-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
TommyGun #63605 üzenetére
De kb. ez az egyetlen dolog, amit nem változtatnak meg. Azon a néven regisztrálta x valaki az accountot [magának], innentől kezdve az accounttolvaj is küldhetne, egy személyi fotót teljesen más névről, hogy kéri szépen az accot. Ezen kívül viszont kvázi tényleg mindent változtathatsz, igazolhatod magadat ha minden mást elfelejtettél.
-
J o e
tag
válasz
TommyGun #61864 üzenetére
Azért érdekelt, hogy lehet-e küldeni a tokent, mert egy battlenet accounton belül, két WoW accountom is van, WoD és egy MoP.Ezeket külön kell tölteni, úgyhogy semmit nem értem volna azzal, ha a WoD-os accon veszek tokent, mert ettől a MoP még nem fog feltöltődni, hiába van egy battlenet accounton.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TommyGun #61655 üzenetére
Te meg csinalod a napi questeket? Apexisert semmi ertelmeset nem lehet venni.. Illetve lehet, de ahhoz ipari mennyisegben kell gyujteni.
Nekem 7 karim van 100-on, es csak akkor megyek ki a garrisonbol (alt karival), ha csapdazni megyek nagrandba. Szemely szerint erre kar lenne a repules. Mainnel meg tele vagyok ide-oda teleporttal.
-
warcat
veterán
válasz
TommyGun #61580 üzenetére
Már leírták előttem a lényeget,de itt a link: WoW Gamecard 60 Tage
Saját honlapjukon is meg lehetne venni,csak ott mindenféle paypal feet felszámolnak.
Egy képet kapsz a kódról,ami jól láthatóan egy fizikai hordozóról készült (lekapart kártya).Most jár le a negyedik vagy ötödik kártya amit innen vettem nem volt semmi gond velük.
Magyarországon is kapható volt még 2-3 éve hasonló áron,szerintem megszüntettek valami árkedvezményt. -
kenwood
veterán
válasz
TommyGun #61399 üzenetére
ket 100-as es egy 99-es karim van,de mar hanyok a draenor questektol.
nem tudom,miert kell ennyire lineraisnak lennie a szintezesnek.
teljesen egysikuval valik tole a jatek.
sztem a mobok sebzeset es hpjat mindig a playerhez kellene igazitani,igy minden karival mas teruleteket lehetne bejarni,nem mindig a kotelezo korok.
nameg ugye egy lvl 99es hogger megiscsak mas lenne. -
Burki
aktív tag
válasz
TommyGun #61240 üzenetére
Nekem is nagyon bejön. A legjobban az tetszik benne,hogy rendelkezik profillal, így csak egy karakternél kellett beállítanom a framek helyzetét, a többinél már csak ki kellett választanom azt a profilt és mindent alkalmaz a többi karakterre is.
Garrison managementre és follower gyűjtögetésre van valami jól működő addon? Mondjuk ami mutatja az összes begyűjthető followert.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
TommyGun #61167 üzenetére
Az Elvui-ban is ki lehet rakni két féle modon is, vagy ugy mint a képen látod vagy pedig ikon formában, és valóban nagyon sok mindent lehet rajt állítani, valamint mindent oda raksz a képernyön ahova akarsz. Igaz el lehet vala molyolni egy délutánt mire mindent beállítasz amit szeretnél
(nem reklám, de itt megnézheted miket lehet kihozni belölle, a prot palánk is ezt használja)
-
Burki
aktív tag
válasz
TommyGun #61125 üzenetére
Én nem frissítettem még a legutolsó patch óta sem, de működik rendesen. Alap beállításokkal használom, nem nagyon turkáltam benne,nálam úgy működik,hogy ha nem rajtam van a mob, akkor ilyen piros tüskés keret jelenik meg körülötte, így tudom,hogy melyik mászik le rólam.
-
Arnold2
őstag
válasz
TommyGun #61084 üzenetére
Annyi azért nem volt. Immo, Corruption (asszem ez töltötte az életet is tick-ek után), majd leánykori nevén Curse of Agony, vagy Curse of Doom (egyszerre nem ment fel mindkettő ugye). S végül a Curse of Element és a Curse of "kevesebbet ütsz és lassabban jársz". Plusz Affly ágon volt még az UA (vagy ez töltött HP-t, ha "visszajött" az ellenfélből? :S ).
Nem vagyok az a "régen minden jobb volt" játékos, nekem most is tetszik a játék, de azért megvolt a varázsa annak, hogy egyszerre 3-4 dot-ot kellett hogy figyelj és fenntarts. Ha ma ilyesmit akarsz akkor kb affly ág azt slusz.
Na mindegy rég volt, és szép volt -
k.kristof
őstag
válasz
TommyGun #60834 üzenetére
Az, hogy a 6.1-ben bejött recepteknek köszönhetően nem csak napi CD-ből és work orderből gyárthatsz alapanyagot, hanem korlátlanul is 10 alapanyag és 1 Primal Spirit felhasználásával. Így ha valakinek sok van, akár egy nap alatt több upgrade itemet is legyárthat. Jelenleg még csak LW és Tailor volt, szóval ezért ugorhatott meg az áruk.
Alchemyvel elvileg még nem lehet Savage Bloodot, mert nem volt az a vendor. Minden nap csak egy van, de akkor az egész régióban az van, elvileg ma hotfixelték, hogy rendesen váltsák egymást.
-
ldave
félisten
válasz
TommyGun #60174 üzenetére
Szerintem azért lett Draenor a mostani kiegészítő helyszíne, mert egészen a Pandariáig nagyjából a korábbi Warcraft játékok által lefeketett világon zajlottak az események, Pandariára pedig valami újat hoztak, ami nem igazán állította meg a Cata során bekövetkezett játékosszám csökkenést. A két legsikeresebb kiegészítő főszerepében olyan karakterek voltak, akiket régről ismertek a játékosok. Pontosan ezt próbálták meg a WoD-dal újra és az első adatok szerint be is vállt az ötlet, hisz újra 10 millió felett volt az előfizetők száma.
-
k.kristof
őstag
válasz
A WoD bejelentése előtt volt egy nekem nagyon tetsző fake levél egy tenger alatti kiegészítőről, de nem úgy, mint Vash'jirban. Azt hiszem, hogy Eye of Azshara néven futott volna, lett volna benne Zandalar (a trollok jelenleg is süllyedő otthona), murlockok, nagák, és persze N'Zoth. Sajnos a fake levelet nem találom, de nagyon tetszetős volt a leírás alapján.
-
Arnold2
őstag
válasz
Egyetértek. Akkor már tényleg jobb ötlet volt Argus. Full szűz terep és akár még két kiegészítőt is megélhetett volna..
Így a "Több lort a kék kecskéknek!!!" és a "Burning légió igazán leigázhatna már,csak mondom!" táborokat egy csapással ki lehetett volna elégíteniMeglátjuk. De a a következő kieg is egy, "Hopp elestem SW Trade Districtben és a repedések között felfedeztem egy új kontinenst" lesz, akkor nem lesz őszinte a mosolyom..
(#60175) k.kristof: Szőrszál hasogatás, de Arthas tulajdonképen már akkor meghalt mikor Lich King lett belőle. Az hogy legyőzése pillanatában egy kis időre újból visszatért már nem mérvadó, de értem mire gondolsz. Az új Lich King meg ott ül fenn és fejben pörgeti a Jóbarátok összest. Esetleg egy Northrend revamp lehetne, hogy Bolvárnak már elfagy az utolsó értelmes idegsejtje és fellázad ő is. Bár az már nagyon klisé lenne. Outland revamp már megtörtént ugye..
Apropó könyvek: vannak magyarul is WoW lore könyvek (nagyon nem néztem utána, csak most hogy említetted jutott az eszembe). Mert bár jó az angolom, de még könyvet nem olvasnék szívesen angolul.
-
Arnold2
őstag
válasz
TommyGun #60165 üzenetére
De de, csak én azt nem tudom, hogy mennyi idő telt el attól a ponttol, hogy Mannorothot megölték, addig a pontig, hogy megépítették az ő saját Dark Portáljukat és épp támadásba indultak volna.
Annyi de annyi kérdést vet fel ez a téridő/dimenziós storyline, hogy beküldenék a BlizzConra open Q&A-ra vagy 3 piros pólóst. Izzadna is Afrasiabi meg Metzen ezerrel...
-
Arnold2
őstag
válasz
TommyGun #60154 üzenetére
Sargeras mint főboss (ex titán ugye). Kil'jaeden köszöni szépen jól van, csak a büszkeségén esett csorba, mikor az orrára vágtuk az ajtót. Azzakel, bár őt most öltük meg (de mint tudjuk ez nem jelent semmit, al'a Sinestra
).
Archimonde ugye alulról szagolja az ibolyát, hála 40 bátor kalandornak. S még Mal Ganis jut az eszembe, aki ugye 1%-on lép meg előlünk.Hirtelen ők jutottak most az eszembe. Szóval azért bőven van kik közül válogatni (és én épp hogy csak karc mentén vágom a lore-t, mit tudna itt mesélni Wolverine.. )
(#60155) k.kristof: Haha
Én is ott voltam olyan 23:15-tól. Akkor még az étterem előtt járt a sor, de ahogy közeledett az idő egyre sűrűsödött
(#60156) k.kristof: Hááááát nem is tudom. Outlanden/Draenorban "született mindenki újra". Azeroth megmaradt a régiben, tehát Archi ugyan úgy halott..
De ki tudja hogy csűrik csavarják még a dolgot.. -
mqm
senior tag
válasz
TommyGun #60102 üzenetére
25-os raid közelében nincs mondjuk egy Asrhan-nak.. 25 vs 200 fő azért nem mind1. A beállításokat meg megint nem mind1. Ezeket az FPS-eket ultran (minden csutkán, FHD) produkálja a kártyád? No offense csak érdeklődők!
Mantle meg tényleg több fps-t hozott pl bf4-nél ,de melette olyan fps droppok voltak ,hogy nemigaz.
-
ldave
félisten
válasz
TommyGun #59612 üzenetére
Igazából nemtom
A gond az, hogy a jelenlegi klánunk csak árnyéka önmagának, 2-3 ember van max online esténként, én pedig ha már játszom, és időt teszek bele, akkor az LFR-nél picivel többre vágyom. Persze nem komoly progressre, de heti 1-2 normális raid nem lenne rossz. Premade finder-rel pedig szinte lehetlen LFR háttérrel lejutni.
-
-
ldave
félisten
válasz
TommyGun #59114 üzenetére
Nekem Cata-ból rémlik, hogy változatattak raja, de mindegy is. Ha a druidánál megoldották, hogy egy talenten legyen a tank és a dps, akkor itt is lett volna megoldás. Ráadásul pont hogy a forst - jég - jégpácél elven szerintem a frost dk-t illett volna inkább megtartani a hivatalos tanknak.
-
kenwood
veterán
válasz
TommyGun #58362 üzenetére
A RoF nagyon fontos resze volt az aoenak,mert az elejen,illetve amikor kezdenek elfogyni a targetek,mar nem termelsz eleg embert ahhoz,h fent maradjon a fire and brimstone.
raadasul gcd-s a cucc,igy eleg komoly dps kiesest jelent.
Sztem igy a FnB is repulhet a keybindignsbol,mivel olyan 8-10 target alatt fenttarthatatlan.
En csak azt nem vagom,hogy mar a betas videokban is latszott,hogy a magek 30-35k,a lock/hunter 19-21k ,akkor miert csak most nyultak hozza es a frost miert nincs meg mindig nerfelve? -
Zedz
addikt
válasz
TommyGun #58357 üzenetére
Igen, de ott van a végén számomra a lényeg: no longer generates Burning Embers.
Tehát kb. feleslegessé vált az a spell, szerintem következő loginnál dobom is ki az action barról. Másrészt viszont örülök, hogy buffolták a dmg-t, mert amit 6.0.2-ben kapott a warlock az valami eszméletlen baromság... Backlash hiányzik, affliból pedig régóta a Shadow Bolt, szóval van még mit javítani a helyzeten.
A Howl of Terrort már nem merem megemlíteni, mert le fogják itt harapni a fejem.
Szerk.: Amúgy az ilyen gyakori és ennyi változtatás nekem azt sugallja, hogy Blizzardéknak fogalmuk sincs mi legyen a warlockkal.
-
-
Fl3x
aktív tag
válasz
TommyGun #58268 üzenetére
Hat igen, ha bis itemet szeretnel ahhoz farmolni kell rendesen, nekem crit, multi kene, de egy itemem sincs ami ezt a 2 adja -_- Azert erre kicsit jobban odafigyelhettek volna, h ne full haszontalan statokkal nyomjak tele az itemeket, nem az mondom h mind bis legyen, de azert 60-70%ban jolenne. Aztan feljebb hatha, majd raiden jobban esik, bar ketlem.
-
Guargumi
tag
válasz
TommyGun #25114 üzenetére
nem tolok hemot, csak ha gáz van, akkor úgy is mindegy már, s&d és evi
szép dps, én a közelében sem tudok lenni, bár Malygos csalóka fight, olyan mint Loatheb vagy Thaddius, utoljára talán 5k körül voltam, de nem fér be a rugóm a raidekre.
( semmi felvágás, tank hiány van, tankolnom kell a warriorral) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
TommyGun #18617 üzenetére
Igazából egyrészt megértem a progresselő embereket, hogy szivesebben ölték volna meg az "igazi" bossokat. Viszont ha 1 hónap kalec wipe után wipeoltok 1 hónapig felmysten is, vagyis itt már rég benne vagyunk a wotlkban és senki se fog lejárni swp-be, innentől kezdve pedig ugyanott vagy, mert legfeljebb majd 80-on lenyomod csuklóból nosztalgia raid címén, ami még inkább komolytalan lesz, mint a mostani.
Ez igazából max azoknak szívás, akiknek esélyük lett volna az 1 hónap alatt befejezni swp-t (muru 10-20%-nál jártak). -
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18393 üzenetére
A StatBlockCore nem egészen olyan, mint a FuBar, de lehet olyat is csinálni belőle; ez minden infónak csinál egy blokkot, amiket oda teszel, ahová szereznél, egymáshoz ragasztva lehet sorokat is csinálni, a szélessége az egérgörgővel változtatható. A FuBart update-elték, a friss verzió a Curse-ön használható már elvileg. Ha mégis a StatBlockCore-t használnád, akkor egyrészt a régi FuBaros cuccokat is megjeleníti a Broker2FuBar segítségével; másrészt a Statblock_* és a Broker_* pluginokat natívban tudja.
A GatherMate-hez volt Cartographeres importplugin, viszont mivel a Cartographer már meghalt, így nem igazán használható, adatbázis meg nincs hozzáés nem is terveznek tudtommal.
Nem tudom, hogy a Grid frissült-e 3.0-ra (frozen vagyok, nem teszteltem a bétában sem); a Grid2 biztosan készül, de max. korai béta jelenleg.
Ja igen: jópár addon már nem támogatja natívan a FuBart, így nem lesz rajta semmi a legfrissebb verziókkal (például ilyen a BugSack, a BigWigs, az oRA2, a Bartender4, az Omen3 vagy épp a ClosetGnome)Petie: ami piros, az Load on Demand (azaz csak akkor tölt be, ha valaminek kell, egyébként nem), ezt a lehetőséget viszont a Blizzard megölte a 3.0.2-ben, 3.0.3-ban majd javítják elvileg - ha nem akarod pirosban látni őket, akkor a) töröld ki a .toc file-okból a "LoadOnDemand = 1" sort; b) update-elj a legfrissebb verzióra; c) használj AddonLoadert
Ugyanígy a disembedded libraryk is halottak jelenleg, pont a LoD-os bug miatt.
Syde: BC előtt ugyanez volt, csak akkor a lock és a druida kapott brutálisan nagy buffot
-
Ribi
nagyúr
válasz
TommyGun #18428 üzenetére
Ez szep es jo.
Nekem is Lock a mainem, T6 kesztyuben es mire megolok 1 mobot az nem kicsit sok idő. +1 spell nem sokat sebez, de mire ratolom mind a 6 spellt addig megöregszem.
Van egy palam is, kek, zold cuccokban, karás baltával. Csak a GCD amitt nem tudom azonnal megolni ugyanazt, igy mindig kb 4 sec mire meghal a mob. Akkor most nem teljesen ertem, hogy ezt hogy fogjak megcsinalni. Amugy a magek meg lapitanak mint szar a fuben hogy nehogy nerf legyen rajuk is. Pedig mindenki irja hogy ugy megolnek barmint hogy csak lesek, mig en a dotokat pakolaszom. Asszem ki kell probaljam a full destro agat, hatva ott javitottak valamit. -
-conrad-
addikt
válasz
TommyGun #18402 üzenetére
Felteszed a fubar 3.0-át és minden régi fubaros kiegészítő megy, ennyi.
Bobace:
hotolós druidnak nem kellett eddig spellcrit, a moonkin meg abból él kb. a crittel, szóval farmra jó a dps gear, de dd-nek lenni raidben vele nem az igazi.Igi:
2 major lehet, ha inscriptionos vagy akkor meg 3.
Feltenni meg nem itemre, hanem "magadra" lehet, szóval nincs olyan, hogy fegyóra teszed stb. -
Viktor77
titán
válasz
TommyGun #18393 üzenetére
Összes minimap ikon levakarásra: MinimapButtonFrame
-
elit_hun
őstag
válasz
TommyGun #18307 üzenetére
Hát nem tudom, nekme nagyon szimpatikus az ass ág, lvl 80-on 99%, hogy az leszek, subos ágon is nagyon erőltetik most a daggereket, így úgy tűnik combatra fogok talentolni
Amúgy meg warlockal most aff vagy demo legyek? ÉN erre gondoltam: [link] Sajnos a soul linket lvl 71-en lehet majd csak kitalentolni
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18220 üzenetére
Én kidobtam a FuBart, és StatBlockCore-ra váltottam már a bétában
(szerk: a Rock-alapú cuccok - FuBar, Pitbull, CowTip, Cartographer 2 fejlesztése teljesen leállt; a Parrot működik, mert átvette valaki; a Pitbullba meg belenyúltak, ezért működni fog holnap délután is - az erdeti fejlesztő, ckknight jelenleg a CurseForge szoftverét írja, nem addonokat)
CactuS: fogalmam sincs, mit csinál a Tbag, mert nem ismerem egyáltalán
Altok táskáit/saját bankot Altoholickal nézek meg, vagy ha az nem jön be, ajánlhatom a BankItems nevű addont.
még egy szerk: aki disembedded librarykkal használja az interface-ét, az holnaptól a 3.0.3-as patchig a) álljon vissza embeddedre; b) minden addon .toc fájljából szedje ki a LoadOnDemand = 1 sort, a LoD-betöltést ugyanis a Blizzard megölte, és ez 3 hónap alatt nem tűnt fel nekik, így nem is javították...
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18215 üzenetére
- Bartender4 már van, és 3.0-kompatibilis
- Cart2 halott lesz holnaptól; a Cart3 tudtommal működik, de teljesen más, mint a Cart2; neked a Mapster+GatherMate duót ajánlanám (ha a map mérete nem számít, akkor GatherMate+TomTom)
- a Grid2 készül, de még nincs kiadható állapotban tudtommal, és nem tudom, a Grid frissül-e... (gyanítom, igen)
- a FuBar asszem meg lett bütykölve, hogy működjön, de a fejlesztése leállt fél éve
- a Bagginst nem használom, bocscsoportosítható táskás témakörben a Combuctor biztosan működik, de abban nem csinálhatsz custom szűrőket; ha csak az egyben táska érdekel, akkor mondjuk cargBags
- a ClosetGnome-ot már update-elték
- Perlt sem használok és a frissítéseit sem követem, az X-Perl biztosan frissült, és elérhető lesz a 3.0-kompatibilis ag_UF is legkésőbb holnap
- a simpleMinimapet felejtsd el, rég nem fejlesztik (bár lehet, hogy valaki meghegesztette, nem tudom...), nálam épp MiniMapster van
- a RecipeRadart sem figyelem... ha nem lesz új verziója a Curse-ön vagy a WoWUI-n, akkor vége
- oRA2 update-elve lett
- Atlast sem használok, de tudtommal update-elték
- a LightHeaded minden változtatás nélkül simán ment nekem a 3.0-s kliensen
- az sct-t tudtommal update-elték -
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18064 üzenetére
A Cartographer 3.0 létezik (a Curse-ön fent van tudtommal), de nem tudom biztosan, hogy upgrade-elve lesz-e a patchre; én jelenleg a Mapster (vagy pMap)+GatherMate kombinációt tudom ajánlani. Ha egyéb note-ok is kellenének, akkor HandyNotes még mellé. Az általad most használt Cartographer 2.0 és a pluginek nem működnek a 3.0-s kliensen, és nem is tervezi senki sem a frissítésüket.
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18033 üzenetére
A WoWAce-t kezelő működő kliens egy van, a Curse Client. De az első használata előtt csinálj egy biztonsági mentést az addonjaidról és a WTF mappáról is...
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #17881 üzenetére
A WoWAce-ről csak egyféleképpen frissíthetsz majd egy gombos módon: ha premium membershipre előfizetsz a Curse-ön. Jelenleg egyébként onnan csak a Curse Clienttel tudsz frissíteni, a többi updater (WUU, jWU) ki van tiltva mind a WoWAce-ről, mind a Curse-ről. (ja, és a Curse kliense nem tud még disembedded módot...)
-
steveetm
őstag
válasz
TommyGun #17881 üzenetére
As of yesterday afternoon projects began syndicating to Curse.com, and showing up in the Curse Client. However WAU will not officially be retired till we get a few more kinks worked out of the CC. We hope to be able to get new builds for PC AND MAC out on Monday. I've been using the mac client for the last few days and its been pretty stable and offers most of the core functionality from the windows version. If you want to help beta test drop my a PM on the forums
Nem mellesleg én észre se vettem, hogy bármi történt volna, de offical is kész van már a repo áthelyezés, szal tök8. Egyébként meg WUU, meg CC majd, mint fentebb írták.
Üdv.: steveetm -
Nevar
aktív tag
-
dilipok
veterán
válasz
TommyGun #1337 üzenetére
van 1 wowaceupdater nevű program, azt kell letölteni. Abban pedig az optionsban beállítod hogy hol van a WOW installod és már megy is. Ez majd mindig letölti az aktuálisan elérhető addonlistát, és abból válogathatsz, hogy melyiket akarod felrakni, illetve 1 gombbal frissíti az összes installált Ace addont a gépen.
-
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #842 üzenetére
erre nem kell addon, egyszerű (?) makróval meg lehet csinálni.
#showtooltip Snowy Gryphon;
/equip [mounted] Xi'ri's Gift;
/dismount [mounted];
/equip [nomounted] Riding Crop;
/use [flyable, nomounted]Snowy Gryphon;[nomounted]Palomino Bridle
természetesen a xiri's giftet és a snowy gryphont cseréld ki a saját cuccodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest