- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
demerion #79807 üzenetére
Persze, én is megértem teljes mértékben, nem erről van szó egyáltalán, ezért nem is hagyom ott őket. Szeretnék mindenféleképp bizonyítani nekik, hogy igenis van bennem kurázsi, csak hát igazából fogalmam sincs, hogy mit csinálok rosszul.
Mindenesetre köszönöm a tippeket. Mivel nem linkeltem el a logokat meg az ilyeneket, így ezt most pótlom asszem, ha jól tudom, ez kell neked: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/azjolnerub/lerztok
Heroic is döcögősen indult, most már szerencsére oda behívnak rögtön. Habár most volt egy elég érdekes szitu, kutyák után ki lettem vágva a raid groupból "low dps and failing mechanics" indokkal, a low dps az ~1.5M volt, volt aki 700k-t dpselt, a failing mechanics meg a weight of darknessnél elfelejtettek rám stackelni, én meg lassan tudtam futni, rip.
Szóval történnek azért érdekes dolgok, de már meg sem vagyok lepődve.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
demerion #79805 üzenetére
válasz mindkettőtöknek van címezve, úgy vegyétek.
Igazából én a guild mastert is megértem, mert nyilván nem akar 0 DPS emberkéket vinni mythicre és carryzni a picsájukat. Az a baj, hogy még nincs meg nekik Argus, gondolom ha leütik, utána majd viszik a kicsit lowabb embereket is. Egyébként 965 lock vagyok, ~1.5M DPS-sel, szóval valamit nagyon rosszul csinálhatok, és nem tudom, hogy mit, pedig követem a rotát.
Egyébként sajnos egy olyan szerveren vagyok, ahol guild szinten elég gyér a helyzet... Főleg horda oldalon. Egyszerűen nincs, ez ilyen "csak úgy van" realm, ahol úgy elvannak az emberek, de más nagyon nem történik. Talán heroic runok, de mythic annyira nem. Sajnos.
Heroicra tudok menni, de az már pugként is gyerekjáték és 2-3 óra alatt leüthető, ha normálisan el vannak magyarázva a bossok az újonnan jövőknek.
Btw, logokat néztek, és úgy mondták, hogy nem vagyok még készen mythic progressre.
A másik indok, amiért nem hagyom ott a francba őket: bármikor kérek segítséget M+-hoz, egyből jönnek, ha nem is 3-4 ember, de 1-2 mindig. Szóval ebből a szemszögből normálisak. Csak az a francos mythic progress...
-
birozoli7800
senior tag
válasz
demerion #78482 üzenetére
Értem!
Még egy kérdés! Ma egy world bossból megkaptam a prolonged poti 3. recijét. Még az elsőt sem tanultam, meg ugye a 3.nál írja, hogy kell az előző szint, hogy megtanuljam. 1-ről lehet a 3-as szintre ugrani vagy kellesz a kettes? Qchain alatt megkapom majd azt a szintet is?
-
birozoli7800
senior tag
válasz
demerion #78467 üzenetére
Hetente kettő az, hogy?
Napi 1-2 órát, hétvégén napi 4-5 órát játszom, de két hónapja még csak 3-at kaptam. Pedig szerintem a játékidőm 50%-át raidben töltöm.
u.i.: Ha beleszámolom a mostani vendoros lego lehetőséget nekem még átlagban akkor sem jönne ki a heti kettő.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
demerion #77981 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy top100 realmenként van. És minden résztvevő realmjéhez bekerül a run. Szóval ha az ember biztosra akar menni, akkor olyan runt kell szervezni, ahol legalább egy résztvevő valami low-pop-os realmről van, és akkor garantáltan bent leszel a top100-ban. Sajnos ez Blizz-es limitáció, csak a top100-at lehet elérni.
-
Whysperer
addikt
válasz
demerion #77531 üzenetére
Igen ,de sok Guildnek probléma volt a fullos Normal raid is. stb. Most full puggal is szépen ment tegnap az új Normal. valakik meg hónapogik nem ütötték ki a Normal 9/9 ToS.-ba! Ez a normal olyan easy volt komolyan mint fentebb látod közben dolgoztam is. Érdekes. Hjaja értelek. Attól még easy volt.
-
Viktor77
titán
válasz
demerion #76264 üzenetére
Valamivel jobb. A Calculatort nem találtam, pedig tudtam, hogy már láttam, de most vaksi voltam.
Amikor rányomsz egy relicre, egyből látod az alsó sort is? Arra gondolok, hogy mi van pl. ha az alsó sorban egy bis trait van, de ahhoz shadow/void-on keresztül vezet az út, akkor kénytelen leszek dps-re tenni a második sorban?
Ja, és még valami. Ezentúl senki nem enged át senkinek relicet, mert mi van, ha az elöző szar bonusokat adott.
-
Viktor77
titán
válasz
demerion #76259 üzenetére
Nem, nem kell.
Holy pala discordról, feltételezem a többi kasztnál is hasonló a helyzet:
Group A – Very powerful traits that should be chosen over any other group.
Group B – Good traits, but not as good as the ones in Group A.
Group C – These traits provide virtually zero throughput and should be completely avoided.Így a 66 és 75 kilőve, az elöttük lévő kettő sem létszükséglet, a 69 meg meglesz magától is (hogy a két A csoportos bonus meg legyen).
Én pl. a 100 milla alatti AP-s questekre rá sem nézek, és minden héten emelem ezt a szintet, az AK növekedéssel párhuzamban. -
Peetey91
senior tag
-
wanted5
őstag
válasz
demerion #74547 üzenetére
Nem full casualban tolom, de kb 1 hónapja vettem meg a legiont, nem mindenki tolja a kezdetektől, csak ebbe sokan bele sem gondolnak. Persze nyilván ezt a másik fél nem tudja, max le tud valamit szűrni a statisztikából, na de akkor is...
És pont ez az, hogy minek hirdetnék sima mythicet? Az időm pazarlásán kívül semmit nem nyerek vele.
-
kuLi_
tag
válasz
demerion #74374 üzenetére
Tegnap lement HC-ban, valahogy kevésbé tetszett, mint a többi (különösen mint end boss), az extra action buttonos okosság viszont egy kellemes csavar az egészben. Sajnos a fighton elég 1 ember bénázása és kb. le is lehet wipeolni, 2 órán keresztül ugyanazon pár embernek sikerült elaludnia melee-ben a Flames of Sargerassal.
-
pckownz
őstag
válasz
demerion #73951 üzenetére
A minimum:
3 flask (800-1400g/db)
10-40kaja (2-4k gold)
Poti (7x2 prolonged + 7mana/hp poti)Progress eseten pedig vantus rune, javitasi koltsegek, talent valto konyv, augment rune es a kajat is fellehet szorozni. Ne adj isten, de meg bonus rollt is van aki goldbol vesz, mert ha nincs ideje viragot szedni, akkor nyilvan van jo sok order resource nala.
Nem is beszelve a hybrid klasszokrol, en pl egy mythic renferalon atmegyek tankba, ami +2 flaskot jelent kapasbol. Ja, illetve ekkor meg nem esett uj item amit encsi/gemelni kell.
Heti 3 raid, +1 HC altos moka alatt siman elmegy 25-35k goldom.
-
Healbacsi
őstag
válasz
demerion #73954 üzenetére
A boostolassal keresheto penz nagy mertekben fugg a servertol es a frakciotol.
echterion: Mint eddig barmikor az invazio elott is. Egy csapat levisz teged egy normal/hc/mythic raidre, es ott a fizetett osszeg fuggvenyeben tied a loot/ocsi/mount, akar 1, akar az osszes bossbol, megegyezes kerdese.
-
Viktor77
titán
válasz
demerion #73951 üzenetére
Mint írták utánam, a 3K még kevés is, én is csak a 3 flasket, meg a Prolongedet számoltam. Erre jön még a kisrúna, a kaja, a manapoti, és a Vantus rune.
És ha dolgozó ember vagy és raidre esel be, akkor bizony nem farmolod ki ennek az árát, közel sem.
Viper26: Őrök minden nagyvárosban megmutatják.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
demerion #72693 üzenetére
Igen, de amiért neked meg kell szenvedni, az mondjuk egy warriornak, vagy DH-nak reflexből jövő 1-2 gombnyomás, nem egy külön minijáték mint a monk esetén.
Amit szerintem változtatni kellene a BM tanknál:
A jelenlegi nagyon alacsony alap dodge + erős Elusive Brawler helyett, magasabb alap dodge és gyengébb EB kellene. Tehát a dodge nem úgy nőne, hogy 10%-40%-70%-100%, hanem 25% - 50% - 75% - 100%, vagy 30-50-70-90. Másik megoldásként lehetne a jelenlegi, de az első dodge helyett a második resetelné az EB-t
Passzív védelem mágia ellen. Csak annyi mint a többi tanknak.
Különválasztani az IB-t a PB-től, vagyis nem közös stackből dolgoznának és az alap közös 3 helyett 2-2 stack lenne...vagy csak 1-el növeljék a stackot.
Legalább egy ranged silence, vagy interrupt, vagy rántás, akármi. Mondjuk a Keg Smash, vagy az RJW fél perces belső CD-vel silencelne 3 sec-re. A lényeg, hogy legyen valami arra hogy össze tudjunk terelni egy nagyobb packot. Hozzánk képest egy DH össze tud rántani, tud rakni aoe silencet, aoe feart és a szakítása is ranged, ha jól emlékszem. Esetleg visszahozhatnák a régi hordódobálást, minimális sebzéssel és silencel.
A healing elixirt megkapnánk alapból és a helyére más kerülne így végre választhatnánk nyugodtan az ötödik sorból egy tetszőleges mentő CD-t...vagy tegyék rendbe a Zen Meditation-t ami szánalmasan gyenge. (Olyan gyenge, hogy szinte el is felejti az ember, hogy van olyan...korábban meg brutálisan jó volt)
A harmadik soros summon black ox is jöhetne alapból és a helyére más menne. Ez lehetne a nagyon hiányzó raid utility-nk is. Pl. hosszú CD-vel a szobor átvehetne raid sebzést, vagy passzívan mondjuk 3 percenként meg tudna menteni valakit a haláltól, de ha egy flat pár százalékos védelmet adna a raidnek az is jó lenne. Hiányzik a régi monk tank aki magára tudta húzni rövid időre a raidsebzést az avert harm-al
A stagger %-ot tovább növelő traitek helyett a purifying %-ot kellene növelni.
A selfheal ne random (sohanapján kiskedden) jöjjön, hanem úgy mint a többi classnál kiszámíthatóan, direkt módon. Ez az egész Gift of the Ox kezd hasonlítani a fear-nél a kiszedi/nem szedi ki témájához. A devek szerint fixen jön, a tankok meg mégis azt tapasztalják, hogy már bekapott 5 milliós sebzést, elkente és mégse jött egy árva heal gömb se. A 35%-on kapott fix gömb, meg a healing elixir-ből jön a selfheal nagy része, mert a gift of the ox cseszik proccolni. Ezért van az, hogy ugyanabból a packból a warrior soloban 100% HP-n jön ki még akkor is ha 20% HP-n húzta be, míg a monk tank 100%-on húz és ha szerencséje van 35% körül jön ki...ha meg nem akkor agyonütik.
Ez a gift of the ox olyan most, mintha a warrior tank nyomogatná az ignore pain-t, de 10-ből 7-8 esetben csak a "nem nyert" feliratot kapná shield helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged