- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-conrad-
addikt
válasz
Dr.Burn #39317 üzenetére
Jó a rotád, csak nyomd el a cd-det mielőtt felrakod a rupture-t, illetve ne 1-2 ponttal tedd fel hanem 4-5. Illetve a vanish-t is told el a bossfightokon, lehetőleg magasabb energy-vel hogy vanish után mehessen a garrotte azonnal. Az első 10-15 mp-ben ha megvan a max stack méreg a bosson meg van 5 cp-d akkor a 100% critet használd ki, told el és utána envenom, így hosszabb fighton lejár és tudod 2x tolni. Ha van másik rugó toljátok egymásra a tricket.
Esetleg írd le a karid nevét aztán megn tudjuk nézni, ami hatalmas dps visszaesés szokott lenni az a hitcap hiánya. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dr.Burn #39309 üzenetére
Konkrétan nem ismerem az oldalt, de EJ-n felügyelik, szóval biztos jó
Trash: 8-10k kevésnek hangzik. Assa-n elég jó aoe-t lehet tolni FoK-al, ha van legalább 4 mob, akkor mindenképp aoe-zz single target helyett, illetve lehet már 3 mobnál is megéri, ezt próbáld ki.
Rota: Sinister Strike-ot felejtsd el, az ég világon semmi értelme mutilate (ami muti és nem multi
) helyett tolni. Ugyanannyi energy, viszont kevesebbet sebez, és talentek se hatnak rá, míg muti-ra csomó dmg és crit növelő talented van. Ha 4 kombó pont jön össze, akkor mehet envenom (EJ-n van egy táblázat, hogy az ideális esethez képest ha "rontasz", akkor mennyi dmg kiesés). Aztán 35% alatt mindenképp inkább backstabelj, mint muti. Backstabnek túl jelentős buffuokat kap 35% alatt, hogy megérje muti-t nyomni (még akkor is ha csak backstab spamet tolsz).
-conrad-
"Ilyen oldal nincs hunteresben?"
femaledwarf.com"Fel akarom rakni a mobile armory-t a telefonomra de azt írja, hogy nem kompatibilis. Mi lehet ennek az oka? SE Xperia x10 mini pro-m van. Elvileg 1.5 felett felmegy mindenre, nem?"
Az X10 mini-nek kisebb felbontású (és más arányú) képernyője van, mint az átlag androidos telefonoknak, így esélyes, hogy emiatt tényleg nem megy vele. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dr.Burn #39307 üzenetére
Nos eloszor is, milyen oldalt neztel?
Masodszor hol tesztelted a sajat dps-ed? Ezek az oldalak teljes raidbuffal es tank&spank fighttal (azaz csak allsz es utod) szamolnak. Pl. Target dummyn az elobbi, egy 5 fos instaban meg az utobbi nem teljesul...
Mondjuk ettol fuggetlenul a fele az kevesnek tunik, szoval milyen rotat hasznalsz (vagy inkabb ugy kerdem hogy honnan nezted)? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dr.Burn #39195 üzenetére
Ehhez valamilyen unitframe, vagy raidframe addon kell. Grid-et leszámítva gyakorlatilag az összesnek van ilyen funkciója, amiről biztos tudom, hogy tudja, az a X-Pearl (ha unit frame), illetve vuhdo (ha raid frame). Illetve nem mernék megesküdni rá, de szerintem a beépített raidframe-en is be lehet ilyet kapcsolni.
-
-conrad-
addikt
válasz
Dr.Burn #33102 üzenetére
Kicsit későn reagálok mert pár napig nem tudtam feljönni.
Olvastam, hogy combatot javasolták neked, de leírom az én véleményemet is.
80on kezdő gearben egyáltalán nem fogsz jó dps-t tolni combat talenten a következők miatt:
A sebzésed nagy része fizikai sebzés, amit nagyban befolyásol az armor penetration. A cap itt 1400. Ezt elérni szinte lehetetlen low gearben, ráadásul figyelned kell a többi statra is:
expertise: 26 - ha nincs meg hátulról sem mindig találod el
hit: nagyon fontos elérned legalább a posion capet, ami 315. Ha felette van az nem gond, mert 712 (bár lehet 720 nem tudom most fejből) a white hit cap. - annyira nem lesz ez gáz, majd írom miért
crit: mivel a sebzések túlnyomó része fizikai és critelhet, így ennek a statnál sem árt ha nem 5%-on van.
fegyósebzés: minél nagyobb damagevel rendelkező fegyverek kellenekEzzel szemben assa talenten kezdő gearben sokkal jobban tusz boldogulni.
Az assasination túlnyomó része mérgekkel sebez, amihez ugye nem kell armor penetration.ez hatalmas előny, mert gemekkel stb tudod korrigálni a hiányzó statjaidat, míg egy combatos rugó szinte minden slotba arp-gemet rak. Expertise-et így könnyebben el tudod érni, hitet is ha nincs meg, bár ezzel ahogy feljebb is írtam nem lesz nagy gondod, mert tudsz kivenni badge -ből trinketet ami nagy adag hitet ad. Crit-re nem kell rámenni, ami gearból jön az elég lesz, inkább haste. Ezt a gemelésnél kell figyelembe venni, ahova tudsz oda Attack Poweres gemet kell tenni, vagy AP+haste-t. Nagyobb szinten a haste egyre jobban fog majd érvényesülni.
A fegyverek sebzése fontos, de kevésbé fogod megérezni ha rosszabb fegyvereid vannak mint combaton.Ami még mellette szól, hogy assa builden érdemes pvp-zni is, így a két geart tudod mixelni, ha pve-re nincs jó itemed egy slotra (pl. ring) tudod használni átgemelés nélkül stb. Ugyanez vissza is igaz, a daggerek amiket pve-ben használsz jók lesznek pvp talentre is.
Nekem 6400as gearscore-m van assa buildre, mellette kukáztam ki magamnak egy combat geart is olyan 6200 körüli "minőséggel", ha összerakom magamnak pl. RAWR-ban úgy, hogy 100% ARP meglegyen, és rendben legyen a hit meg az exp. stb. akkor kevesebb dps-t tudnék vele tolni mint az assa gearemben.
Magas szinten a dps kb. egál egy combat és assa között ha jól csinálod, bár természetesen fightfüggő, assa tank'n'spank fighton tud toppolni míg combatnak nagy a burst damage-je így szaladgálós fighton jobb.
(Saurfangon pl. nem tud megelőzni a guildes combat rugó, nagyon egál dps-t tolunk mindig)Gondold át, de én assa-t javaslom, én próbáltam mindegyik talenten, nekem assa jött be.
Talentek:
PVE
PVP -
LucifeI2
őstag
válasz
Dr.Burn #30532 üzenetére
Wowheaden van egy olyan funkció, hogy weight scale, én azt szoktam használni. Így néz ki.
-
válasz
Dr.Burn #28982 üzenetére
Az én konfigomon elfut, bár van, hogy dalaran leesik 20-25 fpsre, (Ami azért no comment, mert nem akarom felsorolni, hogy milyen játékok futnak akadásmentesen a gépemen) 1680x1050 2xFSAA, Ultra beállításokkal.
Szóval relative, hogy mi az, hogy jól fut. Raideken sem szokott problémám lenni (Onixian se, ahol ahogy néztem elég sokan dcznek az addos résznél)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dr.Burn #28987 üzenetére
WoW alapvetően CPU és ram érzékeny. Ramból <2gB kell Northendig, Northendtől olyan 2,5-3gB-ot eszik meg. Videókártyára akkor érzékeny csak, ha az újabb extra dolgokat bekapcsolod (dinamikus árnyék pl. az nagyon tudja enni), vagy ha AA-t akarsz. Amúgy olyanoktól is "nőtt" a gépigénye, hogy pl. a max láthatótávolságot növelték. Így mondjuk ami vanilla wow idején a max volt azon a csúszkán, az most középtájon van. Szóval a régi max grafika nagyon nem egyezik meg a mostani max grafikával.
-
kovsol
titán
válasz
Dr.Burn #28984 üzenetére
az a vicc én mikor bejött a BC egy sima A64 3000+@2500Mhz 1GB DDR1 500Mhz meg 6600GT val toltam és shatrában volt max grafikán minden maxon még AA is volt raj 1280*1024 35-40fps
most ha ugyan azzal a géppel megyek visza ugyan oda van 10fps... és még az árnyákok és a látótávot fel se rakom akkor meg felraktam és AA sincs
dalaranban meg 1-2fps van ugyan azon a gépen, a notimon intel T3200 4GB ddr2 hd3470 256mb 1280*800ban arra elég hogy csúcsidőben 10-20 között ugrál az fps szóval jól látszik, hogy a proci és a ram sokat dob, mert a 6600gt és a hd3470 erőben anyira nem tér el, hogy az indokolja az eltérést -
szilchi
őstag
válasz
Dr.Burn #28984 üzenetére
Mondjuk kicsit területfüggő is a dolog,nem kell mindenhova ilyen bika gép.A régi (pl. lvl 1-60) területeken szerényebb gépen is hozza a fix 60 fps-t (nálam LCD-n),de Dalaranba meg mondjuk Wintergrasp-ban ha fullon van leesik 30 körülire.Azért is kell egy kicsivel erősebb gép,mert nem jó ha a folyamatos képsorok diavetítésbe mennek át,csak mert pár emberkével több van a képernyőn.Főleg az álltalad igényelt felbontáson,full grafikán.
-
Luos
tag
válasz
Dr.Burn #6292 üzenetére
Cenarionnal van még egy nyaklánc is amit talán érdemes lenne kiváltanod, és akkor a lvl 73as bossok már nem krittelhetnének rajtad (asszem talán még 3 defense hianyozna, azt érdemes lenne pótolni), dodge helyet agit gemelnék inkább, de amugy simán jó
ja meg a keepers of timeos fejes encsant ezzel már bőven a 415 defense fölött lennél, ennél nem is kell több, innentől gyúrhatsz dodgera, hpra és armorra. Earthwarden jó kis fegyó, szerezd meg, mehet rá egy 35 agis enchant, és akkor már elég jó vagy, cserélheted le a defensees gemeket.
szerintem -
LucifeI2
őstag
válasz
Dr.Burn #2797 üzenetére
Blizzardnak kell írni, kérni fogják az adataid, CD kulcsot meg hasonlókat és elküldik a kérdést és a választ is. De vigyázni kell, picit retardtáltak, páromnak négyszer változtatták meg a kódját mire rájöttek nem az a baja hanem karakter transfer miatt kell neki a titkos kérdésre a válasz...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Dr.Burn #1376 üzenetére
Arathi Basin, Warsong Gulch, Alterac Valley, Eye of the Storm.
más-más szabályok szerint harcol a 2 frakció, és honort illetve tokeneket lehet gyűjteni. ezeket beváltva lehet cuccokat venni ott (piáktl kezdve epicekig)
pár cucchoz kell a repu ami sok játékkal érhető el (pl egyes mountok)
AB: Domination 15 vs 15 (Defilers - Arathor)
WSG: Capture the Flag 10 vs 10 (Warsong Outriders - ?? )
AV: ''Regicide'' - ellenfél ??-es bossát kell megölni 40 vs 40 (Frostwolf Clan - Stormpike )
Eye: zászlóvivős-foglalós asszem, ott még nem voltam.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Dr.Burn #1295 üzenetére
a realmlist-et ne piszkáld. mármint ha eredeti wowwal játszol. ha warezzal, akkor piszkáld nyugodtan, csak akkor itt ne várj segitséget. amit linkeltél olda, ott nem patch-ek vannak. ha most telepítettél wowot, akkor bizony jó ideig el leszel foglalva a patch-el. esetleg próbálj meg a fileplanet-en szétnézni, hátha van ilyen 1.0=>2.0 patch, mert azzal sok időt megtakaritasz.
-
szepi79
őstag
válasz
Dr.Burn #1121 üzenetére
Amit vettem accot ninc BCre upgradelve, nos ha en ezt meg akarom csinalni, akor eleg annyi hogy szerzek egy sima BC-t?
''elég annyi''. aha. csak egy BC 10k volt, mikor kijött, csodálkoznék, ha mostanra 8k alá ment volna. a karakterek nem vesznek el. (szépen is lettünk volna, ha a mindnki által 2 évig folyamatosan tápolt karik csak úgy mentek volna levesbe...)
szerk: 9k a BC most.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Dr.Burn #1111 üzenetére
Mondjuk van akiben megbiznek itt.
persze. de teszem azt OkosErnő olvasgatja a wow fórumot, létrehoz egy ''szepi79 kukac hotmail.com''-os mailcímet, beregisztrálja MSNbe, majd rádköszön, hogy csá szepi79 vagyok a PH!ról. én meg bizonyítsam be, hogy nem én voltam, ami talán még össze is jönne. de attól még nem leszel közelebb az accountodhoz.
a titkost kérdést talán csak az eredeti acc tulajdonosa tudja megváltoztatni, de ő sem biztosan. (pontosítok: az eredeti account emailcímének a birtokosa) -
szepi79
őstag
válasz
Dr.Burn #1109 üzenetére
te figy, ez elég merész. vadidegennel megosztani accodat. ráadásul ha jól emlékszem vett account neked is, tehát ha valaki kedvesen megváltoztatja a jelszavadat, akkor semmi esélyed rá, hogy visszakapd.
ráadásul még azt se fogod tudni, ki az elkövető. mert valszeg lesz annyi gógyija az embernek, hogy fogja magát, csinál egy új MSN címet, az itt található nickek egyikével, és akkor egyrészt te fogsz alaptalanul vádolni mást, és duplán leszel átverve, mikor kiderül, hogy nem annak adtad ki az adatokat, akinek kellett volna.
inkább azt ird le, mi a hibajelenség; mi a hibaüzenet; egyáltalán az európai wow oldalt nézed-e (általános hiba, hogy az amerikaira akarnak az emberek fellépni, oda meg európai acc-al nem lehet)
szerk: én meg már csak azért is a vett acc-ok ellen vagyok, mert ha az eredeti tulaj úgy dönt, hogy mégis kell neki az accountja vissza, akkor a titkos kérdés segitségével megváltoztatja a jelszót, és röhög a markába, hogy amellett, hogy még fizettél is neki a semmiért, még jól fel is töltötted 1-2 hónappal az accountot. (ha jól emlékszem,te pont azt a druidot vetted meg, akit mindenki szidott, hogy milyen tirpák.)
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Dr.Burn #1089 üzenetére
visa electronnal nem nagyon lehet fizetni. talán volt már rá példa, de igazából csak account létrehozásához jó.
ha meg nem tudod, milyen a dombornyomott kártya, akkor neked nem olyan van(egyébként a dombornyomott az simán csak VISA, vagy mastercard. ha elektron van a végén, akkor az nem dombi.)
-
Tessék itt egy oldal: http://www.wow-hungary.com
amit szerintem mindenképpen fuss végig aztán ülj neki a játéknak. Vannak szak szavak, kifejezések amiket itt megtudsz nézni (jelentésük), olvasni a kasztokról melyikkel hogyan érdemes... Eléggé sok mindent tartalmaz az oldal. Melyik kaszttal kezdj hááát...Jó kérdés, szerintem a shaman jó kezdésnek mert ha mondjuk egy warrival vagy egy pappal kezdenél (ezeket semmi képp nem ajánlom kezdőknek)!!! Mivel ezeknek a kasztoknak fontos szerepük van az instázásnál (kisebb szintűeknél is). -
MCGaiwer
addikt
ha még nem vetted meg javaslom hogy ne is tedd... egyetlen oka van annak, hogy ne vásárolt karival kezd a wowot: az ultrabalfasz kategóriát képviseled 70es szinten, amiből következik, hogy se egy állandó társaságot, se egy valamirevaló guildet nem fogsz találni a teljesen amatőr mivoltod miatt. na most egy karaktert 70en tanulni elég érdekes, sztem 2 hét után hagyod a francba anyi szenvedéssel és csalódással fog járni. a druid a nehezebben kezelhető karakterek közé tartozik, lévén sok az egyben. a te és a többi wowos érdekében azt javaslom, kezdj egy uj karaktert, és mire felérsz vele 70re, szépen megtanulod használni a kasztot, és magát a wowot is, valamint sokkal több jó élményben lehet részed (pve server alap) mint ezzel a karival, ami kb a fejlesztéstől kímél csak meg mivel a cuccok elég ratyik
csak példa: a serveremen van egy rogue, 60on ott csodáltuk if közepén, lévén egyetlen 8/8 t3ban díszelgő egyed volt. mint utólag kiderült, a tulajdonosa eladta, és az uj emberke semmire se tudta használni. 55ös zöldben rohangálók verték el duelben stb. én a karaktert sajnálom, nagyonsok munka volt akkoriban megcsinálni. most kb karazhanban tart vele az uj (vagy mégujjab ha töbször eladták) emberkéje, de bennem még midig él hogy ezért vki régen nagyon sokatt melózott. szal közepes cuccok, közepes guild, ez lett belőle és nemhiszem hogy akárki, aki karit vásáról többre lesz képes.
enyi lett volna a mondandóm üdv: Gaiwer
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Hát a druidának alapvetően 3 talentfája (játékstílusa van), pont ezért hibrid klassznak is hívják.
Lehet gyógyító (rendes humanoid forma vagy fává alakul)
Lehet varázsló (humanoid forma vagy egy nagy madárszerű állattá változik)
vagy lehet közelharcos ( macska vagy medve forma)
Namost mindháromhoz különböző talent ajánlott, hogy kihozd magadból a maximumot.
A gyógyítóé a restoration talent. Ilyenkor remekül tudod gyógyítani társaidat, hogyha csapatban játszotok. Ajánlott olyan felszerelést összeszedned, ami +healinget ad, illetve manát, mana regenerációt, ilyesmit.
A varázslóé a Balance talent. Ilyenkor varázserőt (+spell dmg és spell crit) adó tárgyakat + manát adó tárgyakat kell összeszedned, hogy minél erősebbek legyenek a varázslataid. Ezzel a talentel sebzést osztasz ki az ellenségre.
A 3. és talán a legnépszerűbb druida talent a Feral, azaz a közelharcos. Ebből is 2 változat létezik:
- Egyik az un. tank. Neki az a feladata, hogyha csapatban játszotok, hogy magán tartsa az ellenséget, őt üsse a szörny amíg a többiek szépen megölik. Persze ilyenkor jósetben egy gyógyító gyógyít téged. ilyenkor sok +armor, defense rating, strenght, stamina kell neked. Ilyenkor medve formában vagy.
- A másik az i r dpsnubcat form, amikor sebzel. Ilyenkor sok aggi, strenght, critical strike rating és attack poweres felszerelés kell. Ilyenkor macska formában vagy.
Ha feral ágon vagy, a medve és a macska szerepét is be tudod tölteni, csak jóesetben ruhát váltasz előtte.
Természetesen a másik 2 talent ágon is tudsz medvévé vagy macskává változni, de akkor a talent pontok hiányában jóval gyengébb teljesítményt nyújtasz ezekben a formákban. Pontígy a feral vagy Balance talentolású druida is képes a gyógyításra, viszont sokkal gyengébben, mint a restoration druida (kisebbet és kevesebbet).
kb ilyesmi
amit venni szeretnél, azzal az a baj, hogy
1., szar a talentje --> ezt játékban szerezhető aranyért újra tudod osztani
2., szarok a ruhái --> újakat kell szerezned. Néhány ruhát pénzért tudsz venni, néhányat küldetések jutalmaként kapsz, jópárat pedig úgynevezett instanceokból tudsz megszerezni, ahova egy 5 fős csapat megy be megölni a gonoszokat.
Később, ha már jó vagy lesznek 10-25 fős instanceok is ( raidek ) ahol az igazán jó cuccok esnek. -
(Kolombusz)
veterán
Mint irtam, nem volt druidám, de szerintem:
-először el kell döntened, hogy miként szeretnél játszaniank, healer, vagy ''sima'' varázsló
-ezután ennek megfelően kikérni az itt fórumozók véleményét, hogy a választott stilusodhoz hogyan talentelj
-elmész a druida trainerhez, pénzért újratanulod a talentjeidet
-ezt követően pedig nézed az atlaslootot (nem tudom, hogy van-e új neve, mikor én játszottam még annak hivták), hogy melyik instában mi esik, ami jó neked
-rámész ezekre az instákra és igyekszel összeszedni a legtöbb cuccot
Mire összeszedsz egy közepes geart, addigra beletanulsz a karaktered használatába és elmehetsz HLI-be(a legkomolyabb insták), ha jó klánod van és onnan hozhatsz el magadnak még jobb geart. -
sasa311
veterán
anyám borogass milyen gearje van ennek?!
bOOMkin talent...
Biztos nem healre van öltözve, mert 265 healing bonusa van...
Biztos nem DMG-re van öltözve, mert 199 spell dmg-e van...
Biztos nem cicázni vagy tankolni van öltözve, mert csomó mana regenes, intes meg szir-szar van rajta...
jézusom hogy jutott ez el 70ig?
mod: LoL nem is csodálom, mindenhol max friendly, biztos rengeteget instázott
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
jaja érdemes bankártyával fizetni....olcsóbb főleg ha nem havonta fizeted hanem mondjuk 3 havonta....3 hónap bankártyával majdnem annyi mint egy 2 havi gamecard...
Ha jól tom sok banknál van kimondottan netes fizetésre vmi olcsó bankártya variáció...az is megfelel...ezen kívül a rendes mastercard visa egy american express jó csak asszem
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
nem, rosszul értelmezted. döntsd el, hogy mit akarsz inkább, nagyobb izgalmat, hogy bármikor hátbatámadhatnak (vagy akár te mást), vagy biztonságot (de itt a biztonság is kétélű fegyver, elvégre ha valaki a másik frakcióból idegesít, nem tudod jól pofán verni).
szal mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. neked meg a döntéshez való jogod van meg, amivel élned kell
szerk: arról nem is beszélve, hogy azért a szerverköltöztetésnek is megvan a maga borsos díja, meg az se biztos, hogy az ottani társaságot ott akarod majd hagyni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged