- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Healbacsi
őstag
Az ido buntetes csak egy tenyezo. Ahogy irjak, vhogy markolni kell azokat a jatekosokat, akik ebbol sportot uznek, azaz legyen a dolognak nemi eloelete (a rendszer tudja majd releme, hogy vki visszaeso). Esetleges report utan megfelelo eljarasban reszesulhet az ember.
Viszont ahogy nezem beteszik azt, amit beszeltunk az ismerosok kozott, miszerint lehet szavazast kezdemenyezni arrol, hogy befejezzuk-e az instat, mert nincs ertelme vacakolni vele. -
Healbacsi
őstag
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Gondolom a nyáron a következő zóna meg az undermine zóna szállodájának a pincéje lesz.
Egyre kissebb törpe zónák vannak.
Nem véletlen hogy nincs fly mount,undermineben ha valaki a zóna egyik felén seggberúg simán átrepülsz a másikba.
Szirén szigeten nem is értem a fly mount minek,bossok pár métere vannak,az egész zóna van vagy 400 méter széles. -
echterion
nagyúr
-
DrGonzo22
őstag
Bocs, de ezt nem értem, mindek több map egy pvp játékhoz?
így is hatalmas az egész; jó, ha 3-4 ledobási helyet ismerek úgy, hogy max hatékonysággal ki is tudjam használni, pedig nem keveset játszottam (és ha az egyiket pár napig nem használom, akkor rendesen vissza kell szoknom pár játék alatt).
-
echterion
nagyúr
Tegnap este gondoltam, kipróbálom ezt a plunderstorm-ot. Ez tényleg csak erről szól, hogy ledobnak 60 playert egy területre csupasz seggel és gyűjtögetni kell az aranyakat, míg meg nem lasz? Aztán meg a plundershop-ban be lehet váltani őket pár mount-ra meg kozmetikai szarokra? Hát ez nagyon gyenge így, vagy valami én nem vettem észre eddig...
Kivettem egy nekem tetsző mount-ot, aztán el isment tőle a kedvem, béna is vagyok, a legtöbb arany, amit eddig össze tudtam lapátolni egy meccsen, az kicsivel több, mint 1000 volt. Két meccs között meg egy csomó idő csak repül a kukában malmozva. -
Plata
félisten
Nekem hallowfall bejön és az a sziget amin dormogal vagy dornogal vagy a bánat tudja milyen város áll.
Egyenlőre előfizum van,épp tegnap vonta le a pénzt egy újabb hónapra.
Semmi komolyat nem várok a kiegtől,elég lópikula.
De például repkedni druidával és herbázni meg bányászgatni jó.
Plusz még van timewalking event,bár most cata hét van ami b+ kategória. -
Plata
félisten
Nem tudom.
Be vallom elfelejtettem megnézni.
De ez nem valentin napi eventes.
Úgy el voltam tw instázással hogy el is felejtettem.
Majd ha fel jutok játékba megnézem és elmondom.
Csak annyit láttam hogy frissült reggel curseforge,játékban meg feljött egy ablak és kiírta hogy ezzel vagy azzal a karival voltam-e instában és hogy nemesett mount.
Hogy mire is gondol,azt megakartam nézni,csak szokás szerint elfelejtettem. -
Plata
félisten
A hordás ijesztgetésed miatt most jutott eszembe hogy én ma nem csináltam meg az eventes instákat.
Pedig az addon szerint valami spéci ló is esik ott.
Meg is akartam csinálni csak annyit timewalkingoztam hoyg elfelejtettem.
Egyébként fogalmam sincs milyen ló.
Csak ma frissített a curseforge addonokat és előjött egy új ablak azzal hogy még nem esett ló eventen. -
-
Plata
félisten
És ha kezd egy kiskarit majd befagyasztja az xp-t és df random dungeonra jár?
Mindenki ott húzza a kiskariját szerintem.#103711Pferi
BfA kiegben nem csak az insták adtak szettet.
Warfront szettek nagyon szépek.
island expedíción is jött szett.
A Darkshore warfront adott nagyon szép tünde szettet.
Hordás oldalon fogalmam sincs mi volt,allis oldalon minden szettet kiszedtem.
[link] -
Plata
félisten
Megnéztem játékban közben,de nyoma sincs hogy a war within sztorit toltam volna,pedig végig mentem az összes zónán keresztül a sztori küldikkel.Mind a négy zónán végig vitt a sztori küldi,majd vissza dornogal-ba de a játék szerint sehol sem tartok a sztorival.
Pedig a world questeket is unlockoltam. -
J o e
tag
Nekem 2023. december 30. volt mount szempontból az eddigi csúcs TLPD-vel, néhány év farmolás után. Korábban 4x is volt olyan, hogy másodpercekkel csúsztam le róla, de aztán végül rám mosolygott a szerencse. Ulduarba tartottam a hunteremmel egy transmog miatt, mikor elkezdett üvölteni az addon: TLPD és konkrétan a hegyen megjelent előttem
Azóta is mindenhova vele járok -
ripla
addikt
Dehogy fog belassulni. Miről beszélsz? Minden lvl80-as karakter +5% xp a következőnek mindenből. Plusz rajtad van a timewalking buff, az évfordulós buffok, az is van vagy +30%. Nekem 1 darab timewalking kör 4/5 xp-t adott, és minden lvl80-as után ez +5% xp. A hatodik lvl80-as felhúzása már valami +65% xp volt. És mindenből, a mobok után is, egy kör adott legalább 120.000 xp-t csak rewardnak, plusz az instában is összejön legalább ennyi. Azok meg nem tartanak tovább 15 percnél. 1 óra alatt léptem vagy 4 szintet, az hol lenne már lassú. 1 egész nap alatt fel lehet húzni akár 3 karaktert is 70-ről 80-ra. Nem is csináltam mást a szintezéshez, csak a timewalking köröket.
-
Plata
félisten
Lol.
De én még nem szirénáztam.
Sztoriban még sehol sem vagyok.
Törpe huntival tolom,mert kéne az új törpe faj.
De hát nem nagyon szeretem a földalatti küldiket.
Inkább timewalking.
Állati fura dolgokat tud produkálni timewalking.
Ha van már két 10-es karakter a partyban akkor a mobok és a bossok is tök low hp-sok,de érdekes hogy több xp-t adnak.
Ugyanabban az instában a boss hp-ja ha jólemlékszem olyan 900 ezer körül van,de ha csupa 80-as kari van veled akkor már 12 millió.
Trash mob alig párszáz ezer hp ha vannak kis karik,de 80-asokkal már örülsz ha scak 2-3 milla a hp-juk,de lehet többször ennyi is.
Ha van két kiskari a csapatban akkor marha sok xp jön.
Bementem 62-es huntival instába,volt két kiskari 67-es lettem.
Még két insta kellett hogy 71 legyek,mert nagyokat kaptam.
Pappal a rekord ha jólemlékszem hat szint volt.
Egyébként a timewalking badge megint olyan sok van hogy az addonom már vagy egy hónapja kiakadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged