- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Én is sokkal jobban szeretem a classicot. Ez tök változó kinek ez kinek az.
Retail-on próbálnak új játékosokat keresni, megfogni a fiatalokat, hogy gyorsan lehet gearelőni csilli villi minden, meg az idősebbeket is akiknek család mellett már nincs annyi idejük, és valamiben találnak boldogságot, ami hamar megvan. Szvsz a classic egy picit a hc játékosoknak való, akik nem szeretik ha az ölükbe hullik minden, illetve nekem óriási nosztalgia. Én azt is élvezem ha egy külön területre megyek és napi 1 órát questelek ott és annyi. Nem rohanok sehova, de hogy ezt a mai fonalat felvegye az ember ami a retailon van, hát nincs könnyű dolga. Változik a világ, és az emberek egyre kevésbé szeretnek valamiért küzdeni, időt bele fektetni (többet közt időhiány miatt is) csak annyit akarok, hogy nagyon efelé megy el a világ. De mielött elindulna a lavina ez az én véleményem, megértem aki retailozik meg aki classicozik. Mi most 5-en össze álltunk megint kíváncsi vagyok meddig nyomjuk. Mindenki találja meg a boldogságát ott ahol akarja -
Plata
félisten
Szerintem mindegy milyen pecabot,azt a halat instában is lehet fogni.Wailing cavernsban is van.
De ha van sok szabad időt meg bírod a sok farmolást szerezd meg a legendary pecabotot,csak ahhoz marha sok légiós halat kell fogni és napi küldiket csinálni,minden nap más NPC-vel repuzni.
Nagyon várom a légiós timewalkingot,ha lesz lehetőség rá felhúzom a reput timewalking tokenből.
Be vallom én elkezdtem a légióban csinálni,de mindig valami közbe jött olyan napokon amikor x NPC volt aktív és nem tudtam csinálni,egy idő után meg tele lett a hócipőm hogy hiába húzom ha mindig pont azon a napon szívok.És feladtam.
Mellesleg deviate fisht lehet venni is ha lich king timewalking van.
150 token egy táska hal,amiben deviate fish is szokott lenni.
De az LK kiegbeli Dalaranban a peca napi küldi is ad. -
Ghoosty
őstag
Torghastnak 2 nagy hibája van/volt:
-Kaszt balance balace nagyon rossz, pl hunterrel minden pillanatát élveztem, de pappal szenvedés volt
-Túl sokáig tart. De mióta 9.1-ben lerövidítették már ez sincs. (Twisting corridor még mindig embertelenűl hosszú.)A fejlesztgetősdi is jól sikerült 9.1-ben.
Én mondjuk előtte is szerettem, de rendesen kipofozták. Szóval egyértelműen egyre jobb lett. -
Plata
félisten
Nem,9.2 az már szerintem készülődés a köv kiegre.
Tegnap odáig jutottam az új sztoriban hogy battle of ardenweld vagy mi a fenébe eljutottam addig hogy ki kell szabadítani 4 valamit,ott elfogyott a türelmem,mert az egész scenario k.va fárasztó.Inkább váltottam kiskarira. -
Ereshkigal
őstag
Lehet nagyobb nosztalgia a classic, csak mit csináljak benne? Nekem nincs kedvem az altokat is full t3-ba öltözteni, ráadásul ehhez még farmoljam is a sok potit. Ja és ezt valószínűleg valami puggal vagy nemzetközi gyűjtőguilddel.
A TBC szerintem a nosztalgiát leszámítva mindenben jobb, mint a vanilla volt. Mondjuk akinek kimaradt a vanilla, annak meg a TBC nosztalgikus. -
Ghoosty
őstag
Kicsit pongyolán fogalmazva: csoportok vannak kialakítva, ezek a csoportok látják egymást és ugyanazt. Egy ilyen csoport több szerverből van összerakva és nem fix. Tehát simán lehet, hogy úgy belogoláskor másik csoportban vagy.
Csoportok között korlátozott a mozgás.
Ha group finer-rel keresek csapatot sokszor látom, hogy átrak más csoportba. Pl nálam halott a world boss, de ahová csatlakozok, ott él és utána én is meg tudom ölni. Ha kilépek a group-ból, akkor visszarak a saját csoportomba.
Olyan is előfordult, hogy a saját guild társaimat nem láttam a raid bejáratánál addig, míg meg nem kaptam az invite-ot.Még a kezdetek kezdetén volt addon, aminek a segítségével te is válthattál ilyen 'csoportot'. Nem tudom, még működik-e és igazából a nevét sem tudom, csak olvastam róla.
szerk:
Igen a WM on/off szintén más más csoportot jelent. -
Plata
félisten
Elég sokat játszom randomban,tudom hogy ha egy boost kari bejön kb lehetetlen életben tartani.Ha rá néz a sarki fűszer árus már attól elájul.
Én is boostoltam karit,légióban és BfA-ban is,de eldobtam a cuccot.
Ami azt illeti még mindig van a bankban egy rahedli légiós meg BfA-as lila cucc 110 meg 120 szintre,illetve ma már talán 45 meg 50? -
warcat
veterán
Hacsak nem valami régi receptek tárháza a karaktered szakmája, tudom ajánlani mindenkinek, hogy dobja el mindkettőt és vegye fel a herb+mining kombót.
1000xp-t ad egy node, BFA repülés ha megvan, level 51-ig sima liba, hatalmas mennyiségű virág és bánya található így, hogy a tömeg lelépett.
52 is meglehet de az már inkább csak rested xpvel éri meg.Majd átverekedem magam az unalmas maw scenarión és bekapcsolom a threads of fate-t.
Jelenleg esténként netflixezés közben virágot szedek egy moboktól mentes helyen (a gyors respawn miatt csak ácsorgok egy helyben,második monitoron futtatva a wowot, pár így eltöltött este és megvan az újabb lvl 60 alt + egy szép összeg ahból.Nem való mindenkinek, de nekem sokkal kényelmesebb mint a küldizés 5. alkalommal.
Kényelmesen haladok a night fae hunter hadsereg felé, elfogadható bevétel lesz a followeres táblás küldikből és majd ha lesz repülés.
-
BoneDragon
veterán
Nekem is van problémám. Ismét meguntam a wowot. Már mythicet ütjük és elment bőven munka irányába, rég nem szórakozás. 1 hét múlva lejár accom, összeszedtem közel 2 milla goldot, 4 altot húztam fel, gearelésre már nem maradt időm/energiám. Majd 9.1-be visszanézek ha lehet repülni. Mindig ez van amúgy, kieg elején 2 hónap játék, utána 1 évig megint semmi, megint 2 hónap...
Lehet ha casualba tolom tovább birom. -
Tigerclaw
nagyúr
Nincs futo quest tole? Ott elvileg nem sok quest van abban a fazisban. Beszelsz a fo-fo angyallal, aztan jobb oldalt vegig kell nezni a beaconoket, vagy miket, amik vedik a templomokat. Az utolsonal elokerul Uther es utanna kuldenek le talan a batorsag templomahoz. Sot talan oda is repitenek.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen. Annyival tudsz gyorsitani, hogy nem veszed fel a side/hub questeket, de ha kozben instazol is, mar reg lvl60 leszel, mire vegigersz es covenantot valaszthatsz. Ez a problema azzal, hogy keves a side quest, de hosszu a main quest chain. Foleg talan Maldraxxusban es Ardenwealdben van tul sok. Lehet hogy tenyleg az a megoldas, hogy a masik utat valasztod, de folyamatosan instazol, mert a WQ-s modszer is agyzsibbaszto. Persze ha se tank, se healer nem vagy, sokat nem ersz vele. A legjobb talan lemondani az altok huzasarol.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lathatoan a varakozasi idoben is ugral, szaladozik a karakterevel, es porog akkor is chill helyett.
Hyperaktivaknak, adrenalinfuggoknek valo az arena, bar nekik is inkabb valami extremsportot javasolnek gaming helyett... igaz magamnak is. En elegge couch potato lettem a covid alatt.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sose voltam pro pvp-s, nalam foleg a funrol szolt a dolog, kicsit bohockodni wsg, ab, av -ban, de mar kiegek ota BG-re se mentem, arenaban utoljara pedig a BC-ben voltam, mikor megjelent.
Ez a video is megerositett, hogy nem nekem valo. Lathatoan extrem modon stresszes az egesz, es minimalis a fun, szorakozas resze. -
Tigerclaw
nagyúr
"Nem mentem még, semmi kedvem nincs hozzá, de kipróbálom majd ma később."
Pontosan ez az amit en is erzek, meg egy sikeres run utan is. Egyszeruen elszivja az energiamat. Egy 1000. HC run is szorakoztatobb mint egy Torhast run es ezt mar elore lehetett latni. Nem csak az a lenyeg, hogy lemegy-e, vagy sem, hanem hogy egyaltalan szorakoztato-e mint jatekelem. Ez kb. Horrific Vision 2, amit a "more boring!" szlogennel lehetne eladni.
Remelem a csapatos Torghast fele viszik el a dolgot. Az meg megmentheti.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Szerintem a classokhoz kéne tuneolni torghastot, ha palával mész akkor ilyen nehéz, ha piresttel akkor olyan nehéz.
NE egy nehézségi szint legyen. Tune-to-class"Az a problema, hogy ok ugy veszik minden dd, minden tank, minden healer egyforman "capable", aminek koze nincs a valosaghoz, raadasul azt vegkepp nem veszik figyelembe, hogy Torghastban nem csak a dps szamit, hanem hogy mennyire tulelo az a class/talent kombo.
Az anima powerek meg vegkepp kiegyensulyozattlanok. Sok classnal egy uncommon power hasznosabb, mint egy epic.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha nem is napi szinten, de amig be nem all, addig hetente varhato valami valtozas. Gondolom figyelik a statisztikakat, es azt latjak hogy sokan sok soul asht hagynak bent hetente, es nem akarjak, hogy ilyen koran elmenjen az egesztol a kedve a playereknek. Itt most nem arrol van szo, hogy nem megy le a 7-es 8-as layer a hc geareseknek, hanem hogy a layer 3 sem, vagy hogy el se jut a player az endbossig. A boss statisztikak is jol mutathatjak hogy melyiket kell nerfelni, buffolni. Meg az a szerencse, hogy ha megvan a bis legendary, jelenleg nincs is nagy motivacio kesziteni meg egyet, arrol nem beszelve hogy sok legendary eleg bena is. Alt karakterrol meg szo se lehet ha csak napi 1-2 orad van jatszani. Fuvet szedni, banyaszni persze azzal is lehet, de az a blizzardnak nem hoz eleg jatekidot.
A fura az hogy az elso megjegyzesuk az, hogy szeretnek csokkenteni a runok idejet, de ami valtozas lentebb olvashato, nem sokat csokkent rajta, foleg ha bent marad a sok hulladek anima power. egyszeruen 1-1 szint tulsagosan nagy, tul sok trashmobbal es sokszor ovatosan lehet csak haladni, vagy a poppolo assak, a fearelos mobok, vagy amiatt hogy tul sok elitet raknak be a szintekre.
Ma epp merni akartam az idot, de csak arra emlekszek, hogy fel ora alatt ertem el a layer 4, level 2 szintbosshoz. Ha azt veszem, hogy a 4-es es 5-os szint nagyobb, elkepzelheto, hogy egy full run soloban, akar masfel oras is lehet, de ha csak 1 oras, mar az is tul sok. A casual playereknek ez nem bolt, es ne feledjuk el, hogy a failed run is ugyanennyi ido, ami szo szerint csak elvesztegetett idonek szamit, mert az endboss nelkul nincs semmi reward.
Az se jo, hogy allitolag partyval meg nehezebb is az egesz, ezert jellemzo az 1-2 fos run. Jobban toleralnak a playerek a hosszu runokat, ha nem egyedul kell csinalniuk.
-
Viktor77
titán
Sajna ott még nincs felhúzva a karim.
Alli oldalon tudok segédkezni, akinek kell (holy pala).Amúgy rossz hírem van, ha már a 3-as sem megy.
Szerintem az ottani 6-os a legrosszabb az eddigiek közül.
Dupla 40-50K-s kutyák poppolnak rád (ez healerként, gondolom dps-ként több lesz a hp-juk), egész emberes sebzéssel, sok a fear, sok a fentről jövő áldás, volt mikor fentről kellett beugranom egy kör alakú "terembe", eléggé tervezhetetlenül. -
Lacee1986
senior tag
Az Overwolfról nagyon rossz véleménye van mindenkinek, gyarkolatilag telepítéskor engedélyt adsz neki, hogy minden internetes akivitásodhoz hozzáférjen.
-
Padlás
senior tag
A kutyát nem érdekli, hogy hányan rendelik elő. Az előfizetők száma a lényeg. Nekik aztán mindegy mikor veszed meg, ha startkor ott vagy a sorban és lehet lobogtatni a részvényeseknek, hogy x ember fizetett elő az új kieg miatt, majd optimális esetben hosszú hónapokig maradnak is.
-
Eugene Roe
őstag
-
pachito
őstag
Groupban mindenki elfoglal 1-1 spawn helyet és ülsz egy helyben..órákig, napokig
Ha solo vagy úgy nehezebb mert nyilván egyedül kell csekkolni minden pontot folyamatosan, ill. néha a sari helyett egy sima denevér spawnol ami csak 15 mp-ig él, ha erről lemaradsz akkor a következő 2 órát feleslegesen töltöd a helyen ugyanis közös a respawn time és csak 2 óra múlva reseteli a timert, ekkortól jöhet újra bat vagy dragon.
-
KTony
tag
Kizárt hogy én negyedóránál tovább csinálnék ilyen fisifosi dolgot. Ez még biztos órákig tartana. Magharorc questline t elkeztem de kb felénél ott is hagytam. A sima troll semmivel sem rosszabb restodruida mint a zandalari. Azt hittem hogy Shadowlansen csak simán megkapom nem kell érte tenni semmit.
-
hunvarlan
aktív tag
Nem kötekedésnek szántam de te tudod, biztos az agyadra ment a meleg vagy nem tudom azt hittem egy fórum azért van hogy az ember elmondhassa a véleményét nah mind1 részemről le is zártam nem fogok semmit sem válaszolni bármit is írsz MR IQ bajnok. Különben csak megjegyzem halkan hogy jelenleg csak be van fizetve és max classiokozok + jaina mount farmra megyek a klánnak segíteni mert a mount már megvan és ennyi.
-
MegalodonS
őstag
Mar hogyne tudta volna kifejezni magat, o wow zseni volt, abban manifesztalodott ki,DE!!!Rajott,(sajat velemeny) esetleg mashoz nem ert es zsakutca lett neki.Magyarul belefulladt a sajat sikerebe!!Nem az elso es nem az utolso jarulekos veszteseg,a siker manifesztaciojaban!!
-
PeL
addikt
Kezdésnek szedd ki a backet, ahhoz a visionben teljesített objectivekért (amit épp az aktuális back upgraded határoz meg) kapsz upgradet. A visionbe belépéshez szükség van egy Vessel-re amit Coalescing Vision-ökért vehetsz (10000 / db) első körben, azokat pedig az Uldum-ban és a Pandaria (Valley of the Eternal Blossoms) területén lévő Nzoth assaultok, és az ott lévő napi questek teljesítésével tudsz szerezni. Nyakláncot is érdemes húzni, meg megszerezni beléjük a megfelelő essenceket, azok nélkül gyenge lesz a karakter. Geart általánosságban M+ -ból érdemes szedni, minél nagyobb szintű kulcsot ütsz, annál magasabb heti ládát érsz el amivel magasabb ilvl-es cuccok is szerezhetőek ha a szerdai reset után kinyitod. Esetleg ha nem veted meg a raidet, RDF, Norm, HC Ny'alotha-t ütik már PUG-ok is, keresőben lehet rájuk találni csapatokat. PVP-re úgy hallottam kell valamennyi Versatility (es a resilience utódja ha úgy vesszük), szóval érdemes olyan geart is szedni amin ezek is vannak.
-
szaszab
aktív tag
Az van, hogy nincs külön PvP és PvE gear (nincs resilience, stb), ezáltal PvP-zni is PvE (dungeon, raid) közben gyűjtött gear-ben járnak emberek. Na jó, world quest-elni lehet wm on-ban, de az is pve javarészt, mert mob-okat kell ölni. Az, hogy néha nekimész valakinek, vagy fordítva, csak lassítja a gear-beli fejlődésed. Hiába akarsz te csak PvP-zni, csalódni fogsz. Mert a kontent végén az átlag is legalább 450 ilvl körül fog mozogni, és bizony 20-25 ilvl különbség sok. Nagyon sok.
-
demerion
tag
Az ilyen azt olvastam dolgokkal érdemes vigyázni, vagy legalább is egy nagy adag szkepticizmussal kezelni. Feltételezem valamelyik szimulációra hivatkozva írták ezt valahol, de ezekkel van pár probléma (láttam már párat). Az APL-ek nagyrésze félkész, nem tökéletes, a másik fele pedig erősen maxolt (feral druidnál pár sim nagyobb ilvl-el futott mint a többi specé, az APL valós körülmények között kivitelezhetetlen; a frost dkval kb senki se foglalkozott, ez kb az alján van mindennek).
Legegyszerűbb, ha kiveszed mindkettőt 13 traitig és eldöntöd neked melyik jön be jobban. Egyébként a single target miatt nem igazán kell aggódni, nagyon kevés a pure st fight raideken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest