- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
miqlas #101748 üzenetére
A Legion volt Mezten utolsó "fő" ilyen munkája, a The War Within lesz pedig az első... 8 év után. Bár szerintem itt a teljes képet majd csak a The Last Titan megjelenése után látjuk majd. Hiszen azzal lesz teljes a Worldsoul Saga.
De tény, hogy a Legion után nagyon erős színvonalbeli romlás következett be a játék életében.
-
Mister_X
nagyúr
-
Lacee1986
senior tag
válasz
miqlas #81670 üzenetére
A játékban lévő Forsaken-ek nem ugyan azok mint a filmekben lévő élőholtak. A Before the Storm-ban ezt nagyon jól bemutatják.
Többségük a szövetség oldalán harcolt mielőtt meghalt, és még mindig emlékeznek az előző életükre. A könyvben egy pár kiválaszott Forsaken találkozhat a még élő családtagjaival Anduin jóvoltából. A Scourge egy más tészta...
-
TBT
addikt
válasz
miqlas #81644 üzenetére
Miért ribanc?
Nekem bejön, mint hadvezér, sőt örültem is neki, amikor Voljin átadta neki a stafétát. Legalább csinál valamit. Beszól mindenkinek, tojik a múltbéli dolgokra és eszmékre. Tud szervezni, csapdát állítani, területeket meghódítani. Egy hadvezér mégis mit csináljon? Sylvanas meg mindig is irányító típus volt, a nővérei között is. Az meg már a Blizzard fassága, hogy jelen állás szerint őt tették ki kötelező gonosznak. Remélem rámcáfolnak, és valami más van a háttérben, ami miatt mostanság ilyenné vált Sylvanas, de nagyon nem örülnék neki, ha meg kellene ölnünk, vagy, ha valamelyik NPC ölné meg (pláne a Green Jesus Thrall).
-
echterion
nagyúr
válasz
miqlas #81537 üzenetére
Nem rasszisták, csak tisztában vannak vele, hogy minden más fajnál intelligensebbek és ha úgy adja a szitu, ezt nem szégyenlik kimondani. Mondhatni, őket nem fertőzte meg a mai világ liberalista maszlaga, hogy nehogy megbántsuk a másikat azzal, ha kimondjuk az igazságot nyersen, mindenféle körítés nélkül.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
miqlas #81489 üzenetére
Én meg azért írtam ki a dolgaimat ilyen hamar, hogy aki letölti, tudja mire számítson. Persze lehet ez csak nálam "egyedi" jelenség.
Az Appal például már több hete gondom van, állandóan meghal. Ha leteszem tálcára, akkor egyszerűen nem tölti vissza. De ilyen fagyást még nem láttam ezelőtt.
Na most meg pont abban a pillanatban, amikor szerkesztettem a hozzászólásomat ismét jött a fekete képernyő. A játék fut, de éppen ide írkáltam wtf. -
muszurkefal
aktív tag
válasz
miqlas #81478 üzenetére
Letöltöttem.
Ezek a random pár másodperces fekete képernyők honnan jönnek?
DX12-re kellene átállítanom?
Szerk: nem csak a játékban, hanem most pl ph! lap alján is megjelent egy olyan fekete csík a tálca felett, ami eddig bizony nem volt ott.
Szerk2: a Battlenet App meg szimplán kifagyott.
Ez az Appom jelenleg -
Cathfaern
nagyúr
válasz
miqlas #81250 üzenetére
Stat meg egy esetleges level squishnek semmi köze a lore-hoz, meg úgy általában a player és npc karakterek erősségének sincs. Ha nem így lenne, az azt jelentené, hogy Arthast meg tudna ölni egy random nyúl MoP-ból
Yodamest
Ja, de sajnos itt csak arról van szó, hogy a lvl60-80 részt rendbeteszik (jelentősen lassabb, mint a többi), meg hogy amit a stat squish behozott bugokat kijavítják. De az önmagában édes kevés. -
bgufo
csendes tag
válasz
miqlas #81190 üzenetére
Igazából szerintem itt a gond azzal van hogy van most 110 lvl hamarosan 120 és minden 15 szintlépésnél történik valami. Vanillában voltak skill rankok meg 31 talent pont ezért minden szintlépésnél volt valami változás/eredmény. Új skill, nagyobb rank, talentpont valami. MOst lépsz egy szintet és semmi nem változik nincs skill nincs talent. Semmi "értelme" nincs jelenleg. lépsz 10 szintet és semmi nem változik a karaktereddel nem kapsz új skillt, talentet semmit csak hp-d lesz több. Ez így kb értelmetlen. Ezen próbálnak javítani és erre ötlet a level squish hogy legyen megint 60-70 akármennyi a max level és ezzel minden második szintlépésnél történne valami amivel változna javulna a karakter. Valahol megértem bár nem tudom mi lenne a jó megoldás. Egy új playert így behozni kb lehetelten. Egyrészt szintezés most lassú másrész szintet lépsz és semmi nem változik. 6 óra play 3 szintlépés és pont ugyanolyan a karaktered mint volt az elején, ez nem egy jó RPG élmény.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
miqlas #81152 üzenetére
Egyébként Blizznek nyilván vannak statisztikái, nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy az APU-t használók aránya drasztikusan magasabb, mint átlag PH! (vagy gamer) fórumozó gondolná. És akkor máris logikusabb egy ilyen fejlesztés (főleg ha feltételezik, nagyjából jogosan, hogy akinek meg dedikált kártyája van, az úgyis cseréli majd nagyobbra előbb-utóbb).
-
BeZol
őstag
válasz
miqlas #79360 üzenetére
Simcraft addont letöltöd.
Berakod a gear-t, amit éppen jónak gondolsz, ezután beírod: "/simc"
Amit kiad szöveg: CTRL+CFelmész ide: https://www.raidbots.com/simbot
Itt stat weights-et ajánlom, mert az kiadja, hogy éppen milyen statokból kéne több. Ott lesz egy ablak rész, ahova be CTRL+V-zed a játékban kapott hosszú szöveget. A kapott stat weights-eket egyébként a "pawn" addonba be lehet tenni, és egyből látod upgrade-e valami.
Ez 10.000-szer futtatja le, minden létező buffal (raidre kell ugye), alapból 1 bossra 5 percig, ami teljesen rendben van, és mivel "boss", ezért néha lesznek miss-ek is az ütésekkel, mert pl. dungeon-ös dummy-val sosem misselsz. Egyébként arra állítod be, amire szeretnéd, mert vannak 3 perces bossok meg 8 perces bossok is.
Ha csak a burst érdekes, akkor tedd pl. 1 percre a tesztet.
Ha az érdekel, hogy mi a top-top gear, akkor warcraftlogs-on megnézed melyik bosson ki a top dps az adott classból, és a logba belépve megnézed milyen gearben és talentokkal tolta.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
miqlas #79357 üzenetére
DPS mérő addonnal, pl. recount, vagy bármi újabb, ha van. Attól függ mire vagy kíváncsi, ha az openeredre, akkor addig, ha egy nagy cooldownos ciklusra, akkor addig, stb. Annyi értelme van, hogy fogsz látni számokat, amikkel vagy elégedett leszel, vagy sem, össze tudsz hasonlítani eltérő buildeket, talentokat, speccekel, itemeket, stb.
-
lakisoft
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz
miqlas #77302 üzenetére
Én még mindi ga warrior / palamon agyalok a Shamanról reroll-ban 80% PVP 20% PVE. Eléggé agyalok a Palan. Jó tank jó Heal jó DPs. Warrior jó dps nem rossz tank. agyalok nagyon melyik legyen. shamant kezdem megunni. kicsit uncsi ez a permet STUN/SAP/FEAR/Silence mindne fajta ... imádni való PVP-ben RBG meg külön élmény a restoval
20-ból 19x focus target vagyok 1800 felett!
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
miqlas #76456 üzenetére
A hasonlo oldalak sohasem hoztak pontos adatot, meg akkor se, amikor minden negyedevben kozoltek az elofizetok szamat. Az aranyok amik egyedul lenyegesek.. azaz, hogy X mennyisegu jatekos Y mennyisegre ugrik, ami Z%-os valtozas. Ez a %-os arany viszont nagysagrendileg stimmelhet, igy csak ezt erdemes nezni, a konkret szamokat nem.
-
Lirion
addikt
válasz
miqlas #76460 üzenetére
Gyanítom, hogy az account wide achik alapján nagyjából ki tudja szűrni az algoritmus az altokat és csak a "main" karikat számolja az oldal.
(#76463) Plata
Elég sok helyről érkezhet legendary, de wq pont nem adhat. Az emissary küldetésért járó tatyóban lehet legendary, dobhatnak dungeon/raid bossok, lehet a m+ végi ládában, a heti ládában, blingtron napi küldi dobozában, az argusos epik tokenekből is eshet, world bossokból meg még talán 1-2 helyről, ami most nem ugrik be. Emellett van a bad luck protection, ami minden alkalommal növekszik, amikor eshetne, de nem esik, így egy idő után garantáltan kapsz legendaryt. Persze ha vki nem raidel meg nem m+ozik aktívan, akkor a blp sokkal lassabban fog növekedni és ezért sokkal ritkábban esik majd legendary is. Az altjaim között van, amelyiknek még egy sincs, mert nem csinálok vele gyakorlatilag semmit, ami dobhatna. Mondjuk nem is érdekel, mert csak az order hall gold missionök miatt vannak az altok.
-
Plata
félisten
válasz
miqlas #76462 üzenetére
Nem tudom mi alapján adja a játék a legendaryt,de elég köcsög.A kedvenc karimnak annyit gürcöltem 1 tetű legendaryért mint állat,aztán az első alt karimnak az első rohadt wq legendaryt dobott,én meg az eszemet dobtam el.Már van neki pár a táskában.
Többi alt karimnak is van 1-1,kivéve kettőt,akinek sosem esett.Pedig a sámánnal sokat próbálkoztam. -
Plata
félisten
válasz
miqlas #76460 üzenetére
Ha teljesen jó lenne a statisztikájuk akkor én sem játszanék,mivel szerintük nem játszott 1 játékos sem a klánban 2 hét alatt.Én meg naponta játszom több karival is.
Mondjuk ha az AH alapján mérik a létszámot akkor tényleg nem játszom,mivel kb havonta egyszer ha be esek ah-ba. -
Plata
félisten
válasz
miqlas #76456 üzenetére
Hát szerintem ez kamu,megnéztem a Bronzebard statisztikát,eleve a klánunkról amit ír az is hülyeség.
Ne haragudj de szerintem ezeknek semmi valós alapjuk nincs,csak a hasukra ütnek és bepötyögnek valamit.
Még hogy a klánban 5 aktív tag sincs az elmúlt 2 hét alapján.Na ne máár.
A másik klánomban meg nem is volt aktív játékos az elmúlt 2 hétben?
Ez úgy ahogy van ökörség.
Jah nincs 10 alatti karim bronzebardon,sőt 11 110-es karim van ott.Bár lehet számolni sem tudnak és a 110-es kari nekik 1-es. -
Healbacsi
őstag
válasz
miqlas #75516 üzenetére
Lehet igazad van.. en nem szemelyeskedtem, nem szidtam, nem mondtam ra jelzoket, ettol fuggetlenul lehet bennem van a baj, az anyamat se en szidtam. Egy ervet nem tudott felhozni arra, hogy jo dontest hozott. Nem is lett volna baj, de o irt ram eloszor, hogy mekkora jot tett vele, hogy kidobott..
Mindez azert, mert a -500 agility miatt "o szivott", holott overall 2. damaget toltam a partyban. Igen a sznobsagot bevallalom, de a minosithetetlen stilus miatt osztottam meg, hogy sajnos egyre gyakrabban talalkozok hasonlo "minta egyeddel". -
Cathfaern
nagyúr
válasz
miqlas #75478 üzenetére
Cataclysmtől kezdve már semmi érdekes nem volt benne, glyphek meg csak onnantól voltak
Glypheknek alapból semmi értelme nem volt amúgy, gyakorlatilag egy struktúrából kiemelt talent pont volt csak (ha befolyásolta a classt valamilyen formában).
A szabad talentrendszernek akkor volt értelme, amikor spectől függetlenül lehetett bármelyik fába pakolni, de pár pvp buildet leszámítva (amire meg jobb a külön pvp talentrendszer) úgyis mindenki nagyrészt a specének az ágába pakolt (ha nem, akkor meg 0 dps-e volt vagy nem tudott értelmesen tankolni / healelni). Vanillában nem tudom más volt-e a helyzet, de utána biztos, hogy nem volt érdemi "talent meta", mindig meg volt az az 1-1 talent build ami játszható volt (főleg dps-nél, tank meg healernél még csak-csak lehetett vitatkozni 1-2 ponton).
Szóval nem, max szinten (ami régen is nagy részét adta a WoW-nak, jelenleg meg kb. a 99%-át) sose volt értelme a talent fa rendszernek (mondom ezt annak ellenére, hogy én is szerettem, de én szintezni szerettem mindig is legjobban, és oda jó volt). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
miqlas #75476 üzenetére
Az eredeti talentfának fejlődés közben volt csak jelentősége, max szinten mindegy melyik típusú van. Viszont mivel a fejlődés kb. lényegtelenre lett redukálva WoW-ban, ezért a régi talentfának se lenne túl sok értelme már. A vége fele (Cataclysm) is már csak pakolta az ember ész nélkül a pontokat, mert annyira mindegy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest