- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
JenciHUN #91133 üzenetére
FS-en írták, hogy nem lesz belőle dobozos verzió, csak a CE-ből:
http://frostshock.eu/warcraft/2020/08/31/veget-ert-egy-korszak/ -
-
H.O.D.
senior tag
válasz
JenciHUN #47689 üzenetére
Én eddig minden expansiont élveztem, de valószínűleg azért, mert nincsenek olyan ambícióim, aminek az adott éra sajátosságai gátat szabtak volna. Az egyetlen, ami csípi kicsit a szememet, az a mostani talent-rendeszer, de csak azért, mert teljesen a funkcionalitásra van kihegyezve. Ez jó a rookie-knak és a hc playereknek, akiknek tányleg gyorsabb kettőt-hármat kattintani, mint egy egész fát újra kirakni, de a sok szöszmözölős embernek nem nyújt annyi lehetőséget, mint korábban.
Amíg láttam rendesen, én is hc raid guildben voltam. Beugró healert kerestek, mert a papjuk leszakadt és kellett egy másik. A terv az volt, hogy még 3-4 try, mert nem sok esélyt láttak az összeszokott csapat hiányában, ToC 10 HC run volt, a Twin Valkyrie-nél jártak, persze azonnal ugrottam, mondom server 1st guild csapatban még sosem játszottam. A talentfa észak-délnek állt, de nem érdekelt senkit és másodikra le is ment a fight, jött is a guild invite és a HC 25 Arthas is velük lett meg.- Közben egyszer sem néztem sem az EJ-t, sem mást, hogy "kell" a papot kirakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest