- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
Phobion #99214 üzenetére
Eddig kb 90x próbáltam meg és jó,ha 8x sikerült phase 2-be jutnom. Kb 12% volt a rekord. Nincs hozzá türelmem pedig kb az egyetlen druid medve form ami tetszik. Amikor megint aktív lett akkor szarul scale-elt néhány DF-es poti és olyan burst-öt nyomtak egyesek a boss-ra,hogy simán meglett de azt egyből javították(azt hogy a trash meg a swipe nem működött ha medve formában mentél be azt bezzeg nem).
Max veszek remote boost-ot. -
kicsako
őstag
válasz
Phobion #97789 üzenetére
M+ban marad a personal loot, legalábbis direkt kiemelték hogy csak raiden lesz grp loot.
@Ghoosty: nem teljesen ugyanaz, mert grp lootnál eshet olyan loot is amit senkit sem tud használni,ha tudod is, akkor is rollolsz rá. Míg personal lootnál fixen használható geart kapsz, ami a tied.
-
Ghoosty
őstag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Phobion #97442 üzenetére
Nekem az volt erre a megoldás, hogy windowed mode helyett fullscreen-re váltottam. Ahogy visszaváltok windowed módra újra előjön a hiba.
Én is hardver problemára gondoltam. Lecsereltem a 450-es Corsair tápot 650-es FSP-re, a 1060-as VGA is cserélődött, és ugyanúgy megvolt az akadozás, baromi idegesítő volt. És vicc, hogy ilyen dolog akasztja meg a procit. Mert egy sima, mezei mob loot-olásnal is előjött. A Dx 12 vs 11 babrálas sem segített nekem.
Ami meg vicc, hogy win10 és 11 alatt is fennáll a probléma, ellenben linux alatt nem. Btw nVidiáról AMD VGA-ra váltottam. :) -
Plata
félisten
válasz
Phobion #97404 üzenetére
Miért kell csapat ahhoz?
Bc-s raidek egyedül is annyiból állnak hogy rohansz és a mobok bossok döglenek körülötted.
Én is farmoltam sokat,bár nekem a plate cuccok kellettek.
Ili pengéje általában mindig olyan karinak esett aki nem is tudott vele mit kezdeni.
Mint a thunderfury is.Meg a legendary íj is. -
-
kicsako
őstag
válasz
Phobion #96488 üzenetére
Banolnak érte elég keményen, több ismerősöm is így járt, szóval nem ajánlom. 1 hónapos bant kaptak + elvették a mage toweres rewardjukat is.
@Lakisoft:
Weekly kulcsra kell menni, ott nem fognak kilépni. aki pusholni akar és timeolni olyan kulcsot ami még nincs meg neki, nem fogja végigtolni feleslegesen. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Phobion #94458 üzenetére
Nekem abszolut bejott Nazjatar, sot kiemelkedo dizannal rendelkezo zonanak tartom. Az nem a zona hibaja, hogy rakenyszeritettek az jatekosokat arra, hogy ott questeljenek minden nap orakat es amiatt unalmassa valt.
A Maw egy teljesen mas kategoria. Designban nulla, de szerencsere nem is nagyon vagy odakenyszeritve.
-
-
-
Zedz
addikt
válasz
Phobion #53459 üzenetére
Nem tudom, de nem vagyok kíváncsi egy AC Rouge minőségű leakre.
Ha majd kijön, akkor szépen 1080p-ben, rendes hanggal akarom élvezni. Remélem valami brutális energiával megáldott trailer lesz, és nem fog csalódást okozni mint az LK vagy Cata trailere. MoP-é vicces volt. -
törölt tag
válasz
Phobion #53371 üzenetére
Igen, sajnos egyikkel sem
A szakmaktol elveszik a lenyeges plusszt amiert megerte oket felhuzni. Penzkereseti forras mint xy dolgok legyartasa meg mar regota csak nagyobb Patch-ek utan eletkepes tobbnyire de azzal meg nem erdemes szamolni szerintem.
Engi az egyetlen aminek lehet barmi tenyleges haszna ha eppen ugy alakul a fight
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged