-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zimmi91 #104071 üzenetére
Ha van tapasztalatod a mostani seasonal dungeon rotation-nel akkor mondanám, hogy elég HC dungeon-öket csinálni és amit kapsz 619 ilvl-t azzal simán tudsz 4-6 kulcsokat csinálni, ha nincs akkor is azt ajánlanám, hogy csinálj HC dungeon-öket, gyors megvannak és 619 ilvl-lel már tudsz M0/+2-be menni ahol megtanulod a mostani "mythic plus" ability-ket, extra boss és add mechanikákat, etc. Alternativaként Delves is szóba jöhet (relative gyors megvan és a legtöbb class-nak A tier trinketeket is dob) vagy ahogy a BMS irta az új eventet is csinálhatod
-
kicsako
őstag
válasz
Zimmi91 #99803 üzenetére
Szerencsére ez már nem SL, nem kell kampányt tolni hogy rendesen tudj játszani(covenant ability stb..), egyedül a Sparkok vannak Q-hoz kötve, nem tudom hogy annak van-e előfeltétele, vagy bárki felveheti az új területen. Sparkból tudsz 2. szezonos itemet craftolni, ami kb. kötelező ha magas szinten akarsz játszani.
-
sztivo
őstag
válasz
Zimmi91 #99800 üzenetére
Mage annyira sokat nem fog adni M+ instákon, kevés utility-t visz magával, amit visz is, az inkább magát segíti (kivéve a Time Warp). Persze ettől lehet behívnak majd, nem a kedved akarom elvenni, csak hát a meta..
Ami jelenleg nagyon jó még a lockon kívül, az Spriest, Balance druid, rugó, pala. -
kicsako
őstag
válasz
Zimmi91 #99800 üzenetére
WW Monk??? Hát maga megőrült???
WW Monk mainként mondom, hogy messzire kerüld el... Amíg nem kap egy értelmes reworkot, nem lesz top spec.Gingiék(Rank 1-2 raid, és top m+ játékosok) ezeket gearelték fel, jövőhéten kezdik a pusholást.
Gingi: Evoker, druid, mage, rogue
Clickz: Cement sham, dh, evoker
Meeres: sh priestValószínűleg még ők is csak tervezgetik, hogy pontosan milyen setuppal kezdjenek neki, meg tesztelgetik majd melyik comp a legjobb, de ezekkel lehet tervezni.
Evoker: brutál nagy dps most, aoe-ban is ST-ben is. van mellé BL.
Boomie: uncapped aoe, nagy kulcsokon minden szezonban nagyot megy, kisebb kulcsokra nem jó mert hamar halnak a mobok. Grp heal
Mage: Fogalmam nincs. A szezonban nemhogy magam mellett, de még streamen sem láttam egyet sem
Rugó: A sub iszonyat broken, hatalams dps, rengeteg utility
Cement Sham: Jó DPS, BL, utility, grp heal.
DH: Valószínűleg a casterek buffolása miatt érheti meg, egyébként kb. középmezőny.
SH Priest: Hagyjuk is. jelenleg a legbrokenebb spec m+ra. Az összes nagy m+ játékos már sh papot gearel -
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #99800 üzenetére
Kb semmit nem tudok az M+-ról és a többiről mert légió óta nem is voltam M+-on,de nekem a kedvenc karim hunter volt akivel el bohóckodtam,a komolyabb dolgokra én is warlock vagy mage karit használtam.De most egyik sem jön be,két 70-es warlockom is van meg mage is,de ami fura hogy most nekem a demon hunter tetszik.
Sosem volt nagy kedvencem de most igazán be jön.Bár sztorit nem csináltam vele,csak dungeonokba járok vele.
Még azt a lökött ilidian kardot is ki akarom vele szedni majd. -
BoneDragon
veterán
válasz
Zimmi91 #99454 üzenetére
Ugye le lehet fagyasztani 1 itemet, hogy vidd tovabb. En elozo honapbol lefagyasztottam az ogre petet, erre eltunt…
gondolom bug, mint a mount amit rewardba kaptal a vegen. Konkretan nem volt alattad mount es az ikonja is zold lett, mintha kikerult volna a jatekbol.
szerencse, hogy ez egy kis ceg es sosem kell tesztelniuk. -
J o e
tag
válasz
Zimmi91 #98504 üzenetére
Épp ez lett volna nekem is a kérésem/kérdésem, de akkor így csak olvasgatok, kinek mi a tapasztalata
Arról esetleg tudna írni valaki, hogy milyen sorok vannak most a játékban, vagy vannak-e egyáltalán? Játszhatóság szempontjából érdekelne, mert most direkt vártam 1-2 napot az új kieg megvételével. -
-
kicsako
őstag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #96839 üzenetére
Ez szerencse függő. Ha van a guildedben még 3 clothos, akit rá tudsz venni, hogy legyen cloth stack, akkor annál gyorsabb. A loot ugye elég lutri. Célzottan azon dungeon-ökbe kell menni, ahol esik olyan item, ami átalakíthatő set-té (helm/shoulder/chest/hand/leg). Friend list-en vagy, ha szólsz, és ráérek, szívesen jövök lock-kal segíteni.
A hozzá tartozó cosmic flux meg... Tedd fel a silver dragon addont, ami nagyon hasznos ennek a farmolásában. Ládák nyitogatása, rare-ek gyakása Zereth Mortisban adhat 15-200 cosmic fluxot is. Raidben (RF-en is) a rare-ek és a bossok fixen adnak 150-et. Szóval, ha raidre jársz, gyorsan összejön. 3-4 hetet raideltem lock-kal, és lett 18k fluxom.Kezdésként... Már a 236-os, m0-ból pottyanó, upgrade-elhető itemet is érdemes átalakítani set itemmé, mert 2-4-es kulcson lehet szépen valort farmolni (135-öt vagy 200-at kapsz run-onként, függően attól, hogy az a kulcs upgrade volt-e rio-ban valakinek).
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #96250 üzenetére
Szerintem simán!
Tekintettel arra, hogy a 2-es kulcs majd 236-ot dob, így ezen az új területen m0 szintű itemek esnek.Én az allis lockkal logoltam be tegnap egy órára, és 216-ban kezdtem neki, 223 körül végeztem. A terület kb első küldetése dob egy 233-as fegyvert. :)
Igazából 4 mobig nem volt problémám.
A legókat meg majd nézd meg. Azt hiszem, a covenant legót fixen övre kell gyártani. De ennek utána kell olvasnom nekem is.Ami fájt, hogy kb minden item haste+versa volt a lockkal, amit kaptam. De a magas itemlevel különbség (207->233) miatt megéri a csere. Szétcseszi a statokat, de azt majd kulcs közben alakítom.
Szerk: legót könnyű farmolni. 9-es torghast-ot kb 10-11x kell végigcsapni. Szólj, és végigfutok veled a monkkal.
-
kicsako
őstag
válasz
Zimmi91 #94575 üzenetére
Pedig Nathria raid nagyon jól össze van rakva, érdekes mechanikákkal. Mithicen pedig beleraktak +csavarokat a fightokba, szerintem nagyon élvezetes lett. M+ ugyan ez.
Egyedül a HC Nathria unalmas már, azt 220as gearben akkor is le lehet már ütni ha azt sem tudod mit kell csinálni. -
kicsako
őstag
válasz
Zimmi91 #94571 üzenetére
Legalább nem hibáztál egyszer sem
HC Nathriát skippelve(Shrekwing+Sludge+SLG+Sire) ki lehet ütni max 1 óra alatt bármilyen puggal, klános progress raiden kívül pedig nincs más content ami érdekelne, így marad az M+ farm
@Eugene Roe
Pedig nagyon szórakoztató és tele van kihívással. Az elején nem rajongtam a rendszerért, de egyre jobban beszippantott. -
Ghoosty
őstag
válasz
Zimmi91 #94549 üzenetére
Azért az hozzátartozik, hogy ha meghalsz, akkor számol tovább és csökken a DPS-ed, így lehet a végére nagyon alacsony, annak ellenére, hogy mikor éltél jó sokat csináltál. Ráadásul ez a boss alapól alacsony DPS-sel megy, mert van benne hosszú sebzés mentes rész.
Így rendes log nélkül azt mondanám, hogy beszedtek minden sebzést, amit csak lehet, mert a healer 727k healet, ami majdnem duplája, mint amennyit én legutóbb egy sikeres 7-esen toltam. Szóval elsődlegesen a WASD skill hiányzott, nem a DPS.
-
Blizz
őstag
válasz
Zimmi91 #93495 üzenetére
Nem írja, de végülis tök jó hogy van egy ilyen lépés a wow-ban, kicsit sem veszi el az ember kedvét a játéktól
#93491Tigerclaw Igen , elvileg 52esnek kell lenni, hogy folytassam
Magyarán 48osan nem szabad átmenni questelni különben igy megbasz a játék, és mivel ilvlem közel sincs 80 igy nem tudok instázni sem.
Szuper
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Zimmi91 #91816 üzenetére
A keystone master-t szerintem kivették pre-patchel.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #91816 üzenetére
Ne is mondd. Pont emiatt félek lock-kal main-elni. :( De teszek rá, bízom benne, hogy prot warri helyett a lock is jó lesz a guildnek. Pre patch-ben tesztelem, mennyire visznek mythic pluszra. :D
Btw nem voltam online tegnap, de ez vicc, amit blizz művel. És már nem érdemlik meg a nagy kezdőbetűt... Lassan a pénzemet se'. :D -
warcat
veterán
válasz
Zimmi91 #89744 üzenetére
Már megválaszolták előttem igazából, én azt tippelem,hogy egy vagy több nagyon magas corruption értékkel rendelkező tárgyat találtál, engem a 75-ös bracerem eleinte nem zavart hunterrel de szerintem hotfixelhettek valamit a procrate-n mert tegnap elkezdtek özönleni a hasonmások míg korábban nem zavartak sok vizet.
Karakterlapot ha felnyitod ott írja, hogy mennyire vagy "romlott" és az ezzel járó következményeket, most még nincs elég res a magas értékű cuccok hordására, vagy félre kell tenni őket, vagy ingyen megtisztítani őket MOTHER-el (de ekkor az extra bónusz tulajdonság is elveszik persze végleg a tárgyról).
-
PeL
addikt
válasz
Zimmi91 #89735 üzenetére
Hát nem tudom, ez a két új frakció repuzás elég gáz szerintem. Alapból kevesebb repu jár a küldikért, nehezebb húzni őket, némelyik küldinél meg egyszerűen nem lehet találni abból ami kell. Tegnap az egyik küldiben rare mobokat kellett ölni Vale of Eternal Blossoms-ban, fél óráig köröztem a területen rare után kutatva de fel kellett adnom mert egyszerűen nem lehetett találni egyet sem. Kicsit el is ment a kedvem ettől a 8.3-tól. A Nazjataros meg Mechagonos repuzás még nem is volt ennyire gáz, de ez...
-
MegalodonS
őstag
válasz
Zimmi91 #89735 üzenetére
A mage jo valasztas, visszajonni nem erdemes!! Nem lesz 8.3.5 es a
"Corruption will not carry forward directly into Shadow lands"
Na ez a legnagyobb genyosaguk!!
There are currently still no plans for account wide essences. The system at its core is about player power and that is usually something that they don't allow to be account bound.Tehat az uj kieg hoz ujat es gondolom jon a reset ujra
Nekem nem jott be a 8.3, harom karival csinaltam vegig a korrupciot
-
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #89517 üzenetére
Én tévét néztem közben,időnként elnyomtam egy integetést a hordának.
Jut eszembe,AV-n most mindenki heirloomban rohangál,igen ám,de állati viccesen néz ki amikor warri vagy dk cloth heirloomban rohangál.
Rengeteg karit lehet látni cloth heirloomban,közben plate mail vagy leather kellene neki. -
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #89514 üzenetére
Január nyolcadikáig azt hiszem.
De ne legyél totál afk,mert akkor ki dob.
Sajna el kellett mennem vagy 20 percre a gép elől így ki dobott,bár egy szintet azért léptem így is.
Ha vége Bg-nek és nyertek 1 szint a jutalom,ha vesztetek fél szint,de az a baj rengeteg a ruszki és nem akarnak nyerni csak honort farmolni középen.
Ha küldiket is csinálod 200 timewarped vackot ha begyűjtesz kapsz egy mountot.(#89516) Skyhunter
Attól függ,tegnap délután és este 102-ről felhúztam 115-re karit.
Minden attól függ milyen a csapat.Ha gyors win akkor dől a szint,mert a win mindig 1 garantált szintlépés.Vesztés fél szint,viszont ha kifogod és dilinyós ruszkik vannak,akkor órákig elhúzódhat a bg,bár úgy is jön az xp.Ha mázlid van 20 perc egy bg.Ha peched akkor végtelen.De xp buffokkal gyorsan jön.
De rugóval lazán lehet afkolni,nem vesz észre a horda.Tegnap is vagy másfél órát néztem ahogy gyepálják egymást alattam. -
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #89140 üzenetére
Insta függő.
Ha sok a trash akkor dől az xp.
Tegnap warrim 116-ról 120 lett három tw instában.
Igaz heirloomban van és volt rajta 10% xp lötty.
De csupa olyat kapott amiben sok a trash.
Ha kifogod black morass-t akkor alig jön xp.
Warlock 71-ről 73-ra ugrott tempest keepben.Rugó 76-ról 78-ra. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Zimmi91 #88396 üzenetére
Alacsony beállításon talán nem lesz gond, de a ventije persze pörögni fog rendesen. Anno a 2012-es MBA-mal próbáltam játszani pár kieggel ezelőtt külső drive-ról. Az pár generációval régebbi Ivy bridge. A 2015-ös meg Broadwell, ami már jobb. Ha ráfér a játék az SSD-re pláne jobb lesz.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #87508 üzenetére
10k repunként (paragon) ad egy "ládát", amiben sokminden lehet.
Rustbolt láda
The Unshackled ládaDe a wowhead kommentekben azt írják, hogy "I just opened my 6th paragon box today... all 6 have just had gold and war resources - such a joke". 10k repuért járhat valamennyi azerite, meg ~4k gold, illetve valamennyi war resource. A többire már kevesebb esélyed van. Mérlegeld, megéri-e neked.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Zimmi91 #87511 üzenetére
Ez a mount az. Szegényke nagyon csúnya.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Zimmi91 #87319 üzenetére
Na tegnap csak meglett végre a repülés, úristen de örültem
Érdemes tovább repuzni? Mechagon így easy lesz, mondjuk volt Jetpackem, szal nem sok különbség, de Nazjatarra nagyon nagy segítség a repülés. Altokkal is sokkal könnyeb végre WQ-zni, mindenhova a robot papagájjal megyek ha már azt is adta a repüléshez
-
J o e
tag
válasz
Zimmi91 #87319 üzenetére
Pontosan melyik ez a nagy küldi?Ha elmegyek Mechagonba, van sárga jelzéssel egy küldetés és több daily, de tegnap a sárgával jelöltből csak 150 reput kaptam. Vagy lehet, hogy a quest chainben kellene tovább mennem és ez akkor lesz elérhető?El kell lassan azon is kezdenem dolgozni, mert Unschackled repum 8350/12000, Mechagonban még a honored sincs meg
Plata:
Én is elraktam a sámánomnak egy komplett benthic szettet, ha meglesz a 120 csak rá kell adni. Tetszik, hogy ilyen könnyen lehet az altokat is öltöztetni/felzárkóztatni. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #87263 üzenetére
Szerintem repuzásra érdemes ember karit csinálni,már ha alliance,mert az a 10% nagyon jól jön neki.
Nekem a nazjataros 1650-et ad,darkmoon buff nélkül.(#87264) J o e
Mechagon sokkal lazább.
Tele van küldikkel,rare boss-okkal,elmész darkmoon fairie buffért,az egy órára ad 10%-ot.
Mechagon meg vicces is,de nazjatar egy rakás trágya domb. -
J o e
tag
-
Whysperer
addikt
válasz
Zimmi91 #87207 üzenetére
Mert ez nem a későbbi kiegek, itt nem ilyen OP a BOOMkin cask azért jó ,mert tunningolja a csapattársait,de feral se durva annyira ,hogy resto nem rossz,...
- mármint ,hogy ha rangedet akarsz akkor nem boomkint csinálsz itt, thanem mage lock vagy Shadow priest vagy hunter inkább nem ebben a sorrendben
- mellee-ben warrior rouge vagy cement shaman
- Healerbe nem rossz raiden sem ,de ott shamant szoktak vinni a windfury totemek miatt. mert ugye az party buff és szoktak párat vinni ,hog ya 40 fős raidekbe legyen elgé windfury. Alliba meg Paladint visznek ,mert erősek a buffjai.
PVP-ben nem sok 14-es Druid rohangál.
Viszont Én nekem sosem volt druidom nem is lesz ,mert sz.tem túl easy módra van csinálva BC óta. Viszont akinek DRUID a kedvence az most is nyugodtan csináljok DRUID.-t. Én csak azt írtam le ,hogy mért nincsen sok sz.tem
-
Whysperer
addikt
válasz
Zimmi91 #87197 üzenetére
Vanilla óta egy 2 karaktert nem húztam fel magamnak egy Papot vagy egy Warlockot. Jön a Classic és alapból shaman akarok lenni ,de agyalok egy pap vagy warlock. nem tudom érdemes lenne-e shaman helyett inkább egy jó warlockot csinálni. csak az a gáz,hogy annyira Warlock lesz mint égen a csillag
-
-
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #87030 üzenetére
Már tudom mi dobja a régi dungeonok itemjeit.
Van egy küldetés,időnként találsz itt ott valami küldi kártyát amit le kell adni egy csávónak,ő megidéz géppel egy random boss-t valamelyik instából.Le kell verned és kész a küldi.
Vagyis a dolog nem ilyen egyszerű mert a megidézett boss 1-7 mila hp-s.
Néha nem csak szemetet dob a megidézett boss hanem rendes itemet is,így esett már nekem kard és szett item is tőle.De mások által meg idézett boss-t is leölheted.
Valami data anomaly a neve amikor megidézik.Legalább is fejből így emlékszem,ha fel tudok kicsit menni meg is nézem rendesen.
Az az igazság hogy rohadtul szeretnék a törpémmel is elmenni mechagon-ba,de ahhoz előbb nazjatart kell le küldizni,attól meg a frász kerülget. -
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #87026 üzenetére
Mindet csináld meg.
Mind ad valamit.
Mechagonban csupa jó cucc esik.
Mount,pet,item.
Nekem tegnap sámán szett item esett mage karinak.
Ha hazaérek megmutatom.
Valami régi szett.
Asszem cataclysm raid szett darab.
De esett ilvl 404-412 item is.
Az mage-nek való volt.
Ja és csinálj olyan kütyüt amivel át mész másik idősíkra.
Ott más küldik várnak. -
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #87009 üzenetére
Én is úgy emlékeztem, hogy kidobtam az egyik karakteremmel, de kiderült, hogy ki sem vettem a mailbox-ból.
Mechagon meg Nazjatar IS bűnrossz. Nekem sem jönnek be. Viszont akkor köszi a tippeket! Ha napi ~1k repuval lehet számolni, akkor még elég sok van a végéig. (Mechagon: 3400 - friendly. Szóval kell még 2600 honored-ig, meg 12k revered-ig. Az összesen 2 hét +1 pici, HA! minden nap csinálom. Hála az égnek Nazjatar repu is 3600, de az már honored, sz'al abból már csak 8.4k kell a revered-ig.) Jól jönne mindkettőből 1-1 emissary
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged