
Ja nem, hanem aranyat farmoltak és abból éltek, vagy a Blizzard balance-ot vagy magát az aranyat értékesítve pénzért miközben te nem tudtál ellene semmit tenni játékbeli eszközökkel (ha sikerül megelőzni őket, még mindig leszed magának 9 tő virágot, ha elkésel te nem kapsz semmit se, kinek is éri meg tovább próbálkozni? )
Gyakorlatilag kinullázták egy teljes szakmádat mintha nem is lenne.Gyakori volt a 8-10 órás műszakban farmolás.Mértem. Ez már konrétan munkahelybe ment át. -
Ghoosty
őstag
válasz
Lajtorja #92305 üzenetére
"Egyedül letolják instákat, ez fáj?"
Ez konkrétan szerintem nem fáj szerintem senkinek.
"PvP-ben lecsapnak? Kemény."
Bár még nem történt ilyen velem, de ez tuti idegesítene.
"Még tagelni se lehet és minden kb instant popol, minden "közös"."
Kivéve, ha közös területen vagy éppen az ellenséges frakcióval(warmode off) és az ellenég tag-eli a quest mobot és nem tudsz haladni. Bár szerintem ez inkább bot sajátosság. Ilyenbe futottam már bele és természetesen jelentettem is.
"De ha így is lenne és tényleg lenne _komoly_ hatása az economyra akkor meg ugyan ezeknek az embereknek az lenne a bajuk, hogy miért 2500g egy flask és 600 egy poti."
Egyrészt feltételezés, hogy ugyanazok sírnának érte és hogy egyáltalán sírnának. Ugyanis ez azt jelentené, hogy mikor ő ad el potit vagy flaskot, ő is több pénzt kap, ha ő ad el nyersanyagot, ő is több pénzt kap érte, így alapból több pénze van, tehát nem feltétlenül megerőltető többet kifizetni a végtermékért.
Jelenleg az alapanyag-piacon keletkezett nyereség nagy részét a botok és a farmoló multiboxerek fölözik le. -
hemaka
nagyúr
válasz
Lajtorja #91665 üzenetére
Régen persze, hogy játszottak is a GM-ek, akkor jelent meg, mindenki ezt tolta, nagyon nem is volt más alternatíva. Most már nem megy az MMORPG tisztán látszik, nincs az embereknek ideje tökölni vele napokat, meg raidelni, szar a geared nem viszelk blabla, a gyors játékokat keresik ami elé leül a bob, azt nyomja, max skill hártányban van(LOL, dota, meg ezek a tülélős szarok),
Meg azért meg is fáradt már a story eléggé, jóval kevesebb a sub, mint a példának felhozott wotlk idején. Most már szerintem 3 tábor játszik kb. a játékkal:. aki megszállott radier/mythices, aki néha be-befizet pár hónapra azt elvan, meg aki még elfoglalja magát a 280. alt húzásában vagy a pet battle-el.
Azon sem csodálkoznék, ha a support már ki lenne rég adva valami idiai alvállalkozásba, azért kavarja be a droid a játékot. -
Viktor77
titán
válasz
Lajtorja #91665 üzenetére
És ezeket a mostani refund megoldja.
A Blizznek tök mindegy, hogy refundolsz vagy sem. Azt látják, hogy aki refundol, az megvette már a játékot, szóval, szinte 100, hogy megveszi valamikor késöbb.
Nagyon-nagyon kevés lehet az az ember, aki a mostani pöcsölés miatt végleg otthagyja a játékot. -
Lirion
addikt
válasz
Lajtorja #90341 üzenetére
Tehát lényegében 3 reset alatt lettél 459 (ugye lehetne ez 8 nap is, hisz kedd-től köv hét szerda estig ennyi telik el, de ha szerdán állsz neki, ez máris minimum 15 nap lesz...) és saját állításod szerint 6 hét lenne a 470+-os gear masszív boostolással, ehhez képest továbbra is állítod, hogy nem kell ehhez sok idő, értem én.
Vajon milyen gearben lennél a boostolás nélkül? Visionből valószínűleg még 1 maszkosat se futottál volna 11 nap alatt, nemhogy két 4 maszkosat... -
kkdesign
senior tag
válasz
Lajtorja #90341 üzenetére
Én is most tértem vissza, ajándék volt tőlem magamnak az estisulis szakmai vizsgák után 😁 ezeknek van valami teljes leírása? Hogy mik ezek a maszkos dolgok, valamint az a cloak?
tudtok segíteni, hogy raid finder utolsó szárnyára miért nem akar beengedni? Első 3ba engedne de 4.be nem. Sajna időm nem volt a rfindert tolni, de talán ma. Teljesen el vagyok veszve a 8.3ban pedig 8.2t casual szinten kimaxoltam magamnak -
TBT
addikt
válasz
Lajtorja #88971 üzenetére
Konzolvilágnál volt előrendelésem, ők nem jeleztek még vissza, hogy egyáltalán jutott-e vagy sem. Amazon időközben levonta a pénzt, így abból talán mégis lesz valami.
"Kevesebb példányt kaptunk, mint azt vártuk és azok már elfogytak." A supportos srác szerint, legalább egy e-mail jöhetett volna.
-
TBT
addikt
-
Plata
félisten
válasz
Lajtorja #85594 üzenetére
Nem mert én most lightforge draenei és vonyít elf karival voltam.
De a többiek rendszerint törpék voltak.
[Hófehérke meg a négy törpe]
De wailing cavern-ban meg volt dark iron törpe warlock is,demon warlock volt,de egész jó pofa ahogy varázsol.
Még pénzt is kerestem,mert egy dark iron törpe stormwindben adott 200 aranyat,cserébe hogy aláírom a guild levelét. -
gabranek
senior tag
válasz
Lajtorja #84612 üzenetére
Balance capet meg szépen ki lehet játszani. Ha 250 EUR, 10 token és kellő mennyiségű felesleges goldod is van, akkor kell venni szépen giftelni egy másik wow accot balanceból (friss bnet accra) és oda áttolni goldot, majd feltölteni azt is és így tovább.
Sajnos nem a limittel van bajom, hanem, hogy nem tudom elkölteni. Eddig nem volt ilyen problémám, mivel nagyrészt elment wow gametime-ra meg kiegre, diablóhoz nekro dlc, de lehet az expansiont is abból vettem, bár erre nem vennék mérget. HS-re nem költök, mert napi q-kkal bőven összejön a kiegenkénti 60-70-80 pakli. Meg néha mellényúltam és előrendeltem a destiny 2-t, ami nagyon nem az én izlésem.
Csak most ugye nem költök játékidőre mert bűn rossznak tartom a bfa-t, semmi másról nem szól, csak hogyan húzzák a játékosok idejét. Szerintem sokat elárul, hogy az összes eddigi kieget amennyire csak tudtam kimaxoltam, kivévre raid (gz mithyc anyám tyúkja), és egy évet biztos folyamatosan, napi szinten online voltam. Most két hónapot sem húztam ki egyvégtében.
Úgyhogy hiába vagyok teli pénzzel blizznél, inkább Riftelek és Guild Wars 2-zök.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lajtorja #84612 üzenetére
"giftelni egy másik wow accot balanceból (friss bnet accra) és oda áttolni goldot, majd feltölteni azt is és így tovább."
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy célszerű egy karaktert húzni az új acc-on is. Nem kell 120-ra, de a tapasztalatok alapján a friss b.net-es acc-on egy darab lvl1-es karakter és csomó beömlő gold felállást nem nagyon szereti a Blizz, érthető okokból. -
Plata
félisten
válasz
Lajtorja #83674 üzenetére
Az a baj nem érdekel hogy jobb gearem legyen.
Elégedett vagyok azzal ami esik warfronton.
Idegeskedés nem hiányzik,tudom milyen egy komolyabb raid,stresszes.
Ha valamit elcsesznék csak zavarna hogy miattam.
Inkább csak a szórakozást és kikapcsolódást keresem a játékban.
Mythic 10+ insta nem egészen az. -
persil
nagyúr
válasz
Lajtorja #82461 üzenetére
"Simán lehet cpu bottleneck annak ellenére,"
Én nem panaszkodtam, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a teljesítménnyel, csak valaki kérdezte, hogy elég a 1060 a full hd-hoz, és mondtam, hogy igen ...
Nálam azért nem megy 60 fps-nél gyorsabban, mert 60hz-es monitoron játszom vsync-kel. Sanszosan többel menne, mivel nem esik 60 alá, csak, amikor a hdd kuttyog nagy ritkán, akkor is max 4-5 fpst esik egy pillanatra.Btw egy normálisan belőtt 7-8as beállítás, és a 10-es között konkrétan semmilyen látványbeli különbség nincs, hacsak nem két kimerevített képen keresed percekig a diffit
(nyilván az AA -t leszámítva, mert az látszik) -
persil
nagyúr
válasz
Lajtorja #82285 üzenetére
Ez is teljesen jogos, a felett el is siklottam.
Egyébként, mint kb minden mmorpg, a wow is sokkal inkább procifüggő, pláne városokban, ahol 50-100 player bohóckodik egyszerre.
Szóval, ha olyan a cpu, akkor kb bármilyen vga-t lehet mellé venni, akkor sem lesz előrébb.(az ilyen intenzívebb helyzetekben) -
muszurkefal
aktív tag
válasz
Lajtorja #81510 üzenetére
Na jó, de csak a wow-nál meg normál böngészés közben?
És eddig vajon miért nem volt túl sok vagy túl kevés?
Ezeket a cuccokat megnézem, AIDA64 van fent, ott 70 fok fölé semmi nem megy. WoW alatt meg pláne nem.
Azért remélem még nem vége lassan a VGA-nak, 1 éves sincsen. -
Plata
félisten
válasz
Lajtorja #81264 üzenetére
Nem.
Mostani szintezés szar.
Amíg 90 nem leszel kész trágya.Druidámat kb 80 óra alatt húztam 100-ra.Úgy hogy 90-100 pár óra volt.Gorgorond bónusz küldi és timewalking insta felhúzott pár óra alatt.10-60 közt pocsék volt szintezni,60-80 unalom.80-90 brutál rossz.
Monk karim 51.Nem megy tovább semmi kedvem hozzá.
Troll rugó 23-ig ment.worgen druid 32.panda monk 51.higmountain tauren sámli 23.
De nem mennek tovább,nincs kedvem szarakodni ebben a rendszerben. -
Lirion
addikt
válasz
Lajtorja #74702 üzenetére
így most a legjobb overall ~3%-al ér többet a legócskábbnál
Irigyellek, hogy nálad csak ekkora a különbség. Sub rugónál a legjobb 13%-kal több dps-t ér, mint a legrosszabb, utóbbi pedig összesen kb. 1-2% dps növekedést ér egy sima epikhez képest. Jelenleg két bis legendary és 4 set darab összesen nagyjából 50-60%-kal jelent több dpst, mint azonos ilvl esetén két utility legendary és 0 set cucc. Vicc az egész, ha nincs szerencsém, akkor lehúzhatom a rolót, ha meg vki mázlista, az bekerül kb. bárhova.
-
Arnold2
őstag
válasz
Lajtorja #74438 üzenetére
Az más. Az azért volt, hogy ki tudd élvezni az előrendelői jutalmakat, de ne kelljen lemondani a CE örömeiről sem.
Én is így jártam el. Ami külön öröm, hogy miután visszakaptam egy mezei legion kulcsot, az accon megmaradt a két 100-as boost (egy a pre order miatt, egy a CE miatt) -
törölt tag
válasz
Lajtorja #62482 üzenetére
Megis milyen WPvP-rol beszelunk?
Van 2-3 realm ahol kb. 50%-os a balance az osszes tobbin vagy alli vagy horda van aranytalanul nagyreszben.(#62487) Gertrius:
Mi gond van a WoW latvanyaval? (Azert WoD-nal eleg jol felzarkoztak)
Ez miatt uj es visszatero jatekosokat biztos nem szereznenek de ha egy uj motor miatt nagyobb lenne a gepigeny akkor biztos, hogy a meglevo jatekosokbol veszitenenek.(#62489) Cathfaern:
TESO grafikaja es gepigenye nagyon el lett talalva. De ezen kivul 0 maga a jatek. Csak grafikaval nem lehet MMO-t es RPG elemekre epito jatekot eladni -
DrGonzo22
őstag
válasz
Lajtorja #61224 üzenetére
A harmadik hajó fázist már nem lehet olyan egyszerűen skippelni, mint régen. Kétszer is láttam a saját szememmel időben triggerelt last phase mellett hajó fázist indító sorkát... normális raid pont emiatt már nem is próbálja meg a skippelést...
"Attól, hogy furnacen (ami a közhiedelemmel ellentétben nem egy AoE fight) valaki beleken 300k-t attól nem lesz magasan kvalifikált játékos" - valóban nem attól vagyok az, de azért mutass egy hasonló startert... egy ilyen starter nem úgy készül, hogy találomra nyomkodja az ember a hotkey-ket... ha olyan könnyű lenne, akkor valószínűleg nem menne a nyáladzás a 250k-s startereken altered-time-on... de semmi gond, előtted a lehetőség, hogy linkelj valami hasonló logot
mert addig azért ez eléggé csak levegőbe való beszéd. Egyébként, hogyha tudnál logot olvasni... akkor láthadnák, hogy a single trg priority list első targetjén (Bellows Operator a gyengébbek kedvéért) is 1%-kal a rajtuk második helyezett hunter fölött vagyok 360k-s aoe dps mellett, a másik operatornál még nagyobb a különbség. Na erre varrjál gombot.
Ja és még bevittem egy bombát is... -
törölt tag
válasz
Lajtorja #60421 üzenetére
Az Alt+F4-et ha csak azok lennenek a jatekban
(#60424) Cathfaern:
Nem vagyok Blizzard fanatikus ezert nem tudom fejbol 100%-ig a dolgokat. Persze igazad van, termeszetesen.Erre azert kiternek:
"Hasonló az 1v1 PvP balance sem lenne megoldhatatlan, de úgy, hogy a PvP-t és a PvE-t nem akarják elkülöníteni, illetve nem akarják, hogy legyenek direkt PvP specek, és szeretnék megtartani amennyire csak lehet a classok identitását. Na így megoldhatatlan.(#60434) Cathfaern:
"Játékosok ellen mit kell csinálni egy fire mage-el?"
Specet váltani frost mage-re." -
laceszgamer
addikt
válasz
Lajtorja #60125 üzenetére
4790k + 290x cf, gondolom nem írok meglepetést ha azt mondom, hogy mindent csutkára csavarva sincs gond a játékkal, viszont más kérdés, hogy a WoW ilyen téren mennyire mérvadó, főleg, hogy nem is húzok alapesetben mindent maxra mert felesleges, annyival nem szebb.
ha annyira grafika akkor van millio + 1 játék ami sokkal szebb
-
Lokids
addikt
válasz
Lajtorja #59850 üzenetére
Valami olyan módszer lenne jó, hogy aki akarja, az nyugodtan átugorhatja az egészet, auto 90 az összes karakter, DE!
Az aki kezdő, annak legyen lehetősége story módot játszani. Pl: A fő story questjei direkt elválasztva, hupililával jelölve, és mindig a karakter szintjéhez igazodva kapja az arcába az ember.
Diablóban megcsinálták, hogyha 70-en kezdem újra a storyt, akkor a legelső kis zombi is lvl70-es lesz. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lajtorja #59850 üzenetére
Nem lenne jó a régi görbe visszaállítása. De a jelenlegi rendszer se jó. És az a baj, hogy kis szinten (azaz jelenleg kb. 80-ig) nem csak hogy nem tudsz minden zónán végigmenni, hanem egyetlen zónán se. Pl. tegnap 15-ös karakterrel bementem deadmines-ba, kijöttem lvl18-ön. Ha most kezdő lennék és ez lenne az első karakterem, azt se tudnám hova menjek, miközben amúgy még draenei kezdőhelyes questek 3/4-nél tartottam kb. De instázás nélkül se sokkal jobb a helyzet. Pl. darkshore-t egy karakterrel se toltam még végig mióta kijött a Cata, mert mindig (legkésőbb) mire eljutok a 3/4-ig, már szürke minden.
És persze max. szinten vissza lehet menni, de a) nem ugyanaz oneshotolni minden, mint végigölni, b) annak ellenére, hogy 10+ karaktert felhúztam már (nem 100-ra, de kisebb területek szempontjából nem ez a lényeg), én még mindig szeretek kis területeken játszani, "újraélni" a sztorit. De erre jelenleg nincs normálisan lehetőség. -
nonsen5e
veterán
válasz
Lajtorja #56487 üzenetére
Sajnos azóta sincs semmi infó, pedig várom én is. Amint előbukkan egy rögtön ugrok rá és rendelem.
Mondjuk igaz, egyre valószínűbbnek tartom én is, hogy nem lesz. Pandából is többszörösét adták már el digitálisan mint amennyit dobozosan.K_mester: Nem fogja kihajtani közel sem, messze nem a proceszort az Intel HDxxxx, de enyhén játszható szintet azért megüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest