- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Nekem januárban jár le és már én is lemondtam. Konkrétan már most sem tudok mit csinálni a játékban, kínomban Mechagon szigetét farmolom repuért meg a traktorgumi mountért.
Obliterátor #103321
A Midnight tippre 2026 tavasz, ami valóban 1,5 év, de az is rengeteg idő.Ettől függetlenül most decemberben jön ez az új sziget, meg tavasszal az UndermineD (?) és ezzel kellene kibírni a 2025-ös évet. Szerintem 3 hét alatt maxolható lesz, utána pár hónap és megint kongani fognak a szerverek az ürességtől. Valahogy nem tudják jól eltalálni az arányokat.
Nekem szerintem úgy lesz, hogy a januárban lejáró előfizetés után év végéig pihentetem, aztán majd az UndermineD előtt megint befizetek rá. Úgyis van ezer más dolog amivel foglalkoznom kellene, nem is baj ha megint tartok a játékban egy jó 7-8 hónapos szünetet. -
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Classic classicra befizetnék, de csak akkor, ha az eredeti nehézséggel indítanák, nem ezzel hóka mókával, hogy lvl 55-ösen ölték egy hét után Ragnát.
-
tPedro_
őstag
War 1 remastered EUR 10
War 2 remastered EUR 15A Battle Chest EUR 40, de mivel nekem már megvan a War 3 Reforged és a War 3 Reforged Spoils of War (ezt hirtelen nem is tudom micsoda), amit szintén tartalmaz a Battle Chest, így csak EUR 20.24
Érdemes megpróbálni, hátha nektek is olcsóbb így.
https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/warcraft-remastered-battle-chest
-
Plata
félisten
A francba és Revan pack-nak olvastam és egyből rákattintottam.
Nem azt kaptam amire gondoltam.#103100Viktor77
Az új kieg nélkül 70-es szinten még a heti küldetések sem mind teljesíthetők.
Ha megvan az új kieg akkor az új területen küldik is adnak tokent,ha igaz,na és insták is.Plusz mehetsz a raidre is,amire van küldetés,de csak 80-as kariknak.Felveheted a küldit,de ha jelentkezel azt mondja húzz el csórikám kicsi vagy. -
BoneDragon
veterán
-
TBT
addikt
-
Skyhunter
őstag
Tyű, a korábbi kiegek backplate-eivel (mily' szép magyar szó
) is kapható, egy lőcsking vagy a War Within jöhetne. 6800 XT van most, ha 4070 Ti Super vagy 4080 lenne 16GB Vram-mal most kattintgatnék én is merre lehetne megvenni...
Másik : bepalizott engem is a Blizz az epic editionnel, elvileg guildből jönnek 2-en éjféltől. Szeretne még valaki csatlakozni hozzánk innen a fórumról? Nem vagyok leveling pro, de van pár tippem-trükköm, addon, wa stb...
-
Plata
félisten
Ez a feldarabolás csak azért volt hogy több pénzt szipolyozzanak ki.
De nem hiszem hogy ez a world soul megváltaná a világot,vagy felérne az Lk vagy legion szintjére.
De hátha.
Viszont az hogy ezentúl évente jön ki kieg és egy kieget három darabban adnak el,nem éppen jó jel szerintem.
BfA-ból nekem hiányzik az a jó kis buli ami arathiban volt.
Heart of azeroth gagyi volt.
De a warfrontokat nagyon szerettem,island expedíció szintén szuper jó mulatság volt. -
Viktor77
titán
Bocsánat, hogy beleszólok, de MMO-t (mondjuk csak a WoW-val van tapasztalatom), a legnagyobb hiba egyedül játszani.
Nagyon sokat hozzátesz egy jó társaság az élményhez, alkalmazkodás ide vagy oda, nyílván ez erről szól, és nehéz megtalálni azt a közösséget, akikhez illessz és illenek hozzád.
De pl. a raidek után hajnali 2-3-ig beszélgetések questelgetés közben is nagyon sokat hozzátesznek a hangulathoz. -
Plata
félisten
Sajnos már mindenhol ez a vonal megy,nem csak Star Wars-ban de még Star Trek-ben is,lásd a diszkóveri sorozatot,hozzám mind az Sw mind az St nagyon közel áll és imádtam,legalább 40 éve a rajongója voltam,volt idő mikor még Star Trek-et németül tudtam csak nézni mert magyarországon nem volt,de az sem zavart.
De ez a mostani dűzni SW szánalmas.A discovery meg az első Star Trek sorozat amit nem tudtam megnézni.Mondjuk legalább ott van még a SNW vagy a Picard az nem ilyen szemét.
World of warcraftban is nagyon tolják ezt az lmbtq szart.
Még ha nem MMo-ban tolják az kivédhető,moddolom a játékot és kirtom belőle az ilyen NPC-ket,de MMO-t nem lehet moddolni sajnos. -
-
Plata
félisten
Én még nem vettem meg,de lehet meg fogom,feltéve ha a sztori nem megy tovább abba az irányba amerre tartott,nekem ez a sok transzvesztita és egyéb NPc meg a langyi tartalmak már nagyon rossz volt.Eltüntették azokat a tartalmakat amik szerintük túl sokat mutattak nőkből,helyette olyan lett a játék mint egy melegfelvonulás.Februárban a játéktól úgy ahogy volt hányingerem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest