- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96935 üzenetére
Persze, holnap privátban elküldöm. :) Fejből nem annyira ismerem a # utáni számokat. :D
-
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96933 üzenetére
Sajnos a Pyrewood Village szerverről végképp nem tudok semmit, bocsi.
Az Ironforge.pro oldal szerint "picit" többen játszanak a Pyrewood Village szerveren (7767 játékos) a Mirage Raceway szerverhez képest (6212), de elég aktív itt is a játékosbázis. Felvétel van hozzánk egyébként, csak sajnos most nálunk picit megcsappant a létszám. Jött ugye a nyári szezon, sok játékos pihenőre tette a játékot, emiatt egy bizonyos baráti réteg akik a BC Classic elején csatlakoztak hozzánk tovább léptek egy új Guild képében akik inkább a hétvégi Raid-elést szeretnék összehozni. (Nálunk eddig úgy volt, hogy hétfő, csütörtök és vasárnap este volt 3 órás Raid.) De jelenleg egy másik magyar Guild-el volt megbeszélés akiknél szintén fellépett az előbb említett dolog, a nyári pihenés, hogy megpróbálnánk közösen újra Raid-elni, illetve pug jellegű dolgokat is próbálkozik a Leader.
Ha esetleg gondolod, mi szívesen látunk, WotLK-ra szeretnénk majd mindenképpen visszatérni teljes erőbedobással a Raid-ekre.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96930 üzenetére
Szia!
Ha allisként akarsz játszani akkor a Mirage Raceway-t (PvE szerver) javasolják mindig (én is itt játszom, elég sok a magyar játékos itt, sok magyar Guild is van.) Hordásként a Golemagg szervert ajánlják, ez PvP szerver, de erről sajnos bővebben nem tudok érdemleges infót mondani, hogy mennyire aktívak itt a magyarok. :( -
Ghoosty
őstag
válasz
Demizson92 #94476 üzenetére
Szerintem ezzel is követik a 2 évenként új kieg dolgot. Az előző tavaly nyár végén jelent meg szóval ezt is oda tervezhetik.
-
Plata
félisten
válasz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Nincs hovatalos info, sokan májust mondanak, de kizártnak tartom a vírus miatt.
Erősebb a gépigény, azért a grafikai elemek picit változtak. De nem kell hozzá erőmű
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Demizson92 #94182 üzenetére
4-5 éves egy szalon erős Intel CPU vagy bármelyik Ryzen CPU, GTX 1060/ RX 570 VGA FHD max grafikához.
1440P-4K hoz nem árt egy erősebb VGA, 1070 Ti-om pl. siman elég 1440p -hez. Persze úgy le lehet húzni a grafot, hogy kb. Wooden PC-n is elfut a játék. -
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #85575 üzenetére
Tegnap 61-es monk karival 2 random insta 4 szintet hozott.
Egy utgarde keep és egy azjol nerub volt.
Heirloom és a monk enlightenment bónusz miatt dőlt az xp.
Legalább is gondolom a heirloom és a monk küldis 50-50% bónusz összeadódik.
Azt hiszem kezdem meg kedvelni a ninja monk-ot.
Tank monk nem jött be vissza váltottam ninja-ra. -
szaszab
aktív tag
válasz
Ha tolsz úgy rhc-t, hogy jár érte bónusz, akkor abban 900-1000 között lesz gold is. Csak hát, ritka. De nekem napi egyszer összejön. Le is tolom.
-
Plata
félisten
válasz
Most egész jól lehet haladni kis karival,csökkentették az xp-t.
Légióban volt hogy pár percnyi vacakolással class hallban kerestem egy karival 4-6 ezer aranyat.
És akkor még ki sem mentem class hallból. -
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #85573 üzenetére
Semmiből,ez még a légiós pénzem.
BfA-ban nem nagyon kerestem pénzt,inkább csak költöttem,néha Island expedíciós cuccot adok el,de azokra sincs nagy kereslet.
Légióban napi pár perc ökörködéssel sok pénzt lehetett keresni.
Esetleg ha van 2000 goldos wq azt néha letolom pár karival.
Ha van kedvem.Bronzeabearden van már asszem 13 vagy 14 120-as karim. -
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #85571 üzenetére
-
Arnold2
őstag
válasz
Demizson92 #85216 üzenetére
A péniszméregetés fölöslegességével maximálisan egyetértünk. És remélem a jobb oldalon található, Topicgazda doboz alatt található Téma tudnivalók legelső pontjával is!
Máskülönben Hölgyeim és Uraim kívánok nektek minden mókában, egészségben és nem utolsó sorban magas ilvl-ű lootban gazdag Új Évet!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Demizson92 #85197 üzenetére
Tort szeron nem lesz unalmas az elet, ha szereted a laggot, dct, bugokat es a rengeteg hacket(speed, teleport, climb...). 😂
-
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #85197 üzenetére
Tört szerver mert az eredeti unalmas,
Ekkora marhaságot.
Egyébként azt hiszem nem is szabad tört szerverekről beszélni. -
BeZol
őstag
válasz
Demizson92 #83854 üzenetére
Nyugi, nekem sem jön be a kieg, bár ennek több oka is van.
Az egyik h shadow priestet kezdtem, ami mythic raidelésre közel alkalmatlan, cserébe a disc priest nagyon jó most, de healelni nem akarok.
Tehát megvolt 5 hét játék, karakterem 362-ben, és látom a mythic logokon h használhatatlan lesz, főleg a progress nehezebbik részében (taloc-ra pont oké, de az easy első boss), és ugye pont elértem azt, hogy minden repum legalább revered és/vagy már exalted, tehát a professionökben is toppon voltam, ill. a nyakláncom is ki volt repuzva.
Így hát kezdhettem mindent elölről, volt egy 120as boostolt troll lockom, nekiláttam vele játszani, mert ez per pillanat az egyik legjobb ranged dps raidelésre a logok alapján.
Szépen kezdhettem újra a WQ-kat a repuk miatt, és hát bazi-bazi uncsi volt így a 2. karit is rendesen végigszintezni minden vackon. Szépen toltam a hc raideket (meg is lett a full hc transmog set), közben meglett a nyaklánchoz is a repu meg a szintek, úgyhogy én most a héten tudtam először igazán részt venni a mythic raidelésben egy olyan karakterrel, ami tökre nem jön be, és ugyan farmbossokra nem is figyeltem annyira mit cseszek el, mythicen nagyobb gearben már láttam, hogy többiekhez képest hol van a hiba, és pl. kiderült, hogy a burstrotában felcseréltem pár dolgot, és sokkal nagyobb death bolt damage-eket kellett volna tolnom.
Szóval ennyi wq-zás, hc-zás és társai után most mythic progresselés közben jöttem rá, hogy még mindig van mit csiszolni és tanulni a karakterhasználattal kapcsolatosan mindezt úgy, h rohadtul nem jön be a kari, az sp jobban bejött, csak az meg vacak.
Mythic plusszokat nem pörgetem, egy púp a hátamon, a múlt héten toltam le az elsőt... Kicsiként nem visznek, csak ha jobban gearelt vagy, akkor jöhetsz szóba puggal, de pug még a guildtagok szerint is okádék, marad a guildes run, oda meg szintén kellett egy legalább 370es gear, ami most már rendben van, de egyáltalán nem vonzz, ahogy a pvp sem vonzz.
Szóval nekem is elég lapos ez a kieg, csak a kötelező köröket tolom le, és kb. csak a társaság miatt játszom, amúgy inkább pubg-znék és társai... -
Lacee1986
senior tag
válasz
Demizson92 #83844 üzenetére
Ez pedig tény és való, hogy a BFA az eddigi leggyengébb kieg. Gyakorlatilag akármihez nyúl a blizz, csak rosszul sült el. Elég csak felnézni redditre. Nem a contental van gáz, hanem ahogy a cég hozzááll a dolgokhoz és ahogy leszarják a játékosok véleményét.
+1 Hunner
-
törölt tag
válasz
Demizson92 #83854 üzenetére
Ismerős dolog ez, mintha már láttam volna itt hasonló hozzászólást.
Egyből személyeskedni kell, meg jönni itt a IRL dolgokkal.
Ja, mert ha hetente 2 napot raidelek, akkor aztán már biztos nem lehet életem meg feleségem, ugye?Remélem tényleg lezártad a témát, ne égesd magad.
(#83853) MasterMark: friendly/honored/revered elérése után ad +15 item levelt a nyakláncodnak.
-
törölt tag
válasz
Demizson92 #83847 üzenetére
Nem kell, de ahogy te is így én is kinyílváníthatom a véleményem egy publikus fórumon.
Igazából nagyon elegem van az olyan játékosokból akik nem értek el semmit, (de az ingyen gear az kellene nekik) panaszkodnak mindenért így lehúzzák a többieket is akiknek lenne kedve játszani.
Amióta kivették a PvE és PvP vendorokat, grind és RNG az egész.
Ez nem most jött BfA-val ezért nem is értem miért vagy meglepődve rajta...Vagy magyarázd el, hogy neked most mi az a "grind".
WQ-eket nem kell csinálni, csak a Champions of Azerothoz tartozókat (Ez kb 5-6 db. quest naponta)
Island expedíciókat megint csak nem kell csinálni, kb. nincs is értelme és nem leszel hátrányban ha hagyod az egészet.
Warfronthoz hozzá sem kell nyúlni, maximum ha egy altot akarsz éppen felhúzni, de ez igazából csak segítség, mert elég gyorsan lehet felgearelni egy karaktert. -
Padlás
senior tag
válasz
Én is már csak azért voltam előfizetve október közepéig, mert elfejetettem kivenni a kártyámat. A BfA feature-jei lényegében kukázhatóak, semmi nem sikerült belőlük. Ami működik, az Legionből maradt. (De én már a Legion alatt is rosszul voltam a WQ-k gondolatától, a M+-ok pedig valahogy nem jöttek át, az összkép valahogy nem jó, hiába jók amúgy a dungeonök BfA-ban.)
Ha pedig igazak a szivárgások, szinte lefeleződött már most az előfizetők száma a launch óta. Ezt 1-1 content patch már nem hozza vissza.
Sspot: Azért a komoly mythic progress nem átlag játékosoknak készült.
-
törölt tag
válasz
Gondolom akkor a jelenlegi contentet kifulloztad már és ezért unod.
Örülj neki, kevés ilyen játékos van, mint te.Grat a Mythic G'huun killhez!
-
Error
csendes tag
válasz
Demizson92 #83585 üzenetére
Nem vagyok egy RP típus, de ez a videó nagyon bejött.
-
Roland861010
veterán
válasz
Demizson92 #80537 üzenetére
-
malacka87
őstag
válasz
Demizson92 #80531 üzenetére
260-ban vagyok kb 118-nál cserélek majd itemet.
-
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #80531 üzenetére
Én sajnálom hogy az artifact fegyóknak annyi.
Sokkal jobb volt mint a régi rendszer.
Most megint járhatok raidelni ha jó fegyót akarok.Oszt vagy esik vagy nem.Sokkal jobb volt a fix fegyó amit aztán tápoltál ahogy tudtad.Wq-val heti küldivel egyébbel. -
Roland861010
veterán
válasz
Demizson92 #80530 üzenetére
Félre érted nem én mondtam !
Hanem ott pár okos ember kezdett el variálni és inkább meg kérdeztem !
-
Roland861010
veterán
válasz
Demizson92 #80407 üzenetére
Cseréljünk !
Kell egy Racial Change 330K az alsó ár !
-
Roland861010
veterán
válasz
Demizson92 #80224 üzenetére
Ilyenkor jó végig nézni mi az amivel goldot lehet farmolni !
3 hete mást sem csinálók mint peteket szakmákat és transmogot farmolok... nem vagyok AH mágus meg is látszik de 3 hét és több mint 400k gold ... ezt 2.5 karival -
BeZol
őstag
válasz
Én a vizen járó mountot farmolom, és rajta vagyok, h unlockoljam draenorból a repülést, egyébként ja, március közepe óta elég uncsi van már. Meg végigszinteztem egy nightborne-t.
-
demerion
tag
válasz
Múlt héten lement mythic argus, most pangás van, néha egy-egy mountkörre felnézek, megcsinálok egy achit és kb ennyi. Ha esetleg megvagyunk reclearre akkor megyek de motiváció már nem nagyon van semmi komolyra. Majd bfa launchra újúlt erővel
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #80226 üzenetére
Hát mi másért? A guildünk megállt 6/11-nél, ahhoz meg semmi kedvem, hogy 28milliomodszorra is megcsináljak egy napi q-t vagy hetente farmoljam HC-t, hátha esik valami. Bár guilddel mentem egyet funból, az jó volt, de arra sem vagyunk meg.
Összes pala legó megvan, mage tower skin is, nincs nagyon miért játszani. -
Plata
félisten
válasz
Én hordás karit húzok,hordás troll feral druid,érdekes,mindig boomkin és híl dudu voltam,ez ki maradt a hordás lét dettó.
Hátrány ahogy sokszor kell guglit használnom,mert azt sem tudom honnan megy hordásnak a léghajó vagy portál.
Legutóbb meg kellett néznem neten honnan megy howling fjordba zeppelin,mert orgrimmarból nem találtam.
Oszt lehet csak vak vagyok. -
Viktor77
titán
válasz
Február eleje óta nem játszok, bár be vagyok fizetve, hátha legalább egy kis mountfarmhoz lenne kedvem, de nincs.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Demizson92 #79600 üzenetére
Ilyen kérdésre úgyse fogsz használható választ kapni. Mindenki azt ajánlja úgyis ami a kedvence. Szóval druid. 😄
-
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #79600 üzenetére
Mythic instázásra nekem a warlock mage jött be nagyon mint dps,tankoláshoz már öreg vagyok,híl még monk-al megy,mert az laza.Pap híl az nem jött be,nekem a pap csalódás volt de nagyon,Lk és cata pap után a legion pap oltári csalódás.
Ami még jó lehet az hunter,még vele is élveztem,na meg rugó,de hozzá tenném hogy rugóval nem maga a mythic instázás a móka,hanem mythic instában a zsebelés.
Na meg elem sámlival is jó móka még,de amivel legszivesebben megyek ilyenre az affli vagy demon warlock,még warlockból csak két 110-es van.
Frost vagy fire mage,de inkább fire,mert az állati poén.Még mage kariból is csak kettő 110-es van.
Mistweaver monk is nagyon jó.De beastmaster hunter sem rossz.
Warrival paladinnal nem nagyon élveztem,frost dk-val most tanulom,szerintem tetszeni fog.Unholy dk strapás.
Demon hunterekkel is próbáltam de nem voltam nagyon oda érte.Mindegyik havoc,mivel a tankolást már nem merem bevállalni.Balance druiddal nem rossz. -
törölt tag
válasz
Demizson92 #79597 üzenetére
Nem tudom, kerülöm a magyarokat minden játékban évek óta.
-
törölt tag
válasz
Demizson92 #79591 üzenetére
Nekem ott van az összes karakterem.
Bármelyiket.
-
Lirion
addikt
válasz
Demizson92 #79556 üzenetére
Hát szerintem az elvui és a nagyon szép összeférhetetlenek, de sok sikert.
Mindenesetre az mmo ui forumán nézelődhetsz, 100-ból 99-en elvuit vagy vmilyen klónját használják. -
Whysperer
addikt
válasz
Demizson92 #79263 üzenetére
Ragna Horda?
-
miqlas
őstag
válasz
Demizson92 #79230 üzenetére
2 karim is van Outland allyban
- a warrim: Gimilkhâd és van egy mage-em: Glyngolor
-
lakisoft
veterán
válasz
Demizson92 #79230 üzenetére
Jó választás. Legnépesebb ally-s pvp realm.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Demizson92 #79029 üzenetére
Minden szerveren ez megy, ha csak ebből a játékból kéne leszűrnöm azt mondanám, hogy a magyar egy igen nyomorék társaság. Ha tudsz angolul szerintem ne akarj kifejezetten magyar szervert, én a Defias rpvpv-re “menekültem” a sok agyhalott elől, fényévekkel jobb a hangulat és a közösség.
-
Plata
félisten
válasz
Demizson92 #79029 üzenetére
Nem akarok megsérteni senkit,de szerintem nem nagyon találsz olyan magyarok lakta szervert ahol kb ne ugyanez lenne.Magyarok lakta szerveren az hogy a cseten megy az egymás anyázása vagy rosszabb az olyan alapvető dolog mint hogy a nap reggel fel kel.Szoktam néha játszani arathoron,de sw-ben vagy orgrimmarban vagy cseten minden napos az ugatás veszekedés.Elwynn forestben járva meg is lepődnék ha nem anyázna valaki.
Ha valaki kiáll duelre azért ha nem azért,ha délre vonulnak a libák azért.
Ezért nyugisabb Bronzebardon,kéthavonta egyszer látok egy magyart elvétve. -
k.kristof
őstag
válasz
Demizson92 #75055 üzenetére
Nem csak a Ragnaros érintett. Tessék figyelni a Twittert, sétálni egyet odakint, fagyizni, olvasni, aztán csak megjavul.
-
k.kristof
őstag
válasz
Demizson92 #75053 üzenetére
Nem ilyennel szokták megviccelni az embereket, de ahogy elnézem, idén elmarad. Vagy csak még nem keltek fel a lusta amerikaiak, és nem rakták ki az idei híreket.
-
echterion
nagyúr
válasz
Demizson92 #74974 üzenetére
Hát, nekünk kettőnknek tovább tartott, olyan 3 és fél óra volt, beiktatott cigiszünetekkel (dohányzik a kedves tesó), egy vereséggel. Ha már ott vagyunk, nem szerettünk volna kikapni, na. Ez mondjuk számomra nem egy izgalmas játék volt, de úgyis rég beszélgettem öcsémmel, közben meg jött a mount is. Jó volt ez, na.
-
parandroid
félisten
válasz
Demizson92 #74946 üzenetére
Igen, nekem a notiban gen6 i7 van. Használható. Le van persze húzgálva minden, talán 2-3 körülre, viszont így nagyon ritkán esik be 25 fps alá. Vannak helyek, amiket nem bír, high arcanist thalryssa barlangja pl valamiért akkor is kinyírja, ha egyedül vagyok bent, meg lfr-ben ha nagyon elszabadul a pokol effektek terén, azt azért megérezni, de játszható marad.
Közben látom a procit, az lehet, hogy necces lesz... De ha amúgy le van töltve a wow, hozz létre egy trial accot, és próbáld ki.
p
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #74946 üzenetére
Pontos IGP típus?
-
Lokids
addikt
válasz
Demizson92 #74933 üzenetére
Szerintem fullos beállítások mellett is. Ahol FPS drop van, ott nem a videókártya miatt lenne...
-
válasz
Demizson92 #74371 üzenetére
8500ért tudok neked legiont
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #74369 üzenetére
Te írtad a múltkor, hogy szeretnél dobozt, nem? Akkor vegyél egy dobozosat.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #74360 üzenetére
Jár.
-
thomeef
őstag
válasz
Demizson92 #74344 üzenetére
Mindkettő elég durva jelen pillanatban, mondjuk affli mindig rank1 pvp-re.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Demizson92 #74347 üzenetére
Én benne vagyok ^^.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Demizson92 #74344 üzenetére
Warlockot eléggé nerfelték most meg amúgy is kiherélték, de még így is játszható kategória...
Milyen tálenten szeretnéd használni? Afflit sokan istenítik(mondjuk pvp-re én nem szeretem mert nem rudsz hirtelen burstolni), de sajna ott is garázdálkodtak és egy jó nagy nerfet kapott pvp-ben :/.
Destro ágon meg csak a chaos bolt spec maradt mert a shadowburn kapott egy 10 masodperces cooldownt(WTF)
Demonology meg nem pvp talent...Druidról nyilatkozni nem tudok, de csinálj egyet és nyomhatjuk arénában mert lockkal elég kó páros
.
-
k.kristof
őstag
válasz
Demizson92 #74247 üzenetére
Ha rá tudtál keresni, akkor valószínűleg azt is láthattad, hogy az a fajta Battle Chest, amiben az alapjáték, a BC és a WotLK van benne
Ha nem nézegetni kell, teljesen mindegy, ugyanúgy WoD-dal bezárólag kapod meg a játékot, amikor aktiválod a kódot.
-
kovsol
titán
válasz
Demizson92 #74202 üzenetére
A wow és általában a játékok is főleg olvasnak csak a háttértárról. Patchelésnél van max nagyobb írás. Szóval nem fogja kinyírni. Előbb fogja a polc mélyén végezni elavulás miatt, minthogy egy átlagfelhasználó írással kinyírjon egy ssd-t.
Érdemes 10% üres helyet meghagyni, de vannak olyan meghajtók amik eleve tartalmaznak amiatt rejtett területet, így a hasznos részt nyugodtan lehet használni. -
BeZol
őstag
válasz
Csak ha 196GB-nál több lesz lefoglalva belőle.
-
parandroid
félisten
válasz
"...és ki is nyírod idő előtt az SSD-det, ha 80% felett van a kihasználtsága tartósan..."
Idézet Viktortól, kiemelés tőlem.
p
-
BeZol
őstag
válasz
Demizson92 #74196 üzenetére
Elég, de már csak kb. Hearthstone fog felférni mellé, és még egy cs:go. Én évekig így toltam, CSAK anno 69ezer Ft-ért vettem a 120gb-os SSD-t...
Ma már 16ezerért megkapod (még a leggagyibb is gyorsabb az én régi sata2esemnél, viszont mivel nincs ami pörögjön, bőven jó az olcsó gagyi is), 23-ért viszont már 240GB-osat kapsz. Ne sajnáld azt a pár ezer Ft-ot légyszíves, még csak nem is 32-ezerbe kerül a dupla méret..., hanem csak 23-ba...
De igen, elég a 120Gb, de idővel szívni fogsz miatta állandóan, és ki is nyírod idő előtt az SSD-det, ha 80% felett van a kihasználtsága tartósan, márpedig a wow felrakása után ez már kb. meg is lesz!
Nekem most windows 10 mellet a windows mappa 20gb, wow 70gb, és a programfiles mappára nem néztem rá, mert ott más is van, de kb. 30, max. 40gb-osra szokott felhízni a windows. Élhető és használható 120gb-tal a játék, de ha sajnálod azt a pár ezer Ft-ot a nagyobbra, akkor sajnáld a pénzt az ssd-re is, és vegyél egy lomha 1TB-os winyót. -
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #74196 üzenetére
Kicsit kevesebb mint 40 giga a friss WoW. A Win7 nálam 22. Kb. ezekkel számolj.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #74192 üzenetére
Igen. De ha indítasz Starter Editiont, akkor fel fogja ajánlani a játékot 7.50 euróért.
-
válasz
Demizson92 #74155 üzenetére
Mint írtam ez nem segített.
Viszont megvan a megoldás: Fullscreen és vsync off. Így nincs FPS drop.
Köszi a tanácsokat!
-
BeZol
őstag
válasz
Demizson92 #74060 üzenetére
Mythic+-hoz a dd-nek sok aoe damage ajánlott, hogy gyorsan pörögjenek a trash-ek. A DH erre tök jó melee-ként, viszont bossok ellen nem veszi fel a versenyt a jobb single-target-esekkel, csak rövid ideig van meg a burst, ezért ezen a logikán tovább menve mindegy, hogy mi, mert kell egy jó aoe dd, egy jó single target dd, és lehet egy vegyesfelvágott is.
Tehát szinte teljesen felesleges ezen a kérdéskörön kattogni, érdemesebb lehet a raid-ek eredményeit nézni (még ha nem is tervezed ezt a jövőben), DE most jön a 7.1.5-ös patch jan. 11-én, ami felborítja majd az aktuális trendeket, tehát érdemesebb lehet akkor körbejárni a kérdéskört.
Ha meglesznek az új eredmények, akkor az sokkal relevánsabb választ adhat a kérdésedre. Azt kell eldöntened, hogy melee v. ranged akarsz lenni, ill. melyiknek a stílusa tetszik.
Nem toltam még sok karaktert, és nem is nagyon értek a többihez, de amit látok és tetszik:
Melee:
- dk: tetszik, hogy magához rántja a cuccokat
- warrior: tetszik, hogy ráfut az ellenségre
- dh: tetszik, hogy össze-vissza tudok csúszkálni a pályán és közben sebez is
- monk: az is ilyesmi mint a dh, csak gurul és karatézik talán (viszont nem ajánlom tank-nak!!!)
- rogue: hát itt vizuálisan nem látok semmit, de legdurvább single target dps-t talán ők tolják melee-ként, és tudnak szemétkedni pvp-ben (bár dh-ként lazán kiszedem őket és hullanak mint a legyek)
- paladin: hát látványban nem sok, de tud dps-elni ez is rendesen
- shaman: hát enchantment shaman jó sokat tud sebezni és tudod magadat gyógyítani, nekem van ilyen, de inkább dh-zok h őszinte legyek mint ez
- druida: rogue klón csak macskában
Ranged:
- hunter: szép aoe-t tolnak ha jól láttam, és dh szinten mozognak dps-ben mindenhol, legyen az single target v. aoe
- elemental shaman: egyik leggyengébb dd per pillanat, de nekem nagyon tetszik a villámlás effektje, és talán a patch után nem lesz az egyik leggyengébb.
- priest: legdurvább single target dps raideken
- warlock: hát a 3 zöld sárkányfejféleség ahogy kijön az nagyjából szép
- mage: tetszik a fire mage sok tűzzel kapcsolatos cucca
- druid: nekem nem tetszik ahogy kinéz ilyenkor, de jó dps-t tol az tutiBiztos nem lettél most okosabb, helyedben megnéznék youtube-on mindegyikről egy "pov" videót, és amelyik a legszimpibb, olyat kezdenék.
Annyiból jó választás a paladin és a druida, hogy mindegyikkel lehetsz dps, heal és tank is, palával viszont csak melee dps lehetsz, druidával mindkettő, és annak ellenére h ennyire hibrid class mindkettő, egyáltalán nem gyengék!Itt egy lista, kb. melyik kaszt milyen dps-t tud raideken: [link]
Tehát mage-ból fire kell, rogue-ból sub vagy asssa, warlockból tudom, hogy affliction csak raid-re tuti mint a priest is, egyébként destro-val tolja a többség. Hunterből csak MM hunter a jó, stb., magáért beszél a grafikon, DE ez jan. 11-gyel változik tutira!
Ez a healer lista: [link]
disc priest pvp-re való, azért gyenge
Ez pedig a tank: [link]
hát a monk tank nem jó... -
demerion
tag
válasz
WW, havoc, firemage, mm bm hunter, frostdk közül mindegyik jo. Heal druid disc de igazabol barmi jo.
-
Viktor77
titán
válasz
DD-re az akinek jó az aoe-ja. Healre talán druid (ha már Fragnance-ék is azt visznek +20 fölé, bár az a druid godmode-ban játszik).
-
válasz
Én tankként csak azt látom, hogy ki mennyire tud életben tartani /nyílván skill függő is/, nekem spec a druida healje jön be leginkább és a priest healje a legkevésbé. Mythic +7ig mentem eddig max.
Dpsnek szerintem dk nagyon büntet, de ha jó a csapat, akkor mindennel gyorsan hullanak a mobok. -
parandroid
félisten
válasz
Demizson92 #73901 üzenetére
A legfontosabb az SSD. Utána szerintem proci, RAM, és VGA, kb ebben a sorrendben. Persze attól is függ, hogy mik az elvárásaid, meg az átmeneti megoldások.
Én most már egy éve laptopon játszok (igaz, nagyon keveset), de az SSD, a 8GB RAM, és az i7-es proci az én elvárásaimnak megfelelően képes kompenzálni az integrált VGA-t. Hozzáteszem, egyelőre. Ha a későbbi kiegészítőkkel is úgy nő a gépigény, mint eddig, akkor lehet, hogy ez nem lesz hosszú távú megoldás.
p
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Inkább, de ha gyenge a videókártya, akkor az is visszafogja. Meg ugye, a játék gépigénye is kiegészítőről kiegészítőre növekszik, ezt is bele kell venni a dologba. De szerintem is egy jó i3 + rx460 4GB medium-high beállításokon jó lesz egy darabig. Ha meg még egy SSD-t is raksz bele, akár később is, és arra megy a WoW, akkor a töltési idővel se lesz probléma.
Én is azért vettem i5 6500 + RX480-at, mert néha mással is játszom (most pl DOOM), vagy PS2 emulátoron valamivel és ezek miatt jobb volt valamivel több pénzért egy erősebb és így talán egy kicsivel tartósabb gép is. -
Walter_White
senior tag
válasz
Egyikkel sem fogsz rosszul járni. Azt vedd amit szívesen vennél.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Demizson92 #73896 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nekem egy i5 6500 van mellette. Tegnap este megnéztem, majdnem minden beállítást maxra húztam és 50 fps alá nem esett Orgrimmarban, Dalaranban mondjuk nem mértem.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Demizson92 #73892 üzenetére
Mehet a alá a 1050 is, én csak magamból indultam ki, 3 éves R9 290-el tolom, legkisebb FPS-em 35 volt az invázió alatt élsimítással, Ultrán. 8800GTS-9800GT-GTX260 kártyáim voltak, sajnos memoriahiba miatt elhaláloztak, ami persze AMD-nél is lehetséges, de a HD6950, és most a R9 290 nagyon strapabiró
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Demizson92 #73892 üzenetére
Én is nvidia párti voltam, de az új gépbe RX480-at (4GB) vettem kipróbálni. Havernak 1060-as van a gépében, szerintem a 6GB-os és semmivel sem kevesebb az fps-em, mint neki. Sokszor mondjuk több, de az inkább a processzor miatt van. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod az RX460-at. De amire figyelj, amit a kolléga is kiemelt, hogy mindenféleképpen 4GB-osat vegyél, meg fogja hálálni a játék.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Demizson92 #73883 üzenetére
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!!
ASRock H81M-HDS R2.0 - 14K
INTEL Core i3-6100 - 36K
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX - 15K - Adatok (ha a régi gépből át tudod hozni a HDD-t akkor természetesen kilőve.)
Kingston HyperX Fury 2.5" 120GB SATA 3 SHFS37A/120G - 16K - Rendszer+WoW
Kingston HyperX Fury 1x8GB HX421C14FB2/8 - késöbb mellépattintasz még egy 8GB-t ha kevés -20K
FSP Hexa+ 400W -13K
5000Ft-os házXFX RX-460P4DFG5 RX460 4GB GDDR5 Double Dissipation -42K
166.000FT - függ attol is hol veszed, és mikor. - pl az SSD-k ára most nagyon magas, ahogy a memóriáké is.Már csak Monitor. Ezzel azért WoW erős Médium-HIGH felbontáson FHD-ban bőven fog futni.
-
Crowent
tag
válasz
Demizson92 #73879 üzenetére
nem kell 1060es 100k-s kartyat venned tok baromsag a wowra meg foleg ne...
ha mindenkepp intel akkor abbol csak a jobbat vegyed ha meg vagy szorulva cpu teren akkor amd az olcsobb es en ugy tapasztaltam hogy nm volt eszreveheto hatranyom jatekok alatt.......
Wanted5: " Valamint egy kerdes: a wow most inkabb cpu vagy gpu igenyes? "
en most csak a wowra ertettem mas jatekokra fhdba (gta bf1 stb) kell a komolyabb kartya
-
wanted5
őstag
válasz
Demizson92 #73876 üzenetére
i5-6500 (K nélkül), GTX 1060 3GB elég ha nem akarsz fullHD felé menni, 8 GB DDR4
nem számoltam utána, talán picit több mint 200ból kijön
(#73878) Crowent nem írta hogy csak a wow-hoz kell, vagy lehet elsiklottam felette, bocsánat
de egy ilyen konfig jó ideig megállja a helyét, és nem kell bele venni semmit, ha pedig gyengébbet vesz, lehet fél-egy év múlva fejleszteni kell rajta -
Crowent
tag
válasz
Demizson92 #73877 üzenetére
Francot keves....
FHD (tv) full ultran Fx6300 & gtx 960 2gb & 8gb 2133 mhz ram es iszonyat ratyi (160gb) winyos (kesobb ssd) ****lagg mentesen 50-150 fpsel fut a jatek csak a toltesekre kell sokat varni a ratyi winyo miatt! ez baromsag hogy intel+nvidia KELL neki.... eddig is ment full amd konfigon ezutan is ment.....
ugyhogy aki szerint atomeromu kell a wowhoz az nagyon el van tevedve........ az 1050 is boven jo lessz!
Demizson 8gb igazabol mar alap.... 10-12kert kapsz 8 gb dual ramot! 1600 vagy az 1300as ramok is jok......**** nagyon ritkan azert belaggol ah elott de vissza is all az fps a normalra
-
Fandango
veterán
válasz
Demizson92 #73872 üzenetére
Ha ennyire minimumra veszed a configot (proci, vga) akkor saját magad alatt vágod a fát, és akkor arról nem is tudunk milyen memóriát akarsz, lesz e SSD?
Sajnos a 200k monitorral együtt kevés, ha értelmes konfigot akarsz összerakni, és nem full minimum grafikán akarod élvezni a játékot. -
lakisoft
veterán
válasz
1050-nél fogsz pislogni néha.
-
Viktor77
titán
válasz
Az attól függ milyen grafikát akarsz. A felbontás ugye adott, sztem olyan 5-ös körül fogsz tudni játszani.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #73870 üzenetére
Minimum valami 1060-ast, 4 gigával.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #73867 üzenetére
2 gigás kártyát már ne vegyél.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Demizson92 #73867 üzenetére
Megfelelő, de nyilván közel sem maxon.
-
Peti78
őstag
válasz
Demizson92 #73865 üzenetére
Cpu. Intel és nvidia kell neki
-
Crowent
tag
válasz
Demizson92 #73826 üzenetére
Felmentem live chatra....
A bajom az volt hogy haver meghivott beregiztem gamekeyt megadtam majd elinditottam a jatekot es megcsinaltam a karit es egybol boostoltam... utana lattam rossz realmre rakott mert nem azon voltam amin kellett volna amire alapbol meghivtak... namost irtam nekik hogy tegyenek at arra a realmre amire alapbol kellett volna hogy tegyen es atraktak.... nem szorakoztak tenyleg rendesek voltak azonnal megcsinaltak! Tenyleg segitokeszek voltak a supportnal!!! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Demizson92 #73811 üzenetére
AMD vonalon meg egy RX470 4 gigás változat tökéletesen elég a játékhoz.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #73811 üzenetére
1050-1070-ig amire elég a keret.
-
Viktor77
titán
válasz
Demizson92 #73809 üzenetére
Intel+nVidia.
-
Arnold2
őstag
válasz
Demizson92 #73725 üzenetére
-
TheProb
veterán
válasz
Demizson92 #73725 üzenetére
Inkább a pc ajánlós topicba írj...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Demizson92 #73290 üzenetére
-
Walter_White
senior tag
válasz
Demizson92 #73124 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Demizson92 #73124 üzenetére
Hú köszi, pont ma is anyáztam egy sort amikor vettem pár dolgot az árustól.
-
törölt tag
válasz
Demizson92 #72934 üzenetére
Horde of course!
-
lakisoft
veterán
válasz
Demizson92 #72923 üzenetére
De a hangja legalább idegesítő.
.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Demizson92 #72798 üzenetére
A druida (és még pár class) mást tud kifejleszteni tier 3-ban: [link]Lassú voltam. -
kovsol
titán
válasz
Most találtam wowheaden:
Champion Armaments:
All classes except for Druids, Monks, and Shaman have a Tier 3 Order Advancement ability which unlocks a special Work Order. This Order takes 50 and 12 hours to complete; it can yield Heavy Armor Set, Fortified Armor Set, or Indestructible Armor Set. Higher ilvl is needed to beat difficult missions. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Nem minden classnál vannak ugyanazok a fejlesztések. Monknál sincs külön olyan NPC aki fejleszt felszerelést és upgradet...de azt hiszem olyan fejlesztés van, hogy a szokásos reward mellé bármilyen sikeres champion quest során hozhatnak upgradet, illetve továbbra is túlságosan sok az olyan quest ahol eleve felszerelés vagy upgrade a reward.
-
kovsol
titán
válasz
Nekem is druidám van, de én se találkoztam még vele.
(#72799) samfishR addonokat ha kikapcsolod akkor is produkálja?
-
Skyhunter
őstag
válasz
Demizson92 #71000 üzenetére
Érdekes, Arathoron is városor van. 2009 óta, mióta játszom, nem emlékszem ilyenre.
Érdekes, 1 perccel ezelőtt még 201-en voltak előtte, , 2min várakozás prognosztizálásával, most meg 330-an 3 perccel. Nincs valami csalafintaság itt a háttérben? (DDOS vagy bármilyen más dolog?)
Szerk 2 : Most meg 449, 6min. Ilyen nincs, 1-2 perc alatt akar mindenki belépni, főleg, hogy 09.45 van. Tuti gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest